Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα. .. ξέρει κανεις η εχει καμια πληροφορία για το ποτε τελικά θα έρθει το Note 7 ?

Στην Κυπρο που ρωτησα μου ειπαν οτι αναμενεται αρχες Οκτωμβριου με τελη Σεμπεβριου κατι τετοιο.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Samsung India giving away the new Gear VR for free to make up for Note 7 delay - SamMobile

http://www.sammobile.com/2016/09/08/samsung-india-giving-away-the-new-gear-vr-for-free-to-make-up-for-note-7-delay/

Ψαχτειτε...;)

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εδω καπου θα πρεπει να σας ενημερωσω οτι οι συνομιλιες μας ολων εδω πλεον παρακολουθουντε απο την Σαμσουνγ Ελλας μιας και εγινε μεγαλη αναφορα απο εμας προς την Σαμσουνγ για το φορουμ και θα σας παρακαλεσω ολους να διευκοληνετε την θεση μας....Εθελοντικα οπως λειε και η Σαμσουνγκ...

Παντως η αντιμετωπιση του εκπροσωπου ηταν αριστη.....γλουπ....γλουπ....

Ακομα καλυτερα..μετα απ ολο αυτο θα πρεπει να σκεφτει σαν samsung hellas να δώσει καποιο δωρο οπως κανουν σε ολες τς χωρες..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ακομα καλυτερα..μετα απ ολο αυτο θα πρεπει να σκεφτει σαν samsung hellas να δώσει καποιο δωρο οπως κανουν σε ολες τς χωρες..

Αναπτήρα ας πούμε? :lol::lol:

Πέρα από την πλάκα, κάποιο δώρο ή μερική επιστροφή χρημάτων πιστεύω ότι επιβάλλεται να δοθεί για όλη αυτή την ταλαιπωρια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ήδη έχει χάσει πωλήσεις. Ένα από τα μεγάλα ατού της Samsung να συνεχίσει τις καλύτερες πωλήσεις της τελευταίας διετίας που ξεκίνησε με το s7, ήταν το head start των πωλήσεων του note 7 έναντι του αντίστοιχου iPhone 7. Αυτό το τρενάκι όμως χάθηκε.

Μεγαλύτερη δεν είναι η χασούρα στα λεφτά όμως (ακόμα κ με 1δις μέσα, είναι κάτι λιγότερο από το 5% των 20,6 δις που έχει κερδίσει η Samsung μέσα στο έτος),μεγαλύτερη είναι η ζημιά στο κύρος της εταιρείας.

Η προσπάθεια που έκανε η εταιρία το τελευταίο διάστημα (χρόνια) γύρω από το brand name της ήταν ταιράστια και μας αρέσει δε μας αρέσει, αντίπαλο δέος στο κομμάτι της εμπιστοσύνης και του κύρους, είναι η Apple.

Μεγαλύτερο χτύπημα δέχτηκε η φήμη της εταιρείας λοιπόν, παρά οι οποίες βραχυπρόθεσμες οικονομικές ζημίες.

Φίλε μου, μετά το τεχνολογικό μπαμ, σαν ιδέα, του μακαρίτη Jobs με το λανσάρισμα του 1ου iphone, η εταιρεία ακολούθησε ένα low profile σε θέματα εξέλιξης σε hardware ενώ ο συντηρητισμός της φαίνεται και στις σχεδιαστικές επιλογές της όπου - όπως πολύ εύστοχα σημειώνει ο Βαγγέλης - ακολουθεί τις γνωστές νόρμες με ελαφρές αποκλίσεις.

Η τεχνολογία προχωρά αναλαμβάνοντας ρίσκα και όχι πατώντας στα τετρημμένα.

Προσωπικά επιλέγω εταιρείες του τολμούν και βάζουν ένα value added τεχνολογικά με κάθε νέα γενιά συσκευών που λανσάρουν, που τολμούν να πρωτοπωρήσουν...έστω και με κόστος κάποιας παρατυπίας όπως στην περίπτωση του Note 7. Σοβαρής θα μου πεις? να το δεχτώ... όμως η Samsung τόλμησε. Και τολμά και τώρα με το οποίο κόστος να κάνει παγκόσμια ανάκληση.

Όντως σε λίγο καιρό τα πάντα θα έχουν ξεχαστεί και το Note 7 θα φιγουράρει ως το καλύτερο Samsung ever made...;)

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδιά, για όσους νοιάζονται τόσο πολύ για τις πωλήσεις και την οικονομική "χασούρα" που θα έχει η samsung, καλό είναι να σκεφτούν ότι εφόσον υπάρχει πρόβλημα σε υλικό που κατασκευάζουν τρίτοι συνεργάτες της (ή τέλος πάντων η υπαιτιότητα βαρύνει κάποιον τρίτο) θα υπάρχουν 100% ρήτρες με βάση τις οποίες θα αποζημιωθεί για τις πωλήσεις που έχασε και το κόστος αντικατάστασης των συσκευών που είχαν παραδοθεί σε χρήστες ή μεταπωλητές. Οι αποζημιώσεις στις περιπτώσεις αυτές κλείνουν με συμβιβασμό ώστε να μην τραβάνε πολύ οι διαδικασίες και να μην αυξάνονται τα δικαστικά ή εξωδικαστικά κόστη. Όσο για τη φήμη της που επλήγη από το πρόβλημα που προέκυψε είναι σίγουρο ότι θα αποτιμηθεί σε δολάρια και θα συμπεριληφθεί στο συμβιβασμό που θα επιτευχθεί. Το πως θα αποτιμηθεί δεν είναι δυνατόν να αναλυθεί εδώ αλλά να είστε σίγουροι ότι ο συμβιβασμός δεν θα κλείσει αν δεν υπάρξει ικανοποιητική διευθέτηση. Προφανώς η ιστορία αυτή βλάπτει όποια εταιρεία εμπλέκεται (και κυρίως την samsung) αλλά η ζημιά σίγουρα δεν πρόκειται να είναι στο μέγεθος που αναφέρεται στα παραπάνω posts.

Η Sdi που προμηθευτεί μπαταρίες την Samsung είναι εταιρεία της Samsung. Πάλι η Samsung θα χάσει. Είναι χαρακτηριστικό των ασιατικών εταιρειών να έχουν ίδιο brand name στις εταιρείες τους αλλά στην ουσία είναι αυτόνομες.

Όπως και να έχει δεν θα έπρεπε να μας νοιάζει πόσα χρήματα θα χάσει η Samsung η πόσες πωλήσεις.

Στην τελική καλό μας κάνει γιατί του χρόνου θα δώσει πολλά για να γλυκάνει τον κόσμο και να ξανά ανέβει στην κορυφή.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πιστεύω θα γίνει διαθέσιμο με το που τελειώσουν την αντικατάσταση των ελαττωματικών συσκευών

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

No comments.....

http://gizmodo.com/florida-man-says-his-galaxy-note-7-exploded-and-set-his-1786380524

Απλά να έχετε το νου σας....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλημέρα στην παρέα. .. ξέρει κανεις η εχει καμια πληροφορία για το ποτε τελικά θα έρθει το Note 7 ?

Στην Ελλάδα 19 Σεπτεμβρίου έρχονται τα μαύρα για αντικατάσταση και ίσως για προπαραγγελίες και 26 Σεπτεμβρίου όλα τα υπόλοιπα χρώματα οπότε κάπου εκεί 5 μέρες πάνω κάτω θα κυκλοφορήσει κανονικά.... Το θέμα είναι αν και πότε θα έρθουν τα δικά μας τα DUOS :!::ninja::X

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

No comments.....

http://gizmodo.com/florida-man-says-his-galaxy-note-7-exploded-and-set-his-1786380524

Απλά να έχετε το νου σας....

Λες να το φόρτιζε μέσα στο αμάξι και να σκάσε; Βέβαια υπάρχει και μια άλλη εκδοχή: ο τύπος είχε ασφαλισμένο το τζιπακι, οπότε πήρε το Note 7, έβαλε φωτιά στο τζιπακι, και τα κονομησε. :p

Edit: τώρα διάβασα το άρθρο, ναι, το φόρτιζε.

Edited by THD
Θάνος :)

H Samsung έχει δεσμευτεί να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα, λαμβάνοντας υπόψη πολύ σοβαρά οποιοδήποτε περιστατικό αναφερθεί από τους αξιότιμους πελάτες της. Σε απάντηση στα πρόσφατα περιστατικά που αναφέρθηκαν σχετικά με τα νέα Galaxy Note7, πραγματοποιήσαμε ενδελεχή έρευνα και εντοπίσαμε ένα θέμα που περιορίζεται στην μπαταρία του κινητού. Έχει αναφερθεί ένας μικρός αριθμός περιστατικών παγκοσμίως και επί του παρόντος διεξάγουμε ενδελεχή έλεγχο με τους προμηθευτές μας για να εντοπίσουμε μπαταρίες στην αγορά που πιθανώς να έχουν επηρεαστεί. Ωστόσο, επειδή η ασφάλεια των πελατών μας αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για εμάς στη Samsung, έχουμε σταματήσει τις πωλήσεις του Galaxy Note7.Για τους πελάτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους συσκευές Galaxy Note7, θα αντικαταστήσουμε εθελοντικά την συσκευή τους με μία καινούργια, ξεκινώντας από τις 19 Σεπτεμβρίου. Αναγνωρίζουμε την αναστάτωση που μπορεί να προκληθεί στην αγορά, αλλά αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται για να εξασφαλίσουμε ότι η Samsung συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της. Είμαστε σε στενή συνεργασία με τους συνεργάτες μας για να εξασφαλίσουμε ότι η διαδικασία της αντικατάστασης θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή και αποτελεσματική.

Πρόγραμμα ανταλλαγής του Samsung Galaxy Note7

Συνιστούμε στους κατόχους του Galaxy Note7 στην Ελλάδα να επωφεληθούν από το πρόγραμμα ανταλλαγής, μέσω του οποίου μπορούν να αντικαταστήσουν το Galaxy Note7, που ήδη έχουν, με ένα νέο.Η διαδικασία ανταλλαγής θα ξεκινήσει σταδιακά από τις 19 Σεπτεμβρίου. Οι κάτοχοι του Galaxy Note7 καλούνται να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung στα τηλέφωνα:

από σταθερό: 801 11 SAMSUNG (801 11 7267864) και

από κινητό: 210 6897691

και στην Κύπρο στο τηλέφωνο 800 94000 (από σταθερό).

Η ανταλλαγή θα γίνεται στα εξουσιοδοτημένα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung.Αν έχετε προ-παραγγείλει το Galaxy Note7 και περιμένετε την παράδοσή του, απολογούμαστε για την καθυστέρηση. Θα είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε το νέο Galaxy Note7 μέσω του επίσημου δικτύου διανομής το συντομότερο δυνατό.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Ποιο ακριβώς είναι το θέμα με το Galaxy Note7;

Βάσει της έρευνας που διενεργήσαμε, βρήκαμε ότι υπάρχει ένα θέμα με την μπαταρία. Η υπερθέρμανση της μπαταρίας προέκυψε όταν ήρθε σε επαφή η άνοδος με την κάθοδο, ένα πολύ σπάνιο κατασκευαστικό σφάλμα. Παρόλο που το φαινόμενο περιορίζεται στην μπαταρία, η ασφάλεια των πελατών μας είναι για εμάς απόλυτη προτεραιότητα και για το λόγο αυτό αντικαθιστούμε εθελοντικά τις συσκευές Galaxy Note7 με νέες.

2. Μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Galaxy Note7;

Παρόλο που η πιθανότητα να εμφανιστεί το θέμα είναι πολύ μικρή, στη Samsung πιστεύουμε ότι η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας και θα προτιμούσαμε οι καταναλωτές να μην πάρουν το σχετικό ρίσκο. Για το λόγο αυτό ενθαρρύνουμε τους καταναλωτές του Galaxy Note7 να επωφεληθούν από το πρόγραμμα ανταλλαγής.

3. Πώς μπορώ να ξέρω εάν το Galaxy Note 7 που έχω έχει επηρεαστεί;

Αυτή τη στιγμή ζητάμε από όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν Galaxy Note7 να επωφεληθούν από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ανταλλαγής.

4. Έχουν επηρεαστεί και άλλα smartphone Samsung;

Όχι, κανένα άλλο Samsung smartphone δεν έχει επηρεαστεί. Το θέμα αυτό εντοπίζεται αποκλειστικά στο Galaxy Note7.

http://www.samsung.com/gr/note7exchange/

κι ομως κινειται!!!!! :D :D :D

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160908/9d8e5195fe77a26c3585fdbc5562ee7f.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160908/0af692f1271586585f01d1b0bf7ca153.jpg

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Φίλε μου, μετά το τεχνολογικό μπαμ, σαν ιδέα, του μακαρίτη Jobs με το λανσάρισμα του 1ου iphone, η εταιρεία ακολούθησε ένα low profile σε θέματα εξέλιξης σε hardware ενώ ο συντηρητισμός της φαίνεται και στις σχεδιαστικές επιλογές της όπου - όπως πολύ εύστοχα σημειώνει ο Βαγγέλης - ακολουθεί τις γνωστές νόρμες με ελαφρές αποκλίσεις.

Η τεχνολογία προχωρά αναλαμβάνοντας ρίσκα και όχι πατώντας στα τετρημμένα.

Προσωπικά επιλέγω εταιρείες του τολμούν και βάζουν ένα value added τεχνολογικά με κάθε νέα γενιά συσκευών που λανσάρουν, που τολμούν να πρωτοπωρήσουν...έστω και με κόστος κάποιας παρατυπίας όπως στην περίπτωση του Note 7. Σοβαρής θα μου πεις? να το δεχτώ... όμως η Samsung τόλμησε. Και τολμά και τώρα με το οποίο κόστος να κάνει παγκόσμια ανάκληση.

Όντως σε λίγο καιρό τα πάντα θα έχουν ξεχαστεί και το Note 7 θα φιγουράρει ως το καλύτερο Samsung ever made...;)

Το έχεις δουλέψει και το λες αυτό ότι θα είναι το καλύτερο Samsung ever made?

Σε τι ακριβώς τόλμησε δηλαδή σε σχέση με το s7 edge? ότι πρόσθεσε πενάκι;

Ενα σχεδόν ίδιο κινητό παρουσίασε και τα έκανε μαντάρα.

Δυστυχώς φέτος ο βασιλιάς είναι ξυπόλυτος και τσουρουφλισμενος.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Το έχεις δουλέψει και το λες αυτό ότι θα είναι το καλύτερο Samsung ever made?

Σε τι ακριβώς τόλμησε δηλαδή σε σχέση με το s7 edge? ότι πρόσθεσε πενάκι;

Ενα σχεδόν ίδιο κινητό παρουσίασε και τα έκανε μαντάρα.

Δυστυχώς φέτος ο βασιλιάς είναι ξυπόλυτος και τσουρουφλισμενος.

Για πες μας εσυ που το δουλεψες εαν δεν ειναι αυτο το καλυτερο της Samsung πιο αλλο ειναι?

Η σειρα S7 ειναι η καλυτερη παγκοσμιως σε hardware και software με κορυφαιες πωλησεις που συνεχιζουν χωρις οριο.Το Note 7 εχει ενα πενακι οπως λες?Το πενακι που εχει το Note εχει ενα καρο εφαρμογες με παρα πολλες μεταβλητες που τις αξιοποιει ο χρηστης στην καθημερινοτητα του στις προσωπικες εργασιες στην δουλεια του στο σπιτι του.Καμια συσκευη δεν προσφερει οτι η σειρα Note.Εχει το πιο πλουσιο software παγκοσμιως.

Καλες συσκευες υπαρχουν αλλα οταν μιλας για τις κορυφαιες πρεπει να εχει και αντιπαλο να προτεινεις.

Edited by akiss_

Ρε παιδιά διαβάζοντας τα σχόλια κρατάω το εξής ...

Η μπαταρία του είναι ελαφρώς καλύτερη απο το s7 edge 25% η ίδια άρα είναι καλή ...

Πλάκα κάνετε έτσι ; Τρεις φορές το πήρα το s7 edge και τις τρεις το έδωσα λόγω μπαταρίας !!!

Έλεγα στην αρχή μπορεί να έπεσα σε προβληματική συσκευή όποτε δοκίμασα ξανά και ξανά ...

Θεωρείτε μπαταρία όταν απο το απόγευμα πρέπει να είσαι στην μπριζα ;;; Υπάρχει περίπτωση να δούμε σε κάποια συσκευή της προκοπής και μια μπαταρία της προκοπής ;

Με το 6s plus πάντως έχω πάνω απο 40% επιπλέον μπαταρία .

Τραγικό ... Και καθόμαστε και ανυπομονούμε να βγει για να το πάρουμε

Sent from my iPhone using Tapatalk

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Η μπαταρία του είναι ελαφρώς καλύτερη απο το s7 edge 25% η ίδια άρα είναι καλή ...

Πλάκα κάνετε έτσι ; Τρεις φορές το πήρα το s7 edge και τις τρεις το έδωσα λόγω μπαταρίας !!!

Έλεγα στην αρχή μπορεί να έπεσα σε προβληματική συσκευή όποτε δοκίμασα ξανά και ξανά ...

Θεωρείτε μπαταρία όταν απο το απόγευμα πρέπει να είσαι στην μπριζα ;;; Υπάρχει περίπτωση να δούμε σε κάποια συσκευή της προκοπής και μια μπαταρία της προκοπής ;

Που κολαει οτι μια συσκευη ειναι προβληματικη με την καταναλωση μπαταριας;

Φυσικα και θα πας μπριζα.Εχω φιλο που δουλευει ασυστολα Chrome και το φορτιζει τρεις φορες την ημερα.Αναλογα την εφαρμογη τσιμπαει και το αναλογο ρευμα.Απο κει και περα ειναι και αλλοι παραγοντες.Οι χρηστες που γραφουν και δειχνουν τα ποσοστα τους ειναι μια γενικη χρηση που κανουν κατα προσωπικη τους επιλογη. Οσο για το iphone 6 το εχουμε δουλεψει και γνωριζουμε και μεις...Αστο...

Edited by akiss_

Που κολαει οτι μια συσκευη ειναι προβληματικη με την καταναλωση μπαταριας;

Φυσικα και θα πας μπριζα.Εχω φιλο που δουλευει ασυστολα Chrome και το φορτιζει τρεις φορες την ημερα.Αναλογα την εφαρμογη τσιμπαει και το αναλογο ρευμα.Απο κει και περα ειναι και αλλοι παραγοντες.Οι χρηστες που γραφουν και δειχνουν τα ποσοστα τους ειναι μια γενικη χρηση που κανουν κατα προσωπικη τους επιλογη.

Άρα δεν υπάρχει σωτηρία ε; Είναι όμως δυνατόν το ΝΟΤΕ να έχει ίδια διάρκεια - αυτονομία με το s7 edge ?

Ακου φίλε μου εγώ όταν ανεβάζω ένα ποσοστό πάντα δίνω και τις ανάλογες εξηγήσεις...

Αυτή την περίοδο οι συγκρίσεις μου ήταν μεταξύ ΝΟΤΕ 7 duos , S7 EDGE duos , MATE 8...

Με ακριβώς το ίδιο set up και χρήση το NOTE 7 μου έδεινε 25 με 30 ώρες με 7 έως 8 ώρες οθόνη, το S7 EDGE σε περίπου 30 ώρες δίνει 5,5 ώρες οθόνη και το MATE 8 σε περίπου 40 ώρες 7 ώρες οθόνη ... Αυτοι οι χρόνοι προυποθετουν ότι δεν θα ανοίξεις καθόλου τα δεδομένα και ότι χρήση ίντερνετ κάνεις θα την κάνεις με wifi... Τώρα σε καθόλου χρήση wifi και φουλ δεδομένα τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά... Το NOTE 7 σε 22 ώρες μου έδωσε 4,17 ώρες οθόνη το S7 edge σε 25 ώρες έδωσε 4 ώρες οθόνη και το MATE 8 ΣΕ 36 ώρες μου έδωσε 5,5 ώρες οθόνη

Τουλάχιστον για το τι NOTE 7 έχω και μαρτυρά τον φίλο gkp τον οποίο και πήγα την συσκευή στην 5η φόρτιση με υπόλοιπο μπαταρία 38 % και είχε γράψει ήδη 5,5 ώρες οθόνη σε 20 ώρες χρήση αν θυμάμαι καλά...

Βγάλε τα συμπεράσματα σου

Edited by tsiglas

Άρα δεν υπάρχει σωτηρία ε; Είναι όμως δυνατόν το ΝΟΤΕ να έχει ίδια διάρκεια - αυτονομία με το s7 edge ?

Η κατασκευη του Note 7 δεν στηριχθηκε στο εαν θα κραταει παραπανω καποια λεπτα η ωρα η μπαταρια του απο το s7. Η συγκριση ειναι με το Note 5 και οχι το s7.Απλα ενας κατοχος του S7 το απαξιωνει και το συγκρινει για ψυχολογικους του λογους

Εγώ ας πούμε έχω μόνιμα ανοιχτά δεδομένα τοποθεσίες μπλε δόντια κτλ . Γενικά τίποτα κλειστό ! Με αυτό το στυλ δουλεύω και με αυτό έκρινα και το s7 e . Το να εχει 15% λιγότερη μπαταρία απο το 6s plus δεν με πολύ ενδιαφέρει να μαι ειλικρινής μπροστά στα υπόλοιπα και αυτός είναι και ο λόγος που το θέλω . Είναι όμως τόσο ή θα κυκλοφορώ με υποσταθμό της ΔΕΗ ;

Εγώ ας πούμε έχω μόνιμα ανοιχτά δεδομένα τοποθεσίες μπλε δόντια κτλ . Γενικά τίποτα κλειστό ! Με αυτό το στυλ δουλεύω και με αυτό έκρινα και το s7 e . Το να εχει 15% λιγότερη μπαταρία απο το 6s plus δεν με πολύ ενδιαφέρει να μαι ειλικρινής μπροστά στα υπόλοιπα και αυτός είναι και ο λόγος που το θέλω . Είναι όμως τόσο ή θα κυκλοφορώ με υποσταθμό της ΔΕΗ ;

Φιλε μου δεν μπορω να γνωριζω προσωπικα για πιο λογο θες το Note.

Εαν θες λιγο απο την προσωπικη μου χρηση να σου αναφερω.Εχω φτιαξει πανω απο 50 καρτελες Snote απο το απλο σουπερ-μαρκετ που παω μεχρι και ολες τις καταχωρισεις των πελατων στη δουλεια μου τι θελουν τι χρειαζονται τι ωρα τρωνε τι ζητανε κτλ(Γυμναστης η μια μου δουλεια)Η δε ευελιξια που εχει στο χειρισμο του ειναι απιστευτη.Το Note ειναι τροπος ζωης και οταν δουλεψεις το software που εχει με ολες τις μεταβλητες του θα παθεις πλακα.Δεν το εχω βρει πουθενα αλλου.

Edit:Το δινω και σε ενα διαβολακι κορη ενος συνεργατη το οποιο μας εχει αλλαξει τα φωτα δεν καθετε καθολου ησυχα...Το φαρμακο...Note....

Του βγαζω την πενα και ζωγραφιζει σπιτακια καραβακια...:lol:

Edited by akiss_

Το δεν με ενδιαφέρει πήγαινε στην αυτονομία φίλε μου .

Οι λόγοι που το θέλω πολλοί ...

Απίστευτη οθόνη , τέλειο μέγεθος μιας και είναι εργαλείο δουλειάς με πολύ μέιλ και σημειώσεις και γενικά ελευθερία στο λειτουργικό ( αν και είμαι ήδη jb ) . Γενικά είναι πολλοί οι λόγοι αλλά πάντα είχα φρένο την αυτονομία που απο τότε που δοκίμασα το μεγάλο μηλοφωνο δεν έχω βρει κάτι αντάξιο . Σε μπαταρία πάντα . Θέλω να μπαίνω στην μπριζα το βράδυ όταν πέφτω για ύπνο και όχι νωρίτερα . Την υπόλοιπη μέρα θέλω να είμαι λειτουργικός χωρίς περιορισμούς

Το δεν με ενδιαφέρει πήγαινε στην αυτονομία φίλε μου .

Οι λόγοι που το θέλω πολλοί ...

Απίστευτη οθόνη , τέλειο μέγεθος μιας και είναι εργαλείο δουλειάς με πολύ μέιλ και σημειώσεις και γενικά ελευθερία στο λειτουργικό ( αν και είμαι ήδη jb ) . Γενικά είναι πολλοί οι λόγοι αλλά πάντα είχα φρένο την αυτονομία που απο τότε που δοκίμασα το μεγάλο μηλοφωνο δεν έχω βρει κάτι αντάξιο . Σε μπαταρία πάντα . Θέλω να μπαίνω στην μπριζα το βράδυ όταν πέφτω για ύπνο και όχι νωρίτερα . Την υπόλοιπη μέρα θέλω να είμαι λειτουργικός χωρίς περιορισμούς

Εαν το δουλευεις οπως αυτο που εχεις στην κατοχη σου θα εχεις...Ελα που οταν το αποκτησεις θα κανεις και αλλα και εκει δεν μπορω να σου πω κατι γιατι δεν ξερω τι θα κανεις και ποσα θα κανεις.Εγω με το Iphone 6 δεν εκανα ολα τα παραπανω που σου αναφερα και τα καταχωρουσα στο pc της δουλειας .Δηλαδη ζησε μαη να φας τριφυλι και απο τον αυγουστο σταφυλι.Τωρα εχω το εργαλειο στην τσεπη μου και τα κανω ολα.

Edited by akiss_

Να ρωτήσω, έχετε παρατηρήσει προφανώς την αντικατάσταση του snote με το samsung notes το οποίο όμως είναι αρκετά άβολο. Στο note4e μπορούσα την ώρα που μιλούσα να κρατήσω σημείωμα που αποθηκεύονταν στην συνομιλία. Υπήρχε ακόμη δυνατοτητα να καταγράψω μια νέα επαφη απευθείας απο το σημείωμα στις επαφές μου. Με το samnotes δεν μπόρεσα να πετύχω τα πιο πάνω. Έχει ασχοληθει κάποιος μ'αυτό;

Να ρωτήσω, έχετε παρατηρήσει προφανώς την αντικατάσταση του snote με το samsung notes το οποίο όμως είναι αρκετά άβολο. Στο note4e μπορούσα την ώρα που μιλούσα να κρατήσω σημείωμα που αποθηκεύονταν στην συνομιλία. Υπήρχε ακόμη δυνατοτητα να καταγράψω μια νέα επαφη απευθείας απο το σημείωμα στις επαφές μου. Με το samnotes δεν μπόρεσα να πετύχω τα πιο πάνω. Έχει ασχοληθει κάποιος μ'αυτό;

Ποιο απο ολα εχεις το 4αρι ?Κανε την ερωτηση στην ενοτητα του η κοιτα στο xda.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked