Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

XMM...Δεν θέλω να σε βάλω σε σκέψεις αλλα μήπως η συσκευή σου είχε πάει απο κάνα debranding shop πρώτα και μετά την πουλήσανε για ub-branded... Δεν μου κάθεται καλά το μήνυμα που σου βγάζει!

Καλά, αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή.

Φίλε SuperBilly16V, από που το αγόρασες το κινητό;

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

XMM...Δεν θέλω να σε βάλω σε σκέψεις αλλα μήπως η συσκευή σου είχε πάει απο κάνα debranding shop πρώτα και μετά την πουλήσανε για ub-branded... Δεν μου κάθεται καλά το μήνυμα που σου βγάζει!

Δεν νομίζω,το αγόρασα απο τον Γερμανό Κηφισίας. Το πιο πιθανό είναι πως δεν έχουν ανεβάσει ακόμα της αναβαθμίσεις για τις συσκευές που είναι για Ελλάδα. Το είχα πάθει και με το v800 που είχα παλιότερα και μου έβγαζε παλι το ίδιο μήνυμα. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε. Θα στείλω και ενα mail στην sony ericsson για καλό και για κακό ;)

Φιλε δεν ετυχε σε μενα το περιστατικο, σχολιασα αυτο που συνεβη στον SuperBilly16V

Δεν νομίζω,το αγόρασα απο τον Γερμανό Κηφισίας. Το πιο πιθανό είναι πως δεν έχουν ανεβάσει ακόμα της αναβαθμίσεις για τις συσκευές που είναι για Ελλάδα. Το είχα πάθει και με το v800 που είχα παλιότερα και μου έβγαζε παλι το ίδιο μήνυμα. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε. Θα στείλω και ενα mail στην sony ericsson για καλό και για κακό ;)

το v800 ήταν vodafone(!!!) όμως!!! Για στείλε ενα mail στην ericsson με το ΙΜΕΙ και πες μας τι θα σου πουνε....

Το αυτοκόλητο quickshare είναι καλά κολλημένο?

SuperBilly μπορείς please να δεις το CDA της συσκευής σου?!!!!

@haki

CDA 102337/3 R5A

οσο για το update λεω απο το site της SE κατεβαζω το seus και δεν μπορω να το εγκαταστησω φορτωνει η μπαρα και μετα εξαφανιζετε στο 100%.

paidia gia na kanoume on-line tin anabathmisei apo to site tis se xreiazomaste thn basi apo to p900 i ginetai kai me to usb kalwdio pou exei sti siskeuasia???????

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Μετά απο τηλεφωνική συνομιλία που είχα με την υποστήριξη της Sony Ericsson, μου είπαν πολύ ευγενικά, πως το καινούριο firmware για τις ελληνικες συσκευες, δεν έχει κυκλοφορήσει επισήμως ακομα, και πως όταν κυκλοφορήσει θα υπάρχει και στο site τους. :(

Έχω το R1A044 CDA 102337/3 R5A

paidia gia na kanoume on-line tin anabathmisei apo to site tis se xreiazomaste thn basi apo to p900 i ginetai kai me to usb kalwdio pou exei sti siskeuasia???????

φιλε μου δεν χρειαζεται η βαση που λες τωρα πλεον και με το καλωδιο γινεται μια χαρα η δουλεια :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μετά απο τηλεφωνική συνομιλία που είχα με την υποστήριξη της Sony Ericsson, μου είπαν πολύ ευγενικά, πως το καινούριο firmware για τις ελληνικες συσκευες, δεν έχει κυκλοφορήσει επισήμως ακομα, και πως όταν κυκλοφορήσει θα υπάρχει και στο site τους. :(

Έχω το R1A044 CDA 102337/3 R5A

ΟΚ, τότε δλδ έχουμε πρόβλημα εμείς που κάναμε το de-branding ?!!! :worry:

ΟΚ, τότε δλδ έχουμε πρόβλημα εμείς που κάναμε το de-branding ?!!! :worry:

ειλικρινα δεν ξερω τι να πω φιλε μου κατσε να βγει online η ελληνικη αναβαθμιση και τοτε θα δουμε πραγματικα τι ισχυει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ειλικρινα δεν ξερω τι να πω φιλε μου κατσε να βγει online η ελληνικη αναβαθμιση και τοτε θα δουμε πραγματικα τι ισχυει.

Δεν βλέπω να παίζει και άλλη επιλογή :ooch:

E δεν τρέχει κ τίποτα, άλλωστε δεν πήρατε το 750 για να το αναβαθμίζετε συνέχεια...!

Εάν μία έκδοση s/w δουλεύει ΔΕΝ την πειράζουμε!

Ι need a six month vacation, twice a year.

E δεν τρέχει κ τίποτα, άλλωστε δεν πήρατε το 750 για να το αναβαθμίζετε συνέχεια...!

Εάν μία έκδοση s/w δουλεύει ΔΕΝ την πειράζουμε!

Καλά, δεν έχεις και άδικο!! :O

Αλλα αν είναι όντως έτσι, δεν καταλαβαίνω γιατί το 9volto ισχυρίζεται ότι θα μπορούμε να αναβαθμίσουμε online :confused:

Τ ο πηρα επιτελους και εγω οχι VL αλλα απλο απο τον γερμανο στο factory στην πειραιως.Εχει πολλα ακομα κομματια.Πρωτη εντυπωση πολυ καλο,και σαν τηλεφωνο και σαν συσκευη.Ποιο πολλα μετα :p

Τ ο πηρα επιτελους και εγω οχι VL αλλα απλο απο τον γερμανο στο factory στην πειραιως.Εχει πολλα ακομα κομματια.Πρωτη εντυπωση πολυ καλο,και σαν τηλεφωνο και σαν συσκευη.Ποιο πολλα μετα :p

Δεν μας λές και καμία τιμούλα!

P.S.: Μα γιατί όσοι το αγοράζουν πρέπει να τους ρωτάμε τιμη? Μαλλον απο τον ενθουσιασμό τους το ξεχνάνε!!!

φιλε μου δεν χρειαζεται η βαση που λες τωρα πλεον και με το καλωδιο γινεται μια χαρα η δουλεια :)

thanx bro.opote paei gia poulima mallon i basi.......!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Ναι αλλά από την άλλη σπάσιμο δεν είναι να έχεις μόνο αγγλικά στο κινητό και να μην μπορείς να γράψεις καθόλου ελληνικά;

...μιλώ για την περίπτωση που θα μπουν κ τα ελληνικά.

Τέλος πάντων η ανυπομονησία έχει και τις συνέπειές της... :O

Ι need a six month vacation, twice a year.

Για να μη σκασω απο περιεργεια, ξαναεσκασα 10€ και το ξανααναβαθμισα απο το DaVinci βαζοντας ακριβως το generic CDA που εδωσαν οι 2 φιλοι. Το δεχτηκε κανονικα και το δειχνει σωστα μετα την αναβαθμιση!

...Το τι εχω πληρωσει για αυτην την περιεργεια μονο η τσεπουλα μου το ξερει! :cry:

A ρε haki!!, πλάκα θα έχει να μην παίζει ρόλο στο τέλος το CDA!!!! :p

gia na prolabw kai isws apogohteusw kapoious pou espeusan na kanoun firmware update....to opoio eytuxws-dustuxws egw de mporw na kanw online logo VL

koitaxte auto to forum...

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=95791&start=0

milaei gia tragikh ptwsh!sth poiothta tou recorded video...

kai malista me paradeigmata...

ah k mia erwthsh re paidia otan blepw pics kai kalei kapoios kolane ta panta gia kana lepto..sumbenei kai se allous auto???

<a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a>

Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα

user sais

any news if this issue has been fixed with the newest firmware (only available via davinci atm)?

its "R1L" i believe

user replies

it hasnt.

new firmware R1L only fix the gprs issue.

sth last page koita... :(

egw ti na kanw na kanw update h 8 TRABAW ta mallia mou meta?

<a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a>

Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...