mol Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Γύρω στα 25-26 νομιζω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Παιδιά λέω να πάρω το redmi note 4 στα 64GB. Ξερω ότι με το 32GB η μόνη διαφορά είναι στον συγχρονισμό 1.8 το 32GB ενώ τα 64GB στα 2.15. Πόσο ελεύθερο χώρο αφήνει το 32? Θεωρώ πως για την διαφορά τιμές συμφέρει το 64αρι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 παίδες επανέρχομαι: είχα πάρει το κινητό από vickmall και είχα επιλέξει (λόγω βλακείας) κάποια multilanguage rom. 8.0.5.0.0 stable λέει. επειδή είναι custom rom δεν παίρνει ενημερώσεις ΟΤΑ. Θέλω να βάλω μια official rom, ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω? Υπάρχει κάποιος οδηγός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Οδηγίες θα βρεις στην ελληνική κοινότητα μιυι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Για να πάτε στην ελληνική (αυτή που έχει η miui.gr stable ή dev) κάνετε το εξής: 1) Αίτηση στην Xiaomi για ξεκλείδωμα bootloader (θα έρθει μήνυμα μετά από 2-20 μέρες το πολύ , μπορείτε να την κάνετε και αν δεν έχετε ακόμα το κινητό από τον υπολογιστή) 2)Πέρασμα με οδηγό από miui.gr την China dev (αυτό για να ξεκλειδώσει ο bootloader, πολλές φορές ξεκλειδώνει και με china stable αλλά 100% με dev) 3)Ξεκλείδωμα του bootloader 4)Μετά πέρασμα των ελληνικών stable ή dev 5) Μετά η ανανέωση θα γίνεται κάτεβάζοντας χειροκίνητα την ανανεωμένη ROM από το miui.gr και πέρασμα στο κινητό του αρχείου και επιλογή του από το εικονίδιο uplaoder που έχει μέσα το κινητό Η ελληνικές έχουν multilang πολλές γλώσσες, πλήρως την ελληνική, σβησμένες τις κινεζιές , καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, και γενικά άλλο κινητό Edited December 10, 2016 by AkisZ Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Για να πάτε στην ελληνική (αυτή που έχει η miui.gr stable ή dev) κάνετε το εξής: 1) Αίτηση στην Xiaomi για ξεκλείδωμα bootloader (θα έρθει μήνυμα μετά από 2-20 μέρες το πολύ , μπορείτε να την κάνετε και αν δεν έχετε ακόμα το κινητό από τον υπολογιστή) 2)Πέρασμα με οδηγό από miui.gr την China dev (αυτό για να ξεκλειδώσει ο bootloader, πολλές φορές ξεκλειδώνει και με china stable αλλά 100% με dev) 3)Ξεκλείδωμα του bootloader 4)Μετά πέρασμα των ελληνικών stable ή dev 5) Μετά η ανανέωση θα γίνεται κάτεβάζοντας χειροκίνητα την ανανεωμένη ROM από το miui.gr και πέρασμα στο κινητό του αρχείου και επιλογή του από το εικονίδιο uplaoder που έχει μέσα το κινητό Η ελληνικές έχουν multilang πολλές γλώσσες, πλήρως την ελληνική, σβησμένες τις κινεζιές , καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, και γενικά άλλο κινητό για να περασεις ελληνικη gtv θελεις twrp recovery ,δεν μπορεις να το κανεις με τον προεγκατεστημενο updater γτ δεν ταιριαζουν τα keys, για να περασεις twrp πρεπει το κινητο να μπει σε fastboot και να δωσεις εντολη απο το minimal adb να φλασαρει το νεο recovery. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλημερα παιδια. Εχω ακουσει πολλα καλα για το κινητο και το σκεφτομαι σοβαρα για αγορα. Μπορω να σας κανω 2 ερωτησεις; 1ον το σαρ του κινητου ποιο ειναι; και 2ον απο που μπορω να το παρω απο Ελλαδα κομπλε με ελληνικα μεσα κ playstore ετοιμο; Σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnakas Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 http://www.mygad.gr/xiaomi-smartphones http://www.mygad.gr/index.php?route=product/search&search=Xiaomi%20redmi%20note%204%20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Ομορφα ευχαριστω. Καποιος να μου πει και το σαρ αν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Ομορφα ευχαριστω. Καποιος να μου πει και το σαρ αν γινεται. ακριβες νουμερο δε θυμαμαι να σου πω... αλλα ειναι πολυ χαμηλοτερο απο iphones και samsungs.....!!!! οποτε εισαι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) ακριβες νουμερο δε θυμαμαι να σου πω... αλλα ειναι πολυ χαμηλοτερο απο iphones και samsungs.....!!!! οποτε εισαι μια χαρα! Το Sar του s7 είναι 0,26. είναι πιο κάτω από αυτό???!! Edited December 12, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Σε ευχαριστω φιλε μου απλα αν μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια γιατι εχω προβλημα υγειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 ακριβες νουμερο δε θυμαμαι να σου πω... αλλα ειναι πολυ χαμηλοτερο απο iphones και samsungs.....!!!! οποτε εισαι μια χαρα!Από iphone σχεδόν ολοι ειν χαμηλότεροι, αλλά τη samsung άστο λίγοι την φτάνουν Σε ευχαριστω φιλε μου απλα αν μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια γιατι εχω προβλημα υγειας κατά μέσο όρο τα μοντέλα της xiaomi έχουν μέγιστο sar περίπου 0.35W/kg στη GSM900 μπάντα. Το να ασχολείται κάποιος με το SAR στις μέρες μας είναι ανούσιο, σε wcdma/lte οι τιμές είναι πάρα πολύ χαμηλές (0.08-0.2 συνήθως), ποιος μπαίνει ίντερνετ σε gsm (2G) και μάλιστα με κακή κάλυψη δικτύου ώστε να φτάσει τη μέγιστη τιμή sar; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireOfHades Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Σε ευχαριστω φιλε μου απλα αν μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια γιατι εχω προβλημα υγειας Το SAR της συσκευής μας: 0,560 W/Kg Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Υπάρχει τρόπος να δουλέψει στον Chrome το swype για μπρος - πισω στις σελίδες? Καμία απάντηση εδώ?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 απο εκει κ περα στο θεμα του tempered glass υπαρχει προβλημα.. οτι κ να βρεις θα καλυπτει ισα ισα την φωτιζομενη οθονη κ οχι ολοκληρη την οθονη, και αυτο γτ οι ακρες της οθονης ειναι καμπυλωτες (curved 2.5D)... Τελικα με tempered glass τι κάνουμε; Κάπου πηρε το ματι μου οτι αυτο που δινει το vickmall ειναι αρκετα καλο. Ισχυει; Κατι απο ebay ισως (που ειναι και οικονομικότερα) Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Τελικα με tempered glass τι κάνουμε; Κάπου πηρε το ματι μου οτι αυτο που δινει το vickmall ειναι αρκετα καλο. Ισχυει; Κατι απο ebay ισως (που ειναι και οικονομικότερα) Maktheo Ισχύει. Εγώ έδωσα +5$ για να μου τοποθετησουν το tempered glass από το vickmall (το έχει στις επιλογές κατα την παραγγελία) και κάθεται τέλεια. Ίσως ένα μήνυμα στο vickmall να βοηθήσει για το ποιο tempered βάζουν. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ηρθε αναβάθμιση και έχει μέσα την ελληνική γλώσσα; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ηρθε αναβάθμιση και έχει μέσα την ελληνική γλώσσα; Δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η μετάφραση για να μπει στη stable Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Παιδιά καλημέρα,μια ερώτηση θέλω να κάνω. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει δέκτη ραδιοφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Παιδιά καλημέρα,μια ερώτηση θέλω να κάνω. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει δέκτη ραδιοφώνου; φυσικά και έχει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 θέλω να βάλω ρομ οφισιαλ σε νοτε 4 διάβασα τους οδηγούς και προσπάθησα να αλλάξω τη ρομ άλλα δεν βλέπει τη συσκευή το λαπτοπ με τίποτα,ήθελα να ξεκλειδώσω μποτλοαντερ έκανα τη διαδικασία μουρθε κ το μνμ στο κινητό αλλά δεν το βλέπει το λαπτοπ με 7αρια με τίποτα.ξέρει κάποιος κάποιο μαγαζί να το στείλω και να αλλάξει ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παιδια καλημερα,εχει βρει κανεις τροπο να αυξησουμε την ενταση?θεωρω οτι ειναι αρκετα χαμηλο και το ηχειο και το ακουστικο στις κλησεις,αυτο βεβαια ειναι λιγο υποκειμενικο,αλλα εγω στη δουλεια μου που βρισκεται σε θορυβωδες περιβαλλον,εχω σοβαρο προβλημα.Πριν με το 3 ειχα βαλει Randon κερνελ που απο κει ανεβαζε αρκετα.Εδω σε MTK υπαρχει κατι?Εκανα μια προσπαθεια με MTKenginearing mode που εχει επιλογη για Audio ρυθμισεις,αλλα δεν καταφερα τιποτα καθως διαφερει πολυ ο Hellio απο προηγουμενες εκδοσεις,αν καποιος εχει βρει κατι δοκιμασμενο,θα με βοηθουσε πολυ,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 θέλω να βάλω ρομ οφισιαλ σε νοτε 4 διάβασα τους οδηγούς και προσπάθησα να αλλάξω τη ρομ άλλα δεν βλέπει τη συσκευή το λαπτοπ με τίποτα,ήθελα να ξεκλειδώσω μποτλοαντερ έκανα τη διαδικασία μουρθε κ το μνμ στο κινητό αλλά δεν το βλέπει το λαπτοπ με 7αρια με τίποτα.ξέρει κάποιος κάποιο μαγαζί να το στείλω και να αλλάξει ρομ? Έβαλες τους τους κατάλληλους οδηγούς να το αναγνωρίση ? ( MTK_Driver_Installer_.1352 ext) Έβαλες Fastboot ROM Dev για να μπορεί να ξεκλειδώσει ? Τα έκανες όλα αυτά σε 64bit λειτουργικό ? Μπήκες σε Fastboot mode στο κινητό ? Χρειάζονται κάποιες προυποθέσεις για να ξεκλειδώσεις Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παιδια καλημερα,εχει βρει κανεις τροπο να αυξησουμε την ενταση?θεωρω οτι ειναι αρκετα χαμηλο και το ηχειο και το ακουστικο στις κλησεις,αυτο βεβαια ειναι λιγο υποκειμενικο,αλλα εγω στη δουλεια μου που βρισκεται σε θορυβωδες περιβαλλον,εχω σοβαρο προβλημα.Πριν με το 3 ειχα βαλει Randon κερνελ που απο κει ανεβαζε αρκετα.Εδω σε MTK υπαρχει κατι?Εκανα μια προσπαθεια με MTKenginearing mode που εχει επιλογη για Audio ρυθμισεις,αλλα δεν καταφερα τιποτα καθως διαφερει πολυ ο Hellio απο προηγουμενες εκδοσεις,αν καποιος εχει βρει κατι δοκιμασμενο,θα με βοηθουσε πολυ,ευχαριστω Στον dial δίνουμε *#*#3646633#*#* Στο μενού που ανοίγει επιλέγουμε την καρτέλα Hardware Testing και από εκεί πάμε διαδοχικά Audio>Volume>Voice εδώ επιλέγουμε τις τιμές που θέλουμε να έχουν τα επίπεδα έντασης του τηλεφώνου set>ok και κάνουμε επανεκκίνηση (θα πρέπει να κάνεις κάποιες δοκιμές ανεβάζοντας σιγά σιγά τις τιμές). Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts