agpol07 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά μου ειρθε μια ενημέρωση την έχει κάνει κάποιος ; Αν δεν χρησιμοποιείς 4g (έχουν αναφερθεί προβλήματα) όπως εγώ, καν'τη, είδα μεγάλη διαφορά στη μπαταρία. Προς το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Αν κατάλαβα καλά ξαν'ανεβηκε σήμερα διορθωμένη η ρομ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Αν κατάλαβα καλά ξαν'ανεβηκε σήμερα διορθωμένη η ρομ! Από που το καταλάβες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Από που το καταλάβες αυτό; Την ειχαν κατεβασει που κοιταξα το πρωι να την κατεβασω και την ανεβασανε πριν λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Αρκετοί την κάναμε, κάποιοι διαμαρτύρονται για κακή λήψη/εναλλαγή σε LTE... Επειδή έχει αρκετές μέρες που βγήκε, εδώ που φτάσαμε, κάνε υπομονή να βάλεις την επόμενη...! Να ρωτησω και κάτι ακόμα, αν δε κάνουμε την αναβάθμιση σε 3.2.4 και βγεί η επόμενη αναβάθμιση θα μας έρθει ειδοποίηση για την επόμενη αναβάθμιση η θα πρέπει να εγκαταστήσουμε τη συγκεκριμένη αναβάθμιση και μετα θα εμφανιστεί και η επόμενη; (Μιλάω για στοκ ρομ, χωρίς ροοτ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Θα πας κατευθείαν στην επόμενη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 οντως ξαναβγηκε διορθωμενη η 3.2.4..ολα μια χαρα με το lte Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Παιδια δηλαδη την βαζουμε αφοβα την 3.2.4? Οποιος το δει να μου απαντησει προσςπικα αν μπορει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 οντως ξαναβγηκε διορθωμενη η 3.2.4..ολα μια χαρα με το lte ωραία, μακάρι να υπήρξε μονο βελτίωση... παίζει και η OTA update που μου ήρθε σήμερα να είνα η διορθωμένη (hotfix patch OxygenOS 3.2.4 16_1608061823, 26 ΜΒ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ναι μαλλον είναι γιατί ειχε σταματήσει η διαθεση της αρκετες μερες. Στο forum της oneplus καποιος έγραφε αυτό,γι'αυτο σας ενημερωσα "Just received notification from oneplus about 3.2.4 is it safe to upgrade now. Initially people faced massive issues after the update." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Παιδια χρειαζομαι αμεσα βοηθεια, ειχα αλλαξει ΡΟΜ αλλα ξανα γυρισα σττην δικια του, πατησα να κανω την αναβαθμιση την 3.2.4 κ μου βγαζει να βαλω κωδικο σαν να παταω για recovery κ με βγαζει στο μενου με το (install,wipe,reboot, κτλπ) τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα,ενω κάνω κανονική λήψη της ενημέρωσης αλλά όταν κάνω επανεκκίνηση μου βγαίνει μία σελίδα της με το σήμα OnePlus και ενώ μου δείχνει για 20 δεύτερα περίπου ότι φορτώνει ξαφνικά μηδενίζεται και μου λέει install failed και μου βγάζει την επιλογή reboot χωρίς να έχει περάσει την 3.2.4 ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Έχουμε το link για την διορθωμένη 3.2.4? Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Παιδια χρειαζομαι αμεσα βοηθεια, ειχα αλλαξει ΡΟΜ αλλα ξανα γυρισα σττην δικια του, πατησα να κανω την αναβαθμιση την 3.2.4 κ μου βγαζει να βαλω κωδικο σαν να παταω για recovery κ με βγαζει στο μενου με το (install,wipe,reboot, κτλπ) τι μπορω να κανω? Έχετε custom recovery? Παιδιά έχω ένα πρόβλημα,ενω κάνω κανονική λήψη της ενημέρωσης αλλά όταν κάνω επανεκκίνηση μου βγαίνει μία σελίδα της με το σήμα OnePlus και ενώ μου δείχνει για 20 δεύτερα περίπου ότι φορτώνει ξαφνικά μηδενίζεται και μου λέει install failed και μου βγάζει την επιλογή reboot χωρίς να έχει περάσει την 3.2.4 ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Έχετε custom recovery? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι εγώ δεν έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Εγώ κατέβασα πριν 10 μέρες, τη διαφορά έχει το διορθωμενο 3.2.4 με το προηγούμενο?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Φτιάχνει το android pay και βελτιώνει το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniozark Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπερα παιδια!!!!Εχει αναβαθμισει κανεις σημερα με το καινουργιο update που βγαλανε να πει αν φτιαχτηκε το θεμα με το 4G κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) Φτιάχνει το android pay και βελτιώνει το 4G. Εχουμε το link για το αναβαθμισμένο zip; Το αρχείο που φαίνεται στα επισημα downloads του oneplus site download δείχνει να εχει ημερομηνία 6/8/2016 που ηταν η ημερομηνία του προβληματικου 3.2.4 Edited August 23, 2016 by hs2000corolla Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Φτιάχνει το android pay και βελτιώνει το 4G. Πόσα MB είναι?? Εγώ δεν έχω θέμα με 4g και Android pay.. Άρα κάθομαι στα αυγά μου Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Δεν το γνωριζω αυτο φιλε, υπαρχει καποιος να με βοηθησει να μου πει τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Πόσα MB είναι?? Εγώ δεν έχω θέμα με 4g και Android pay.. Άρα κάθομαι στα αυγά μου To Ota καπου 28mb,ολη η ρομ αν θες να τη περασεις καθαρή 1,3gb. Εγω την πέρασα απο πανω με twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ρε παιδιά το.διορθωμένο δεν έχει βγει ακόμα ...το διόρθωμενο θα λέγεται 3.2.5 send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος? Πες μας πρώτα τι ακριβώς συμβαίνει....με ποια ρομ είσαι αν έχεις μαμά ή custom recovery κτλπ Αν δεν καταλάβουμε το πρόβλημα πως να βοηθησουμε? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts