Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε κανείς xposed στην τελευταία beta? εννοώ το official, μην φάω καμιά ήττα και δεν έχω και πισι

το ρίσκαρα και τελικά δουλεύει άψογα

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι, με την τελευταία μπετα είμαι αλλά είναι απογοήτευση η μπαταρία στο stand by και ψηνω αλλαγή

Και μόλις έβαλα την 4.5.0 γιατί το τελευταίο βράδυ έχασα 30% μπαταρία με την ob. Θα την δοκιμάσω αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι

Τώρα κατεβάζω την beta 25

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

OxygenOS Open Beta 25 for the OnePlus 3 and 16 for the OnePlus 3T (Android O).

Ωχ, σε λίγες ημέρες θα έρθει και η stable.

Πάμε γιa hard reset :)

Sent from my 1+3T

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρώτη εντύπωση από την 8... Πάλι αλλαγή στα χρώματα και το κινητό έχασε όλη την σβελταδα του και την σμουθια του... Κρίμα.. Πολύ αργή απόκριση

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

δεν γίνεται αυτό που παθαίνω, με φουλ σήμα, όλα κλειστά και χάνω 10% σε 8 ώρες stand by.δείτε εδω

https://imgur.com/a/am3eL

δεν γίνεται αυτό που παθαίνω, με φουλ σήμα, όλα κλειστά και χάνω 10% σε 8 ώρες stand by.δείτε εδω

Δεν βλέπω κάτι περίεργο στα wakelocks σου.

Παρόμοια έχω και εγώ και δεν χάνω πάνω από 5% το βράδυ σε stand by.

Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο για την μέτρηση;

Φορτίσε το στο 100% πριν πας για ύπνο και μετά άστο εκτός φορτιστή μέχρι το πρωί.

Εκεί θα δεις ακριβώς ποια wakelocks κάνουν την ζημιά.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

αυτό ακριβώς έκανα χτες το βράδυ όπως και πάρα πολλές φορές ακόμα. το φορτισα, έκλεισα wifi, το παράτησα ως το πρωί και σε 8 ώρες έχασα 9% και είχα battery profile από akt. αν δεν είχα θα έχανα πολύ περισσότερο. δυστυχώς η στοκ πάει από το κακό στο χειρότερο

αυτό ακριβώς έκανα χτες το βράδυ όπως και πάρα πολλές φορές ακόμα. το φορτισα, έκλεισα wifi, το παράτησα ως το πρωί και σε 8 ώρες έχασα 9% και είχα battery profile από akt. αν δεν είχα θα έχανα πολύ περισσότερο. δυστυχώς η στοκ πάει από το κακό στο χειρότερο
Ναι αλλά θέλω να δω τα wakelocks από αυτές τις 8 ώρες.

Στις εικόνες που ανέβασες έχεις 13 ώρες, άρα περιλαμβάνουν και χρήση κανονική.

Η ΡΟΜ έχουμε ξαναπεί δεν φταίει σε τίποτα.

Τα apps που τρέχουν κάνουν την ζημιά. Εγώ πχ έχω κόψει ότι με χαλάει με Amplify και τρώει πολύ λίγο το βράδυ και με wifi on.

Επίσης, το Naptime το έβαλες;

Amazon Fire stick 4k max

Ναι έχω naptime και έχω κόψει και από amplify. όλες οι ώρες είναι χωρίς χρήση

Εγώ μια χαρά το βλέπω να κυλάει το Android O στο κινητό... Δεν έχασε καθόλου από ταχύτητα κτλ... Μπαταρία δεν έχω ακόμα άποψη αλλά με τις τελευταίες BETA είχε χαλάσει αρκετά...

Το notification dots που πρόσθεσαν στον Launcer είναι μόνο για να βλέπομε ποιες εφαρμογές εγκαταστήσαμε πρόσφατα ή και για ειδοποιήσεις?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι έχω naptime και έχω κόψει και από amplify. όλες οι ώρες είναι χωρίς χρήση
Στο δεύτερο της Google με ποσοστό 36% τι ανάλυση έχεις;

Τι wakelocks βγάζει εκεί;

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά από χθες που έβαλα την 8αρα όταν αφήσω το κινητό πολύ ώρα χωρίς να το πειράξω δεν μου έρχονται ειδοποίησεις από τις εφαρμογές viber whatsapp και άλλες εφαρμογές. Τα έχω βγάλει από την βελτιστοποιηση αλλά και πάλι συνεχίζουν να μην έρχονται πάρα μόνο όταν πιάσω το κινητό στα χέρια μου. Έβαλαν κάποια ρύθμιση και δεν την βλέπω;

Επίσης ζεσταίνεται πολύ το κινητό αμα το πιέσω το οποίο δεν μ το έκανε ποτέ. Το έχει κανένας άλλος;

Edited by kommatias_3

🆒

Στο δεύτερο της Google με ποσοστό 36% τι ανάλυση έχεις;

Τι wakelocks βγάζει εκεί;

Τώρα δύσκολο, πρέπει να το δω μετά αν και το έχω προσπαθήσει πολλές φορές και δεν γίνεται τίποτα

Παρόμοια προβλήματα είχα παλιότερα ενώ είχα εγκατεστημένο και το Aqua. Δοκιμάσε να το βγάλεις για 1-2 μέρες.

Παρόμοια προβλήματα είχα παλιότερα ενώ είχα εγκατεστημένο και το Aqua. Δοκιμάσε να το βγάλεις για 1-2 μέρες.

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό αλλά το έβγαλα και περιμένω να δω το βράδυ πως θα πάει

Δεν υπάρχει καν στα statistics της μπαταρίας το Aqua.

Αν σε σένα εμφανιζόταν με υψηλά ποσοστά, είχε πρόβλημα το κινητό σου.

Amazon Fire stick 4k max

βαρέθηκα, θα πάω σε καστομ να ησυχάσω, έχω φλασαρει όλες τις στοκ 100 φορές και δεν γίνεται τίποτα

βαρέθηκα, θα πάω σε καστομ να ησυχάσω, έχω φλασαρει όλες τις στοκ 100 φορές και δεν γίνεται τίποτα
Εγώ με custom, vertex και fusion έχω το ίδιο θέμα, και δεν έχω και wakelocks.. και με clean install.. σήμερα το βράδυ θα το αφήσω από 100% να δω για πιο λόγο θα πέσει. Στο gsam έχει μεγάλη κατανάλωση ο κερνελ.

Edit: ορίστε το βράδυ που το άφησα από 100%

https://imgur.com/gallery/pNWbO

Απλά φεύγει μπαταρία χωρίς να ξέρω τι φταίει

Edited by D_Angelos

Έβαλα χτες vertex, πέρασα τα πάντα και δεν έκοψα τίποτα γιατί βαρέθηκα, απλά το έστησα και το παράτησα. όπως το άφησα έτσι το βρήκα το πρωί, δεν έχασε καν. Ούτε καν για δοκιμή δεν γυρίζω σε στοκ ξανά.

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks