toxotis70 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 ξερετε καμια καλυτερη εφαρμογη για φωτο ? Καποια που να σε αφηνει να τραβηξεις manual εντελως και να μη κανει τοση συμπιεση στα αρχεια....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Open camera,κάνει δουλίτσα. Όσο για το 4G Αθήνα δεν πιάνω,όπου δεν πιάνουν και τα άλλα μου κινητά που έχουν την 800αρα. Redmi Note 4(Nikel) Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Με το redmi note 4 και wind στο ρεθυμνο εχω σε δυο σημεια 4g σε εξωτερικο χωρο.με αλλη συσκευη που ειχα πριν ειχα σε ολα σχεδον τα σημεια και μεσα στο σπιτι.θεωρω οτι το προβλημα ειναι μεγαλο καθοτι και μετακινουμε συνεχως και εκτος πολης οπου και εκει εχει χαθει το 4g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Παιδιά καλημέρα θέλω να πάρω στην κοπέλα μου αυτό το κινητό γιατί της αρεσε το είδαμε στον κοτσοβολο. Εσείς που το έχετε μπορείτε να μου πείτε αξίζει σαν συσκευή τα 249 ευρώ? Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Μηπως γνωριζει καποιος αν στην official global MIUI 8 υπαρχουν ελληνικα. Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλημέρα θέλω να πάρω στην κοπέλα μου αυτό το κινητό γιατί της αρεσε το είδαμε στον κοτσοβολο. Εσείς που το έχετε μπορείτε να μου πείτε αξίζει σαν συσκευή τα 249 ευρώ? Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Έτσι απλά όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Παιδιά καλημέρα θέλω να πάρω στην κοπέλα μου αυτό το κινητό γιατί της αρεσε το είδαμε στον κοτσοβολο. Εσείς που το έχετε μπορείτε να μου πείτε αξίζει σαν συσκευή τα 249 ευρώ? Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο βρίσκεις και με 219 στην Ελλάδα Μηπως γνωριζει καποιος αν στην official global MIUI 8 υπαρχουν ελληνικα. Sent from my MX5 using Tapatalk Το χουμε συζητήσει πολλές φορές παραπάνω. Υπάρχουν στην τελευταία έκδοση αλλά η τελευταία έκδοση αποσύρθηκε από την Xiaomi. Είτε την βρίσκεις από αλλού και την περνάς (δεν έχει κάποιο σοβαρό θέμα στους περισσότερους) είτε περιμένεις την επόμενη τέλη του μήνα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Έτσι απλά όχι? Καλη συσκευη αλλα οχι για 250 Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με αυτα τα λεφτα ψαξε για SD820 οχι Χ20 Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρίσκεις και με 219 στην Ελλάδα Το χουμε συζητήσει πολλές φορές παραπάνω. Υπάρχουν στην τελευταία έκδοση αλλά η τελευταία έκδοση αποσύρθηκε από την Xiaomi. Είτε την βρίσκεις από αλλού και την περνάς (δεν έχει κάποιο σοβαρό θέμα στους περισσότερους) είτε περιμένεις την επόμενη τέλη του μήνα. ΟΚ ευχαριστω Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Καλη συσκευη αλλα οχι για 250 Ποια συσκευή Xiaomi θα πρότεινες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Ποια συσκευή Xiaomi θα πρότεινες; δεν είναι εδώ το θέμα για αυτές τις ερωτήσεις,ούτε για συγκρίσεις. Είναι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλημέρα θέλω να πάρω στην κοπέλα μου αυτό το κινητό γιατί της αρεσε το είδαμε στον κοτσοβολο. Εσείς που το έχετε μπορείτε να μου πείτε αξίζει σαν συσκευή τα 249 ευρώ? Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα 250 είναι αρκετούτσικα για το συγκεκριμένο,αλλά το αγοράζεις με εγγύηση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος ότι υπάρχουν και πολύ καλύτερα σε αυτά τα χρήματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 υπαρχει καποια θηκη για αμμεση αγορα (απο Ελλαδα) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 καλησπερα μηπως μπορει καποιος να μου πει τι sar εχει η συσκευη ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 δεν είναι εδώ το θέμα για αυτές τις ερωτήσεις,ούτε για συγκρίσεις. Είναι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Μπορώ να ρωτήσω ποιες είναι οι ουσιαστικές του διαφορές από το Redmi Pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Αν μιλαμε για το 32αρη pro, το pro εχει καλυτερη (amoled) οθονη ενω το redmi note 4 εχει καλυτερη καμερα. Αν παλι μιλας για το 64αρη pro, εχει καπως ανωτερο επεξεργαστη (Helio x25). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 (edited) Παιδιά αγορασα χθες το RΝ3.. κοτσοβωλο..πολύ καλό αλλά από οθόνη κ ήχο απογοήτευση...σήμερα πρωί αλλαγή σε Note 4... ευτυχία.. απόλυτα καλύτερος ήχος οθόνη κ αίσθηση συσκευής... ταχύτητες σε πλοήγηση δεν είδα διαφορα.το. μόνο συν του 3 ότι δεν ένιωσα καθόλου ζεστη ενώ με το 4 ένα ελαφροτατο ζεστά μα το ένιωσα...αλλά καμμιά σχέση.ειδικσ που έρχομαι από s5 ή οθόνη του 3 κι ο ήχος δεν λένε..πολύ κάτω ..το 4αρι όμως είναι σουπερ..ανάμεσα στα δύο το note 4 με μεγαλη πρακτική διάφορα imop..μην το σκέφτεστε καν για το 3... για 50ε...imop παντα Edited February 17, 2017 by giokosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Παιδιά αγορασα χθες το RΝ3.. κοτσοβωλο..πολύ καλό αλλά από οθόνη κ ήχο απογοήτευση...σήμερα πρωί αλλαγή σε Note 4... ευτυχία.. απόλυτα καλύτερος ήχος οθόνη κ αίσθηση συσκευής... ταχύτητες σε πλοήγηση δεν είδα διαφορα.το. μόνο συν του 3 ότι δεν ένιωσα καθόλου ζεστη ενώ με το 4 ένα ελαφροτατο ζεστά μα το ένιωσα...αλλά καμμιά σχέση.ειδικσ που έρχομαι από s5 ή οθόνη του 3 κι ο ήχος δεν λένε..πολύ κάτω ..το 4αρι όμως είναι σουπερ..ανάμεσα στα δύο το note 4 με μεγαλη πρακτική διάφορα imop..μην το σκέφτεστε καν για το 3... για 50ε...imop παντα To imop στα ελληνικα τι σημαινει ρε φιλε? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 To imop στα ελληνικα τι σημαινει ρε φιλε? Έλα ντε :blink: Κι εμένα μου έκανε εντύπωση και το γκουγκλαρα... Βρήκα αυτό Δεν ξέρω όμως αν εννοεί αυτό ο φίλος. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) In my opinion? Μόνο αυτό βγάζει νόημα. Επίσης για τον φίλο που λέει για την οθόνη θέλω πολύ να τα συγκρίνω από κοντά κι αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά.Σιγουρα σε ήχο θα έχουν διαφορά μόνο και μόνο απ την θέση του ηχείου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 18, 2017 by clutch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Καλημέρα λεβεντες! Το έφερε σε μαύρο ή έχουν κάνει λακακια στη φωτογραφία του προϊόντος; http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171002-xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-grey Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Imop κατά τη γνώμη μου.... Η διαφορά χρωμάτων και ήχου είναι εμφανής.. Δίπλα δίπλα τα είχα... 25%διαφορα σε ένταση χρωμάτων ειδικά το μαύρο έχει μεγάλη διαφορά. Επίσης ο ήχος.. Πολύ πιο ποιοτικός στο 4.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Καλημέρα λεβεντες! Το έφερε σε μαύρο ή έχουν κάνει λακακια στη φωτογραφία του προϊόντος; http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171002-xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-grey Στην αρχή εντυπωσιάστηκα και εγώ και πήγα να το παραγγείλω, αλλά ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι είναι το black/grey :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 black δεν υπαρχει ουτε στην κινα ακομη, ουτε το redmi note 4 αλλα ουτε και το 4x με τον snapdragon, οσο για διαφορες με το 3, σιγουρα ειναι καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης και οθονης αλλα οχι με τοσο τρελες διαφορες, περι ορεξεως ομως....(imop) Ο κοτσοβ..... με το black απλα θελει να τραβηξει κοσμο... ασε που οι τελευταιες γενιες λειτουργικου θα τους δημιουργησουν τρελα προβληματα στα service αργοτερα, διοτι δεν αφηνουν το κινητο να μπει σε edl mode εαν δεν ειναι ξεκλειδωτο, o adb στις εντολες απανταει "device locked". Σας τα λενε πριν την πωληση? αλλα ποιος νοιαζεται, ας πουλησουμε εμεις τωρα..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Στην αρχή εντυπωσιάστηκα και εγώ και πήγα να το παραγγείλω, αλλά ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι είναι το black/grey :( Και εγώ σε αυτή την διαδικασία πήγα να μπω... Ευχαριστώ αγαπητέ για την διευκρίνιση! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 black δεν υπαρχει ουτε στην κινα ακομη, ουτε το redmi note 4 αλλα ουτε και το 4x με τον snapdragon, οσο για διαφορες με το 3, σιγουρα ειναι καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης και οθονης αλλα οχι με τοσο τρελες διαφορες, περι ορεξεως ομως....(imop) Ο κοτσοβ..... με το black απλα θελει να τραβηξει κοσμο... ασε που οι τελευταιες γενιες λειτουργικου θα τους δημιουργησουν τρελα προβληματα στα service αργοτερα, διοτι δεν αφηνουν το κινητο να μπει σε edl mode εαν δεν ειναι ξεκλειδωτο, o adb στις εντολες απανταει "device locked". Σας τα λενε πριν την πωληση? αλλα ποιος νοιαζεται, ας πουλησουμε εμεις τωρα..... στην έκδοση με τον sd παίζει αυτό που λες όχι σε αυτό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 black δεν υπαρχει ουτε στην κινα ακομη, ουτε το redmi note 4 αλλα ουτε και το 4x με τον snapdragon, οσο για διαφορες με το 3, σιγουρα ειναι καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης και οθονης αλλα οχι με τοσο τρελες διαφορες, περι ορεξεως ομως....(imop) Ο κοτσοβ..... με το black απλα θελει να τραβηξει κοσμο... ασε που οι τελευταιες γενιες λειτουργικου θα τους δημιουργησουν τρελα προβληματα στα service αργοτερα, διοτι δεν αφηνουν το κινητο να μπει σε edl mode εαν δεν ειναι ξεκλειδωτο, o adb στις εντολες απανταει "device locked". Σας τα λενε πριν την πωληση? αλλα ποιος νοιαζεται, ας πουλησουμε εμεις τωρα..... Μην υπερβαλουμε... Σιγά μην χρειάζεται κι η ΝΑΣΑ για ένα setup σε ένα τηλέφωνο...οι διαφορές ΕΊΝΑΙ μεγάλες.. Το 3 για πολλούς λόγους ήθελα κι εγώ βασικά λόγω snapdragon, το αγόρασα κιολας αρχικά, αλλά αναγκάστηκα κ το άλλαξα όταν είδα στην πράξη τις διαφορές. Τα στραβά του ΜΤΚ ίσως φανούν πιο μετά ίσως όχι.. Η οθόνη κι ο ήχος όμως όπως κι η αίσθηση χρήσης είναι πιο βασικά για μένα.. Οπότε θυσιασηκε ο sp μπροστά στο γενικότερο φηλινγκ... Imop :D πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts