memix Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Tην αγορά νέας συσκευής στην TIM,ίσως κ άλλα δίκτυα, με ανανέωση συμβολαίου, τη βαφτίζουν αναβάθμιση συσκευής. :) Thanks , εγω φαινεται εχω μεινει στις παλιες ορολογιες :D Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 wx,wx arxisane ta diskola....... :( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=945714#post945714 14 σελίδες πιο πρίν :whistle: http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ρε παιδιά τελικά το κινητό αξίζει ? Photo βγάζει καλές για 2mp? Είναι καλύτερο από το 6230i? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 enw h diafimisi gamaei :) Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Λοιπον , ειχα vodafone live το οποιο μεσω davinci περασα την R1L firmware . Χτες ειπα να δω τι μηνυμα μου βγαζει οταν παω να κανω update απο το site της sony-ericsson και ανακαλυψα οτι μου εκανε αναβαθμιση κανονικα και μου περασε την τελευταια firmware της SE , την R1J. Αρα λοιπον οσοι flashαρατε τα VL σας στο davinci μη φοβαστε καθολου γιατι το update δεν κοιταει IMEI συσκευης και προχωρα κανονικα στην αναβαθμιση. :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Λοιπον , ειχα vodafone live το οποιο μεσω davinci περασα την R1L firmware . Χτες ειπα να δω τι μηνυμα μου βγαζει οταν παω να κανω update απο το site της sony-ericsson και ανακαλυψα οτι μου εκανε αναβαθμιση κανονικα και μου περασε την τελευταια firmware της SE , την R1J. Αρα λοιπον οσοι flashαρατε τα VL σας στο davinci μη φοβαστε καθολου γιατι το update δεν κοιταει IMEI συσκευης και προχωρα κανονικα στην αναβαθμιση. :rolleyes: Μόνο που η L είναι μετά την J :cry: Θα πρεπει να του έχεις κάνε full εγκατάσταση και μετά πηγένεις file/export :confused: :worry: ...εεεεεεε?!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 φιλε fostirop πρεπει να εχεις την "αγορασμενη" εκδοση του quicktime player sorry δικο μου το λαθος ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Λοιπον , ειχα vodafone live το οποιο μεσω davinci περασα την R1L firmware . Χτες ειπα να δω τι μηνυμα μου βγαζει οταν παω να κανω update απο το site της sony-ericsson και ανακαλυψα οτι μου εκανε αναβαθμιση κανονικα και μου περασε την τελευταια firmware της SE , την R1J. Αρα λοιπον οσοι flashαρατε τα VL σας στο davinci μη φοβαστε καθολου γιατι το update δεν κοιταει IMEI συσκευης και προχωρα κανονικα στην αναβαθμιση. :rolleyes: Χμ, ωραια τα ακουω. Ειχες αλλαξει και το CDA με το davinci? Αν ναι, απο τι σε τι? :cool: Η SE σου περασε την R1J γιατι την R1L την εχει μονο το Davinci διαθεσιμη! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 φιλε fostirop πρεπει να εχεις την "αγορασμενη" εκδοση του quicktime player sorry δικο μου το λαθος ! Thanks φίλε!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Στο Γερμανό Περιστερίου περιμένουν παραλαβή σήμερα κατά τις 12 το μεσημέρι unbranded Κ750ι με τιμή 382 ευρώ, δεν ξέρω πόσα κομάτια θα φέρουν αλλά το σίγουρο είναι ότι ένα απο αυτά είναι το δικό μου! Τώρα δεν περνάει η ώρα με τίποτα, τόσο καιρό έκανα υπομονή και δεν μίλαγα στο φόρουμ μόνο διάβαζα, αλλά τώρα τρελάθηκα και εγώ! 2 ώρες μου έμειναν θα περάσουν!!!! :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhspatra Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 auta ta arxeiakia tou davinci...paizei na ta broume apo pou8ena???h o ka8enas prepei na ta brei monos tou??? (eipa na kanw mia afelh erwthsh...) thnx:) <a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a> Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Καλημέρα σας. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, που λέει και το άσμα. Μας φέρνουν τηλέφωνα από τις πρώτες παρτίδες που βγήκαν στις αρχές Μαΐου, με ότι προβλήματα μπορεί να έχαν αυτές. Ας μην ξεχνάμε ότι η Orange, αν δεν κάνω λάθος, απέσυρε αρκετά απ' αυτά. Το firmware ειναι, φυσικά, το παλιότερο δυνατό. Τα πιο καινούρια firmware, εκτός από διορθώσεις και upgrades, ίσως να περιέχουν και downgrades (λέγονται διάφορα για την ποιότητα του video)! Τα πιο καινούρια firmware δεν υπάρχουν ακόμη στα Ελληνικά. Να πάρει! :( Έχω την εντύπωση ότι από τα πρώτα πράγματα που θα δοκιμάσουμε θα είναι η 2ετής εγγυηση της SE... ;) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εννοείς ότι στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει η παλιότερη έκδοση λογισμικού του Κ750; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Ρε παιδιά τελικά το κινητό αξίζει ? Photo βγάζει καλές για 2mp? Είναι καλύτερο από το 6230i? Re file ta paidia pou to exoun to kinhto lene einai polu kalo kinhto kai oti bgazei para polu kalh foto!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εννοείς ότι στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει η παλιότερη έκδοση λογισμικού του Κ750; Αυτό ακριβώς εννοεί :( και οι πιο καινούργιες εκδόσεις λογισμικού δεν έχουν ελληνικά http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Re paidia pws kanete etsi siga otan 8a bgei h anaba8mish h ellhnikh 8a pame me thn egguhsoula mas kai 8a mas baloun sth suskeuh mas to kai nourio firmware!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Αυτό ακριβώς εννοεί :( και οι πιο καινούργιες εκδόσεις λογισμικού δεν έχουν ελληνικά Ναι, αν δεν κάνω λάθος, δυο φίλοι είπαν χθες ότι η έκδοση του firmware της συσκευής τους (αγορασμένη από Γερμανό) είναι η R1A044, η οποία είναι η πρώτη που κυκλοφόρησε. Re paidia pws kanete etsi siga otan 8a bgei h anaba8mish h ellhnikh 8a pame me thn egguhsoula mas kai 8a mas baloun sth suskeuh mas to kai nourio firmware!!!! Ναι, βρε συ marios1988, αλλά γιατί να είσαι υποχρεωμένος να κάνεις κάτι τέτοιο μια μόνο ημέρα αφού αγοράσεις το κινητό; Απαράδεκτο το βρίσκω! ;) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhspatra Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 auta ta arxeiakia tou davinci...paizei na ta broume apo pou8ena???h o ka8enas prepei na ta brei monos tou??? (eipa na kanw mia afelh erwthsh...) thnx:) apantw monos mou sto erwthma mou...gia osous eixan thn idia aporia... ta arxeia...nai!ta BRISKEIS DWREAN sta stelnei kapoios.... to Finalization omws prepei na eisai connected sto server gia na to kanei.... exupnh magia apo davinci tous paradexomai.... :cool: <a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a> Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Ναι, βρε συ marios1988, αλλά γιατί να είσαι υποχρεωμένος να κάνεις κάτι τέτοιο μια μόνο ημέρα αφού αγοράσεις το κινητό; Απαράδεκτο το βρίσκω! ;) E tote an kapoios 8elei to kinhto as perimenei kana 2 mhnes kai meta as to parei!!egw pantws 8a to parw kateu8eian se 2-3 meres kai meta aplos 8a allaksw to firmware!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 apantw monos mou sto erwthma mou...gia osous eixan thn idia aporia... ta arxeia...nai!ta BRISKEIS DWREAN sta stelnei kapoios.... to Finalization omws prepei na eisai connected sto server gia na to kanei.... exupnh magia apo davinci tous paradexomai.... :cool: file mporeis na mou steileis se PM akribws ti 8a kanw gia na ta katebasw DWREAN?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 :!: Μετράω τις μέρες.... 2 μείνανε μέχρι να σκάσει και στο Πλαίσιο σε επαρκές ποσότητα.....Αναμένεται ντου.....Μόνο εγω ξέρω καμια 15αριά άτομα που το θέλουν και είναι αποφασισμένοι να τα σκάσουν απο την αρχή και να μην περιμένουν μήπως και πέσει η τιμή....ή βγει με καμιά αναβάθμιση απο την "μαμά" ... !! 382€ και στο Πλαίσιο τελικά....(to unbranded βέβαια...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 E tote an kapoios 8elei to kinhto as perimenei kana 2 mhnes kai meta as to parei!!egw pantws 8a to parw kateu8eian se 2-3 meres kai meta aplos 8a allaksw to firmware!! Το θέμα δεν είναι αυτό. Κι εγώ θα το πάρω σε λίγες μέρες, μόλις βρω της ευκαιρία. Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που είμαστε αν όχι οι τελευταίοι από τους τελευταίους που κυκλοφορεί το κινητό, θα έπρεπε να έχουν τακτοποιηθεί όλα αυτά. Από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει τα updates και οι διάφορες διορθώσεις, σημαίνει ότι η μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του κινητού έγινε για άλλους λόγους... Επίσης, φίλε marios1988, και να στα στείλει κάποιος τα αρχεία αυτά, δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μιας και το Finalization γίνεται μόνο online. ;) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εγώ μετράω τις ώρες!!! Δηλαδή ρε παιδιά εγώ που θα το πάρω από το γερμανό σήμερα θα έχει το παλιό firmware με τα προβλήματα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhspatra Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 epeidh to epsaxa...arketh wra na mh trwne kai allh thn wra tous tzampa.... an katalaba kala...pws doulebei to davinci... katebazeis to client-->free meta prepei na trexeis to client-->epishs free :) twra prepei na to baleis na katebasei ta arxeia pou 8a flasharoun to kinito sou mesw tou server tous mesw tou client...-->8eleis user,passwd pes oti sou dinei kapoios ta dika tou kai mpeneis...-->nai ta katebazeis...(kai xarhkes...) otan 8a xekinhsei h diadikasia...8a pane ola kala....omws otan 8a ftaseis sto Stadio Finalization...ekei 8a 8elei to account pou exeis balei pio panw(gia na katebaseis ta arxeia) na exei credits gia finalization...an den exei.....menei me to kinhto sto XERI!!!gia na mh pw me tpt allo.... ara there is no point sto na breis ta arxeia.... <a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a> Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εγώ μετράω τις ώρες!!! Δηλαδή ρε παιδιά εγώ που θα το πάρω από το γερμανό σήμερα θα έχει το παλιό firmware με τα προβλήματα; Dustixws NAi!! :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts