nikolasn80 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 ασαχημη εξελιξη βιαστικες κινησεις προωρη κυκλοφορια.κριμα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Το ειχα γραψει εδω και παλιοτερα αλλα καποιοι δεν το πιστευαν. Ειχα πει δεν θα ξαναβγει το note 7 και η samsung θα παει στο note 8. Τελικα ετσι ειναι τα πραγματα...........ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ (μετα απο το φιασκο αυτο) δεν σταματησει εντελως η σειρα note. Το note 7 στιγματισε τη σειρα αυτη και κανενας πλεον δεν θα ειναι ψυχολογικα σιγουρος για ενα νεο note. Πιστευω οτι θα αλλαξει μεχρι και το ονομα πλεον η samsung. Παντως εγω εχω το εκπληκτικο note 3 που ειναι βραχος!!!!! Φοβερη αξιοπιστια και απροβληματιστο ενω φυσικα τα κανει ολα!!!! Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Το ειχα γραψει εδω και παλιοτερα αλλα καποιοι δεν το πιστευαν. Ειχα πει δεν θα ξαναβγει το note 7 και η samsung θα παει στο note 8. Τελικα ετσι ειναι τα πραγματα...........ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ (μετα απο το φιασκο αυτο) δεν σταματησει εντελως η σειρα note. Το note 7 στιγματισε τη σειρα αυτη και κανενας πλεον δεν θα ειναι ψυχολογικα σιγουρος για ενα νεο note. Πιστευω οτι θα αλλαξει μεχρι και το ονομα πλεον η samsung. Παντως εγω εχω το εκπληκτικο note 3 που ειναι βραχος!!!!! Φοβερη αξιοπιστια και απροβληματιστο ενω φυσικα τα κανει ολα!!!! Το ιδιο ειναι και το 7αρι.Το οτι υπαρχει ενδεχομενο προβληματος μπαταριας δεν εχει καμια σχεση με το Hardware το οποιο ειναι πολυ δυνατο.Το προβλημα προφανος θα ειναι στο τσιπ της φορτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Παιδιά μετά από 2 συσκευές που είχα στα χέρια μου και με άπανωτες εναλλαγές με το s7 edge duos με ασφάλεια μπορώ να σας πω ότι το NOTE 7 ειναι αλλο τηλεφωνο...βασικα παίζει μόνο του....εγω τουλάχιστον πιστεύω ότι θα αργήσει να με συγκινήσει έτσι άλλο τηλέφωνο...δεν το βλέπω ούτε καν του χρόνου εκτός και αν τελικά δεν γίνει ανάκληση και κυκλοφορήσει κανονικά τέλη Οκτωβρίου στην Ευρώπη χωρίς νέα παρατραγουδα τότε σίγουρα θα το ξαναπάρω...Όταν λέμε ότι παίζει μόνο του έτσι είναι τι να κάνουμε....το touch respond του με τρέλανε σε άλλη διάσταση..μπαταρία, καμερα,οθονη ομορφιά τι να πρώτο πω....δεν υπάρχει...πως τα κατάφερε έτσι η samsung δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrc_thanos Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Καλησπερα Ειχα κανει προπαραγγελια κ εγω(για τις 3 Σεπ) απο επωνυμο καταστημα αλλα επειδη ημουν εκτος λογω απροσμενων διακοπων δεν πηγα να το παραλαβω, υστερα εμαθα για τα προβληματα με φωτιες κλπ. Περιμενα λοιπον την κυκλοφορια του παλι με καινουργιες συσκευες χωρις προβληματα. Ετσι λοιπον το ειδα διαθεσιμο σε καποιο καταστημα(υπεθεσα οτι δεν υπαρχει προβλημα πια) και εκανα κλικ κ το παρειγγειλα και θα μου ερθει αυριο με κουριερ!! Και μαθαινω σημερα οτι σταματησε η κυκλοφορια της συσκευης επειδη ειναι πιο επικινδυνη απο την αρχικη!! Παράθεση ETEN glofish x500..HTC diamond2..Iphone4..LG g2.. Samsung Note7 το ερωτευτηκα αλλα πεθανε :cry: Samsung S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest jtace Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Το έχω εδω και 2 εβδομάδες, πραγματικά το καλύτερο note και συνολικά Android που έχει περάσει απο τα χέρια μου... Μπαταρία διαστημική, μου θυμιζει lg g2, απόκριση τέλεια, κανένα lag.... Πραγματικά κρίμα για το τηλέφωνο... Όσον αφορά θερμοκρασίες, καλύτερο απο το note 5. Το δικό μου είναι ελληνική παρτίδα 7s taiwan. Και για να γελάσουμε λιγο https://youtu.be/dZ-qRHwCzd4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrc_thanos Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 . Και για να γελάσουμε λιγο https://youtu.be/dZ-qRHwCzd4 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχω εδω και 2 εβδομάδες, πραγματικά το καλύτερο note και συνολικά Android που έχει περάσει απο τα χέρια μου... Μπαταρία διαστημική, μου θυμιζει lg g2, απόκριση τέλεια, κανένα lag.... Πραγματικά κρίμα για το τηλέφωνο... Όσον αφορά θερμοκρασίες, καλύτερο απο το note 5. Το δικό μου είναι ελληνική παρτίδα 7s taiwan. https://youtu.be/dZ-qRHwCzd4 και το δικο μου εγινε online αγορα απο ελληνικη αλυσιδα και λογικα θα ειναι 7s(πιστευω) Αυριο θα μου το φερει το κουριερ,για να δουμε..ευχομαι να μην μας τα παρει πισω η σαμσ και μεινουμε χωρις κιν.. Παράθεση ETEN glofish x500..HTC diamond2..Iphone4..LG g2.. Samsung Note7 το ερωτευτηκα αλλα πεθανε :cry: Samsung S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ωραια αιντε να τα χαρειτε και εισ ανωτερααααααααααααα. μονο εγω εμεινα παλι στην επ εξω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 https://news.samsung.com/global/samsung-will-ask-all-global-partners-to-stop-sales-and-exchanges-of-galaxy-note7-while-further-investigation-takes-place Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Σταματήστε άμεσα να χρησιμοποιείτε το Note 7 όσοι το έχετε. Η οδηγία είναι ξεκάθαρη. Samsung: We are working with the US Consumer Product Safety Commission (CPSC) to investigate the recently reported cases involving the Galaxy Note7. Because consumers' safety remains our top priority, Samsung will ask all carrier and retail partners globally to stop sales and exchanges of the Galaxy Note7 while the investigation is taking place. We remain committed to working diligently with the CPSC, carriers and our retail partners to take all necessary steps to resolve the situation. Consumers with an original Galaxy Note7 or replacement Galaxy Note7 should power down and take advantage of the remedies available, including a refund at their place of purchase. For more information, consumers should visit samsung.com/us/note7recall or contact 1-844-365-6197. https://news.samsung.com/global/samsung-will-ask-all-global-partners-to-stop-sales-and-exchanges-of-galaxy-note7-while-further-investigation-takes-place Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) Είναι θέμα ωρών η δεύτερη ανάκλιση και...η οριστική απόσυρση του note7 από την αγορά... http://www.theverge.com/2016/10/10/13236400/samsung-shutting-down-note-7-sales-worldwide Edited October 10, 2016 by frix_ath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 να δουμε αν ερθη και στην Ευρωπη και στην χωρα μου ισως το παρω τελος του μηνα αλλιως θα παρω ξανα το Νοτε 4 αφου με αυτο θα μας αφησουν ετσι και αλλιως. Σαμμυ συνεχισε λιγο ακομη τις μπομπες για να μοσχοπουλησουμε εμεις τα νοτε4 μας, και με τα κερδη να μας ερθει σχεδον τσαμπα το νοτε7. :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Κρίμα, άντε τώρα να περιμένουμε το 8αρι,:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ας στρωθεί η Samsung να μας δώσει ένα note 8 άψογο από όλες τις πλευρές, και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα είναι, οπότε χαλάλι η αναμονή. Μέχρι να βγει και να περπατήσει στην αγορά, ευτυχώς υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις. Σε λίγο καιρό θα έρθει και το Mate 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ας στρωθεί η Samsung να μας δώσει ένα note 8 άψογο από όλες τις πλευρές, και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα είναι, οπότε χαλάλι η αναμονή. Μέχρι να βγει και να περπατήσει στην αγορά, ευτυχώς υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις. Σε λίγο καιρό θα έρθει και το Mate 9. Αξιόλογες προτάσεις υπάρχουν, αλλα ΚΑΝΕΝΑ κινητό με δικό του πενάκι δεν υπάρχει. Παίζει μονο του σε αυτήν την κατηγορια και είναι κρίμα για το κινητό που η samsung πήγε να κάνει την ******* της. Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Αξιόλογες προτάσεις υπάρχουν, αλλα ΚΑΝΕΝΑ κινητό με δικό του πενάκι δεν υπάρχει. Παίζει μονο του σε αυτήν την κατηγορια και είναι κρίμα για το κινητό που η samsung πήγε να κάνει την ******* της. Πολύ σωστά τα λες. Πενάκι δεν έχει κανένας άλλος κατασκευαστής. Κρίμα για τη σειρά που έφτασε σε αυτό το σημείο. Ελπίζω και κάτι μου λέει ότι του χρόνου θα δούμε το καλύτερο note όλων των εποχών. Αρκεί να το πάει βήμα-βήμα και προσεχτικά χωρίς βιασύνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Για μένα η dual sim συσκευή και οι 5,7 ίντσες κατώτερο όριο,οπως και η καλυτερη καμερα στην αγορα,είναι κανόνας δεν βλέπω να υπάρχει συσκευή...οχι το 2016 αλλά ούτε το 2017 που να μπορεί να συγκριθεί με το NOTE 7...Εντάξει σε mate 9 λογικά θα πάω αλλά....αλλά....! Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Σαμμυ συνεχισε λιγο ακομη τις μπομπες για να μοσχοπουλησουμε εμεις τα νοτε4 μας, και με τα κερδη να μας ερθει σχεδον τσαμπα το νοτε7. :):):)που να το φανταστώ όταν το πούλαγα μια 300άρα τον Ιούλιο ότι θα γινόταν τώρα αυτό, έχασα τουλάχιστον 100-150 ευρώ:( Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 που να το φανταστώ όταν το πούλαγα μια 300άρα τον Ιούλιο ότι θα γινόταν τώρα αυτό, έχασα τουλάχιστον 100-150 ευρώ:( δεν εχει βαση αυτο που λες και ασφαλως η ανακληση του νοτε 7 δεν εχει να κανει με την μεταπωλητικη αξια του 4... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 εγώ πιστεύω ότι η σαμυ δεν θα τα βάλει κάτω παρά την τεράστια ζημειά που υπέστη. Θα διορθώσει το νοτε 7 και θα το ξαναβγάλει στην αγορά μετά από κάποιο καιρό. Παράλληλα θα προετοιμάσει το έδαφος για το S8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Καλύτερα να ξεχάσει το 7 και να αρχίσει να προετοιμάζεται με σωστά και προσεχτικά βήματα για το 8αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ένας χαμός γίνεται... News it Πρώτο θέμα Η εφημερίδα Χαμός..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 http://wccftech.com/official-galaxy-note-7-no-longer-going-produced/ Τέλος εποχής... Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Νote 7 now RIP κριμα. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 δεν εχει βαση αυτο που λες και ασφαλως η ανακληση του νοτε 7 δεν εχει να κανει με την μεταπωλητικη αξια του 4...τι να σου πω δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι τώρα δεν υπάρχει άλλη επιλογή στην συγκεκριμένη κατηγορία για όποιον θέλει όλο αυτό το πακέτο( συν το πενάκι ) του note και μην μου πεις για το 5άρι γιατί κατ' αρχήν δεν υπάρχει στην Ελλάδα κι αυτό δυσκολεύει τα πράγματα για πολλούς ενδιαφερόμενους αγοραστές, οπότε θα πάνε αναγκαστικά σε όποια αποθέματα υπάρχουν σε 4άρι, και αυτά δεν θα είναι φθηνά.. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts