Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδια μη γραφετε οτι σας κατεβει, ανακοινωνετε ημερομηνιες μονο οταν εχετε στοιχεια... ενας φιλος εδωσε ενα λινκ για το κινητο που διαφημιζεται στα προσεχως στο γερμανο... που το βρηκε το "Διαθεσιμο τον Μαιο"
υπογραφες και βλακειες...

και ειδικα οταν μιλαμε και για τον γερμανο κρατα πολυ πολυ μικρο καλαθι

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Είμαι κάτοχος ενός ΝΟΚΙΑ 7210 και πιστεύω ότι μετά από δυόμισι χρόνια σκληρής χρήσης του, πως ήρθε ο καιρός να το αλλάξω. Είμαι ανάμεσα στο 6230i και στο Κ750i και ο μοναδικός λόγος που αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο επιλογές είναι η ταχύτητα γραφής στα μηνύματα. Έχω συνηθίσει στο Τ9 και με την βοήθεια του γράφω απίστευτα γρήγορα τα πολλά μηνύματα που γράφω καθημερινώς. Στο δια ταύτα:

1. Στα συγκεκριμένα μοντέλα της SE, πως είναι κατανεμημένο το ελληνικό αλφάβητο στο πληκτρολόγιο του; (πχ στο 7210 πατώντας το “2”, εμφανίζονται το Α,Β και Γ)

2. Υπάρχει αντίστοιχο ελληνικό λεξικό όπως το Τ9; Πως ακριβώς λειτουργεί;

3. Αν υπάρχει, είναι εύκολο στην χρήση;

4. Όταν αποστέλλονται ελληνικοί χαρακτήρες (είτε κεφαλαία, είτε πεζά), το μέγεθος του μηνύματος είναι 70 ή 160 χαρακτήρες;

Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός, αλλά είμαι εντελώς άσχετος με τα SE. Βοηθήστε με σε παρακαλώ να κάνω την σωστή επιλογή!!!!!!

Αν είμαι off-topic, τότε pm!

Δεν θυμάμαι αν έχει δωθεί το link πάντως εντόπισα αυτό το full review για το κινητό που αναμένουμε με αγωνία!!!

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k750-en.shtml

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost

Είμαι κάτοχος ενός ΝΟΚΙΑ 7210 και πιστεύω ότι μετά από δυόμισι χρόνια σκληρής χρήσης του, πως ήρθε ο καιρός να το αλλάξω. Είμαι ανάμεσα στο 6230i και στο Κ750i και ο μοναδικός λόγος που αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο επιλογές είναι η ταχύτητα γραφής στα μηνύματα. Έχω συνηθίσει στο Τ9 και με την βοήθεια του γράφω απίστευτα γρήγορα τα πολλά μηνύματα που γράφω καθημερινώς. Στο δια ταύτα:

1. Στα συγκεκριμένα μοντέλα της SE, πως είναι κατανεμημένο το ελληνικό αλφάβητο στο πληκτρολόγιο του; (πχ στο 7210 πατώντας το “2”, εμφανίζονται το Α,Β και Γ)

2. Υπάρχει αντίστοιχο ελληνικό λεξικό όπως το Τ9; Πως ακριβώς λειτουργεί;

3. Αν υπάρχει, είναι εύκολο στην χρήση;

4. Όταν αποστέλλονται ελληνικοί χαρακτήρες (είτε κεφαλαία, είτε πεζά), το μέγεθος του μηνύματος είναι 70 ή 160 χαρακτήρες;

Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός, αλλά είμαι εντελώς άσχετος με τα SE. Βοηθήστε με σε παρακαλώ να κάνω την σωστή επιλογή!!!!!!

Αν είμαι off-topic, τότε pm!

Φίλε τα πράγματα έχουν έχουν ως εξής:

1.Τα γράμματα στο Κ700i είναι όπως και στα Nokia!Δηλαδή 3 άνα ένα νούμερο!Κι έγω έχω 7610 αλλά ελπίζω να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα.

2.Λεξικό Τ9 υπάρχει και νομίζω με αρκετά μεγάλο εύρος λέξεων.

3.Η χρήση του είναι κανονική όπως και στα Nokia.Το λεξικό αυτό είναι φτιαγμένο από άλλη εταιρεία για τις εταιρείες που κατασκευάζουν κινητά τηλέφωνα!Επομένως είναι ίδιο στη χρήση και αν το έχεις συνηθήσει δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!

4.Το μέγεθος των μηνυμάτων είναι 160 χαρακτήρες.

Ελπίζω να σε κάλυψα!Οποιοσδήποτε άλλος έχει να συμπληρώσει κάτι ή να διορθώσει καλό θα ήταν να το κάνει!Έτσι μαθαίνουμε όλοι μας περισσότερα!

Robert Frost

4.Το μέγεθος των μηνυμάτων είναι 160 χαρακτήρες.

Γι' αυτό ποτέ μην είσαι σίγουρος γιατί δεν ξέρεις τι παίζει με τις non-Unicode γραμματοσειρές, αλλά αν κρίνω από το Κ700 και το Τ610 η SE δεν είχε πρόβλημα (αυτό το άτιμο το ς πότε θα το διορθώσουν;;;;)

THE DOC IS BACK...

Γι' αυτό ποτέ μην είσαι σίγουρος γιατί δεν ξέρεις τι παίζει με τις non-Unicode γραμματοσειρές, αλλά αν κρίνω από το Κ700 και το Τ610 η SE δεν είχε πρόβλημα (αυτό το άτιμο το ς πότε θα το διορθώσουν;;;;)

Εγω γράφω κεφαλία και δεν έχω πρόβλημα με το τελικό ς :p

διάβασα και τo review που έδωσε ένας φίλος παραπάνω και έχω να πω μόνο ένα πράγμα :

οι φωτογραφίες είναι τέλειες ! Τρομερή ποιότητα λέμε !

μακαρι η ποιοτητα τυς να ειναι οπως αυτες που μας δινουν για να βλεπουμε ειμαι επιφυλακτικος σε κατι τετοια

Γειά σας.... :)

Πιστέυω πως το Κ750 είναι μιά τέλεια συσκευή....

Ενίσταμαι σε δύο σημεία... (έναντι του 6230i που επίσης μου αρέσει)

α. Στην διαφορετική υποδοχή καλωδίων στη βάση του τηλεφώνου, όπου το αποκλείει από τους φορτιστές και τα παρελκόμενα όλων των προηγούμενων μοντέλων...Όσοι διαθετουν προηγούμενα SE ή ΝΟΚΙΑ γνωρίζουν πόσο χρήσιμο και πρακτικό είναι να φορτίζεις το τηλεφωνό σου στο τελευταίο ψαροχώρι μικρής ακριτικης "βραχονησίδας" από δανικό φορτιστή...

β. Στο ακουστικό και στο κατά πόσο στέκεται στο αυτί .... :whistle:

Κατά τα άλλα φαίνεται εξαιρετική επιλογή....αν και το W800 φαίνεται ακόμα πληρέστερη, γιά όσους αντέχουν την αναμονή!!! :)

ναι φιλε μου stereo θα ειναι

Το κινητό τραβάει βίντεο σε δύο αναλύσεις:

SubQCIF & QCIF (128x96 & 176x144 αντίστοιχα)

σε μορφή 3gp.

Η διάρκεια του video μπορεί να περιοριστεί στα 10s ή να είναι απεριόριστη.

Robert Frost

Telika to MP3 ths syskeyhs tha einai STEREO;

H camera toy kinhtoy einai eksairetikh,eno einai idiaitera thetiko to oti dexetai kartes mnhmhs xorhtikothtas eos 1GB.

Oταν οι ΟΛΕΣ οι αλλες εταιρειες λενε οτι εχει mp3 ΕΙΝΑΙ stereo(πλην του gx30)...Μονο η Νοκια πρεπει να μας γραφει διπλα στερεο για να ειμαστε σιγουροι.

Οσο για την καμερα αν δεν την δεις δεν μπορεις να πεις οτι ειναι εξαιρετικη...επειδη ειναι 2mp.:rolleyes:

Και το s700 το διαφημιζαν/ουν ως super duper cameraphone,αλλα, αλλο εχει το ονομα και αλλα εχουν την χαρη!:w00t:

Nexus 4 & iPad mini

καλα γιατι εφοσον μεγαλωνει η αναλυση των photos...(η kαμερα ειναι 2 mp)...η αναλυση στα βιντεο γιατι μενει ιδια?

Καταρχάς όλα τα κινητά που ακολουθούν πιστά τις προδιαγραφές του 3GP για τη συμβατότητα των multimedia υπηρεσιών επομένως είναι λογικά όλα να υποστηρίζουν το φορμά sub-QCIF & QCIF αντίστοιχα.

Το μόνο κινητό που τραβάει σε άλλο φόρμα QVGA είναι το Sharp V902 με ανάλυση βίντεο 320 x 240 το οποίο διαθέτει CCD αισθητήρα και κάνει 700 φεύγα ευρώ!!!

Robert Frost

Oταν οι ΟΛΕΣ οι αλλες εταιρειες λενε οτι εχει mp3 ΕΙΝΑΙ stereo(πλην του gx30)...Μονο η Νοκια πρεπει να μας γραφει διπλα στερεο για να ειμαστε σιγουροι.

Οσο για την καμερα αν δεν την δεις δεν μπορεις να πεις οτι ειναι εξαιρετικη...επειδη ειναι 2mp.:rolleyes:

Και το s700 το διαφημιζαν/ουν ως super duper cameraphone,αλλα, αλλο εχει το ονομα και αλλα εχουν την χαρη!:w00t:

Exo dei sto INTERNET polles fotografies vgalmenes apo to K750.Tis theoro eksairetikes loipon.

το θεμα ειναι να δουμε απο κοντα τι φωτογραιες θα τραβαει απο το ιντερνετ ολα φαινοντε ωραια και καλα

E ας μην είμαστε και αχάριστοι...2mp για κινητο ειναι για τα σημερινά δεδομένα κατι παραπάνω απο ικανοποιητικά!!Το βίντεο εκτος απο την ανάλυση ειναι και τα fps που έχει!Το S700 το εχω και είναι όντως καλύτερο μεχρι στιγμής camera-phone αν και 1,3mp.Aυτα....

Κατα τα αλλα Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...