Jump to content

Πάροχοι Ηλεκτρικής ενέργειας!

odim
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;  

302 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;

• ΔΕΗ
      144
    • PROTERGIA
      27
    • ELPEDISON
      30
    • ΗΡΩΝ
      19
    • WATT+VOLT
      29
    • NRG
      8
    • ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
      2
    • GREEN
      3
    • VOLTERRA
      20
    • VOLTON
      4
    • ΖΕΝΙΘ
      6
    • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
      9
    • ΚΕΝ
      1

Recommended Posts

φίλε μου όχι δεν έχω κοτ, δεν γνωρίζω αν έχουν πρόγραμμα για κοτ άλλα ξέρω σίγουρα δεν χρεώνει οτσ πάντως δεν χάνεις κάτι πάρε τηλέφωνο να σου πούνε

Το έχουμε πει πολλές φορές.

Στα συν που έχει η ΕΛΙΝ, μέχρι σήμερα (γιατί δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει αύριο), δεν είναι μόνο η ΜΗ χρέωση ΟΤΣ, αλλά και 1) η ΜΗ χρέωση πάγιων σε Κανονικό και Μειωμένο, 2) η σταθερή τιμή Kwh με βάση το συμβόλαιό σου, 3) η ΜΗ δέσμευση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, 4) η έκπτωση συνέπειας 10%, 5) η επιστροφή της εγγύησης εάν πληρώνεις με πάγια εντολή, 6) η άμεση και επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών κλπ.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι 1) δεν έχει κάνει καμία διαφήμιση για τα προϊόντα της και 2) δεν έχει προστεθεί στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας στο παρόν νήμα.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

έχεις δίκιο σε αυτά που λες άλλα αναφέρεσαι σε συγκεκριμένο πρόγραμμα (electricon οικιακό)στο electricon νυχτερινό 365 που έχω βάλει εγώ έχει πάγιο 0,15 ανά ημέρα έχει δέσμευση για 24 μήνες δεν έχει έκπτωση συνέπειας γιατί έχει 0,0659 την kwh ενώ σε αυτό που λες έχει 0,085 και δίνει Έκπτωση συνέπειας 10%.Πάντως για να κάνεις αλλαγή και να δεις πια εταιρεία και ποιο πρόγραμμα σε συμφέρει πρέπει να δεις και να μελετήσεις τις καταναλώσεις που έχεις για ένα χρόνο και μετά να επιλέξεις,σε μένα λόγω μεγάλων καταναλώσεων με συμφέρει να πληρώνω πάγιο κάποιον άλλο μπορεί όχι πάντως θέλει ψάξιμο και είναι αλήθεια ότι δεν την ξέρει σχεδόν κανείς την electricon σαν εταιρεία Edited by Korak42

Αναφέρομαι στο οικιακό και αποφάσισα να μεταφερθώ από τη ΔΕΗ στην ΕΛΙΝ, αφού μελέτησα τα προγράμματα όλων σχεδόν των παρόχων με βάση την ετήσια κατανάλωση που έχω.

Ομολογώ ότι δεν το έχω μετανιώσει, μέχρι σήμερα, αφού βλέπω τις διαφορές σε κάθε λογαριασμό.

Αναφέρομαι στο οικιακό και αποφάσισα να μεταφερθώ από τη ΔΕΗ στην ΕΛΙΝ, αφού μελέτησα τα προγράμματα όλων σχεδόν των παρόχων με βάση την ετήσια κατανάλωση που έχω.

Ομολογώ ότι δεν το έχω μετανιώσει, μέχρι σήμερα, αφού βλέπω τις διαφορές σε κάθε λογαριασμό.

Έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ έτσι έκανα αλλά για να λέμε και τα αρνητικά θα ήθελα να υπάρχει εφαρμογή ή και τηλεφωνικά να περνάς τις kwh που έχεις κάψει στους έναντι λογαριασμούς

Δεν χρειάζεται πολύπλοκη εφαρμογή, αλλά ένα απλός πολλαπλασιασμός της συνολικής ετήσιας κατανάλωσης Κ και Μ με τις αντίστοιχες τιμές και ο υπολογισμός της έκπτωσης συνέπειας στο ρεύμα για να συγκρίνεις το σύνολο με το αντίστοιχο του προηγούμενου έτους.

Δεν χρειάζεται πολύπλοκη εφαρμογή, αλλά ένα απλός πολλαπλασιασμός της συνολικής ετήσιας κατανάλωσης Κ και Μ με τις αντίστοιχες τιμές και ο υπολογισμός της έκπτωσης συνέπειας στο ρεύμα για να συγκρίνεις το σύνολο με το αντίστοιχο του προηγούμενου έτους.

Δεν κατάλαβες τι λέω.Λεω να περνάς το τι κατανάλωση έχεις πραγματικά τους μήνες που σου έρχεται έναντι σαν να είναι εκκαθαριστικος όπως μπορείς να κάνεις σε άλλους παρόχους για τους λογαριασμούς εννοώ

Edited by Korak42

Τι νόημα έχει αυτή η σύγκριση που θέλεις να κάνεις;

Ο έναντι βασίζεται στην κατανάλωση του προηγούμενου έτους που λίγο-πολύ είναι η ίδια για κάθε χρόνο σε κάθε νοικοκυριό.

Τι νόημα έχει αυτή η σύγκριση που θέλεις να κάνεις;

Ο έναντι βασίζεται στην κατανάλωση του προηγούμενου έτους που λίγο-πολύ είναι η ίδια για κάθε χρόνο σε κάθε νοικοκυριό.

εγώ στο προηγούμενο τετράμηνο έχω κάψει πάνω 4000kwh(λόγο θέρμανσης με αντλία θερμοτητος) και μου ήρθε εκκαθαριστικος μαζεμένος λόγο αλλαγής από ΔΕΗ και καθυστέρηση από δεδηε για το τετράμηνο 800 ευρό ,στον επόμενο λογαριασμό έναντι μου ήρθε 200 για ένα μηνά για 1000kwh τις οποίες θεωρητικά έχω κάψει,αυτές που έχω κάψει είναι πολλή λιγότερες αυτό θα συνεχιστεί και στου επόμενους έναντι μέχρι να έρθει εκαθαριστικος όπου εκεί θα γίνει εκκαθαρηση τελικά το τι έχω κάψει και θα γίνει συμψηφισμός με αυτά που έχω πληρώσει.για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι κάνουν κάτι και με κλέβουν άπλα πληρώνω με τα δεδομένα του προηγούμενου λογαριασμού αυτό έκανε και η ΔΕΗ

Edited by Korak42

Μπορείς εσυ να κάνεις την μέτρηση απο το ρολοι σου και να τις καταχωρείς?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Μπορείς εσυ να κάνεις την μέτρηση απο το ρολοι σου και να τις καταχωρείς?

Όχι, αφού τις 4μηνιαίες μετρήσεις τις κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ και τις ενδιάμεσες μηνιαίες τις παίρνει από την περσινή κατανάλωση.

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγώ στο προηγούμενο τετράμηνο έχω κάψει πάνω 4000kwh(λόγο θέρμανσης με αντλία θερμοτητος) και μου ήρθε εκκαθαριστικος μαζεμένος λόγο αλλαγής από ΔΕΗ και καθυστέρηση από δεδηε για το τετράμηνο 800 ευρό ,στον επόμενο λογαριασμό έναντι μου ήρθε 200 για ένα μηνά για 1000kwh τις οποίες θεωρητικά έχω κάψει,αυτές που έχω κάψει είναι πολλή λιγότερες αυτό θα συνεχιστεί και στου επόμενους έναντι μέχρι να έρθει εκαθαριστικος όπου εκεί θα γίνει εκκαθαρηση τελικά το τι έχω κάψει και θα γίνει συμψηφισμός με αυτά που έχω πληρώσει.για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι κάνουν κάτι και με κλέβουν άπλα πληρώνω με τα δεδομένα του προηγούμενου λογαριασμού αυτό έκανε και η ΔΕΗ

Αυτό γίνεται μια φορά, όταν αλλάζεις πάροχο και δεν γίνεται κάθε μήνα.

Όχι, αφού τις 4μηνιαίες μετρήσεις τις κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ και τις ενδιάμεσες μηνιαίες τις παίρνει από την περσινή κατανάλωση.

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό γίνεται μια φορά, όταν αλλάζεις πάροχο και δεν γίνεται κάθε μήνα.

Θα το δούμε Πάντος η ΔΕΗ αυτό έκανε

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια σας για αλλαγή παροχου, έχω γ21 με γύρω στης 500 κιλοβατορες τον μήνα μήπως έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια εταιρία που όντως να βρω διαφορά από την ΔΕΗ?? Στον τελευταίο λογαριασμό με 1800 κιλοβατορες πλήρωσα 380 ευρώ.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια σας για αλλαγή παροχου, έχω γ21 με γύρω στης 500 κιλοβατορες τον μήνα μήπως έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια εταιρία που όντως να βρω διαφορά από την ΔΕΗ?? Στον τελευταίο λογαριασμό με 1800 κιλοβατορες πλήρωσα 380 ευρώ.

Καλημέρα ρίξε μια ματιά στην electricon από ότι βλέπω στο σάιτ έχει γ21 με 0.08 την kwh και 10% έκπτωση συνέπειας και χωρίς πάγιο και ΟΤΣ, από ότι βλέπω στην ΔΕΗ την έχει 0.12 την kwh στο γ21 και με πάγιο .Να ξέρεις ότι οι λογαριασμοί έρχονται κάθε μήνα στους εναλλακτικούς από ότι ξέρω σε όλους.Γενικα πάρε τηλέφωνα στις εταιρείες πάρε μολύβι, χαρτί και κάνε υπολογισμούς για συνολικά τις kwh που έχεις κάψει για ένα χρόνο και δες πια σε συμφέρει οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι ίδιες σε όλους

Καλημέρα ρίξε μια ματιά στην electricon από ότι βλέπω στο σάιτ έχει γ21 με 0.08 την kwh και 10% έκπτωση συνέπειας και χωρίς πάγιο και ΟΤΣ, από ότι βλέπω στην ΔΕΗ την έχει 0.12 την kwh στο γ21 και με πάγιο .Να ξέρεις ότι οι λογαριασμοί έρχονται κάθε μήνα στους εναλλακτικούς από ότι ξέρω σε όλους.Γενικα πάρε τηλέφωνα στις εταιρείες πάρε μολύβι, χαρτί και κάνε υπολογισμούς για συνολικά τις kwh που έχεις κάψει για ένα χρόνο και δες πια σε συμφέρει οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι ίδιες σε όλους
Μου δίνει προσφορά η vat and volt με 0,6 και κάτι χωρίς πάγιο αλλά με οτσ δεν ξέρω εάν συμφέρει..

Μου δίνει προσφορά η vat and volt με 0,6 και κάτι χωρίς πάγιο αλλά με οτσ δεν ξέρω εάν συμφέρει..

Όσοι προμηθευτές ηλ. ενέργειας δίνουν με ΟΤΣ, είναι ασύμφοροι γιατί όταν αυτή ενεργοποιείται έρχεται τουβλιά στον καταναλωτή.

Εννοείς χωρίς μηνιαίο πάγιο , αλλά με ετήσια συνδρομή :lol:

Άααα κάνουν και τέτοια .Από τον Φεβρουάριο άλλαξε το εύρος της ουδέτερης ΟΤΣ από 35 €/MWh έως 45 €/MWh.απο 45-60 που το είχε οπότε πιθανόν θα την φάς στο κεφάλι κάποιο μήνα

Edited by Korak42

Σαφέστατα. Η Watt and Volt είναι η μόνη εταιρεία που διαφημίζει

Χωρίς μηνιαίο παγιο.

Ελευθερία να φύγεις όποτε θές -χωρίς δέσμευση .

Και όλα αυτά γιατί στα ψηλά γράμματα λέει : ετήσια συνδρομή 59 ευρώ πληρωτέα στον πρώτο λογαριασμό.

Αφού τα πληρώσεις είσαι ελεύθερος να φύγεις......

Χωρίς μηνιαίο παγιο.

Και όλα αυτά γιατί στα ψηλά γράμματα λέει : ετήσια συνδρομή 59 ευρώ πληρωτέα στον πρώτο λογαριασμό.

Kαι η ΕΛΙΝ με την electricon τα προσφέρει αυτά και χωρίς ΟΤΣ χωρίς ψιλά γράμματα:)

Kαι η ΕΛΙΝ με την electricon τα προσφέρει αυτά και χωρίς ΟΤΣ χωρίς ψιλά γράμματα:)

Πολύ σωστά και επιβεβαιώνω.

Χωρίς μηνιαίο παγιο.

https://www.zenith.gr/power-home-free/

πανω γράφει

χωρίς δέσμευση συμβολαίου

xωρίς μηνιαίο πάγιο

χωρίς εγγύηση

χωρίς τέλος πρόωρης λύσης

χωρίς χρέωση ρήτρας ΟΤΣ

και στις σημειώσεις

Ετήσια Συνδρομή: 59€

Εγγύηση: 0€

Διάρκεια σύμβασης: 12 μήνες

:lol::lol::lol:

Η μονη εταιρεια χωρις παγιο και χωρις ΟΤΣ και χωρις συνδρομη ειναι η ΕΛΙΝ.

https://www.zenith.gr/power-home-free/

πανω γράφει

χωρίς δέσμευση συμβολαίου

xωρίς μηνιαίο πάγιο

χωρίς εγγύηση

χωρίς τέλος πρόωρης λύσης

χωρίς χρέωση ρήτρας ΟΤΣ

και στις σημειώσεις

Ετήσια Συνδρομή: 59€

Εγγύηση: 0€

Διάρκεια σύμβασης: 12 μήνες

:lol::lol::lol:

Η μονη εταιρεια χωρις παγιο και χωρις ΟΤΣ και χωρις συνδρομη ειναι η ΕΛΙΝ.

Έχω πρόσφορα από ηρωνα με 006,49 για εκπροθεσμες πληρωμές με οτσ με εγγύηση 14 ευρώ τι λέτε?? Και από ελιν με 008,00 έκπτωση 10% χωρης τίποτε άλλη επιβάρυνση, αυτό το οτσ πόσο μπορεί να αλλάξει την τιμή της κιλοβατορας??

Στην βατ δεν έχω συνδρομή αλλά το πάγιο είναι περίπου στα 0.40 τον μήνα και η χρέωση στο πρόγραμμα της συνέπειας 0.077