Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό με την ταχύτητα δικτύου πού είναι;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πας settings/status bar/display network speed.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ σήμερα γύρισα σε oos και μόλις φλασαρα την stock μου έσβησε το twrp. Έκανα κάτι λάθος;

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ σήμερα γύρισα σε oos και μόλις φλασαρα την stock μου έσβησε το twrp. Έκανα κάτι λάθος;

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι, έτσι γίνεται πλέον. Πρόδρομος ότι σε λιγο καιρό θα τα γυρίσει τούμπα και η OnePlus και θα μας απαγορεύει το rooting κλπ :p

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Οχι, έτσι γίνεται πλέον. Πρόδρομος ότι σε λιγο καιρό θα τα γυρίσει τούμπα και η OnePlus και θα μας απαγορεύει το rooting κλπ :p

Εμένα γιατί δεν μου έβγαλε το TWRP, όταν πήγα από την προηγούμενη στην 4.5.0 ?

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα γιατί δεν μου έβγαλε το TWRP, όταν πήγα από την προηγούμενη στην 4.5.0 ?

Δεν ξερω, αλλα και εμενα εδω και καιρο, οποτε κανω update, παντα πρεπει να ξαναπερασω το twrp συο οτι δεν εχω και root ετσι. Επισης δεν ξερω αν παιζει ρολο, παντα κατεβαζω την Full rom και κανω εγκατασταση, εφοσον ειμαι root και δεν μπορω OTA.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Να ρωτησω κατι ασχετο με το θέμα;

Εδω κ 2 μερες (μεσω opera απτο κινητο πάντα) οταν παταω πανω στα νούμερα για να αλλαξω σελιδα στο post ή απανω σε ενα σχολιο για να απαντήσω με παραθεση δεν κάνει τίποτα δεν εκτελεί την εντολή...με chrome δουλεύει κανονικά

Το έχει παρατηρήσει καποιος αλλος;

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέχρι και την OxygenOS v4.1.5 που θυμάμαι όντως σου αλλάζει την recovery σε stock με το έτσι θέλω όταν φλασάρεις ολόκληρο το zip.

Αλλά στην τελευταία που δοκίμασα δηλαδή από την OxygenOS v4.1.7 φλάσαρα την OxygenOS v4.5.0 ολόκληρο το zip δεν την άλλαξε και παρέμεινε η TWRP reconery. :!:

Κ το κάνει μόνο στο myphone ...σε κανενα αλλο site

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μέχρι και την OxygenOS v4.1.5 που θυμάμαι όντως σου αλλάζει την recovery σε stock με το έτσι θέλω όταν φλασάρεις ολόκληρο το zip.

Αλλά στην τελευταία που δοκίμασα δηλαδή από την OxygenOS v4.1.7 φλάσαρα την OxygenOS v4.5.0 ολόκληρο το zip δεν την άλλαξε και παρέμεινε η TWRP reconery. :!:

Οταν φλασαρεις ολο το zip ειναι υποχρεωτικο να φλασαρεις μαζί κ το superSu αλλιώς έχει πολλες πιθανότητες να χαθει κ το twrp k superSu

Κ το κάνει μόνο στο myphone ...σε κανενα αλλο site

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οταν φλασαρεις ολο το zip ειναι υποχρεωτικο να φλασαρεις μαζί κ το superSu αλλιώς έχει πολλες πιθανότητες να χαθει κ το twrp k superSu

Εγώ χρησιμοποιώ magisk και παρόλο που το φλασαρω στα καπάκια μετά την rom, χάνω πάλι το twrp.

Εγώ χρησιμοποιώ magisk και παρόλο που το φλασαρω στα καπάκια μετά την rom, χάνω πάλι το twrp.

Εγω προχτές φλασαρα την 4.5.0 μαζι με το superSu μεσω twrp κ ολα καλα όπως πάντα κ δεν εχασα το twrp

Εγω θυμαμαι και παλια εχανες το twrp. Τουλαχιστον οι οδηγιες στο xda ηταν flash zip - flash recovery - reboot recovery - flash super su. Δεν το ειχα ανοιξει βεβαια ποτε, χωρις να φλασαρω recovery, οποτε δε ξερω αν χανοταν οντως..

Εγω θυμαμαι και παλια εχανες το twrp. Τουλαχιστον οι οδηγιες στο xda ηταν flash zip - flash recovery - reboot recovery - flash super su. Δεν το ειχα ανοιξει βεβαια ποτε, χωρις να φλασαρω recovery, οποτε δε ξερω αν χανοταν οντως..

Εγω κ στα nexus που ειχα πιο πριν κ στο oneplus 3 παντα φλασαρα full zip + superSu μαζι συνεχόμενα κ ποτέ δεν εχασα twrp.Το twrp παντα το φλασαρα ξεχωριστά όταν υπήρχε καινούργια εκδοση μεσω του flashify.

Ενδεικτικά τελευταία εχω την έκδοση twrp απο τον blue_spark

Οπότε είμαστε 2-3 που επιβεβαιώνουμε ότι δεν χάνεται το TWRP, αφού περαστεί φουλ Ρομ.

Amazon Fire stick 4k max

Θεωρω οτι οταν φλασαρεις μαζι με το full zip παντα κ το superSu δεν χάνετε ποτε ουτε το ρουτ(λογικο) ούτε το twrp... τουλάχιστον εμενα απτο 2009 που ασχολουμαι με το αθλημα ετσι φλασαρω το superSu k superuser παλιοτερα κ δεν ειχα ποτέ πρόβλημα με το twrp ή clockworkmod παλιότερα

Μετά την αναβάθμιση σε 4.5.0 το GPS δεν κλειδώνει σωστά. Καμία ιδέα;;
Άνοιγε πρώτα την εφαρμογή Gps Status από το Play store και μόλις κλειδώσει τότε ανοίγεις όποια εφαρμογή πλοήγησης θες.

Amazon Fire stick 4k max

Αλληλούια !!!!

Εχει περάσει τόσος καιρός που έχω ξεχάσει τι περνάμε πλέον :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το έχει δοκιμάσει κανείς? Amplify κτλ?

The power of 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Το έχει δοκιμάσει κανείς? Amplify κτλ?

The power of 10

Μα το Amplify έπαιζε και πριν εδώ και μήνες.

Amazon Fire stick 4k max

Μια ερώτηση γιατί έχω χαθεί με τις πολλές εκδόσεις.

Φοράω την Freedom-CE-2.3

1. Έχει βγει και κάποια πιο καινούρια και stable που θα μπορούσα να δοκιμάσω;

2. Αν θέλω να βάλω κάποια άλλη, μπορώ μόνο με clean εγκατάσταση ή μπορώ απλά να τη φλασάρω με twrp;

Υ.Γ. Με την έκδοση αυτή το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι η μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας (το λιώνω κι εγώ όμως, δεν το αρνούμαι).

Μια ερώτηση γιατί έχω χαθεί με τις πολλές εκδόσεις.

Φοράω την Freedom-CE-2.3

1. Έχει βγει και κάποια πιο καινούρια και stable που θα μπορούσα να δοκιμάσω;

2. Αν θέλω να βάλω κάποια άλλη, μπορώ μόνο με clean εγκατάσταση ή μπορώ απλά να τη φλασάρω με twrp;

Υ.Γ. Με την έκδοση αυτή το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι η μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας (το λιώνω κι εγώ όμως, δεν το αρνούμαι).

1. Την τελευταια εκδοση της Freedom CE μπορεις να την βρεις εδω.

2. Αν θες να βαλεις καποια αλλη, κανεις ενα factory reset και φλασαρεις την καινουργια ρομ. Αλλα εχει παντα οδηγιες στο πρωτο ποστ για το τι πρεπει να κανεις για να τη βαλεις.

1. Την τελευταια εκδοση της Freedom CE μπορεις να την βρεις εδω.

2. Αν θες να βαλεις καποια αλλη, κανεις ενα factory reset και φλασαρεις την καινουργια ρομ. Αλλα εχει παντα οδηγιες στο πρωτο ποστ για το τι πρεπει να κανεις για να τη βαλεις.

Ευχαριστώ πολύ

Ενδιαφέρομαι για κάποια πιο πρόσφατη stable ROM ανεξαρτήτως freedom. Υπάρχει καμία πρόταση; Αυτό που σίγουρα με ενδιαφέρει είναι να έχει τη stock κάμερα

Ευχαριστώ πολύ

Ενδιαφέρομαι για κάποια πιο πρόσφατη stable ROM ανεξαρτήτως freedom. Υπάρχει καμία πρόταση; Αυτό που σίγουρα με ενδιαφέρει είναι να έχει τη stock κάμερα

Μπορείς να δεις την vertex os, pure fusion os και άλλες παρόμοιες που υπάρχουν.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks