Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερετε καμια καλυτερη εφαρμογη για φωτο ?

Καποια που να σε αφηνει να τραβηξεις manual εντελως και να μη κανει τοση συμπιεση στα αρχεια....?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Open camera,κάνει δουλίτσα.

Όσο για το 4G Αθήνα δεν πιάνω,όπου δεν πιάνουν και τα άλλα μου κινητά που έχουν την 800αρα.

Redmi Note 4(Nikel)

Tapatalk

Xiaomi 12 Pro

Με το redmi note 4 και wind στο ρεθυμνο εχω σε δυο σημεια 4g σε εξωτερικο χωρο.με αλλη συσκευη που ειχα πριν ειχα σε ολα σχεδον τα σημεια και μεσα στο σπιτι.θεωρω οτι το προβλημα ειναι μεγαλο καθοτι και μετακινουμε συνεχως και εκτος πολης οπου και εκει εχει χαθει το 4g...

Παιδιά καλημέρα θέλω να πάρω στην κοπέλα μου αυτό το κινητό γιατί της αρεσε το είδαμε στον κοτσοβολο. Εσείς που το έχετε μπορείτε να μου πείτε αξίζει σαν συσκευή τα 249 ευρώ?

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μηπως γνωριζει καποιος αν στην official global MIUI 8 υπαρχουν ελληνικα.

Sent from my MX5 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά καλημέρα θέλω να πάρω στην κοπέλα μου αυτό το κινητό γιατί της αρεσε το είδαμε στον κοτσοβολο. Εσείς που το έχετε μπορείτε να μου πείτε αξίζει σαν συσκευή τα 249 ευρώ?

Οχι

Το βρίσκεις και με 219 στην Ελλάδα

Μηπως γνωριζει καποιος αν στην official global MIUI 8 υπαρχουν ελληνικα.

Το χουμε συζητήσει πολλές φορές παραπάνω. Υπάρχουν στην τελευταία έκδοση αλλά η τελευταία έκδοση αποσύρθηκε από την Xiaomi. Είτε την βρίσκεις από αλλού και την περνάς (δεν έχει κάποιο σοβαρό θέμα στους περισσότερους) είτε περιμένεις την επόμενη τέλη του μήνα.

Έτσι απλά όχι?

Καλη συσκευη αλλα οχι για 250

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με αυτα τα λεφτα ψαξε για SD820 οχι Χ20

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το βρίσκεις και με 219 στην Ελλάδα

Το χουμε συζητήσει πολλές φορές παραπάνω. Υπάρχουν στην τελευταία έκδοση αλλά η τελευταία έκδοση αποσύρθηκε από την Xiaomi. Είτε την βρίσκεις από αλλού και την περνάς (δεν έχει κάποιο σοβαρό θέμα στους περισσότερους) είτε περιμένεις την επόμενη τέλη του μήνα.

ΟΚ ευχαριστω

Ποια συσκευή Xiaomi θα πρότεινες;

δεν είναι εδώ το θέμα για αυτές τις ερωτήσεις,ούτε για συγκρίσεις.

Είναι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα 250 είναι αρκετούτσικα για το συγκεκριμένο,αλλά το αγοράζεις με εγγύηση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος ότι υπάρχουν και πολύ καλύτερα σε αυτά τα χρήματα.

Xiaomi 12 Pro

δεν είναι εδώ το θέμα για αυτές τις ερωτήσεις,ούτε για συγκρίσεις.

Είναι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

Μπορώ να ρωτήσω ποιες είναι οι ουσιαστικές του διαφορές από το Redmi Pro?

Αν μιλαμε για το 32αρη pro, το pro εχει καλυτερη (amoled) οθονη ενω το redmi note 4 εχει καλυτερη καμερα.

Αν παλι μιλας για το 64αρη pro, εχει καπως ανωτερο επεξεργαστη (Helio x25).

Παιδιά αγορασα χθες το RΝ3.. κοτσοβωλο..πολύ καλό αλλά από οθόνη κ ήχο απογοήτευση...σήμερα πρωί αλλαγή σε Note 4... ευτυχία.. απόλυτα καλύτερος ήχος οθόνη κ αίσθηση συσκευής... ταχύτητες σε πλοήγηση δεν είδα διαφορα.το. μόνο συν του 3 ότι δεν ένιωσα καθόλου ζεστη ενώ με το 4 ένα ελαφροτατο ζεστά μα το ένιωσα...αλλά καμμιά σχέση.ειδικσ που έρχομαι από s5 ή οθόνη του 3 κι ο ήχος δεν λένε..πολύ κάτω ..το 4αρι όμως είναι σουπερ..ανάμεσα στα δύο το note 4 με μεγαλη πρακτική διάφορα imop..μην το σκέφτεστε καν για το 3... για 50ε...imop παντα Edited by giokosta

Παιδιά αγορασα χθες το RΝ3.. κοτσοβωλο..πολύ καλό αλλά από οθόνη κ ήχο απογοήτευση...σήμερα πρωί αλλαγή σε Note 4... ευτυχία.. απόλυτα καλύτερος ήχος οθόνη κ αίσθηση συσκευής... ταχύτητες σε πλοήγηση δεν είδα διαφορα.το. μόνο συν του 3 ότι δεν ένιωσα καθόλου ζεστη ενώ με το 4 ένα ελαφροτατο ζεστά μα το ένιωσα...αλλά καμμιά σχέση.ειδικσ που έρχομαι από s5 ή οθόνη του 3 κι ο ήχος δεν λένε..πολύ κάτω ..το 4αρι όμως είναι σουπερ..ανάμεσα στα δύο το note 4 με μεγαλη πρακτική διάφορα imop..μην το σκέφτεστε καν για το 3... για 50ε...imop παντα

To imop στα ελληνικα τι σημαινει ρε φιλε?

With great power, comes great responsibility...

To imop στα ελληνικα τι σημαινει ρε φιλε?

Έλα ντε :blink:

Κι εμένα μου έκανε εντύπωση και το γκουγκλαρα...

Βρήκα αυτό

Δεν ξέρω όμως αν εννοεί αυτό ο φίλος.

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

In my opinion?

Μόνο αυτό βγάζει νόημα.

Επίσης για τον φίλο που λέει για την οθόνη θέλω πολύ να τα συγκρίνω από κοντά κι αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά.Σιγουρα σε ήχο θα έχουν διαφορά μόνο και μόνο απ την θέση του ηχείου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by clutch

Καλημέρα λεβεντες!

Το έφερε σε μαύρο ή έχουν κάνει λακακια στη φωτογραφία του προϊόντος;

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171002-xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-grey

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Imop κατά τη γνώμη μου....

Η διαφορά χρωμάτων και ήχου είναι εμφανής.. Δίπλα δίπλα τα είχα... 25%διαφορα σε ένταση χρωμάτων ειδικά το μαύρο έχει μεγάλη διαφορά. Επίσης ο ήχος.. Πολύ πιο ποιοτικός στο 4..

Καλημέρα λεβεντες!

Το έφερε σε μαύρο ή έχουν κάνει λακακια στη φωτογραφία του προϊόντος;

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171002-xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-grey

Στην αρχή εντυπωσιάστηκα και εγώ και πήγα να το παραγγείλω, αλλά ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι είναι το black/grey :(

black δεν υπαρχει ουτε στην κινα ακομη, ουτε το redmi note 4 αλλα ουτε και το 4x με τον snapdragon, οσο για διαφορες με το 3, σιγουρα ειναι καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης και οθονης αλλα οχι με τοσο τρελες διαφορες, περι ορεξεως ομως....(imop) Ο κοτσοβ..... με το black απλα θελει να τραβηξει κοσμο... ασε που οι τελευταιες γενιες λειτουργικου θα τους δημιουργησουν τρελα προβληματα στα service αργοτερα, διοτι δεν αφηνουν το κινητο να μπει σε edl mode εαν δεν ειναι ξεκλειδωτο, o adb στις εντολες απανταει "device locked". Σας τα λενε πριν την πωληση? αλλα ποιος νοιαζεται, ας πουλησουμε εμεις τωρα.....
With great power, comes great responsibility...

Στην αρχή εντυπωσιάστηκα και εγώ και πήγα να το παραγγείλω, αλλά ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι είναι το black/grey :(

Και εγώ σε αυτή την διαδικασία πήγα να μπω... Ευχαριστώ αγαπητέ για την διευκρίνιση! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

black δεν υπαρχει ουτε στην κινα ακομη, ουτε το redmi note 4 αλλα ουτε και το 4x με τον snapdragon, οσο για διαφορες με το 3, σιγουρα ειναι καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης και οθονης αλλα οχι με τοσο τρελες διαφορες, περι ορεξεως ομως....(imop) Ο κοτσοβ..... με το black απλα θελει να τραβηξει κοσμο... ασε που οι τελευταιες γενιες λειτουργικου θα τους δημιουργησουν τρελα προβληματα στα service αργοτερα, διοτι δεν αφηνουν το κινητο να μπει σε edl mode εαν δεν ειναι ξεκλειδωτο, o adb στις εντολες απανταει "device locked". Σας τα λενε πριν την πωληση? αλλα ποιος νοιαζεται, ας πουλησουμε εμεις τωρα.....

στην έκδοση με τον sd παίζει αυτό που λες όχι σε αυτό.

Xiaomi 12 Pro

Μην υπερβαλουμε... Σιγά μην χρειάζεται κι η ΝΑΣΑ για ένα setup σε ένα τηλέφωνο...οι διαφορές ΕΊΝΑΙ μεγάλες.. Το 3 για πολλούς λόγους ήθελα κι εγώ βασικά λόγω snapdragon, το αγόρασα κιολας αρχικά, αλλά αναγκάστηκα κ το άλλαξα όταν είδα στην πράξη τις διαφορές. Τα στραβά του ΜΤΚ ίσως φανούν πιο μετά ίσως όχι.. Η οθόνη κι ο ήχος όμως όπως κι η αίσθηση χρήσης είναι πιο βασικά για μένα.. Οπότε θυσιασηκε ο sp μπροστά στο γενικότερο φηλινγκ... Imop :D

πάντα