captnemo Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ο sd ειναι γενικά έναν κλικ καλύτερος, νομιζω. Και τα 2 ειναι οκ ομως. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Το θέμα είναι τι γίνεται στο 4Χ με ROM(κυρίως για Ελληνικά και Playstore)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) Redmi Note 4 ή Redmi Note 4Χ ??:dizzy: Γενικώς και αορίστως.. Ρε παιδια τοση αναλυση εκανα :p Οχι τιποτα αλλο το χουμε σκισει το thread. Παμε μια τελευταια φορα. Note 4x: πολυ καλυτερη αυτονομια + nougat + 800αρα μπαντα (για το global) Note 4: γρηγοροτερο επεξεργαστη + ετοιμοπαραδοτο (με εγγυηση infoquest αν θες) + χαμηλοτερη τιμη. Edited March 6, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 εγγυηση infoquest Ίσως το μόνο αρνητικό για όσους έχουν εμπειρία από παλιά, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Το θέμα είναι τι γίνεται στο 4Χ με ROM(κυρίως για Ελληνικά και Playstore)?? Προφανώς θα υπάρχουν επιλογες, λογω soc Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Note 4x: πολυ καλυτερη αυτονομια + nougat + 800αρα μπαντα (για το global) Πολύ σωστά!:) Αυτό είναι το global? ισχύουν τα ανωτέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) Προφανώς θα υπάρχουν επιλογες, λογω soc Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Στον snapdragon δεν θα χεις επιλογες; Ισα ισα, στους soc της mtk ειναι που δεν εχεις επιλογες. Και αν μιλαμε για το global προφανως και θα χει ελληνικα ;) ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ σωστά!:) Αυτό είναι το global? ισχύουν τα ανωτέρω? Το global/international με την 800αρα δεν εχει βγει ακομα. Μονο preorder αν βρεις. Τα υπολοπα που ειπα ισχυουν κανονικα ;) Για να μην χαλαει το θεμα, για περισσοτερα μπειτε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448880 Edited March 6, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παιδιά την καλησπέρα μου , ξέρουμε αν θα πάρει nougat το 4αρι με τον MTK ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Θεωρητικά θα πάρει. Στην πράξη,μένει να το δούμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Απο θεωρια πολλα εχουμε ακουσει και αλλα είδαμε... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Αυτό έγραψα και εγώ πιστεύω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ειδες διαφορα στην μπαταρια?με το απντειτ?χρησιμοποιεις καποιο σειβερ μπαταριας μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ειδες διαφορα στην μπαταρια?με το απντειτ?χρησιμοποιεις καποιο σειβερ μπαταριας μηπως? Σε πια ενημέρωση αναφέρεσαι; Αν λέμε για την 8.1.6,όχι,τα ίδια ακριβώς,πολλοί έχουν αναφέρει,ότι είναι και χειρότερα. Battary saver,ποτέ... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Καλησπερα.εγω εκανα την αναβαθμιση 8.1.6.0 σταθερη πριν μερικες μερες.η διαφορα στην μπαταρια ειναι εμφανη.με την προηγουμενη εκδοση επαιφτε αρκετα.με 2 ωρες αναμονη κοντα στο 10% κατω.σημερα με 6 ωρες αναμονη γυρω στο 5% κατω.πλεον μου βγαζει μια μερα ενω πριν χρειαζοταν φορτιση.επισης απενεργοποιησα τον αυτοματο φωτισμο οθονης.πλεον το μονο προβλημα που εχει η ελλειψη 800 αρας μπαντας το οποιο γνωριζαμε κατα την αγορα.μια ερωτηση χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα την αναβαθμιση;ειναι κατι το οποιο συνηθιζα να κανω και αυτη τη φορα δεν εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 όχι δεν χρειάζεται. Επίσης έχε στο νου σου πως θεωρητικά η μη αυτόματη φωτεινότητα καταναλώνει περισσότερο. Αν στην πράξη σε πάει καλύτερα,όλα καλά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Παιδιά, να κάνω μια ερωτηση. Είναι αυτό το νήμα για το redmi note 4 3/32 hilion decacore, για να το παρακολουθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ναι αυτό είναι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Η αυτοματηωφωτηνοτητσ χρησιμοποιει τον σενσορα.αν καποιος δεν κουραζεται ν αλλαζει μονος του τη φωτηνοτητ α ιδως καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια η μανιουαλ ρυθμιση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Δεν μπορώ να στείλω μήνυμα από το RN4 με 8.1.6 και πριν την αναβάθμιση δεν μπορούσα. σε αριθμούς με 5 νούμερα ενώ έχω κάρτα κανονικά. Γνωρίζει κανείς γιατί το κάνει αυτό? Μ λέει συνεχώς απέτυχε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Για καποιο λογο η εφαρμογη winbank δεν αναγνοριζει τον αισθητηρα του Redmi Note 4 βγαζει μηνυμα πρεπει να τον ενεργοποιησετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ποιον αισθητηρα; Το NFC εννοεις; Δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Για καποιο λογο η εφαρμογη winbank δεν αναγνοριζει τον αισθητηρα του Redmi Note 4 βγαζει μηνυμα πρεπει να τον ενεργοποιησετε. Φίλε κατά πάσα πιθανότητα έχει πρόβλημα η εφαρμογή της Πειραιώς, το κάνει και σε μένα. Της Alpha όμως δουλεύει μια χάρα, όπως κάθε άλλη εφαρμογή που έχω και χρησιμοποιεί το δαχτυλικό αποτύπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Δεν μπορώ να στείλω μήνυμα από το RN4 με 8.1.6 και πριν την αναβάθμιση δεν μπορούσα. σε αριθμούς με 5 νούμερα ενώ έχω κάρτα κανονικά. Γνωρίζει κανείς γιατί το κάνει αυτό? Μ λέει συνεχώς απέτυχε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Δεν μπορώ να στείλω μήνυμα από το RN4 με 8.1.6 και πριν την αναβάθμιση δεν μπορούσα. σε αριθμούς με 5 νούμερα ενώ έχω κάρτα κανονικά. Γνωρίζει κανείς γιατί το κάνει αυτό? Μ λέει συνεχώς απέτυχε Δεν μπορώ να στείλω μήνυμα από το RN4 με 8.1.6 και πριν την αναβάθμιση δεν μπορούσα. σε αριθμούς με 5 νούμερα ενώ έχω κάρτα κανονικά. Γνωρίζει κανείς γιατί το κάνει αυτό? Μ λέει συνεχώς απέτυχε δες αυτο μηπως βοηθησει δες αυτο μηπως βοηθησει Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_petsotis Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλησπέρα Επειδή είναι πάρα πολλά τα ποστς και χάθηκα κάπου στη μέση θέλω κάποιες διευκρινησεις. Η έκδοση προ είναι απλά η 4 με 3/64 έτσι; πχ http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock-Xiaomi-Redmi-Note-4-Pro-5-5inch-FHD-2-5D-Arc-Screen-MIUI-8-4G-LTE-Smartphone-Helio-X20-MT6797-Deca-Core-3GB-RAM-64GB-ROM-13-0MP-Touch-ID-4100mAh-Metal-Body---Gold-373195.html και http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_470615.html?wid=21 είναι το ίδιο; Από θήκες και τζάμι τι προτείνετε; ή μάλλον τι κουμπώνει καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Καλησπέρα Επειδή είναι πάρα πολλά τα ποστς και χάθηκα κάπου στη μέση θέλω κάποιες διευκρινησεις. Η έκδοση προ είναι απλά η 4 με 3/64 έτσι; πχ http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock-Xiaomi-Redmi-Note-4-Pro-5-5inch-FHD-2-5D-Arc-Screen-MIUI-8-4G-LTE-Smartphone-Helio-X20-MT6797-Deca-Core-3GB-RAM-64GB-ROM-13-0MP-Touch-ID-4100mAh-Metal-Body---Gold-373195.html και http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_470615.html?wid=21 είναι το ίδιο; Από θήκες και τζάμι τι προτείνετε; ή μάλλον τι κουμπώνει καλύτερα.. η πιο ισχυρη εκδοση του "redmi note 4" με mediatek επεξεργαστη ειναι η 3/64. τα λινκ σου δειχνουν ακριβως το ιδιο κινητο απο πλευρας hardware. καμια φορα μπορει να σου ερθει με αλλη rom απο εκεινη της παραγγελιας. θηκη σιλικονης προτεινω μια που εβαλα και στο σχολιο #1915 Edited March 8, 2017 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts