tsiglas Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Το τελευταίο σκέλος του από πάνω είναι μια γήινη, ψύχραιμη και ρεαλιστική τοποθέτηση. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες που πάνε να βγάλουν χαοτική τη διαφορά υπέρ του NOTE 7 κ που φυσικά δεν επαληθεύονται στο test field. Χαίρομαι να διαβάζω προσγειωμένες τοποθετήσεις, χωρίς υπερβολές για το καινούριο τηλ που απέκτησε κάποιος κ πως είναι μίλια καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Μα έτσι είναι... Και είναι λογικό... Ίδια εταιρεία ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά τι περιμένει κάποιος να κάνει το NOTE σε σχέση με το S7 EDGE...? Παπάδες...? Το είχα πει και σε φίλους που με ρωτούσε... Είναι ένα S7 EDGE με μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, το πολύ εύχρηστο πενακι με ελάχιστα καλύτερη νυχτερινή λήψη κάμερας, ελάχιστα καλύτερο ήχο, πολύ καλύτερο GPS., πολύ καλύτερη Διάρκεια μπαταρίας μόνο με wifi (στην χρήση data είναι στο ίδιο επίπεδο). Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Αυτά που σας λέω τα είδαμε και σήμερα με τον φίλο gkp ... Το δικό του NOTE 7 ήταν.... άστα να πάνε σε σχέση με το δικό μου.... Δηλαδη ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Δηλαδη ???? Λίγες σελίδες πίσω είναι η κριτική του φίλου gkp... Εμένα δεν έπασχε από τα πρόβληματα που εντόπισε ο ίδιος στην δική του συσκευή και γιαυτό συναντηθηκαμε για να το δει και ο ίδιος.. Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Αφού είναι νούμερα... Τους είπε η samsung να κλείσουν τα τηλέφωνα και αυτοί τα δουλεύουν ακόμα... Χαχαχαχαχαχα Όχι μόνο αυτό αλλά και το χρησιμοποιούν ενώ φορτίζει.... Πέρα από την πλάκα γερή μαλ@@@ το όλο θέμα για τη Samsung. Θα πέσουν κεφάλια. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ενδιαφερον post απο το xda http://i1382.photobucket.com/albums/ah274/tbairaktaris/Screenshot_20160907-005809_zpsebyshxtw.jpg Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Εγώ πάντως,το παρέλαβα,από ελληνικό κατάστημά κι έγγραφο αποποίησης ευθυνών από μένα προς το κατάστημά,έπειτα από ολόκληρη κουβέντα με τον υπεύθυνο. Θα δείξει σύντομα αν θα καούμε η οχι.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160907/e8b6f98d626b89a188a3443889fb2445.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 7, 2016 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Να αφού απαγορεύεται να τα πουλήσουν τα καταστήματα εσύ πως το πήρες ; Με την ολική ανάκληση δεν δίνει δικαίωμα να πουληθεί ούτε μια συσκευή η σαμμυ. Ψιλό παράνομο το κατάστημα . Αποποιήθηκες εσύ αλλά αν γίνει κάτι ( το αντευχομαι εννοείται ) ποιος θα βρει πρώτα το μπελά του ; Καλορίζικο φίλε το εργαλείο ! Ανυπομονώ να το πάρω κι εγώ και φυσικά αναμένουμε με αγωνία να μας πεις πως σου φαίνεται ! Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 7, 2016 by stiflerakos Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Εγώ πάντως,το παρέλαβα,από ελληνικό κατάστημά κι έγγραφο αποποίησης ευθυνών από μένα προς το κατάστημά,έπειτα από ολόκληρη κουβέντα με τον υπεύθυνο. Θα δείξει σύντομα αν θα καούμε η οχι.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160907/e8b6f98d626b89a188a3443889fb2445.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλορίζικο... Προκειται για νέας εσοδείας συσξευή ή σου έδωσαν και κράνος δωρο με ενσωματωμένο bluetooth :) ? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Από πού το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται?? ΚΑΛΟΡΊΖΙΚΟ!!!! Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Εγώ πάντως,το παρέλαβα,από ελληνικό κατάστημά κι έγγραφο αποποίησης ευθυνών από μένα προς το κατάστημά,έπειτα από ολόκληρη κουβέντα με τον υπεύθυνο. Θα δείξει σύντομα αν θα καούμε η οχι.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160907/e8b6f98d626b89a188a3443889fb2445.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εισαι γενναιος!Εγω δεν θα εδινα ουτε ευρω για αυτο το τηλεφωνο αυτη την χρονικη στιγμη. Οταν με το καλο ξαναδωσει η σαμσουνγκ νεες συσκευες στα μαγαζια και δω οτι ολα ειναι οπως πρεπει το ξανασυζηταμε. Εχω αρχισει κι ασχολουμαι με εφαρμογες επεξεργασιας φωτο και μερικες φορες το χρειαζομαι το πενακι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Εγώ πάντως,το παρέλαβα,από ελληνικό κατάστημά κι έγγραφο αποποίησης ευθυνών από μένα προς το κατάστημά,έπειτα από ολόκληρη κουβέντα με τον υπεύθυνο. Θα δείξει σύντομα αν θα καούμε η οχι.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160907/e8b6f98d626b89a188a3443889fb2445.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραιος ο ταξιδιωτης! Παντα μεσα στην επικαιροτητα δεν αφηνει σε χλωρο κλαρι οτι βγαινει και το σημαντικο ειναι αρκετα αντικειμενικος στις αποψεις του !Ευγε να το χαιρεσαι φιλε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Σήμερα που μίλησα με Samsung Hellas με το live chat μου έκανε εντύπωση η επιμονή τους να μην χρησιμοποιώ την υφιστάμενη συσκευή μου μέχρι να επικοινωνήσει για την αντικατάσταση η Samsung μαζί μου. Μου το επεσήμαναν τουλάχιστον σε 2-3 σημεία της συνομιλίας. Έχω αρχίσει να ανησυχώ. Το δικό μου πάντως είναι το 2καρτο από Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα...Προς το παρόν το φορτίζω κανονικά χωρίς το fast charging και ομολογώ ότι δεν με έχει προβληματίσει η θερμοκρασία που αναπτύσσει κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Κρίμα και σήμερα ήταν να του βάλω το τζαμάκι και τη θήκη προστασίας που μόλις παρέλαβα... :( Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Σήμερα που μίλησα με Samsung Hellas με το live chat μου έκανε εντύπωση η επιμονή τους να μην χρησιμοποιώ την υφιστάμενη συσκευή μου μέχρι να επικοινωνήσει για την αντικατάσταση η Samsung μαζί μου. Μου το επεσήμαναν τουλάχιστον σε 2-3 σημεία της συνομιλίας. Έχω αρχίσει να ανησυχώ. Το δικό μου πάντως είναι το 2καρτο από Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα...Προς το παρόν το φορτίζω κανονικά χωρίς το fast charging και ομολογώ ότι δεν με έχει προβληματίσει η θερμοκρασία που αναπτύσσει κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Κρίμα και σήμερα ήταν να του βάλω το τζαμάκι και τη θήκη προστασίας που μόλις παρέλαβα... :( Από εδώ φαίνεται πως μπορεί να την φας την ώρα που μιλάς δίπλα στο αυτί, δεν θα σκάσει μόνο όταν φορτίζει. http://www.phonearena.com/news/Halt-and-catch-fire-US-starts-getting-its-own-blazing-Note-7-situations_id85104 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Μην παίζετε με την υγεία σας. Εμένα το μαγαζί που το αγορασα το εξαφάνισε μόλις τους το επέστρεψα και ούτε λόγος για πιστωτικό. Κατευθείαν τα χρήματα χωρίς καμία συζήτηση. Ειπαμε γινόμαστε beta χρήστες αλλά όχι και με κίνδυνο πλέον. Το δικό μου το κινητό το κρατάνε πολλές φορές και παιδιά οπότε σε καμία περίπτωση δεν παίζω με τέτοια. Το είδα το απαξιωσα διότι δεν αξιζει 879€ ακόμα και χωρίς προβλήματα και το επέστρεψα όπως ακριβώς του άξιζε. ΣΚΟΥΠΊΔΙ Edited September 7, 2016 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Διαβαζω πως και Αμερικανικη υπηρεσια πολιτικης αεροποριας εξεταζει το ενδεχομενο να μην αφηνει μεταφορα του NOTE 7 σε αεροσκαφη !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Μην παίζετε με την υγεία σας. Εμένα το μαγαζί που το αγορασα το εξαφάνισε μόλις τους το επέστρεψα και ούτε λόγος για πιστωτικό. Κατευθείαν τα χρήματα χωρίς καμία συζήτηση. Ειπαμε γινόμαστε beta χρήστες αλλά όχι και με κίνδυνο πλέον. Το δικό μου το κινητό το κρατάνε πολλές φορές και παιδιά οπότε σε καμία περίπτωση δεν παίζω με τέτοια. Το είδα το απαξιωσα διότι δεν αξιζει 879€ ακόμα και χωρίς προβλήματα και το επέστρεψα όπως ακριβώς του άξιζε. ΣΚΟΥΠΊΔΙ εισαι κεραυνος :X Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Εχει αρχίσει και ξεφεύγει το πράγμα... όλοι τώρα στο Note θα τα ρίχνουν. http://www.phonearena.com/news/Exploding-Galaxy-Note-7-may-have-caused-a-mans-house-to-burn-down_id85138 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotan Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Λοιπόν τα νεότερα έχουν ως εξής: Μόλις επικοινώνησε μαζί μου η Samsung Hellas και μου ανακοίνωσε ότι η πρώτη παρτίδα αντικατάστασης θα παραληφθεί από αυτούς 19/9/2016 και κατά συνέπεια οι πρώτες αποστολές αντικατάστασης θα γίνουν από αυτούς στις 20/9/2016. Άρα εγώ που δεν έχω στην πόλη μου σημείο εξυπηρέτησης Samsung θα το παραλάβω στις 21/9. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας ήταν κατηγοριματικός ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιώ την συσκευή έως τότε για λόγους ασφαλείας, αλλά όταν του είπα ότι δεν έχω πια την προηγούμενη να με βολέψει με τηλέφωνο αντικατάστασης μου είπε πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο (πάλι ρηγμένη η Ελλάδα!) και του απάντησα ότι δεν πρόκειται να αγοράσω άλλη συσκευή για 10 μέρες και το κρίμα στο λαιμό της Samsung! Κάτι άλλο απαραδάδεκτο είναι ότι ενώ η συσκευή μου είναι χρώματος ασημί στην πρώτη παρτίδα θα είναι όλα μαύρα, οπότε θα πρέπει να πάρω μαύρη αλλιώς να περιμένω μετά τις 26/9 που αναμένουν την δεύτερη παρτίδα η οποία μάλλον θα περιλαμβάνει από όλα τα χρώματα. Με ενημέρωσε επίσης ότι η ανταλλαγή θα γίνει χέρι με χέρι με την courier και ότι θα πρέπει να παραδώσω την παλιά συσκευή στο κουτί της μαζί με όλα τα παρελκόμενα. Επιπλέον φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς. Μου είπε ότι είμαι ο πρώτος που ενημερώνει διότι πρώτος επικοινώνησα στις 2/9 με την samsung και ότι σταδιακά θα ενημερωθούν όλοι οι αγοραστές! Διάβασα στο εξωτερικό ότι δείνουν και κανά δωράκι με την ανταλλαγή, καμιά καρτούλα, καμιά προστασία ή δωροεπιταγή 25$ έτσι για το γαμ..το και την ταλαιπωρία, αλλά στο Ελλαδιστάν τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Σε σας που το έχετε ήδη αγορασμένο δύσκολα θα δώσουν κάτι. Μπορεί να παίξει καμμιά προωθητική για να προσελκύσουν νέους αγοραστές αν και με όλα αυτά που έχουν γίνει το βλέπω να πηγαίνει άκλαφτο. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Εγώ προσωπικά που το περίμενα πως και πως έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Λοιπόν τα νεότερα έχουν ως εξής: Μόλις επικοινώνησε μαζί μου η Samsung Hellas και μου ανακοίνωσε ότι η πρώτη παρτίδα αντικατάστασης θα παραληφθεί από αυτούς 19/9/2016 και κατά συνέπεια οι πρώτες αποστολές αντικατάστασης θα γίνουν από αυτούς στις 20/9/2016. Άρα εγώ που δεν έχω στην πόλη μου σημείο εξυπηρέτησης Samsung θα το παραλάβω στις 21/9. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας ήταν κατηγοριματικός ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιώ την συσκευή έως τότε για λόγους ασφαλείας, αλλά όταν του είπα ότι δεν έχω πια την προηγούμενη να με βολέψει με τηλέφωνο αντικατάστασης μου είπε πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο (πάλι ρηγμένη η Ελλάδα!) και του απάντησα ότι δεν πρόκειται να αγοράσω άλλη συσκευή για 10 μέρες και το κρίμα στο λαιμό της Samsung! Κάτι άλλο απαραδάδεκτο είναι ότι ενώ η συσκευή μου είναι χρώματος ασημί στην πρώτη παρτίδα θα είναι όλα μαύρα, οπότε θα πρέπει να πάρω μαύρη αλλιώς να περιμένω μετά τις 26/9 που αναμένουν την δεύτερη παρτίδα η οποία μάλλον θα περιλαμβάνει από όλα τα χρώματα. Με ενημέρωσε επίσης ότι η ανταλλαγή θα γίνει χέρι με χέρι με την courier και ότι θα πρέπει να παραδώσω την παλιά συσκευή στο κουτί της μαζί με όλα τα παρελκόμενα. Επιπλέον φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς. Μου είπε ότι είμαι ο πρώτος που ενημερώνει διότι πρώτος επικοινώνησα στις 2/9 με την samsung και ότι σταδιακά θα ενημερωθούν όλοι οι αγοραστές! Διάβασα στο εξωτερικό ότι δείνουν και κανά δωράκι με την ανταλλαγή, καμιά καρτούλα, καμιά προστασία ή δωροεπιταγή 25$ έτσι για το γαμ..το και την ταλαιπωρία, αλλά στο Ελλαδιστάν τπτ! Κάτι πάρα πολύ σημαντικό... Η συσκευή σου είναι ευρωπαϊκή η με 2σιμ εκτός Ευρώπης και εκτός εγγύησης Samsung Hellas... Και εκτός από αυτό αν είναι με 2 σιμ σου επιβεβαίωσε ότι θα παραλάβεις το ίδιο ακριβώς μοντέλο.... Απάντησε γρήγορα περιμένουμε πολύ.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 @fotan η συσκευή σου είναι ελληνικής αντιπροσωπείας; Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotan Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Κάτι πάρα πολύ σημαντικό... Η συσκευή σου είναι ευρωπαϊκή η με 2σιμ εκτός Ευρώπης και εκτός εγγύησης Samsung Hellas... Και εκτός από αυτό αν είναι με 2 σιμ σου επιβεβαίωσε ότι θα παραλάβεις το ίδιο ακριβώς μοντέλο.... Απάντησε γρήγορα περιμένουμε πολύ.... Η συσκευή μου είναι Ελληνική, αγορασμένη από Κωτσόβολο και ναι θα παραλάβω ακριβώς την ίδια αλλά σε μαύρο αντί για ασημί. Μου έκανε εντύπωση ότι επέμενε για την απόδειξη αγοράς και επαλλήθευσε το ΙΜΕΙ 2 φορές για να το βρει στο σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημέρα και από εμένα. Παρέλαβα το Ν7 στις 2/9 από Κωτσόβολο (προπαραγγελία) και καθώς επικοινώνησα με Samsung Hellas μου ζήτησαν να το κλείσω και να το βάλω στο κουτί. Οι φωτογραφίες που έχω επισυνάψει είναι από θερμική κάμερα κατά την δεύτερη φόρτιση. Οκ δεν χρειάζεται να απαντήσεις.... Είναι ελληνικής αντιπροσωπία όπως το φανταστικά Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Κάτι πάρα πολύ σημαντικό... Η συσκευή σου είναι ευρωπαϊκή η με 2σιμ εκτός Ευρώπης και εκτός εγγύησης Samsung Hellas... Και εκτός από αυτό αν είναι με 2 σιμ σου επιβεβαίωσε ότι θα παραλάβεις το ίδιο ακριβώς μοντέλο.... Απάντησε γρήγορα περιμένουμε πολύ.... Πολύ αμφιβάλω εαν θα δώσουν Duos σαν αντικατάσταση. Αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Εχει αρχίσει και ξεφεύγει το πράγμα... όλοι τώρα στο Note θα τα ρίχνουν. http://www.phonearena.com/news/Exploding-Galaxy-Note-7-may-have-caused-a-mans-house-to-burn-down_id85138 Χαχαχα, τι άλλες μ@μ@κιες θα διαβασουμε ωρε...:lol: Ισως το νοτε ευθυνεται για την κλιματικη αλλαγη, για τον ερχομο του ΔΝΤ στην Ελλαδα, αλλα και για το γεγονός ότι δεν εχω πιασει το τζοκερ μεχρι σημερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts