kommatias_3 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) Εγώ Ελλαδα μένω και μου ήρθε.αλλα έχω τεράστιο θέμα.μολις ανοίγω το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω το pin της κάρτας και αναβοσβηνει ή οθόνη.καμμια λύση;κανένας άλλος να το έχει πάθει.αχρηστευτηκε το κινητό προς το παρόν. Edited October 17, 2016 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Εγώ Ελλαδα μένω και μου ήρθε.αλλα έχω τεράστιο θέμα.μολις ανοίγω το κινητό δεν με αφήνει να πατήσω το pin της κάρτας και αναβοσβηνει ή οθόνη.καμμια λύση;κανένας άλλος να το έχει πάθει.αχρηστευτηκε το κινητό προς το παρόν. Από τι διαβάζω έχει να κάνει με το κλείδωμα της sim κάρτας. Βάλε την κάρτα σε άλλο κινητό, αφαίρεσε το pin και ξαναδοκιμασε. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ναι αυτό έφταιγε τώρα δουλεψε.αλλα τι κόλλημα έφαγε;σε επόμενο update ξαναβαζω το πιν. Σ ευχαριστώ!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) 3.5.4 done. Χωρίς vpv. Κανένα πρόβλημα με το pin. Edited October 17, 2016 by johnnie_ Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Κάτι καινούργιο με την 3.5.4 είδατε? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Την αφαίρεσαν την 3.5.4 από το site από τα downloads?? To πρωι την είχαν ανεβάσει Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) την κατέβασαν γιατί είχε θέματα.δεν είδα καμιά τόσο σημαντική προσθήκη που έλεγαν και την κρατούσαν και μυστική.αδιάφορα πράγματα :down: EDIT: We've become aware of some issues with this build, and we have decided to temporarily pause the OTA and remove the download link. We are actively working on a hotfix and will update this thread soon. Thank you all for your feedback thus far. https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-3-5-4-mm-community-beta-for-oneplus-3.470211/ εντιτ, έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι εκτός από τον στοκ laucher όλοι οι άλλοι όταν πατάς να επιστρέψει στην home screen έχει ένα μικρό lag? Edited October 17, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 ξανά ανέβηκε η 3.5.4 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ήρθε hotfix και λύθηκε το πρόβλημα με το κλείδωμα της σιμ. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Εμένα πρώτη φορά το κινητό από τότε που το έχω μου κολλησε όταν μπήκα στην καρτέλα battery και εκανε reboot μονο του Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Εμένα πρώτη φορά το κινητό από τότε που το έχω μου κολλησε όταν μπήκα στην καρτέλα battery και εκανε reboot μονο του Συμβαίνει και στης καλύτερες οικογένειες.... :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Συμβαίνει και στης καλύτερες οικογένειες.... :p :p Μετά από αυτό σκέφτομαι μηπως να γυρίσω πάλι στις stable officials 3.2.6.. Αλλα δεν ξερώ αν γίνεται μέσω sideload να περασω πάνω από την 3.5.4 την 3.2.6 παλι Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Παιδιά έχω θέμα στο κινητό όταν κατεβαζω αναβάθμιση όχι από τις ρυθμίσεις μετά από λίγη ώρα ενώ κατεβαίνει το αρχείο σταματάει τελείως να δουλεύει, τι γίνεται ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Μετά από αυτό σκέφτομαι μηπως να γυρίσω πάλι στις stable officials 3.2.6.. Αλλα δεν ξερώ αν γίνεται μέσω sideload να περασω πάνω από την 3.5.4 την 3.2.6 παλι Συμβαίνει συνέχεια; εάν όχι τότε δεν χρειάζεται να γυρίσεις στην official. Η community είναι πάρα πολύ καλή, δύσκολα θα γύριζα πίσω. Ειδικά τώρα που έβαλαν και το applock. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Παιδιά έχω θέμα στο κινητό όταν κατεβαζω αναβάθμιση όχι από τις ρυθμίσεις μετά από λίγη ώρα ενώ κατεβαίνει το αρχείο σταματάει τελείως να δουλεύει, τι γίνεται ? Μου έχει συμβει καποια στιγμη και μενα..Κατεβασε εναν αλλο browser,αλλιως απο υπολογιστή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Έχω περάσει την resurrection remix m και είδα ότι έχουμε βγάλει αναβάθμιση απλώς πάμε στο twrp και περνάμε κανονικά τη rom δεν χρειάζεται factory reset δεν θα χαθεί το google play ή η κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Σωστά..Η καμερα θα χαθει λογικα,φλασαρε τη στα καπακια ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Το google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 καλησπερα υπαρχει ευκολος τροπος για εναλλαγη απο 2g-3g-4g και τουμπα ?να μην χειαζεται δηλαδη να μπω σε 5 καρτελες ρυθμισεων.εστω καποια εφαρμογη? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 καλησπερα υπαρχει ευκολος τροπος για εναλλαγη απο 2g-3g-4g και τουμπα ?να μην χειαζεται δηλαδη να μπω σε 5 καρτελες ρυθμισεων.εστω καποια εφαρμογη? ευχαριστω GravityBox από xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Υπάρχει η επιλογή στην community στα μηνυματα ωστε να μπορω να στελνω σε ενα μηνυμα 160 χαρακτήρες? Στην official υπηρχε μια επιλογη στο settings...εχετε υποψιν σας κατι? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 καλησπερα υπαρχει ευκολος τροπος για εναλλαγη απο 2g-3g-4g και τουμπα ?να μην χειαζεται δηλαδη να μπω σε 5 καρτελες ρυθμισεων.εστω καποια εφαρμογη? ευχαριστω υπάρχουν εφαρμογές που βάζουν toggles στην επιφάνεια σαν widget και κάνεις εναλλαγή.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Παιδιά η εγκατάσταση της 3.2.6 πάνω από την community 3.5.4 μεσω adb sideload ειναι εφικτή θα έχω κάποιο θέμα? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 καλησπερα υπαρχει ευκολος τροπος για εναλλαγη απο 2g-3g-4g και τουμπα ?να μην χειαζεται δηλαδη να μπω σε 5 καρτελες ρυθμισεων.εστω καποια εφαρμογη? ευχαριστω https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Υπάρχει η επιλογή στην community στα μηνυματα ωστε να μπορω να στελνω σε ενα μηνυμα 160 χαρακτήρες? Στην official υπηρχε μια επιλογη στο settings...εχετε υποψιν σας κατι? χρησιμοποίησε chompSMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts