Jump to content

Πάροχοι Ηλεκτρικής ενέργειας!

odim
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;  

302 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;

• ΔΕΗ
      144
    • PROTERGIA
      27
    • ELPEDISON
      30
    • ΗΡΩΝ
      19
    • WATT+VOLT
      29
    • NRG
      8
    • ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
      2
    • GREEN
      3
    • VOLTERRA
      20
    • VOLTON
      4
    • ΖΕΝΙΘ
      6
    • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
      9
    • ΚΕΝ
      1

Recommended Posts

, αλλα στην δεη ειχα ακουσει 30 - 70 ευρω για αλλαγη ονοματος,!.

130€ ευρω ειναι το ποσό για τα οικιακα στη ΔΕΗ για αλλαγή ονόματος.

Οπως λεει ο Θοδωρής, 50+ ειναι για το πιστοποιητικό

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

130€ ευρω ειναι το ποσό για τα οικιακα στη ΔΕΗ για αλλαγή ονόματος.

Οπως λεει ο Θοδωρής, 50+ ειναι για το πιστοποιητικό

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Δηλαδή πράγματι χρειάζεται και επιπλέον λεφτά στη ΔΕΗ για αλλαγή ονόματος;

Δηλαδή πράγματι χρειάζεται και επιπλέον λεφτά στη ΔΕΗ για αλλαγή ονόματος;

το μονο σιγουρο! οποτε αλλαζεις παροχο και ησυχαζεις.

το μονο σιγουρο! οποτε αλλαζεις παροχο και ησυχαζεις.

Πέρσι άλλαξα όνομα και δεν χρεώθηκαν απολύτως τίποτα στην ΔΕΗ

Μάλιστα έστειλαν κούριερ να παραλάβουν τα χαρτιά με δική τους χρέωση την επόμενη μέρα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο

Απίστευτο αλλά έγινε,μάλλον επειδή δεν υπήρχε κάποια εγγύηση πριν η κάτι τέτοιο που δεν το κατάλαβα κιολας

Πλέον είμαι στην watt+volt

Πέρσι άλλαξα όνομα και δεν χρεώθηκαν απολύτως τίποτα στην ΔΕΗ

Μάλιστα έστειλαν κούριερ να παραλάβουν τα χαρτιά με δική τους χρέωση την επόμενη μέρα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο

Απίστευτο αλλά έγινε,μάλλον επειδή δεν υπήρχε κάποια εγγύηση πριν η κάτι τέτοιο που δεν το κατάλαβα κιολας

Πλέον είμαι στην watt+volt

Κι εγώ όταν είχα καλέσει στο τηλεφωνικό της ΔΕΗ (όταν ήμουν στη ΔΕΗ), δε μου είχαν πει κάτι για χρέωση.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πράγματι χρεώνουν κάποιο ποσό.

Μάλλον, είναι η εγγύηση το ποσό που έχει αναφερθεί παραπάνω μιας και μιλάμε για νεα σύμβαση. Κάτι που όμως σημαίνει ότι θα επιστρεφεί η παλιά εγγύηση.

Και για του λόγου το αληθές, όλες οι πληροφορίες εδώ.

Επίσης, εκεί αναφέρει ότι μέσα σε 6 μήνες πρέπει να δοθεί στον διαχειριστή (ΔΕΔΔΗΕ) και το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου. Προφανώς μόνο αν απαιτείται νεο πιστοποιητικό

Edited by thodoris85

Ωραία ανάλυση για την κλασική απάτη:

''Έλεος! Μην μειώνετε άλλο την τιμή της κιλοβατώρας!''

http://allazorevma.gr/main/post/361?utm_source=Newsletter+main+group&utm_campaign=90d8e03b75-EMAIL_CAMPAIGN_2018_10_09_12_04&utm_medium=email&utm_term=0_1852cb6b68-90d8e03b75-116962501

[...]

Σήμερα άλλαξα κι εγώ! :yahoo:

Χάρη στο myphone είδα το post του MIKU και έκανα την σύγκριση βάσει της ετήσιας κατανάλωσής μου.

Στα αποτελέσματα της ανωτέρω δημοσκόπησης σημειώσατε:

ΔΕΗ -1

volterra +1

logo-vwclub-2016.png

Έτσι για το στατιστικό της υπόθεσης ειμαι στην watt+volt στο πρόγραμμα συνέπειας με 0.77 την κιλοβατώρα χωρίς πάγιο με περίπου 180-220 κιλοβατώρες ανά μήνα

Αν έχεις αρκετές λογικά συμφαιρει να έχει ένα πάγιο αλλά να κερδίζεις από την μικρότερη χρέωση ανά κιλοβατώρα

''Πάνω από 2.400 νοικοκυριά έχουν επωφεληθεί από τον ειδικό λογαριασμό επανασυνδέσεων - Αναμένεται αύξηση του κονδυλίου''

https://energypress.gr/news/pano-apo-2400-noikokyria-ehoyn-epofelithei-apo-ton-eidiko-logariasmo-epanasyndeseon-anamenetai

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

''Οι πέντε λόγοι πίσω από την απορρόφηση της ΔΕΗ Ανανεώσιμες από τη ΔΕΗ - Επενδύσεις 700 εκ. στην 5ετία και 2,5 GW ως το 2035''

https://energypress.gr/news/oi-pente-logoi-piso-apo-tin-aporrofisi-tis-dei-ananeosimes-apo-ti-dei-ependyseis-700-ek-stin

'' Μπαίνει χρέωση 1 ευρώ για τους έντυπους λογαριασμούς της ΔΕΗ - Δωρεάν μόνο το e-bill ''

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/230651/bainei-xreosi-1-evro-gia-tous-entypous-logariasmoys-tis-dei-dorean-mono-to-e-bill

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Η εξόφληση γίνεται δωρεάν πάντως μέσω του site της ΔΕΗ. Και οκ εγώ θα ενεργοποιήσω το ebill οι εκατομμύρια ηλικιωμένοι τι θα κάνουν.

Στη ΔΕΗ θεωρώ πως η αλλαγή ονόματος είναι όπως στην περίπτωση που έφυγε ο παλιός ενοικιαστής και ο νέος παίρνει το ρολόι στο όνομα του. Δίνεις 160€ εγγύηση και ο προηγουμενως παίρνει πίσω τα λεφτά που αντίστοιχα είχε δώσει.

Βεβαίωση ηλεκτρολόγου χρειάζεται σε κάθε νέα σύμβαση με τη ΔΕΗ από την στιγμή που έχουν περάσει 10 χρόνια από την προηγούμενη.

Η εξόφληση γίνεται δωρεάν πάντως μέσω του site της ΔΕΗ. Και οκ εγώ θα ενεργοποιήσω το ebill οι εκατομμύρια ηλικιωμένοι τι θα κάνουν.

Ο πελάτης θα μπορεί να εξοφλεί το λογαριασμό είτε ηλεκτρονικά με επιβάρυνση 50 λεπτά, είτε θα μπορεί να εκτυπώνει το έντυπο του λογαριασμού και να εξοφλεί στα συμβεβλημένα σημεία εξυπηρέτησης.

ας ελπισουμε οτι ειναι λαθος η πληροφορια περι επιβαρυνσης για ηλεκτρονικη πληρωμη. δεν εχει λογικη.

μου θυμιζει τα τελη κυκλοφοριας που σταματησαν το "σημα" για εξοικονομηση χαρτιου, αλλά υποχρεωνουν να εχεις εκτυπωμενο το χαρτι στο αυτοκινητο!

Σήμερα είδα κάτι ακριβό, αλλά μάλλον ανταποδοτικό: https://oikonomikorevma.gr/oikiakoi-pelates/ με την elpedison: €50 έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό και €50 €πιστροφή με κάρτες Eurobank και μόνιμο 3% €πιστροφή στο σύνολο του λογαριασμού (όχι μόνο στην αξία του ρεύματος, αλλά και στα υπόλοιπα τέλη & φόρους).

Νομίζω αφορά μόνο το "24 Ώρες Νυχτερινό", αλλά δεν το εξηγούνε με απλό τρόπο σε όσα έχω διαβάσει :worry:

Αν είμαι σωστός ως προς το οικονομικό πρόγραμμα που σε δεσμεύει τουλάχιστον για 1 χρόνο, τότε έχει ένα πάγιο €4,40/μήνα αλλά σου δίνει €100 στην έναρξη!

Ο πελάτης θα μπορεί να εξοφλεί το λογαριασμό είτε ηλεκτρονικά με επιβάρυνση 50 λεπτά, είτε θα μπορεί να εκτυπώνει το έντυπο του λογαριασμού και να εξοφλεί στα συμβεβλημένα σημεία εξυπηρέτησης.

ας ελπισουμε οτι ειναι λαθος η πληροφορια περι επιβαρυνσης για ηλεκτρονικη πληρωμη. δεν εχει λογικη.

μου θυμιζει τα τελη κυκλοφοριας που σταματησαν το "σημα" για εξοικονομηση χαρτιου, αλλά υποχρεωνουν να εχεις εκτυπωμενο το χαρτι στο αυτοκινητο!

Το dikaiologitika δεν είναι το επίσημο site! Μπορεί να γράφει ό,τι θέλει! Στις περισσότερες τράπεζες και super-market/βενζινάδικα/προποτζίδικα η συγκεκριμένη πληρωμή χρεώνεται μέχρι και €0,50.

Η κάθε τράπεζα αλλά και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία καθορίζει την τιμολογιακή της πολιτική.

Στο site της ΔΕΗ μέσα από το e-bill έχει κάνει απευθείας συμφωνία με την ΔΙΑ.Σ. απότε και είναι χωρίς προμήθεια η χρέωση καρτών ;)

Edited by GraveDigger
logo-vwclub-2016.png

''Η Angelina χώρισε τον Brad. Εσείς πότε θα χωρίσετε τη ΔΕΗ;''

http://allazorevma.gr/main/post/148?fbclid=IwAR1-NWN87-4vsKN7f7URvZP2xuRPLk8HR23OQPZZeotSgkBCMW9O3mRwrvw

Δεν τους πιστεύω...:lol::lol:

''ΔΕΗ: Ένα ευρώ για τους λογαριασμούς σε χαρτί από τον Δεκέμβριο''

https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1410653/dei-ena-euro-gia-tous-logariasmous-se-xarti

Με ένα ευρώ θα επιβαρύνονται από την 1η Δεκεμβρίου οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ΔΕΗ+5,08% σε χαρτί κατόπιν απόφασης του δ.σ. της εταιρείας, η οποία καλεί τους πελάτες της να στραφούν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί περίπου στο κόστος έκδοσης και αποστολής του λογαριασμού σε χαρτί.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στην περίπτωση που οι πελάτες προβούν σε εγγραφή στο e-bill και επιλέξουν λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού έως 31 Δεκεμβρίου και στην περίπτωση που η χρέωση έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

Η ΔΕΗ εκτιμά ότι η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει λειτουργικό κίνητρο για τους όλους τους πελάτες της.

Η εταιρεία τονίζει ότι, επιλέγοντας τη λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού, οι καταναλωτές εκμεταλλεύονται παράλληλα και όλες τις δυνατότητες διαχείρισης θεμάτων του λογαριασμού ρεύματος όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα, και πλήρη διαφάνεια και πληροφόρηση.

Επισημαίνει, δε, ότι, πέραν των διαφημιστικών πρωτοβουλιών, σχεδιάζει την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων στα καταστήματά της και γενικά σε κάθε επαφή προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της να εξοικειωθούν με τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και να τους χρησιμοποιούν αντί εκείνων σε χαρτί.

naftemporiki.gr

''ΔΕΗ: Ένα ευρώ για τους λογαριασμούς σε χαρτί από τον Δεκέμβριο''

https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1410653/dei-ena-euro-gia-tous-logariasmous-se-xarti

Με ένα ευρώ θα επιβαρύνονται από την 1η Δεκεμβρίου οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ΔΕΗ+5,08% σε χαρτί κατόπιν απόφασης του δ.σ. της εταιρείας, η οποία καλεί τους πελάτες της να στραφούν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί περίπου στο κόστος έκδοσης και αποστολής του λογαριασμού σε χαρτί.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στην περίπτωση που οι πελάτες προβούν σε εγγραφή στο e-bill και επιλέξουν λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού έως 31 Δεκεμβρίου και στην περίπτωση που η χρέωση έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

Η ΔΕΗ εκτιμά ότι η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει λειτουργικό κίνητρο για τους όλους τους πελάτες της.

Η εταιρεία τονίζει ότι, επιλέγοντας τη λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού, οι καταναλωτές εκμεταλλεύονται παράλληλα και όλες τις δυνατότητες διαχείρισης θεμάτων του λογαριασμού ρεύματος όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα, και πλήρη διαφάνεια και πληροφόρηση.

Επισημαίνει, δε, ότι, πέραν των διαφημιστικών πρωτοβουλιών, σχεδιάζει την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων στα καταστήματά της και γενικά σε κάθε επαφή προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της να εξοικειωθούν με τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και να τους χρησιμοποιούν αντί εκείνων σε χαρτί.

naftemporiki.gr

πολυ καλη κινηση , αφου βολευει το email και το sms στο κινητο , σου ερχεται μυνημα στο κινητο και μετα μπαινεις στο email το κατεβαζεις , αμα θελεις το εκτυπωνεις ή το κρατας σαν αρχειο και μετα μπαινεις στο ιντερνετ και το πληρωνεις και ετσι και η δεη θα πληρωνεται και πιο αμεσα , απο να περιμενει τα ελτα να ταχυδρομησουνε τους λογαριασμους, επισης βολευει και τους πελατες αφου οπου και αν βρισκονται ενημερωνονται με ενα μυνημα στο κινητο για την εκδοση, αμα τυχον λειπουνε απο το σπιτι τους. μου θυμηζει την hol που το ειχε βαλει στους λογαριασμους της.

πολυ καλη κινηση , αφου βολευει το email και το sms στο κινητο , σου ερχεται μυνημα στο κινητο και μετα μπαινεις στο email το κατεβαζεις , αμα θελεις το εκτυπωνεις ή το κρατας σαν αρχειο και μετα μπαινεις στο ιντερνετ και το πληρωνεις και ετσι και η δεη θα πληρωνεται και πιο αμεσα ..........

Την ίδιo πιστεύει και ο 85χρονος παππούλης στην Άνω Ραχούλα :-)

Καλησπέρα..... Σκέφτομαι να αλλαξω εταιρεία ρεύματος και κοιταω την ELPEDISON 24 ώρες νυχτερινό με 0.063.9 και το πρόγραμμα στις watt and volt με 0.064... Απλα. Εχω μπερδευτη με τις δεσμεύσεις και τα παγια.και. Το οτσ που ακούγεται ... Αξιζει να φυγω απο Την δεη? Το 4μηνο εχω απο 1700-2100 κιλοβατ

Την ίδιo πιστεύει και ο 85χρονος παππούλης στην Άνω Ραχούλα :-)

Είτε στην Αθήνα , είτε στην Άνω Ραχούλα το internet είναι το ίδιο.

Καλησπέρα..... Σκέφτομαι να αλλαξω εταιρεία ρεύματος και κοιταω την ELPEDISON 24 ώρες νυχτερινό με 0.063.9 και το πρόγραμμα στις watt and volt με 0.064... Απλα. Εχω μπερδευτη με τις δεσμεύσεις και τα παγια.και. Το οτσ που ακούγεται ... Αξιζει να φυγω απο Την δεη? Το 4μηνο εχω απο 1700-2100 κιλοβατ

Τα 2 πακέτα αυτά έχουν πάγιο.Το πάγιο στην elpedison είναι 4,40 το μήνα δηλαδή 52,80 το έτος και στην watt είναι 59 το έτος.Όσο για το αν σε συμφέρει πες μου αν έχεις νυχτερινό και αν ναι πόσα καις εκεί.

Είτε στην Αθήνα , είτε στην Άνω Ραχούλα το internet είναι το ίδιο.

Σωστα. Θα του πω να κανει μια συνδεση ίντερνετ στο σπιτι του, θα του πω πως θα φτιαξει μαιλ κ να παρει κ ενα smartphone. :-)

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Οχι νυχτερινό ρεύμα δεν εχω... Απλο τιμολόγιο... Απλα ψαχνω Μια εταιρεία η οποια θα εχω μια καλύτερη έκπτωση στο ρευμα και φυσικα στην τσεπη μου.... Και αν έχετε να με Προτείνεται κατι διαφορετικό π.χ αλλη εταιρεία με καλύτερες χρεώσεις.. Απλα οι δυο που προανέφερα με έχουν κανει προσφορά και καλα θα εχουν μια τάξη του 35% έκπτωση με την δεη... Απλα Εχω μπερδευτη με ολα αυτα που ακουω

Αν θες να δεις πραγματική διαφορά στην τσέπη σου βάλε νυχτερινό ρεύμα.