geovass Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Διαβάστε τι γίνεται στο Dubai όσο εμείς περιμένουμε να βγει στην κανονική πώληση.... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68867854&postcount=972 Καλά δεν είναι πάντα έτσι... διάβασε και αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 S8 θα βγει Μάρτιο-Απριλιο, 1 χρόνο δηλαδή μετά το s7. Δεν μπορώ να καταλάβω που το περιεργο/δυσνοητο. Το note 7 εξαρχής ήταν 6 μηνών συσκευή, απ την 1η μέρα που βγήκε. Κάποιοι το βλέπαμε από τη μέρα της παρουσίασης. Άλλοι "αντικειμενικα" αποθεωναν. (Τι αποθεωναν κάνεις δεν κατάλαβε βέβαια) Το note 7 εξαρχής απευθυνόταν σε όσους θέλουν spen & ΜΌΝΟ. Για τους υπολοιπους είναι μια λαθος αγορα. Τώρα απλά κινδυνεύει να χάσει και αυτούς. Παιδιά μην είστε απόλυτοι. Τι θα πει λάθος αγορά. Δεν μπορεί κάποιος να καθορίσει τα θέλω κάποιου άλλου. Άλλος θέλει μέγεθος, άλλος εμφάνιση, άλλος το τελευταίο μοντέλο και άλλος ακριβό κινητό. Εσύ βλέπεις μόνο spen. Ok. Για μένα απλώς δεν υπάρχει αυτό που λες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Παιδιά μην είστε απόλυτοι. Τι θα πει λάθος αγορά. Δεν μπορεί κάποιος να καθορίσει τα θέλω κάποιου άλλου. Άλλος θέλει μέγεθος, άλλος εμφάνιση, άλλος το τελευταίο μοντέλο και άλλος ακριβό κινητό. Εσύ βλέπεις μόνο spen. Ok. Για μένα απλώς δεν υπάρχει αυτό που λες. Όλα τα υπόλοιπα τα έχει και το s7 edge. Τώρα αν κάποιος πληρώσει τη διαφορά για 0.2", 64gb εσωτερική(ενώ έχει sd) & την ίριδα, οκ, καλά θα κάνει, δικά του είναι τα λεφτά. Δικαίωμα μου όμως και μενα να κρίνω ότι αυτά τα λεφτά, είναι πεταμένα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το note 7, αφορά αποκλειστικά όσους θέλουν & ξέρουν τι να κανουν με το πενακι. Για τον υπόλοιπο κόσμο υπάρχει ήδη εδώ και 6-7 μήνες διαθέσιμη η ίδια συσκευή, χωρίς το (άχρηστο γι'αυτους) πενακι. Υ.γ. Προσωπική άποψη. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι. Υπόψιν θα ήθελα κάποιος να μου την αντικρουσει αλλά με λογικά επιχειρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Καλά δεν είναι πάντα έτσι... διάβασε και αυτό :) Τελικά μάλλον έκανες την καλύτερη κίνηση και το έστειλε πίσω....σήμερα κατατέθηκε το ποσό στην τράπεζα το οποίο ήταν κατά 35 ευρώ λιγότερο και μάλιστα με αποζημίωση και των μεταφορικών...από 810 ευρώ με τα μεταφορικά που μου κόστισε η αγορά από FROM.AE μου κατέθεσαν 775 ευρώ....τους ρώτησα γιατί αυτή η διαφορά και μου είπαν ότι είναι μέσα τα μεταφορικά αλλά με την ισοτιμία της τράπεζας Ελλάδος την ημέρα που έγινε η αγορά.... Τώρα να σας πω ότι χάρηκα θα πω ψέματα....βέβαια και πίσω να το έστελνα πάλι θα πληρωνα κάπου εκεί τα μεταφορικά....anyway....προς ενημέρωση των υπολοίπων Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Όλα τα υπόλοιπα τα έχει και το s7 edge. Τώρα αν κάποιος πληρώσει τη διαφορά για 0.2", 64gb εσωτερική(ενώ έχει sd) & την ίριδα, οκ, καλά θα κάνει, δικά του είναι τα λεφτά. Δικαίωμα μου όμως και μενα να κρίνω ότι αυτά τα λεφτά, είναι πεταμένα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το note 7, αφορά αποκλειστικά όσους θέλουν & ξέρουν τι να κανουν με το πενακι. Για τον υπόλοιπο κόσμο υπάρχει ήδη εδώ και 6-7 μήνες διαθέσιμη η ίδια συσκευή, χωρίς το (άχρηστο γι'αυτους) πενακι. Υ.γ. Προσωπική άποψη. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι. Υπόψιν θα ήθελα κάποιος να μου την αντικρούσει αλλά με λογικά επιχειρήματα. Όταν απο μόνος σου εκμηδενίζεις τα 0.2" παραπάνω (που διαφορά στον όγκο δεν θα δεις πραγματική), την διπλάσια εσωτερική μνήμη (μη ξεχνάς ότι και το N7 έχει SD), την ίριδα (μοναδικό τηλέφωνο που την έχει αξιοποιήσει για την ώρα) μαζι με πολύ πιο σωστό design για πιάσιμο (grip) + αναβαθμισμένο SW (secret folder) δεν νομίζω οτι κάποιος μπορεί να σε αντικρούσει με "λογικά επιχειρήματα". :) Edited September 26, 2016 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Όλα τα υπόλοιπα τα έχει και το s7 edge. Τώρα αν κάποιος πληρώσει τη διαφορά για 0.2", 64gb εσωτερική(ενώ έχει sd) & την ίριδα, οκ, καλά θα κάνει, δικά του είναι τα λεφτά. Δικαίωμα μου όμως και μενα να κρίνω ότι αυτά τα λεφτά, είναι πεταμένα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το note 7, αφορά αποκλειστικά όσους θέλουν & ξέρουν τι να κανουν με το πενακι. Για τον υπόλοιπο κόσμο υπάρχει ήδη εδώ και 6-7 μήνες διαθέσιμη η ίδια συσκευή, χωρίς το (άχρηστο γι'αυτους) πενακι. Υ.γ. Προσωπική άποψη. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι. Υπόψιν θα ήθελα κάποιος να μου την αντικρουσει αλλά με λογικά επιχειρήματα. Ντε και καλά θέλεις να πείσεις τους πάντες εδώ μέσα ότι το note7 είναι ένα s7e με πενάκι...επειδή ίσως έχεις εσύ το s7e? Το note7 συγκρίνεται με το note5, και το s7e με το s6e & s6e plus, τα note με τα note και τα s με τα s, δεν συγκρίνονται πατάτες με κρεμμύδια, πώς να το κάνουμε. Το s7e είναι ίδιο εξωτερικά με το note7? εμένα γιατί δεν μ'αρέσει καθόλου εμφανισιακά το s7e αλλά το note7 μ'αρέσει? Δεν είναι μόνο το πενάκι. Το κινητό δεν το παίρνει κάποιος μόνο γιά το hw του, το παίρνει γιατί ίσως να το γουστάρει εμφανισιακά? ..επίσης το s6edge plus ήταν πολύ όμορφο τηλέφωνο, σε κάποιον άλλο μπορεί να μην του αρέσει ή να θεωρεί το s7e ωραίο τηλέφωνο. Περί ορέξεως....Ο καθένας αγοράζει με τα δικά του προσωπικά θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 @geovass Ξέρεις ποιο είναι το λάθος μου? Ενώ έχω καταλάβει τι παίζει στα επίσημα νήματα, συνεχίζω να ελπίζω σε υγιή, αντικειμενικα κριτική με αυστηρά κριτήρια και απαιτήσεις. Συγνώμη ειλικρινά, είναι 1000% δικό μου λάθος. Εγώ θα το πάρω, καλώς έχοντων των πραγμάτων, επειδή ξέρω τι το θέλω και σε τι μου χρειάζεται και ξέρω πόσο θα με αναβαθμίζει σε σχέση με το s7 edge. Σε φίλους μου(μιας και θέλω να συνεχίσω να είναι φίλοι μου) που δεν χρησιμοποιούν πενακι, δεν θα το προτείνω για τα 64gb εσωτερικού χώρου (ενώ έχουμε sd), για την ίριδα (:lol:) & για τις ολόκληρες 0.2" παραπάνω (διαφορά στο μέγεθος δεν θα δεις, αλλά στην οθόνη θα δεις :lol:). *το "καλώς έχοντων των πραγμάτων" σημαίνει να λυθούν όλα τα παρατραγουδα & να μην υπολειπεται σε τίποτα από το s7 edge. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ντε και καλά θέλεις να πείσεις τους πάντες εδώ μέσα ότι το note7 είναι ένα s7e με πενάκι...επειδή ίσως έχεις εσύ το s7e? . Μόνο απ'αυτό που γράφεις, να ξέρεις ότι είσαι 1000% εκτός πραγματικότητας. Κρίνεις από ένα post, την ίδια άποψη είχα και όταν είχα το v10. Και προς λύπης σου ήδη ανέφερα ότι αν όλα πάνε καλά θα το πάρω. Λυπάμαι πραγματικά, ελπίζω όλα τα υπόλοιπα post σου να μην έχουν την ίδια συναφεια με την πραγματικότητα, όπως το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Εγώ πάντως ο λόγος που έχω κάνει προ-παραγγελία και θέλω να το αγοράσω είναι για το θαυματουργό s-pen. Αν δεν το χρειαζόμουν θα πήγαινα σε άλλες αξιόλογες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 @geovass Ξέρεις ποιο είναι το λάθος μου? Ενώ έχω καταλάβει τι παίζει στα επίσημα νήματα, συνεχίζω να ελπίζω σε υγιή, αντικειμενικα κριτική με αυστηρά κριτήρια και απαιτήσεις. Συγνώμη ειλικρινά, είναι 1000% δικό μου λάθος. Εγώ θα το πάρω, καλώς έχοντων των πραγμάτων, επειδή ξέρω τι το θέλω και σε τι μου χρειάζεται και ξέρω πόσο θα με αναβαθμίζει σε σχέση με το s7 edge. Σε φίλους μου(μιας και θέλω να συνεχίσω να είναι φίλοι μου) που δεν χρησιμοποιούν πενακι, δεν θα το προτείνω για τα 64gb εσωτερικού χώρου (ενώ έχουμε sd), για την ίριδα (:lol:) & για τις ολόκληρες 0.2" παραπάνω (διαφορά στο μέγεθος δεν θα δεις, αλλά στην οθόνη θα δεις :lol:). *το "καλώς έχοντων των πραγμάτων" σημαίνει να λυθούν όλα τα παρατραγουδα & να μην υπολειπεται σε τίποτα από το s7 edge. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνο απ'αυτό που γράφεις, να ξέρεις ότι είσαι 1000% εκτός πραγματικότητας. Κρίνεις από ένα post, την ίδια άποψη είχα και όταν είχα το v10. Και προς λύπης σου ήδη ανέφερα ότι αν όλα πάνε καλά θα το πάρω. Λυπάμαι πραγματικά, ελπίζω όλα τα υπόλοιπα post σου να μην έχουν την ίδια συναφεια με την πραγματικότητα, όπως το παραπάνω. Θα το πάρεις για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ s pen και Καλα θα Κανεις αφου ΚΑΜΙΑ συσκευη του ανταγωνισμου δεν το εχει... Θα το ηθελες με 6 ram οπως εχεις πει και 4000mah μπαταρια.....και εμας τους υπολοιπους δεν θα μας χαλαγαν! Αλλα η συσκευη εχει και 5-6 ΑΚΟΜΑ πραγματακια που την κανουν διαφορετικη και ξεχωριστη.... Οταν ερθει η ωρα να την απολαυσεις......:) Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 @geovass Ξέρεις ποιο είναι το λάθος μου? Ενώ έχω καταλάβει τι παίζει στα επίσημα νήματα, συνεχίζω να ελπίζω σε υγιή, αντικειμενικα κριτική με αυστηρά κριτήρια και απαιτήσεις. Συγνώμη ειλικρινά, είναι 1000% δικό μου λάθος. Εγώ θα το πάρω, καλώς έχοντων των πραγμάτων, επειδή ξέρω τι το θέλω και σε τι μου χρειάζεται και ξέρω πόσο θα με αναβαθμίζει σε σχέση με το s7 edge. Σε φίλους μου(μιας και θέλω να συνεχίσω να είναι φίλοι μου) που δεν χρησιμοποιούν πενακι, δεν θα το προτείνω για τα 64gb εσωτερικού χώρου (ενώ έχουμε sd), για την ίριδα (:lol:) & για τις ολόκληρες 0.2" παραπάνω (διαφορά στο μέγεθος δεν θα δεις, αλλά στην οθόνη θα δεις :lol:). *το "καλώς έχοντων των πραγμάτων" σημαίνει να λυθούν όλα τα παρατραγουδα & να μην υπολειπεται σε τίποτα από το s7 edge. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνο απ'αυτό που γράφεις, να ξέρεις ότι είσαι 1000% εκτός πραγματικότητας. Κρίνεις από ένα post, την ίδια άποψη είχα και όταν είχα το v10. Και προς λύπης σου ήδη ανέφερα ότι αν όλα πάνε καλά θα το πάρω. Λυπάμαι πραγματικά, ελπίζω όλα τα υπόλοιπα post σου να μην έχουν την ίδια συναφεια με την πραγματικότητα, όπως το παραπάνω. Δεν είναι θέμα λάθους φίλε μου. Προσπαθούμε να κάνουμε μια συζήτηση (όπως είναι αυτό δυνατό :D) και ο καθένας λεέι την γνώμη του. Κάποιοι θα συμφωνούν μαζί σου και κάποιοι όχι. Αν μένεις σε επιχειρήματα που στέκουν, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν αρκετά μέλη που θα συμφωνήσουν μαζί σου. Χαίρομαι που λες ότι θα το πάρεις γιατί είμαι σίγουρος οτι όταν το χρησιμοποιήσεις θα καταλάβεις τις διαφορές που έχει απο το S7Edge και θα χαρώ να σε δώ πάλι έδω να σχολιάζεις.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Το πακέτο εστάλει σήμερα και ίσως και να παραλάβω την Παρασκευή. Δεν πλήρωσα μεταφορικά - αλλά πλήρωσα για να το στείλω! Δεν ξέρω εαν βγαίνει μια η άλλη (ριγμένος είμαι λογικα :lol:) αλλά θέλω να πιστευώ οτι τελειώσαμε με όλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Μόνο απ'αυτό που γράφεις, να ξέρεις ότι είσαι 1000% εκτός πραγματικότητας. Κρίνεις από ένα post, την ίδια άποψη είχα και όταν είχα το v10. Και προς λύπης σου ήδη ανέφερα ότι αν όλα πάνε καλά θα το πάρω. Λυπάμαι πραγματικά, ελπίζω όλα τα υπόλοιπα post σου να μην έχουν την ίδια συναφεια με την πραγματικότητα, όπως το παραπάνω. Φίλε μου δεν με απασχολεί τι έχεις ή τι θα πάρεις. Με παρεξήγησες. Σου εξήγησα ότι δεν είναι τα ίδια τηλέφωνα το note7 και το s7e. Οι 0.2" παραπάνω, οι διαφορετικές καμπύλες στις edge πλευρές, το secure folder, τα διαφορετικά χρώματα, το s-pen με τις λειτουργίες του, τα 64gb μνήμης του ίδιου του τηλεφώνου , το UI, και άλλα που γνωρίζουν οι πιό γνώστες από μένα...καθιστούν τα 2 τηλέφωνα διαφορετικά. Δεν αναφέρθηκα καν στο iris scanner. Αν μου συνέκρινες iphone 6/6s/7 να το συζητήσουμε, εδώ όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Δεν είναι θέμα λάθους φίλε μου. Προσπαθούμε να κάνουμε μια συζήτηση (όπως είναι αυτό δυνατό :D) και ο καθένας λεέι την γνώμη του. Κάποιοι θα συμφωνούν μαζί σου και κάποιοι όχι. Αν μένεις σε επιχειρήματα που στέκουν, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν αρκετά μέλη που θα συμφωνήσουν μαζί σου. Χαίρομαι που λες ότι θα το πάρεις γιατί είμαι σίγουρος οτι όταν το χρησιμοποιήσεις θα καταλάβεις τις διαφορές που έχει απο το S7Edge και θα χαρώ να σε δώ πάλι έδω να σχολιάζεις.:cool: Ειλικρινά σου μιλάω δεν με ενδιαφέρει να συμφωνήσει κάνεις μαζί μου. Να κάνουμε υγιή κριτική και να αποκρυσταλλωθει οσο πιο αντικειμενικα γίνεται η εικόνα της συσκευής, προσωπικά, θέλω. Αυτό που διαπιστώνω, μόνιμα στα επίσημα νήματα είναι ότι όταν πας να πεις κάτι αρνητικό σου την πέφτουν λες και είσαι ο ceo αντίπαλης εταιρίας και μπαίνεις να θάψεις. (Δες g5, htc 10, m9, g4) Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να υπάρχουν και τέτοια μέλη αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο να μην μπορούμε να κάνουμε κριτική στην εκάστοτε συσκευή. Εδώ παραπάνω συμφορουμιτης σκανδαλιστηκε από το avatar μου. Άλλη δουλειά δεν έχω από το να προωθήσω το s7 edge (:lol:). Με άλλο avatar δηλαδη δεν θα υπήρχε θέμα? Τώρα καταλαβαίνω γιατί κάποια μέλη δεν έχουν στο avatar τους την εκάστοτε συσκευή, ούτε στην υπογραφή τους. Έχουμε φτάσει σε σημείο να μην μπορούμε να πούμε καλό λόγο για τη συσκευή που έχουμε. Αν αυτό λέγεται ελεύθερο φόρουμ, να το βράσω :X Τροφή για σκέψη είναι το παραπάνω, δεν χρειάζεται να μου απάντησει κάποιος. Όσο για το 2ο @geovass, δεν φαντάζεσαι (όσο και αν δεν το πιστεύουν κάποιοι) πόσο θέλω να είναι παντού ανώτερο από το s7 edge, εξου και η αυστηρη κριτική που του κάνω. Μακάρι να δούμε κάτι εξαιρετικό τελικά. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το πάρεις για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ s pen και Καλα θα Κανεις αφου ΚΑΜΙΑ συσκευη του ανταγωνισμου δεν το εχει... Θα το ηθελες με 6 ram οπως εχεις πει και 4000mah μπαταρια.....και εμας τους υπολοιπους δεν θα μας χαλαγαν! Αλλα η συσκευη εχει και 5-6 ΑΚΟΜΑ πραγματακια που την κανουν διαφορετικη και ξεχωριστη.... Οταν ερθει η ωρα να την απολαυσεις......:) Το μόνο που λέω είναι ότι τα εξτραδακια που έχει είναι καλοδεχουμενα αλλά η πλειοψηφία (αν όχι ολοι) δεν θα πληρώσουν γι'αυτα, ούτε είναι λόγος αγοράς κατά την ΑΠΟΨΗ μου. Αυτό λέω μόνο και πραγματικά δεν ξέρω πόσο δυσνοητο είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Αυτο το Spen . . .Ελα μωρε τι ειναι αυτο τωρα ; Σιγα μην αλλαξω την συσκευη μου για ενα πενακι. Μα ποσες δικαιολογιες θα ακουσουμε ακομα ; Το Spen δεν ειναι μια απλη εφαρμογη σαν να την κατεβασες απο το g.play.Το Spen ειναι προεκταση ολου του λειτουργικου .Εργαζεται παντου σε ολες τις εφαρμογες της συσκευης.Στα μηνυματα στο ιντερνετ στις εφαρμογες της google κτλ. Ειναι ενα συνολο εφαρμογων που κανει παπαδες απο την στιγμη που βγαλεις την πενα απο την υποδοχη της. Edited September 26, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Αυτο το Spen . . .Ελα μωρε τι ειναι αυτο τωρα ; Σιγα μην αλλαξω την συσκευη μου για ενα πενακι. Βασικά τόση ώρα γράφεται το ακριβώς ανάποδο. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Βασικά τόση ώρα γράφεται το ακριβώς ανάποδο. :D Εσυ να μη πεις τους φιλους σου οπως λες να μην αλλαξουν το S7 αλλα να τους δειξεις τι κανει αυτη η καημενη η πενα.Ειχα ενα φιλο προχθες στη δουλεια με ενα Νοτη 4. Ο ανθρωπος δεν ξερω γιατι το πηρε αλλα τραβουσε μονο φωτο και εμπαινε Fb.Οταν το πηρα στα χερια μου εβγαλα αυτο τον καημενο στυλο οπως το λενε μερικοι και αρχισα να του δειχνω τι κανει εμεινε αναυδος...Τοτε καταλαβε την αξια του Νοτη και οπως μου ειπε δεν υπαρχει τετοια συσκευη στην αγορα με τοσες δυνατοτητες. Edited September 26, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Εσυ να μη πεις τους φιλους σου οπως λες να μην αλλαξουν το S7 αλλα να τους δειξεις τι κανει αυτη η καημενη η πενα.Ειχα ενα φιλο προχθες στη δουλεια με ενα Νοτη 4. Ο ανθρωπος δεν ξερω γιατι το πηρε αλλα τραβουσε μονο φωτο και εμπαινε Fb.Οταν το πηρα στα χερια μου εβγαλα αυτο τον καημενο στυλο οπως το λενε μερικοι και αρχισα να του δειχνω τι κανει εμεινε αναυδος...Τοτε καταλαβε την αξια του Νοτη και οπως μου ειπε δεν υπαρχει τετοια συσκευη στην αγορα με τοσες δυνατοτητες. Έτσι έμεινα και εγώ όταν έπιασα το note 4 τότε που εως τότε το σνόμπαρα, έλα όμως που σε όσους έδειξα τις δυνατότητες του ( τις περισσότερες ) είπαν ένα απλό ''α μια χαρά'' . Ούτε λόγος να μου πουν ότι θα έπερναν κι αυτή κάτι τέτοιο στο μέλλον. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες. Προσωπικά θα πάω στο note αν με το καλό πάνε όλα καλά κατά τον Δεκέμβρη γιατί την θέλω την πένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Έτσι έμεινα και εγώ όταν έπιασα το note 4 τότε που εως τότε το σνόμπαρα, έλα όμως που σε όσους έδειξα τις δυνατότητες του ( τις περισσότερες ) είπαν ένα απλό ''α μια χαρά'' . Ούτε λόγος να μου πουν ότι θα έπερναν κι αυτή κάτι τέτοιο στο μέλλον. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες. Προσωπικά θα πάω στο note αν με το καλό πάνε όλα καλά κατά τον Δεκέμβρη γιατί την θέλω την πένα. Εχεις δικιο συμφωνω μαζι σου δεν συμφωνω με καποιον που δεν μιλα τεχνολογικα και μιλα με συναισθημα η ισως τραβαει οικονομικο ζορι ο ανθρωπος η δεν γουσταρει κιολας με αποτελεσμα να υποβαθμιζει τις ικανοτητες του Note με την αποψη ελα μωρε κιαν εχει ενα στυλο τι εγινε....Ενταξει εχω και ενα γνωστο που εχει ερικσον με πορτακι και οταν βλεπει το Note και γενικα σμαρτ λεει αυτα ειναι του σατανα χαχαχαχα Edited September 26, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Thanks @adversus που με έβγαλες από τον κόπο. Ακριβώς τα ίδια θα απαντούσα. :D Για την ιστορία φίλοι μου που χρειάζονται την πένα είναι ήδη κάτοχοι note 3 ή 4. Όσοι δεν την εκτίμησαν απέχουν. Υ.γ. "Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες" ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις δικιο συμφωνω μαζι σου δεν συμφωνω με καποιον που δεν μιλα τεχνολογικα και μιλα με συναισθημα η ισως τραβαει οικονομικο ζορι ο ανθρωπος η δεν γουσταρει κιολας με αποτελεσμα να υποβαθμιζει τις ικανοτητες του Note με την αποψη ελα μωρε κιαν εχει ενα στυλο τι εγινε.... Είσαι σίγουρα στο σωστό θέμα? :confused: Επαναλαμβάνω σε όλα τα προηγούμενα ποστ η αξία της πενας εκθειαστηκε κατά κωρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Ισως λέω ισως τελικά η καλύτερη λύση ήταν αυτή που επέλεξα να ανταλλάξω το τηλέφωνο με Ελληνικό με εγγύηση αλλά με το μειονέκτημα ότι δεν είναι δικαρτο...... Αλλά από την άλλη δεν έμπλεξα με μεταφορικά συναλλάγματα και τα σχετικά..... Ευτυχώς που έχω το Gear s και μέχρι να κυκλοφορήσει το Gear s3 θα κυκλοφορώ με το ένα νούμερο σε αυτό..... Σήμερα μάλιστα με πήραν τηλέφωνο από την Samsung Hellas να με ρωτήσουν αν είναι ολα οκ με το τηλέφωνο και αν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα.... After sales care....... Edited September 26, 2016 by gnkgr Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Στην πυρκαγια υπαρχει θεμα... στην πτωση ομως θηριο..:lol::lol::lol: https://youtu.be/QDCurir7VQk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Κάποτε το Note δεν ήταν αναβάθμιση του προηγούμενου Note. Ήταν απλά το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς. Αφήστε τους ρομαντισμούς ορισμένοι, μπείτε σε μια χρονοκάψουλα, ελάτε πίσω στο 2016 και δείτε τη συσκευή και τη σειρά γενικότερα ως αυτό που είναι τώρα. Όχι αυτό που συνήθιζε να είναι στο παρελθόν. Αν έχετε φτάσει στο σημείο να μας παρουσιάζετε ως αναβάθμιση τις πιο flat edge γωνίες του Note, τις 0.2' επιπλέον που μετατρέπουν κ εσένα τον ίδιο από ψαλιδοχέρης που ήσουν με το s7e σε φυσιολογικό άνθρωπο (γιατί πλέον το κρατάς χωρίς να σου πέφτει), ε καταλαβαίνετε ότι η συζήτηση δεν γίνεται στα πλαίσια μιας εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων. Όσο δικαίωμα έχετε λοιπόν κάποιοι να παρουσιάζετε το Note μεγαλύτερη ανακάλυψη κ από τους εξωγήινους μύκητες της NASA, τόσο έχουμε κ εμείς που αγαπήσαμε κάποτε τη σειρά για αυτό που ήταν κ όχι για αυτό που θέλαμε να είναι κ έχουμε κάθε δικαίωμα να στηλιτεύουμε το που έχει καταντήσει η Samsung τη σειρά τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές της. Edited September 26, 2016 by nfeel Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Παρελήφθη σήμερα η αντικατάσταση,δεν το δούλεψα και δεν πρόκειται καθώς δεν θα ανοιχτεί,ώστε να πιάσει τα χρήματά πού κοστίζει ως καινούριο. Συγνώμη,αλλά s7 έχω ήδη,δεν χρειάζομαι άλλο ένα ίδιο τηλέφωνο πού εχει απλά αλλη ονομασία. Οσοι εχετε 7άρη μην πάτε στο note,χαμένα χρήματά. Οταν πέσει κανένα 600άρη θα το πάρω ξανά,τα εξτρα παραπάνω χρήματά είναι απλά κοροϊδία αν εχει κάποιος το s7. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 26, 2016 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotan Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Μετά την 3η φόρτιση την Κυριακή το βράδυ και με σχετικά ήπια χρήση το ποσοστό της μπαταρίας του αντικαταστάτη είναι σήμερα το πρωί (24 ώρες μετά) στο 75% !!! Αν η μπαταρία δεν έχει αναβαθμιστεί σημαντικά σίγουρα είναι ισάξια αυτού που έστειλα πίσω. Οι θερμοκρασίες πολύ χαμηλές σε σχέση με το προηγούμενο. Το n7 σε χρώμα μαύρο είναι πανέμορφο, ειδικά όταν η οθόνη είναι σβηστή! Μετά την μείωση των annimation στο 0.5 η ταχύτητες που πιάνει δεν υπάρχουν. Δεν νομίζω ότι αυτή η συσκευή μπορει να συγκριθεί ισάξιά με το s7 ή το s7e, πιστεύω ότι είναι κάτι άλλο πολύ ανώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Κάποτε το Note δεν ήταν αναβάθμιση του προηγούμενου Note. Ήταν απλά το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς. Αφήστε τους ρομαντισμούς ορισμένοι, μπείτε σε μια χρονοκάψουλα, ελάτε πίσω στο 2016 και δείτε τη συσκευή και τη σειρά γενικότερα ως αυτό που είναι τώρα. Όχι αυτό που συνήθιζε να είναι στο παρελθόν. Αν έχετε φτάσει στο σημείο να μας παρουσιάζετε ως αναβάθμιση τις πιο flat edge γωνίες του Note, τις 0.2' επιπλέον που μετατρέπουν κ εσένα τον ίδιο από ψαλιδοχέρης που ήσουν με το s7e σε φυσιολογικό άνθρωπο (γιατί πλέον το κρατάς χωρίς να σου πέφτει), ε καταλαβαίνετε ότι η συζήτηση δεν γίνεται στα πλαίσια μιας εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων. Όσο δικαίωμα έχετε λοιπόν κάποιοι να παρουσιάζετε το Note μεγαλύτερη ανακάλυψη κ από τους εξωγήινους μύκητες της NASA, τόσο έχουμε κ εμείς που αγαπήσαμε κάποτε τη σειρά για αυτό που ήταν κ όχι για αυτό που θέλαμε να είναι κ έχουμε κάθε δικαίωμα να στηλιτεύουμε το που έχει καταντήσει η Samsung τη σειρά τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές της. Φίλε είσαι σε τεχνολογικό φόρουμ και μιλάς για ψαλιδοχέριδες, εξωγήινους μύκητες και ... ρομαντισμούς. Ποια είναι η εποικοδομητική ανταλλαγή που αναφέρεσαι. Το μήνυμά σου;:confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts