nitrox Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ερχομενος απο meizu m2 note (πολυ ευχαριστημενος) λεω να περασω στην xiaomi. Το meizu το πηρα με αγγλοκινεζικη ρομ και δεν ειχα κανενα θεμα ουτε με playstore ουτε τιποτα, αν παρω και το xiaomi με την αγγλοκινεζικη ρομ θα εχω θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ερχομενος απο meizu m2 note (πολυ ευχαριστημενος) λεω να περασω στην xiaomi. Το meizu το πηρα με αγγλοκινεζικη ρομ και δεν ειχα κανενα θεμα ουτε με playstore ουτε τιποτα, αν παρω και το xiaomi με την αγγλοκινεζικη ρομ θα εχω θεματα? Όχι φίλτατε και εγω έτσι το έχω αφήσει ;) Γνώμη μου ότι καλύτερα έτσι γιατί θα "παίρνουμε" και επίσημα τις όποιες ενημερώσεις/αναβαθμίσεις !! Και ούτως ή άλλως έχει αναφερθεί ότι κάποια στιγμή θα μπουν και τα βασικά με Ελληνικά στο μενού ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandergreek Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ψαχτειτε κύριοι... Υπάρχουν καταστήματα και εδώ στην Ελλάδα που παρέχουν και κάποιες υπηρεσίες (αλλαγή ρομ, εγγύηση για να μη τα στέλνετε Κίνα κλπ) Μην "είμαστε" (γ' πληθυντικό) ακριβή στα πιτουρα και φθηνή στο αλεύρι... ;) Τα ελληνικα μαγαζια (Αρτα, Έβρος, κλπ) χρεώνουν +50 €. Δεν εχω τίποτα με την ακριτικη Ελλάδα, όμως εδώ στην Αθηνα δε βρηκα ουτε ενα, τουλαχιστον να πάω να το δώ και απο κοντά το εργαλείο. Και να μη με χρεώνει +50... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Θα περιμενω τον κινεζο να φερει Ευρωπη! Αλλωστε εχουν καθε συμφερον... Εν τω μεταξύ να στείλω και τα λεφτά στο paypal, θα παρει και αυτο καποιες μερες ;) Δε νομίζω ότι χρειάζεται πλέον η διαδικασία μεταφοράς χρημάτων στο Paypal, oι πιστωτικές από Ελληνικές τράπεζες περνάνε πλέον κανονικά με τη χαλάρωση των capital controls, και γλυτώνεις και τα έξοδα του Paypal. Όπως επίσης και απευθείας χρέωση της πιστωτικής. Αγόρασα πριν απο 10 ημέρες από Vickmall, κατευθείαν με πιστωτική Eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Τα ελληνικα μαγαζια (Αρτα, Έβρος, κλπ) χρεώνουν +50 €. Δεν εχω τίποτα με την ακριτικη Ελλάδα, όμως εδώ στην Αθηνα δε βρηκα ουτε ενα, τουλαχιστον να πάω να το δώ και απο κοντά το εργαλείο. Και να μη με χρεώνει +50... Σου κακοφαινεται δηλαδή για τα +50;;; Edit : μάλλον δεν έψαξες καλά ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited October 12, 2016 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Όχι φίλτατε και εγω έτσι το έχω αφήσει ;) Γνώμη μου ότι καλύτερα έτσι γιατί θα "παίρνουμε" και επίσημα τις όποιες ενημερώσεις/αναβαθμίσεις !! Και ούτως ή άλλως έχει αναφερθεί ότι κάποια στιγμή θα μπουν και τα βασικά με Ελληνικά στο μενού ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Και εγω γιαυτο ειχα το meizu με την αγγλοκινεζικη, οποτε και playstore θα εχουμε και Google account και ολα μια χαρα οπότε προχωραμε στην αγορα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Ψαχτειτε κύριοι... Υπάρχουν καταστήματα και εδώ στην Ελλάδα που παρέχουν και κάποιες υπηρεσίες (αλλαγή ρομ, εγγύηση για να μη τα στέλνετε Κίνα κλπ) Μην "είμαστε" (γ' πληθυντικό) ακριβή στα πιτουρα και φθηνή στο αλεύρι... ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ποιες υπηρεσιες? αλλαγη rom κανει και η κουτση μαρια αν προκειται για official ειτε stable ειτε dev, στην αλλαγη rom με ελληνικη gtv κανενα μαγαζι "ελληνικο" δεν εχει το καλωδιο που απαιτειται για την παρακαμψη του κλειδωματος του bootloader, οσο το "για να μην το στελνετε κινα" εχω εδω ενα redmi note 3 pro , snapdragon που βλεπει sim αλλα δεν εχει σημα, η xiaomi ειπε αλλαγη μητρικης, οποτε παει πισω, αρα η μια την αλλη..... δεν μπορεις σαν ελληνικο μαγαζι να πειραξεις τα δυο βιδακια που εχουν την ασφαλεια επανω τους, ενα στην μητρικη και ενα στην sub board, τοτε εχεις χασει καθε εγγυηση του κινητου, εκτος αν επιλεξεις σαν μαγαζι να την "φας" εσυ την ζημια, πραγμα απιθανο στις μερες μας. Edited October 12, 2016 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Τα ελληνικα μαγαζια (Αρτα, Έβρος, κλπ) χρεώνουν +50 €. Δεν εχω τίποτα με την ακριτικη Ελλάδα, όμως εδώ στην Αθηνα δε βρηκα ουτε ενα, τουλαχιστον να πάω να το δώ και απο κοντά το εργαλείο. Και να μη με χρεώνει +50... http://www.VNP.gr............ (οχι δε κάνω διαφήμιση, απλά εκει έχουν και επισκευάζουν το redmi 3, μπορείς να μάθεις κ για το 4) Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandergreek Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το vnp εχει μονο την εκδοση 16gb. Αμα ειναι να δώσω 200+ ευρώ προτιμώ σαφώς 32-64 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ποιες υπηρεσιες? αλλαγη rom κανει και η κουτση μαρια αν προκειται για official ειτε stable ειτε dev, στην αλλαγη rom με ελληνικη gtv κανενα μαγαζι "ελληνικο" δεν εχει το καλωδιο που απαιτειται για την παρακαμψη του κλειδωματος του bootloader, οσο το "για να μην το στελνετε κινα" εχω εδω ενα redmi note 3 pro , snapdragon που βλεπει sim αλλα δεν εχει σημα, η xiaomi ειπε αλλαγη μητρικης, οποτε παει πισω, αρα η μια την αλλη..... δεν μπορεις σαν ελληνικο μαγαζι να πειραξεις τα δυο βιδακια που εχουν την ασφαλεια επανω τους, ενα στην μητρικη και ενα στην sub board, τοτε εχεις χασει καθε εγγυηση του κινητου, εκτος αν επιλεξεις σαν μαγαζι να την "φας" εσυ την ζημια, πραγμα απιθανο στις μερες μας. Μιας και δουλεύω σε ελληνικό μαγαζί και μου πέφτουν τα μαλλιά με τέτοιες παραπληροφορήσεις, 1) Δε χρειάζεται καμία παράκαμψη του bootloader για να βάλεις επίσημη rom, πχ global (αν δε με πιστεύεις, έλα μια βόλτα απ το συνεργείο μου). Δεν υφίσταται ειδικό μαγικό καλώδιο για παράκαμψη bootloader. Όλα τα κινητά τα δίνουμε με official global, ή την GTV αν δεν υπάρχει global για το μοντέλο, χωρίς ξεκλείδωμα bootloader. 2) Μπορείς να κάνεις ότι θες με τα βιδάκια, είτε να τα αφήσεις απείραχτα και να το ανοίξεις (ναι γίνεται αν είσαι σοβαρός τεχνικός), είτε να πάρεις καινούρια απ την Xiaomi με έγκριση. Αν δε με πιστεύεις, πάλι σε περιμένω στο συνεργείο μου. Μπορείς επίσης σαν ελληνικό μαγαζί να φας το κόστος εσύ για ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη ή να του δώσεις καινούριο και να στείλεις το άλλο στον χονδρέμπορο στη Κίνα. Το έχουμε κάνει αναγκαστικά κάποιες φορές, γιατί έτσι πρέπει. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το vnp εχει μονο την εκδοση 16gb. Αμα ειναι να δώσω 200+ ευρώ προτιμώ σαφώς 32-64 gb Ρώτα κ για το άλλο......... Το δουλεύουν έχω δει αρκετά. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ξαψου και αλλού... Υπάρχουν κι άλλα εδώ στην Αθήνα... Και με την έκδοση 3/64 ετοιμοπαραδοτα όχι όπως βλέπω σε μερικά καταστήματα 'βόρεια " που στο παραγγελνουν... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Γιατί το 4 έχει 13άρα κάμερα, ενώ το 3pro έχει 16άρα? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Γιατί το 4 έχει 13άρα κάμερα, ενώ το 3pro έχει 16άρα? Tα MP δεν καθορίζουν την ποιότητα της εικόνας πάντως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Γιατί το 4 έχει 13άρα κάμερα, ενώ το 3pro έχει 16άρα? Και το Galaxy S7 Edge 12άρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Σαν φωτογράφος, το γνωρίζω. Αλλα δε βλέπω κ κάτι που να δικαιολογεί αυτή την πτώση. Το f/ ίδιο, και χειρότερο στα fps στο 4 απο ότι κοιτάω........ ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το Galaxy S7 Edge 12άρα? Smartass που λένε οι αμερικάνοι, σε σχέση με το S6 όμως, υπάρχει ΣΑΦΗ διαφορά στο διάφραγμα και στoν σένσορα. Και ναι, σε ΑΥΤΗ την περίπτωση, δε παίζουν ρόλο τα mpx. Αλλα στη περίπτωση τον REDMI μόνο ως downgrade το βλέπω. Edited October 13, 2016 by VaL_Phoenix Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Διαγράφηκαν ποστ. Θα παρακαλέσω κάποιοι να σταματήσουν τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τους χαρακτηρισμούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Γιατί το 4 έχει 13άρα κάμερα, ενώ το 3pro έχει 16άρα? ειναι καθαρα θεμα optical sensor, εαν το soc εχει εγγενη υποστηριξη γι αυτον τον σενσορα, εαν τα libraries ειναι σωστα γι αυτο τον σενσορα και αν ειναι σε φορμα 4:3 ή 16:9 , φυσικα μπορει να ειναι και αλλοι λογοι που μονο οι κατασκευαστες γνωριζουν. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να παραγγειλω αυτο http://www.to2c.com/official-global-rom-xiaomi-redmi-note-4-pro-64gb-rom-3gb-ram.html . Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο μαγαζι η αυτο ειναι ενταξει; Ξερετε αν η silicone case που δινει με 1.99 ειναι ενταξει; Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω; Εχω διαβασει ολες τις σελιδες αλλα λογο ασχετοσυνης ειπα να ρωτησω. Ευχαριστω. εχουμε χιλιο-πει και ξαναπει οτι ευρωπαικη εκδοση ΔΕΝ υπαρχει. Ολες οι rom που μπορει να δεχτει το κινητο, επισημες παντα , ειναι εδω http://en.miui.com/download-309.html βλεπεις εσυ πουθενα να γραφει european? λεει μονο global που σημαινει οτι εχει Play store και ισως και ελληνικα τα οποια εχουν οι dev, μην αφηνεται skroutz ομαγαζα να σας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες, λιγο ψαξιμο ρε παιδια, το κινητο εχει κλειδωμενο bootloader, ΔΕΝ μπορεις να βαλεις οτι θελεις εσυ εκτος αν το ξεκλειδωσεις ή αν εχεις-ξερεις το κολπο με το καλωδιο usb. το παιρνεις απο εκει και..... εμπλεξες! παρτο απο vickmall.com με δωρο θηκη, σιγουρο μαγαζι και αξιοπιστο. @fireblade ακομα και αν δεν εχουν ολα τα καταστηματα την ιδια ακριβως εξυπηρετηση, αυτο απεχει πολυ απο το να πεις "αν το παρεις απο εκει (to2c) εμπλεξες" (σχετικο ποστ) και παρε το απο το vickmall που ειναι αξιοπιστο (υπονοωντας οτι το αλλο δεν ειναι). δεν υπερασπιζομαι-σχετιζομαι με το to2c ουτε με κανενα καταστημα κινα ή ελλαδα. φαινεται και απο διαφορα σχολια μου. βαζω links απο καταστηματα που την εκαστοτε χρονικη στιγμη εχουν καλη προσφορα (και που ειναι αξιοπιστα, δηλαδη ειναι δοκιμασμενα οτι δεν ειναι απατεωνες-κλεφτες). μαλιστα υπηρξαν 1-2 φορες που μου ειπαν οτι προτεινω συχνα καποιο καταστημα πχ vickmall ή συχνα συγκεκριμενη μαρκα-μοντελο, πχ lenovo s660, xiaomi redmi 3. αν εκεινο συμφερει εκεινο το χρονικο διαστημα, εκεινο θα γραψω. εντελως ανιδιοτελως. εχω αγορασει αρκετες φορες και απο vickmall και απο to2c και απο geekbyuing και αλλα. επειδη προσφατα εχω προτεινει σε καποια ποστ την αγορα του redmi note 4 απο το to2c που τωρα τυγχαινει να το εχει σε καλη τιμη, οταν ερχεται καποιος και γραφει-υπονοει οτι ειναι αναξιοπιστο κτλ, ειναι λες και εμεις που το προτειναμε ειμαστε μπιπ. δειξτε την προτιμηση ή τη μη προτιμηση σας σε καποιο καταστημα χωρις αφοριστικο τροπο. Ποιες υπηρεσιες? αλλαγη rom κανει και η κουτση μαρια αν προκειται για official ειτε stable ειτε dev, στην αλλαγη rom με ελληνικη gtv κανενα μαγαζι "ελληνικο" δεν εχει το καλωδιο που απαιτειται για την παρακαμψη του κλειδωματος του bootloader Μιας και δουλεύω σε ελληνικό μαγαζί και μου πέφτουν τα μαλλιά με τέτοιες παραπληροφορήσεις, Δε χρειάζεται καμία παράκαμψη του bootloader για να βάλεις επίσημη rom, πχ global (αν δε με πιστεύεις, έλα μια βόλτα απ το συνεργείο μου). Δεν υφίσταται ειδικό μαγικό καλώδιο για παράκαμψη bootloader. Όλα τα κινητά τα δίνουμε με official global, ή την GTV αν δεν υπάρχει global για το μοντέλο, χωρίς ξεκλείδωμα bootloader. @fireblade συμφωνω με τον gerstavros οτι δεν απαιτειται ξεκλειδωμα bootloader για να βαλεις επισημη rom. βεβαιως αν καποιος θελει τη rom του miui hellas (που δεν ειναι επισημη), πρεπει να ξεκλειδωσει μεσω dev rom. μπορεις να μας γραψεις περισσοτερα για το καλωδιο που ανεφερες αν το δοκιμασες? σχετικο λινκ Edited October 13, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 @fireblade ακομα και αν δεν εχουν ολα τα καταστηματα την ιδια ακριβως εξυπηρετηση, αυτο απεχει πολυ απο το να πεις "αν το παρεις απο εκει (to2c) εμπλεξες" (σχετικο ποστ) και παρε το απο το vickmall που ειναι αξιοπιστο (υπονοωντας οτι το αλλο δεν ειναι). δεν υπερασπιζομαι-σχετιζομαι με το to2c ουτε με κανενα καταστημα κινα ή ελλαδα. φαινεται και απο διαφορα σχολια μου. βαζω links απο καταστηματα που την εκαστοτε χρονικη στιγμη εχουν καλη προσφορα (και που ειναι αξιοπιστα, δηλαδη ειναι δοκιμασμενα οτι δεν ειναι απατεωνες-κλεφτες). εχω αγορασει αρκετες φορες και απο vickmall και απο to2c και απο geekbyuing και αλλα. μαλιστα υπηρξαν 1-2 φορες που μου ειπαν οτι προτεινω συχνα καποιο καταστημα πχ vickmall ή συχνα συγκεκριμενη μαρκα-μοντελο, πχ lenovo s660, xiaomi redmi 3. αν εκεινο συμφερει εκεινο το χρονικο διαστημα, εκεινο θα γραψω. εντελως ανιδιοτελως. επειδη προσφατα εχω προτεινει σε καποια ποστ την αγορα του redmi note 4 απο το to2c που τωρα τυγχαινει να το εχει σε καλη τιμη, οταν ερχεται καποιος και γραφει-υπονοει οτι ειναι αναξιοπιστο κτλ, ειναι λες και εμεις που το προτειναμε ειμαστε μπιπ. δειξτε την προτιμηση ή τη μη προτιμηση σας σε καποιο καταστημα χωρις αφοριστικο τροπο. @fireblade συμφωνω με τον gerstavros οτι δεν απαιτειται ξεκλειδωμα bootloader για να βαλεις επισημη rom. βεβαιως αν καποιος θελει τη rom του miui hellas (που δεν ειναι επισημη), πρεπει να ξεκλειδωσει μεσω dev rom. μπορεις να μας γραψεις περισσοτερα για το καλωδιο που ανεφερες αν το δοκιμασες? σχετικο λινκ Αγαπητε telefoneri, σαφως και δεν ειστε μπιπ εσεις που προτεινετε το to2c, ουτε εγω που προτεινω το vickmall ειμαι εξυπνοτερος απο εσας. Mιλαω παντα βαση εμπειριας μου απο τα δυο καταστηματα, και οταν λεω εμπειρια δεν εννοω το να το παραγγειλεις και να σου ερθει και ολα να ειναι οκ, εννοω την κακη εκεινη στιγμη που το κινητο θα σταματησει να δουλευει μετα απο 5-6 μηνες και θα πρεπει να παρει ειτε τον δρομο της επιστροφης ειτε τον δρομο για τον παγκο του gerstavros. Αυτα βαση δικης μου εμπειριας και αναγνωσματα απο post μελων του forum. Σαφως και ειναι καλο να κοιταμε ποιο καταστημα το εχει σε καλυτερη τιμη αλλα και τι προσφερει απο δωρα και υπηρεσιες (εγγυηση) σε αυτη την τιμη, και ο ομιλων παντα ριχνει μια ματια στο Kimovil πριν προχωρησει σε μια αγορα, παντα ομως ζυγιζω και τις παροχες. Συμφωνω και εγω με τον gerstavros οτι official firmware μπορει να περαστει ειτε μεσω του updater της συσκευης ειτε μεσω fastboot ΧΩΡΙΣ να ξεκλειδωσουμε bootloader, δεν ειναι δυνατο ομως να περασουμε ελληνικη gtv (η οποιαδηποτε αλλη custom rom) χωρις να ξεκλειδωσουμε την συσκευη, ο λογος ειναι οτι θα πρεπει να περασουμε μεσω adb το twrp recovery της συσκευης (μιλαμε για xiaomi εδω) μιας και η xiaomi αποφασισε να μην μας βαζει σε recovery mode ακομη και αν ξεκλειδωσουμε τον bootloader και δωσουμε την εντολη adb reboot recovery ( ευγε xiaomi). Εκει λοιπον ειχα παντα την απορια πως οι φιλοι μας οι κινεζοι περνανε τις custom rom τους για να εχουμε ελληνικα σε cn version rom, και φυσικα play store, εκει λοιπον ψαχνοντας και ρωτοντας βρηκα μια πατεντα καλωδιου usb που κανει οτι και το βραχυκυκλωμα των δυο επαφων της μητρικης σε περιπτωση που brickarei το κινητο. Η ιδια απορια μου γεννηθηκε οταν σε ποστ που διαγραφηκε, ο gerstavros ειπε οτι απο το καταστημα τους τα xiaomi φευγουν ειτε με official rom ειμε με ελληνικη gtv. Ας σταθουμε λιγο εδω, δεδομενου οτι παμε να ξεκλειδωσουμε το κινητο με τον λογαριασμο mi account που εχουμε και εχει δικαιωματα ξεκλειδωματος μεσω του mi-unlock tool, ποσα κινητα μπορεις να ξεκλειδωσεις ανα μηνα? 1 μονο απο καθε μοντελο λεει η xiaomi, αρα? προφανως ο gerstavros εχει πολυ καλες σχεσεις με την xiaomi γτ ανεφερε οτι μπορει να του παρεχει και αυτοκολλητα για βιδακια που οριζουν οτι το κινητο δεν εχει ανοιχτει απο μη εξουσιοδοτημενο τεχνικο, και οταν λεω "ανοιχτει" δεν εννοω το καπακι του, γτ αυτο η xiaomi σ αφηνει να το αφαιρεσεις, εννοω τις βιδες που κρατανε την μητρικη και την sub board, και παλι θα μου πεις υπαρχει "τροπος" να βγουν χωρις να καταστραφουν τα αυτοκολλητα. Απο εμενα εδω ενα μπραβο στον gerstavros που εχουν αναπτυξει μια τετοια σχεση service με την xiaomi και τους εμπιστευται. Καταληγω οτι ειτε τους εχει δωσει ενα λογαριασμο mi που εχει δικαιωμα να ξεκλειδωνει οσες συσκευες θελουν (ή οσες εχουν εισαγει στο μαγαζι τους) ειτε εχουν και αυτοι καποιο "κολπο" ξεκλειδωματος. Ενα τελευταιο, καταστηματα με καποιον τεχνικο τους εδω μεσα σαν το gerstavros ειναι πραγματι μαγαζια που αξιζει να δωσεις και 50+ ευρω για να παρεις το ιδιο κινητο εναντι του to2c και του vickmall και του καθε κινεζομαγαζου, εχει παρουσια ο ανθρωπος εδω μεσα και τον καταλαβαινεις οτι ειναι καταρτισμενος, δεν μπορω να δεχτω ομως τον οποιοδηποτε να μιλαει για μαγαζια (σκρ.......τζ) που δεν εχουν ουτε ενα σταθερο τηλεφωνο να καλεσεις.....απροσωπα δλδ τελειως για να μην πω αναξιοπιστα. Ειναι σαφως δικαιωμα του δημοκρατικο να εκφραζει την αποψη του και την γνωμη του αλλα και δικο μου δικαιωμα δημοκρατικο να μην την ασπαζομαι και να την αντικρουω. Για να μην χαρακτηριστει το post αυτο εντελως offtopic, γιατι ειναι, να μιλησουμε πως περναμε twrp σε redmi note 4? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekoss Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να αντικαταστήσω την συσκευή μου και το Note4 είναι αρκετά ενδιαφέρον, μια ερώτηση εαν κάποιος ξέρει να απαντήσει. (Ορμώμενος από αυτό που είπε ο FIREBLADE1) κυρίως λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης (στους κινέζους) εάν το πάρω σφραγισμένο όπως έρχεται από το εργοστάσιο με την αγγλοκινέζικη ρομ και κατεβάσω το official firmware της global rom από την xiaomi χρειάζεται ξεκλέιδωμα ο bootloader ή περνιέται από το system update του κινητού χωρίς να πειράξω εγώ τίποτα?ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 ειναι καθαρα θεμα optical sensor, εαν το soc εχει εγγενη υποστηριξη γι αυτον τον σενσορα, εαν τα libraries ειναι σωστα γι αυτο τον σενσορα και αν ειναι σε φορμα 4:3 ή 16:9 , φυσικα μπορει να ειναι και αλλοι λογοι που μονο οι κατασκευαστες γνωριζουν.Σίγουρα o Helio X20 έχει υποστήριξη για πολύ καλύτερους αισθητήρες, αλλά σ αυτές τις σειρές η Xiaomi κάνει εκπτώσεις στις κάμερες γενικά.. Σαν φωτογράφος, το γνωρίζω. Αλλα δε βλέπω κ κάτι που να δικαιολογεί αυτή την πτώση. Το f/ ίδιο, και χειρότερο στα fps στο 4 απο ότι κοιτάω........ ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Smartass που λένε οι αμερικάνοι, σε σχέση με το S6 όμως, υπάρχει ΣΑΦΗ διαφορά στο διάφραγμα και στoν σένσορα. Και ναι, σε ΑΥΤΗ την περίπτωση, δε παίζουν ρόλο τα mpx. Αλλα στη περίπτωση τον REDMI μόνο ως downgrade το βλέπω. Ειναι όντως χειρότερη στη σταθερότητα το Note 4; δεν τα χω συγκρίνει δίπλα δίπλα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να αντικαταστήσω την συσκευή μου και το Note4 είναι αρκετά ενδιαφέρον, μια ερώτηση εαν κάποιος ξέρει να απαντήσει. (Ορμώμενος από αυτό που είπε ο FIREBLADE1) κυρίως λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης (στους κινέζους) εάν το πάρω σφραγισμένο όπως έρχεται από το εργοστάσιο με την αγγλοκινέζικη ρομ και κατεβάσω το official firmware της global rom από την xiaomi χρειάζεται ξεκλέιδωμα ο bootloader ή περνιέται από το system update του κινητού χωρίς να πειράξω εγώ τίποτα?ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ. περνιεται μια χαρα ειτε μεσω του updater ειτε μεσω του miflash, οσο προκειται για official firmware δεν εχεις να φοβασαι τπτ, τα προβληματα ξεκινουν με τα custom firmware. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 εχει παρουσια ο ανθρωπος εδω μεσα και τον καταλαβαινεις οτι ειναι καταρτισμενος, Aκομα κλαιει εδω και 1 χρονο ενα lenovo φιλος μου που και καλα ειχε καει η μητρικη και συ μας λες να τον πληρωσουμε κι ολας επειδη γραφει στο φορουμ... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Aκομα κλαιει εδω και 1 χρονο ενα lenovo φιλος μου που και καλα ειχε καει η μητρικη και συ μας λες να τον πληρωσουμε κι ολας επειδη γραφει στο φορουμ... :whistle: Οχι, δεν λεω αυτο. Λεω οτι ειναι εδω και δεν την εχει κοπανησει εδω και χρονια, και δινει λυσεις. Ανθρωπος που δουλευει αξιζει να πληρωθει. Τωρα για το lenovo που λες δεν μπορω να ξερω τι εγινε, γτ δεν μιλας μαζι του ομως να βρεθει μια λυση, τα forum γι αυτο ειναι. Aπλα ας μιλαμε γι αυτο με pm, οποιος mod μας διαβασει εδω θα μας στειλει αδιαβαστους, ειμαστε εκτος θεματος. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σίγουρα o Helio X20 έχει υποστήριξη για πολύ καλύτερους αισθητήρες, αλλά σ αυτές τις σειρές η Xiaomi κάνει εκπτώσεις στις κάμερες γενικά.. Ειναι όντως χειρότερη στη σταθερότητα το Note 4; δεν τα χω συγκρίνει δίπλα δίπλα εχω κανει μια συγκριση εγω και ενα μελος ακομη στην αρχη του νηματος, εγω εβγαλα ιδιες φωτο κοντρα με ενα infocus m810t, πιστευω περασε απο τα χερια σου. Το infocus σε νυχτα τα καταφερνε καλυτερα κατα την γνωμη μου. #55 #149 Edited October 13, 2016 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts