ggazas Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αχαριστε Έλληνα. Δεν φτάνει που σου έδωσε την πρώτη Smartχειροβομβιδα θέλεις και δώρο Δες μας απάντησες από που το πήρες και σου επέστρεψαν τα λεφτά και το απαξίωσες τόσο γρήγορα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Δες μας απάντησες από που το πήρες και σου επέστρεψαν τα λεφτά και το απαξίωσες τόσο γρήγορα. Απο Πλαισιο το πηρε ο Γιωργος, συναντηθηκαμε και ειδα τη συσκευη του. Ολα τα καταστηματα στην Ελλαδα επιστρεφουν χρημα αν ειχες αγορασει με προπαραγγελια note 7 (κι εμενα με καλεσαν απο public, αλλα δεν ειχα προχωρησει στην παραλαβη του προ-κρατημενου κομματιου). Πραγματι ειχε προβλημα με τα capacitive buttons και την οθονη (κακη χρωματικη παλετα). Επεσε σε πατατα κομματι, δυστυχως, συμβαινουν αυτα παντου φυσικα. Αναμενουμε να κυκλοφορησουν μεσα στο μηνα τα νεα κομματια - μετα την παρουσιαση και των νεων iphone με τα τεραστια bezels μεγεθους γηπεδου και την οθονη 2014 (στην περιπτωση του μικρου iphone 7, με την αστεια αναλυση, παμε ακομα πιο πισω, καπου στο 2012), τα s7 edge / note 7 ειναι ετη φωτος μπροστα... Edited September 8, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Απο Πλαισιο το πηρε ο Γιωργος, συναντηθηκαμε και ειδα τη συσκευη του. Ολα τα καταστηματα στην Ελλαδα επιστρεφουν χρημα αν ειχες αγορασει με προπαραγγελια note 7 (κι εμενα με καλεσαν απο public, αλλα δεν ειχα προχωρησει στην παραλαβη του προ-κρατημενου κομματιου). Πραγματι ειχε προβλημα με τα capacitive buttons και την οθονη (κακη χρωματικη παλετα). Επεσε σε πατατα κομματι, δυστυχως, συμβαινουν αυτα παντου φυσικα. Αναμενουμε να κυκλοφορησουν μεσα στο μηνα τα νεα κομματια - μετα την παρουσιαση και των νεων iphone με τα τεραστια bezels μεγεθους γηπεδου και την οθονη 2014 (στην περιπτωση του μικρου iphone 7 παμε ακομα πιο πισω, καπου στο 2012), τα s7 edge / note 7 ειναι ετη φωτος μπροστα... Συμφωνώ σε όλα με τον Βαγγέλη εκτός των iPhone που προσωπικά θεωρώ ότι έκαναν αρκετές αλλαγές προς το καλύτερο ώστε μεγάλη μερίδα κοινού που αγοράζει hi end συσκευές να τα προτιμήσει Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Συμφωνώ σε όλα με τον Βαγγέλη εκτός των iPhone που προσωπικά θεωρώ ότι έκαναν αρκετές αλλαγές προς το καλύτερο ώστε μεγάλη μερίδα κοινού που αγοράζει hi end συσκευές να τα προτιμήσει Πολλες αυτονοητες αλλαγες (κανενας απολυτως νεωτερισμος), αλλα με τις απαρχαιωμενες οθονες (δε ντρεπονται στο τμημα marketing τους να τις "αναδεικνυουν" σαν τις καλυτερες ips - πλεον μονο με κινεζικες των 200 ευρω συγκρινονται) δε μπορεις να δεις σοβαρο περιεχομενο εχοντας δωσει 1Κ ευρω Γιωργο... Στα του νοτε, νομιζω οτι το θεμα με την ανακληση δε θα εχει πρακτικα κανενα αντικτυπο στις πωλησεις. Ενα καιριο price drop πριν τα Χριστουγεννα (με τη μορφη διαθεσης σε παραλληλα καναλια διανομης -βλεπε price watchers sites, discount coupons, rebates κλπ κλπ) θα σβησει τα παντα απο τις μνημες ολων και θα σκιστει να πουλαει. Κρατηστε αυτη την προβλεψη... ;) Edited September 8, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Στα του νοτε, νομιζω οτι το θεμα με την ανακληση δε θα εχει πρακτικα κανενα αντικτυπο στις πωλησεις. Ενα καιριο price drop πριν τα Χριστουγεννα θα σβησει τα παντα απο τις μνημες ολων και θα σκιστει να πουλαει. Κρατηστε αυτη την προβλεψη... ;) Σύμφωνο μαζί σου ότι η συσκευή τα Χριστουγεννα θα σπάσει ταμεία με μια πτώση τιμής αρκεί τα καινούρια που θα έρθουν να μην έχουν θέματα όπως bootloop, πρόβλημα στα πλήκτρα στην οθόνη κτλ γιατί αν έχουν θα πάει χάλια... Και ευκαιρία είναι μιας και το LG V20 δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό... Όσο για το IPhone 7 πιστεύω ότι θα τα πάει περίφημα ίσως καλύτερα από κάθε άλλη φορά... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Στα του νοτε, νομιζω οτι το θεμα με την ανακληση δε θα εχει πρακτικα κανενα αντικτυπο στις πωλησεις. Φυσικά κ θα έχει. Υπάρχουν ήδη αναλύσεις (οικονομικοί αναλυτές του Bloomberg κοστολογούν τη χασούρα στο 1δις) για τις ανακλήσεις και είμαι σίγουρος ότι και οι αναλυτές της Samsung προχωρούν σε assessment της κατάστασης. Κανένα σενάριο δεν υπάρχει για μηδαμινό αντίκτυπο στις πωλήσεις. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Φυσικά κ θα έχει. Υπάρχουν ήδη αναλύσεις (οικονομικοί αναλυτές του Bloomberg κοστολογούν τη χασούρα στο 1δις) για τις ανακλήσεις και είμαι σίγουρος ότι και οι αναλυτές της Samsung προχωρούν σε assessment της κατάστασης. Κανένα σενάριο δεν υπάρχει για μηδαμινό αντίκτυπο στις πωλήσεις. Προσεξε, δε μιλησα για κοστος ανακλησεων/απωλειας φημης κλπ κλπ (αυτα ειναι δεδομενα, τα συζητησαμε και παραπανω), μιλησα καθαρα για τελικο ογκο πωλησεων. Κι αυτος, οχι, ειμαι σιγουρος οτι δε θα επηρεαστει ουτε στο ελαχιστο. Ανεφερα παραπανω, εναν απο τους πολλους τροπους, που μπορει αυτο να επιτευχθει. Του χρονου τετοιο καιρο, θα συζηταμε για το πιο καλοπουλημενο note, mark my words... ;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσο για το IPhone 7 πιστεύω ότι θα τα πάει περίφημα ίσως καλύτερα από κάθε άλλη φορά... Προφανως θα πουλησει και πολυ. Στα ιδια επιπεδα με την προπερσινη χρονια σιγουρα. Αλλο ομως αυτο κι αλλο αν αξιζει να δωσεις 1Κ για οθονη 2014, bezels που "κοβουν" ωφελιμο χωρο απο μεγαλυτερη οθονη κι ενα σωρο αλλα καλουδια που ειναι αυτονοητα-απαραιτητα πλεον (γρηγορη - ασυρματη φορτιση κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ήδη έχει χάσει πωλήσεις. Ένα από τα μεγάλα ατού της Samsung να συνεχίσει τις καλύτερες πωλήσεις της τελευταίας διετίας που ξεκίνησε με το s7, ήταν το head start των πωλήσεων του note 7 έναντι του αντίστοιχου iPhone 7. Αυτό το τρενάκι όμως χάθηκε. Μεγαλύτερη δεν είναι η χασούρα στα λεφτά όμως (ακόμα κ με 1δις μέσα, είναι κάτι λιγότερο από το 5% των 20,6 δις που έχει κερδίσει η Samsung μέσα στο έτος),μεγαλύτερη είναι η ζημιά στο κύρος της εταιρείας. Η προσπάθεια που έκανε η εταιρία το τελευταίο διάστημα (χρόνια) γύρω από το brand name της ήταν ταιράστια και μας αρέσει δε μας αρέσει, αντίπαλο δέος στο κομμάτι της εμπιστοσύνης και του κύρους, είναι η Apple. Μεγαλύτερο χτύπημα δέχτηκε η φήμη της εταιρείας λοιπόν, παρά οι οποίες βραχυπρόθεσμες οικονομικές ζημίες. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomes Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ωραία και τώρα η ερώτηση της ημέρας. Βλέποντας όλα αυτά που έγιναν με το Note και με iphone 7 υπάρχει περιπτωση να κυκλοφορήσει πριν τον Οκτώβριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ήδη έχει χάσει πωλήσεις. Ένα από τα μεγάλα ατού της Samsung να συνεχίσει τις καλύτερες πωλήσεις της τελευταίας διετίας που ξεκίνησε με το s7, ήταν το head start των πωλήσεων του note 7 έναντι του αντίστοιχου iPhone 7. Αυτό το τρενάκι όμως χάθηκε. Μεγαλύτερη δεν είναι η χασούρα στα λεφτά όμως (ακόμα κ με 1δις μέσα, είναι κάτι λιγότερο από το 5% των 20,6 δις που έχει κερδίσει η Samsung μέσα στο έτος),μεγαλύτερη είναι η ζημιά στο κύρος της εταιρείας. Η προσπάθεια που έκανε η εταιρία το τελευταίο διάστημα (χρόνια) γύρω από το brand name της ήταν ταιράστια και μας αρέσει δε μας αρέσει, αντίπαλο δέος στο κομμάτι της εμπιστοσύνης και του κύρους, είναι η Apple. Μεγαλύτερο χτύπημα δέχτηκε η φήμη της εταιρείας λοιπόν, παρά οι οποίες βραχυπρόθεσμες οικονομικές ζημίες. Το head start των πωλησεων το καλυπτει με αλλο τεχνητο τροπο. Ηδη εχει πεσει παγκοσμιως η τιμη του s7 edge 30-50 ευρω. Στην Ελλαδα (τα παραλληλα καναλια διανομης που λεγαμε) μιλαμε για 30 ευρω σε λιγες μερες. Ξερεις ποσο κοσμο θα "αντλησει" απο τη μεγαλη δεξαμενη της apple που θα δινει 1000 το 7 plus, οταν με 550 μεση τιμη (πολυ χοντρικα τα αναφερω) θα μπορει να παρει, χωρις ενα δυνατο συμβολαιο, μια high end συσκευη, απολυτως επιτυχημενη? Με αλλα λογια, εχει στο πορτφολιο της ασους και τρικακια, να καλυψει αυτο το κενο (του 1 μηνα περιπου, μεχρι να εξομαλυνθουν ολα) κι αμεσως μετα, με μια σωστα στημενη επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη να συνεχισει αυτο που ξεκινησε: Να ξεβρακωνει σταδιακα την apple, που παει νομοτελειακα στα βραχια (μηδενικο innovation κλπ κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Περιμενω και εγω σημερα την ενημερωση που θα μας κανει η Samsung Hellas..... Αυτο που ηθελα να σχολιασω ειναι οι επιπτωσεις που θα εχει ση ιστορια που εχει ξεκινησει μετα την αστοχια της Sammy με το Note 7..... Δεν με ενδιαφερει η οποιαδηποτε επιπτωση θα εχει στα οικονομικα της Samsung..... Δεν με ενδιαφερει η οποιαδηποτε επιπτωση θα εχει στις πωλησεις του Note 7..... Το μονο που με απασχολει ειναι ποτε θα εχω την νεα συσκευη στα χερια μου μιας και ειμαι υπερευχαριστημενος απο το τηλεφωνο παρολο που χωρις να μου εχει δωσει κανενα δειγμα υπερθερμανσης η οτιδηποτε αλλο τελος παντων η αληθεια ειναι οτι το κοιταζω λιγο επιφυλακτικα.... Ακομα και αν πουλησει το Note 7 μονο 1 κομματι (αυτο που θα παρω εγω) δεν μου καιγεται καρφακι..... απλα ισως θα ελεγα οτι θα ειμαι και ικανοποιημενος. Ικανοποιημενος γιατι θα ερθει η Samsung του χρονου η σε 5-6-7 μηνες και θα δωσει μια συσκευη που θα την εχουν προσεξει τοσο που δεν θα υπαρχει αλλη..... Θα κανει μια υλοποιηση στο Note 8 η οπως αλλιως το πουνε που θεωρω οτι θα ειναι η κορυφη των κορυφων.... και αυτο γιατι; Γιατι θα πρεπει να ξαναπαρει πισω ολους αυτους που δεν πηραν το Note 7 λογω της πατατας που εκανε η ιδια η Sammy..... Φανταζομαι οτι εκει στην Κορεα γνωριζουν απο τωρα οτι του χρονου τετοια εποχη η ισως και πολυ νωριτερα μετα απο αυτο που εγινε θα πρεπει να δωσουν οχι μονο 6αρα Ram, οχι μονο αχαρακτη και αθραυστη οθονη, οχι μονο αδιαβροχοποιηση, οχι μονο 4000 μπαρταρια (και λιγο λεω), οχι μονο 128 giga ROM και εγω δεν ξερω τι αλλο (αναδιπλουμενη οθονη ισως.... επανασχεδιασμενο και παναλαφρο software ισως.... ) και μαλιστα ολα αυτα χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ out of the box....... Θα πρεπει δηλαδη να ξαναδωσουν στον κοσμο ενα Note1..... του 2017..... να το παρεις στα χερια σου και να νιωσεις οπως ενιωσε καποιος που πηρε το Note οταν βγηκε αλλα ακομα πιο ικανοποιημενος.... πιο γεματος...... πιο ενθουσιασμενος...... Να μην εχει ματια να κοιταξει οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει..... και μαλιστα χωρις να εχει το παραμικρο θεματακι..... γιατι το οτιδηποτε θα γινει σαν αυτο που λεμε "την τριχα τροιχιά"..... Αυτα και σας λεω και παλι οτι θα ημουν τρομερα χαρουμενος αν δεν πουλησει ουτε ενα κομματι περα απο αυτο που θα εχω εγω γιατι και τωρα ετσι οπως ειναι ειμαι απο αρκετα ως πολυ ικανοποιημενος απο το ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Η samsung δεν πρόκειται να πιάσει τον στόχο των 15εκ.συσκευών που είχε προυπολογίσει για φέτος. Θα είναι αρκετά κάτω. Μην λέτε ότι θέλετε. Ήδη χάνει 1 μήνα πωλήσεων+τη μείωση από την πολύ κακή συγκυρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadelis1 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλημέρα στην παρέα. .. ξέρει κανεις η εχει καμια πληροφορία για το ποτε τελικά θα έρθει το Note 7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Η samsung δεν πρόκειται να πιάσει τον στόχο των 15εκ.συσκευών που είχε προυπολογίσει για φέτος. Θα είναι αρκετά κάτω. Μην λέτε ότι θέλετε. Ήδη χάνει 1 μήνα πωλήσεων+τη μείωση από την πολύ κακή συγκυρία. Παμε παλι μια. Μιλησαμε για συνολο πωλησεων μεχρι να "τελειωσει" η εμπορικη ζωη του προϊοντος (δηλαδη απο 6-9 μηνες), κατι που ευκολα καλυπτει την απωλεια πωλησεων 1, ακομα και 2 μηνων. Τωρα το αν ειναι κατω για ενα οικονομικο τριμηνο δεν εχει κι ιδιαιτερη αξια, δε νομιζεις...? Ολα φτιαχνουν με σωστη τιμολογηση και "διορθωτικο" μαρκετινγκ. Το προϊον ειναι καλο, λιγο σπρωξιμο με επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη, promotions και διαφημιση και μια χαρα γινεται δουλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Περιμενω και εγω σημερα την ενημερωση που θα μας κανει η Samsung Hellas..... Αυτο που ηθελα να σχολιασω ειναι οι επιπτωσεις που θα εχει ση ιστορια που εχει ξεκινησει μετα την αστοχια της Sammy με το Note 7..... Δεν με ενδιαφερει η οποιαδηποτε επιπτωση θα εχει στα οικονομικα της Samsung..... Δεν με ενδιαφερει η οποιαδηποτε επιπτωση θα εχει στις πωλησεις του Note 7..... Το μονο που με απασχολει ειναι ποτε θα εχω την νεα συσκευη στα χερια μου μιας και ειμαι υπερευχαριστημενος απο το τηλεφωνο παρολο που χωρις να μου εχει δωσει κανενα δειγμα υπερθερμανσης η οτιδηποτε αλλο τελος παντων η αληθεια ειναι οτι το κοιταζω λιγο επιφυλακτικα.... Ακομα και αν πουλησει το Note 7 μονο 1 κομματι (αυτο που θα παρω εγω) δεν μου καιγεται καρφακι..... απλα ισως θα ελεγα οτι θα ειμαι και ικανοποιημενος. Ικανοποιημενος γιατι θα ερθει η Samsung του χρονου η σε 5-6-7 μηνες και θα δωσει μια συσκευη που θα την εχουν προσεξει τοσο που δεν θα υπαρχει αλλη..... Θα κανει μια υλοποιηση στο Note 8 η οπως αλλιως το πουνε που θεωρω οτι θα ειναι η κορυφη των κορυφων.... και αυτο γιατι; Γιατι θα πρεπει να ξαναπαρει πισω ολους αυτους που δεν πηραν το Note 7 λογω της πατατας που εκανε η ιδια η Sammy..... Φανταζομαι οτι εκει στην Κορεα γνωριζουν απο τωρα οτι του χρονου τετοια εποχη η ισως και πολυ νωριτερα μετα απο αυτο που εγινε θα πρεπει να δωσουν οχι μονο 6αρα Ram, οχι μονο αχαρακτη και αθραυστη οθονη, οχι μονο αδιαβροχοποιηση, οχι μονο 4000 μπαρταρια (και λιγο λεω), οχι μονο 128 giga ROM και εγω δεν ξερω τι αλλο (αναδιπλουμενη οθονη ισως.... επανασχεδιασμενο και παναλαφρο software ισως.... ) και μαλιστα ολα αυτα χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ out of the box....... Θα πρεπει δηλαδη να ξαναδωσουν στον κοσμο ενα Note1..... του 2017..... να το παρεις στα χερια σου και να νιωσεις οπως ενιωσε καποιος που πηρε το Note οταν βγηκε αλλα ακομα πιο ικανοποιημενος.... πιο γεματος...... πιο ενθουσιασμενος...... Να μην εχει ματια να κοιταξει οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει..... και μαλιστα χωρις να εχει το παραμικρο θεματακι..... γιατι το οτιδηποτε θα γινει σαν αυτο που λεμε "την τριχα τροιχιά"..... Αυτα και σας λεω και παλι οτι θα ημουν τρομερα χαρουμενος αν δεν πουλησει ουτε ενα κομματι περα απο αυτο που θα εχω εγω γιατι και τωρα ετσι οπως ειναι ειμαι απο αρκετα ως πολυ ικανοποιημενος απο το ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Συμφωνώ μαζί σου ότι του χρόνου το note8 θα είναι το NOTE (με κεφαλαία γράμματα) για τους λόγους που εύστοχα αναφέρεις. Έχω μπει λοιπόν σε σκέψεις γι’ αυτόν τον λόγο μήπως κάνω υπομονή και αγοράσω κατευθείαν αυτό παρόλο που έχω κάνει προπαραγγελία το 7αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Παμε παλι μια. Μιλησαμε για συνολο πωλησεων μεχρι να "τελειωσει" η εμπορικη ζωη του προϊοντος (δηλαδη απο 6-9 μηνες), κατι που ευκολα καλυπτει την απωλεια πωλησεων 1, ακομα και 2 μηνων. Τωρα το αν ειναι κατω για ενα οικονομικο τριμηνο δεν εχει κι ιδιαιτερη αξια, δε νομιζεις...? Ολα φτιαχνουν με σωστη τιμολογηση και "διορθωτικο" μαρκετινγκ. Το προϊον ειναι καλο, λιγο σπρωξιμο με επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη, promotions και διαφημιση και μια χαρα γινεται δουλεια... Όχι δεν νομίζω ιδιαίτερα....σπρώξιμο με επιθετική τιμολογιακή πολιτική, διορθωτικό μάρκετινγκ, promotions, διαφήμιση κλπ. κλπ. σημαίνει αύξηση του κόστους πωληθέντων και μείωση του μικτού κέρδους όπως ίσως θα γνωρίζεις....αν το δίνανε 200ευρώ το κομμάτι ναι θα πουλούσε σαν τρελλό. Σαφώς και το προιόν είναι καλό και σαφώς θα πουλήσει αλλά όχι τόσο όσο υπολογίζανε. Όχι ότι θα είναι καμία χασούρα μεγάλη γιά τους Κορεάτες αλλά οπωσδήποτε η ζημιά έχει γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Η αλήθεια ειναι οτι το ΝΟΤΕ 7 δεν εφερε κατι καινούριο για μας τους χρήστες S7 Edge και πρωην χρήστες Note... Ειναι μια συσκευή ελάχιστα καλύτερη ( ? ) απο το S7 edge που μαλιστα έχει και σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας. Εγω δηλώνω πλήρως απογοητευμένος και περιμένω το s8 για να δω κατι πραγματικά καινούριο... Οσο για το iphone7 που λέτε,έχει το κοινό του και είναι σεβαστό... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Η αλήθεια ειναι οτι το ΝΟΤΕ 7 δεν εφερε κατι καινούριο για μας τους χρήστες S7 Edge και πρωην χρήστες Note... Ειναι μια συσκευή ελάχιστα καλύτερη ( ? ) απο το S7 edge που μαλιστα έχει και σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας. Εγω δηλώνω πλήρως απογοητευμένος και περιμένω το s8 για να δω κατι πραγματικά καινούριο... Οσο για το iphone7 που λέτε,έχει το κοινό του και είναι σεβαστό... Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε μου. Τα είχα και τα 2 και μπορώ να σου πώ οτι το Νοτε 7 έχει καινοτομίες που το S7 δεν... + καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Οπως το φοβομουν.....προβλημα με τις συσκευες εκτος Ευρωπης μου ανακοινωσε η Σαμσουνγκ Ελλας πριν απο λιγο....Δεν ξερουν τι θα γινει ακομα το θεμα ειναι προς συζητηση ειναι δυσκολο να μας εισαγουν και να μας φερουν dual sim συσκευες αλλα εγω ημουν κατηγορηματικος οτι δεν θελουμε κατ αλλο, οτι 5 μερες τωρα μας επιβεβαιωνουν οτι θα παρουμε ακριβως τις ιδιες συσκευες τηλεφωνικα και στο chat, οτι η samsung UAE μας λεει ακριβως το ιδιο πραγμα οτι δηλαδη θα αντικαταστησει η σαμσουνκγ Ελλας τις συσκευες με ακριβως το ιδιο μοντελο και οτι ολες αυτες οι συνομηλιες υπαρχουν σε αντιγραφα.....μου ειπε να του στειλω τις επικοινωνιες με το FRom.ae με mail και θα μας κραταει ενημερους για την οποια εξελιξη...προσοχη στο πως θα διαχειρηστειτε τον εκπροσωπο της Σαμσνουνγκ Ελλας Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Όχι δεν νομίζω ιδιαίτερα....σπρώξιμο με επιθετική τιμολογιακή πολιτική, διορθωτικό μάρκετινγκ, promotions, διαφήμιση κλπ. κλπ. σημαίνει αύξηση του κόστους πωληθέντων και μείωση του μικτού κέρδους όπως ίσως θα γνωρίζεις....αν το δίνανε 200ευρώ το κομμάτι ναι θα πουλούσε σαν τρελλό. Σαφώς και το προιόν είναι καλό και σαφώς θα πουλήσει αλλά όχι τόσο όσο υπολογίζανε. Όχι ότι θα είναι καμία χασούρα μεγάλη γιά τους Κορεάτες αλλά οπωσδήποτε η ζημιά έχει γίνει. Και ποιος σου ειπε οτι μια μεγαλη εταιρια δε θελει να αυξησει τον ογκο πωλησεων για να πιασει τους στοχους, μειωνοντας τα καθαρα κερδη? Πχ στην Ελλαδα που φυτοζωει, πως κραταει τους ογκους πωλησεων και δεν "κλεινει" η εταιρια, που παραγει ενα επωνυμο χαρτι υγειας (ενα τυχαιο παραδειγμα), οταν σε low cost σουπερ μαρκετ (budget friendly) ή ακομα και στις ιδιωτικες ετικετες επωνυμων, πωλουνται σε ενα κλασμα της τιμης? Κατα συνεπεια, ναι, μια εταιρια κανει ο,τι θελει, αναλογα με τους στοχους που εχει θεσει. Κι η σαμσουνγκ, με το τεραστια πορτοφολιο προϊοντων, που εχει, δε θα εχει ιδιαιτερο θεμα (πχ πολλες απο τις πωλησεις του νοτε, θα τις καρπωθει το edge) κλπ κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπως το φοβομουν.....προβλημα με τις συσκευες εκτος Ευρωπης μου ανακοινωσε η Σαμσουνγκ Ελλας πριν απο λιγο....Δεν ξερουν τι θα γινει ακομα το θεμα ειναι προς συζητηση ειναι δυσκολο να μας εισαγουν και να μας φερουν dual sim συσκευες αλλα εγω ημουν κατηγορηματικος οτι δεν θελουμε κατ αλλο, οτι 5 μερες τωρα μας επιβεβαιωνουν οτι θα παρουμε ακριβως τις ιδιες συσκευες τηλεφωνικα και στο chat, οτι η samsung UAE μας λεει ακριβως το ιδιο πραγμα οτι δηλαδη θα αντικαταστησει η σαμσουνκγ Ελλας τις συσκευες με ακριβως το ιδιο μοντελο και οτι ολες αυτες οι συνομηλιες υπαρχουν σε αντιγραφα.....μου ειπε να του στειλω τις επικοινωνιες με το FRom.ae με mail και θα μας κραταει ενημερους για την οποια εξελιξη...προσοχη στο πως θα διαχειρηστειτε τον εκπροσωπο της Σαμσνουνγκ Ελλας Παιδες, ζητηστε τις συσκευες πισω και διαχειριστειτε το θεμα μονοι σας. Ειτε με επιστροφη του κινητου στα ΗΑΕ, ειτε και με το να το κρατησετε. Προσωπικα, θα το κραταγα κανονικα, ειδικα αν ηταν σωστο κομματι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Προσωπικα, θα το κραταγα κανονικα, ειδικα αν ηταν σωστο κομματι :) Βαγγέλη - δεν ξέρεις εαν έχεις σωστό κομμάτι (μπορεί να σου σκάσει anytime). Δεν θα πρέπει να το ρισκάρει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Βαγγέλη - δεν ξέρεις εαν έχεις σωστό κομμάτι (μπορεί να σου σκάσει anytime). Δεν θα πρέπει να το ρισκάρει κανείς. Γιωργο, νομιζω οτι απο τα 35 περιστατικα που ανεφεραν, πανω απο τα 10 δεν ηταν πραγματικα. Σε 1,5 εκατομμυριο κομματια που πουληθηκαν (ΗΑΕ και λιγες χιλιαδες ευρωπη) το νουμερο - στατιστικα ειναι αστειο. Αν δεν εβλεπα περιεργες υπερθερμανσεις με εντονη χρηση κλπ, πιθανως να καθομουν στα αυγα μου. Θελει και λιγο ρισκο η ζωη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αλήθεια θα ήθελα να ήξερα, όσοι τα έχετε τώρα και τα κρατάτε , αύριο που θα βγει το νέο μοντέλο η το Note 8 και θα αρχισετε να τα πουλάτε σαν μεταχειρισμενο σε διάφορα site, θα λέτε και στους αγοραστές να γνωρίζουν οτι ειναι απο την πρώτη " Ύποπτη φουρνιά" ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Εδω καπου θα πρεπει να σας ενημερωσω οτι οι συνομιλιες μας ολων εδω πλεον παρακολουθουντε απο την Σαμσουνγ Ελλας μιας και εγινε μεγαλη αναφορα απο εμας προς την Σαμσουνγ για το φορουμ και θα σας παρακαλεσω ολους να διευκοληνετε την θεση μας....Εθελοντικα οπως λειε και η Σαμσουνγκ... Παντως η αντιμετωπιση του εκπροσωπου ηταν αριστη.....γλουπ....γλουπ.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Παιδιά, για όσους νοιάζονται τόσο πολύ για τις πωλήσεις και την οικονομική "χασούρα" που θα έχει η samsung, καλό είναι να σκεφτούν ότι εφόσον υπάρχει πρόβλημα σε υλικό που κατασκευάζουν τρίτοι συνεργάτες της (ή τέλος πάντων η υπαιτιότητα βαρύνει κάποιον τρίτο) θα υπάρχουν 100% ρήτρες με βάση τις οποίες θα αποζημιωθεί για τις πωλήσεις που έχασε και το κόστος αντικατάστασης των συσκευών που είχαν παραδοθεί σε χρήστες ή μεταπωλητές. Οι αποζημιώσεις στις περιπτώσεις αυτές κλείνουν με συμβιβασμό ώστε να μην τραβάνε πολύ οι διαδικασίες και να μην αυξάνονται τα δικαστικά ή εξωδικαστικά κόστη. Όσο για τη φήμη της που επλήγη από το πρόβλημα που προέκυψε είναι σίγουρο ότι θα αποτιμηθεί σε δολάρια και θα συμπεριληφθεί στο συμβιβασμό που θα επιτευχθεί. Το πως θα αποτιμηθεί δεν είναι δυνατόν να αναλυθεί εδώ αλλά να είστε σίγουροι ότι ο συμβιβασμός δεν θα κλείσει αν δεν υπάρξει ικανοποιητική διευθέτηση. Προφανώς η ιστορία αυτή βλάπτει όποια εταιρεία εμπλέκεται (και κυρίως την samsung) αλλά η ζημιά σίγουρα δεν πρόκειται να είναι στο μέγεθος που αναφέρεται στα παραπάνω posts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts