Jump to content

Πάροχοι Ηλεκτρικής ενέργειας!

odim
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;  

302 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;

• ΔΕΗ
      144
    • PROTERGIA
      27
    • ELPEDISON
      30
    • ΗΡΩΝ
      19
    • WATT+VOLT
      29
    • NRG
      8
    • ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
      2
    • GREEN
      3
    • VOLTERRA
      20
    • VOLTON
      4
    • ΖΕΝΙΘ
      6
    • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
      9
    • ΚΕΝ
      1

Recommended Posts

Τα 59 δεν τα πέρνεις πίσω...είναι ''συνδρομη''...νέα κόλπα αυτά.

με κάλεσε και εμένα η watt and volt και μου έδωσε την ίδια τιμή και την συνδρομή που μου είπε θα ισχύει για 1 χρόνο μου είπε. εγώ είμαι εlpedition ηδη και έχει χαμηλότερη τιμή και από την τιμή του μειωμένου ρεύματος από την δεη . ακόμα έχω ενδοιασμούς και δεν το κάνω και είπα να ρωτήσω εδώ! . γενικά δεν έχει πάγιο σαν εταιρεία? . έχουμε κανέναν που είναι στην watt and volt? να μας πει εντυπώσεις? . σκέπτομαι, πρώτα να πάρω την elpedition να τους πω την τιμή για την watt and volt να δω εάν θα μου κάντε καλύτερη τιμή !

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

με κάλεσε και εμένα η watt and volt και μου έδωσε την ίδια τιμή και την συνδρομή που μου είπε θα ισχύει για 1 χρόνο μου είπε. εγώ είμαι εlpedition ηδη και έχει χαμηλότερη τιμή και από την τιμή του μειωμένου ρεύματος από την δεη . ακόμα έχω ενδοιασμούς και δεν το κάνω και είπα να ρωτήσω εδώ! . γενικά δεν έχει πάγιο σαν εταιρεία? . έχουμε κανέναν που είναι στην watt and volt? να μας πει εντυπώσεις? . σκέπτομαι, πρώτα να πάρω την elpedition να τους πω την τιμή για την watt and volt να δω εάν θα μου κάντε καλύτερη τιμή !

Το ποσό αυτό το δίνεις μια και καλή και δεν το πέρνεις πίσω.Η ΔΕΗ έχει πάγιο 1,52 το τετράμηνο, δηλαδή 4,5 το χρόβο.Αυτοί έχουν αυτό το ποσό που σου είπαν.Στην ουσία είναι κάποιο αντίβαρο στην έκπτωση που δίνουν...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

''Στην αγορά ενέργειας η Nova με τις νέες υπηρεσίες «Nova Energy»''

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1614475/sthn-agora-energeias-h-nova-me-tis-nees-yphresies.html

''‘Ερχεται η «Nova Energy»''

http://www.typologies.gr/erchete-i-nova-energy/

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

''Στο 82% το μερίδιο της ΔΕΗ τον Απρίλιο - Έξι εταιρείες πάνω από το 1%, τρείς πλησιάζουν το 4%''

Πτώση σε Elpedison .

Όλοι οι άλλοι έχουν άνοδο, με τη μεγαλύτερη να είναι στα ΕΛΤΑ, στη protergia και τον ΗΡΩΝ.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Είμαι στη Watt αλλά όχι σε αυτό το προγράμμα. Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της είναι μια χαρά. Όσες φορές κάλεσα στην εξυπηρέτηση, κρατάνε στοιχεία και με καλούν μετά από λίγο. Πάντως είναι πολλοί εξυπηρετικοί.

Κάπου διάβασα,ότι η κυβέρνηση έχει ήδη πείσει τους δανειστές ότι είναι αδύνατο να διώξει πελάτες από της ΔΕΗ, και το έχουν αποδεχτεί.Και αυτό φαίνεται ήδη μιας και βάση του μνημονίου 3 έπρεπε στα τέλη του 2017 η ΔΕΗ να έχει πέσει στο 75% ενώ έχει μείνει στο 85% και δεν έχει υπάρξει απαίτηση για κάποιο μέτρο από τους δανειστές, παρόλο που έχουν περάσει 5,5 μήνες από τη λήξη του 2017 και άρα από την αποτυχία της κυβέρνησης να ρίξει τη ΔΕΗ κάτω από το 75%...Τελικά ο έλληνας δεν αλλάζει εύκολα ρεύμα..λογικό μετά το σκάνδαλο του 2012 όπου 200.000 πελάτες γύρισαν άρον άρον στη ΔΕΗ και έτρεχαν για να αποδείξουν ότι πλήρωσαν το ΕΕΤΗΔΕ...

τελος το κοινωνικο απο ΔΕΗ ..τι κανω τωρα? σε ποιο παροχο να παω?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Είμαι στη Watt αλλά όχι σε αυτό το προγράμμα. Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της είναι μια χαρά. Όσες φορές κάλεσα στην εξυπηρέτηση, κρατάνε στοιχεία και με καλούν μετά από λίγο. Πάντως είναι πολλοί εξυπηρετικοί.

πολύ ενδιαφέρον, αυτό που με προβληματίζει είναι το ετήσιο πάγιο τέλος για να κρατήσεις την τιμή μειωμένη? δηλαδή κάθε χρόνο σε βάζει σε αυτήν την διαδικασία? . να πληρώνεις? και δεν έχει εγγύηση;. κάτι άλλο κακό η δεν ξέρω τι άλλο να προσέξω? . πάντως έχει χαμηλότερη τιμή από την elpedition ! .

Καλησπέρα.Μετά από επικοινωνία με του διαχειριστές, (και αφού δεν έλαβα απάντηση, το θεωρώ ως ναι) δημιουργώ νέο θέμα με όλους τους παρόχους, μιας και το άλλο θέμα έχει μόνο τους μισούς.Παρακάτω είναι αναλυτικά οι πάροχοι και μερικές πληροφορίες από το http://allazorevma.gr/ και κάποιες επιπλέον πληροφορίες από εμένα.

ΔΕΗ Α.Ε.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με περίπου 7,4 εκατομμύρια πελάτες. Διαθέτει μια μεγάλη υποδομή σε εγκαταστάσεις ορυχείων λιγνίτη, παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Κατέχει περίπου το 68% της εγκατεστημένης ισχύος των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνοντας στο ενεργειακό της μείγμα λιγνιτικούς, υδροηλεκτρικούς και πετρελαϊκούς σταθμούς, καθώς και σταθμούς φυσικού αερίου, αλλά και μονάδες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ). Μετά την απόσχιση των κλάδων Μεταφοράς και Διανομής, δημιουργήθηκαν δύο 100% θυγατρικές εταιρείες της ΔΕΗ Α.Ε., ο ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.) και ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.). Το 51,12% και η διοίκηση ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο.

GREEN

Η GREEN αποτελεί μια από τις πρώτες ελληνικές επιχειρήσεις Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας. Στο πλαίσιο απελευθέρωσης της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας προσφέρει ενεργειακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε τιμές πιο προσιτές από τις σημερινές, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους των ελληνικών επιχειρήσεων. Η GREEN δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας , όχι μόνο στην Ελλάδα , αλλά στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο γενικότερα . Η GREEN εμπορεύεται ηλεκτρική ενέργεια με παραγωγούς, εμπόρους, προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας και εξασφαλίζει αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές για τους πελάτες της.

VOLTERRA

Η VOLTERRA A.E. δραστηριοποιείται στους τομείς παραγωγής, εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον τομέα της Παραγωγής, η εταιρία διαθέτει αδειοδοτημένα έργα σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, με προτεραιότητα την ανάπτυξη μονάδων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Στον τομέα της εμπορίας η εταιρία συμμετέχει στο διασυνοριακό εμπόριο, διακινώντας σημαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας σε Εισαγωγές – Εξαγωγές μέσω των Αγορών Ενέργειας των γειτονικών χωρών (Ιταλία, Βουλγαρία κλπ.). Τέλος στον τομέα της Προμήθειας, η εταιρία παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από Νοικοκυριά και Εμπορικά καταστήματα Χαμηλής Τάσης έως και επιχειρήσεις και βιομηχανίες Μέσης Τάσης. Κύριος Μέτοχος της εταιρείας είναι ο Διεθνής Κατασκευαστικός Όμιλος J&P ΑΒΑΞ. Η J&P ΑΒΑΞ κατέχει σημαντικό χαρτοφυλάκιο έργων παραχώρησης και λειτουργίας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

WATT AND VOLT

H WATT AND VOLT Α.Ε. είναι ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων WΑΤΤ + VOLT με θυγατρικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. με άδειες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, άδεια προμήθειας φυσικού αερίου και άδεια balancing ενεργειακού προφίλ τελικών καταναλωτών. Από το 2011 έως σήμερα, o Όμιλος WATT+VOLT, επενδύει σε πρωτοπόρα τεχνολογική υποδομή και στην εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού του και διανύει μία επιτυχημένη πορεία, επεκτείνοντας διαρκώς τις δραστηριότητές του σε πολλαπλούς τομείς επιχειρηματικής ανάπτυξης με αντικείμενο την Εμπορία και Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας, την Εμπορία Αερίων Ρύπων και την Διαπραγμάτευση Βασικών Αγαθών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, υπηρεσιών, λύσεων και εφαρμογών.

PROTERGIA

Η Protergia ιδρύθηκε το 2010,100% θυγατρική του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, που συγκεντρώνει τη διαχείριση όλων των ενεργειακών δραστηριοτήτων του Ομίλου που περιλαμβάνουν μονάδες παραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο και μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα).. Η Protergia είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW, που ξεπερνά το 10% της συνολικής παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας. Ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, με ιδιωτικές επενδύσεις σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, η Protergia διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς ηλεκτρισμού, ενώ υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις, προσφέροντας στην ελληνική οικονομία και στην απασχόληση. Η εταιρεία παρέχει και φυσικό αέριο σε συνδιασμό με το ρεύμα.

ΗΡΩΝ

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ έχει δανειστεί την επωνυμία του από τον Ήρωνα τον Αλεξανδρινό, έναν από τους μεγαλύτερους και πρωτοπόρους μηχανικούς και μαθηματικούς της αρχαιότητας.Διαθέτει και λειτουργεί επιτυχώς, ήδη από το 2004, δύο σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φυσικό αέριο έξω από τη Θήβα, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος σχεδόν 600MW. Εδραιωμένος από το 2000, θυγατρικός τριών ενεργειακών κολοσσών - ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ(50%), GDF SUEZ(25%) και QPI(25%) - με γερές τεχνολογικές βάσεις, αλλά και συνεχή εξέλιξη σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς, είναι βασικός Εναλλακτικός Προμηθευτής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα, ήδη από το 2005.Η εταιρεία παρέχει και φυσικό αέριο σε συνδιασμό με το ρεύμα.

ELPEDISON

Η ELPEDISON είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ τριών ομίλων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, EDISON και ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Τα Ελληνικά Πετρέλαια, ένας από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς και εμπορικούς ομίλους Ενέργειας στη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη, η Edison, η μακροβιότερη εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη και μία από τις μεγαλύτερες στην Ιταλία και η Ελλάκτωρ, μία από τις τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον τομέα των κατασκευών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δημιούργησαν την ELPEDISON. Με τις θυγατρικές της, ELPEDISON Power και ELPEDISON Energy, και με δύο ιδιόκτητες μονάδες ηλεκτροπαργωγής συνολικής ισχύος 820MW, είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειαςΗ εταιρεία παρέχει και φυσικό αέριο σε συνδιασμό με το ρεύμα.

NRG

Στην nrg τιμάμε καθημερινά την επιλογή σας να συνεργάζεστε μαζί μας και αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους να βελτιώνουμε την εξυπηρέτησή σας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα περισσότερα από όσα περιμένετε και να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όποιο ερώτημα ή ανάγκη προκύψει σχετικά με το ρεύμα σας. Προτεραιότητα για εμάς είναι να είμαστε πάντα μπροστά από την εποχή μας, συντονισμένοι με τις διεθνείς εξελίξεις, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια νέα εμπειρία στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, προσφέροντας εξαιρετικά οικονομικά προγράμματα με ξεκάθαρους όρους, για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης. Σταθερή αξία για εμάς αποτελεί η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Έτσι, επιλέγουμε ανθρώπους που μοιράζονται τις αξίες μας, κάτι που πολλαπλασιάζει τη δυναμική μας. Μελετάμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και είμαστε πάντα δίπλα του. Και αυτό το έχουμε καταφέρει χάρη στην ομαδική προσπάθεια και το προσωπικό ταλέντο του καθενός. Η δυναμική που ανέδειξε την nrg σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην ελληνική αγορά δεν είναι τυχαία. Οφείλεται αποκλειστικά στους ανθρώπους της.

ΚΕΝ Α.Ε

Με έδρα την Κρήτη ο Όμιλος Καράτζη δραστηριοποιείται επιχειρηματικά από το 1974 κυρίως στον τομέα της κατασκευής διχτυών, κατέχοντας ηγετική θέση στον κλάδο σε Ελλάδα και εξωτερικό ως ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς διχτυών παγκοσμίως. Η KEN, 100% θυγατρική εταιρεία παροχής ρεύματος, αποτελεί το νέο επιχειρηματικό βήμα του Ομίλου.Με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον οικιακό καταναλωτή και στους εταιρικούς πελάτες της, η ΚΕΝ στοχεύει να εδραιώσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στους 5 κορυφαίους παρόχους της χώρας μέσα στην επόμενη 3ετία, αλλά και να αναδειχθεί στον Νο1 πάροχο της Μέσης Τάσης.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) αποτελούν έναν Όμιλο Επιχειρήσεων, παρέχοντας σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές σε όλους, σε όλη τη χώρα.Ιδρύθηκαν το έτος 1828, σχεδόν ταυτόχρονα με την ίδρυση του ελληνικού κράτους, με προεδρικό διάταγμα του Ιωάννη Καποδίστρια. Από το 1996 λειτουργούν ως ανώνυμη εταιρία (“ΕΛΤΑ Α.Ε.”).Τον Όμιλο ΕΛΤΑ συνιστούν η εταιρία ΕΛΤΑ Α.Ε. και οι θυγατρικές εταιρείες της: Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. και ΚΕΚ-ΕΛΤΑ Α.Ε.Οι μέτοχοι των ΕΛΤΑ είναι το Ελληνικό Δημόσιο το οποίο κατέχει το 90% του μετοχικού τους κεφαλαίου και η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias A.E. με ποσοστό 10%.Λειτουργεί 1400 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε.

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μία εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά, με βλέψεις στην εμπορία ενέργειας στην περιοχή της ΝΑ ΕυρώπηςΟ κύριος στόχος της Volton είναι να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων σε μία δυναμική αγορά που ελεξίσσεται ταχέως, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών.Η Volton προμηθεύει ενέργεια σε τελικούς καταναλωτές συνδεδεμένους στο δίκτυο Χαμηλής και Μέσης Τάσης και σκοπεύει στην επίτευξη μίας σημαντικής θέσης στον Ελληνικό ενεργειακό χώρο, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους.

ZeniΘ Energy

Στη ZeniΘ βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σας από το 2000 κι έχουμε ως κύρια δραστηριότητα την προμήθεια και πώληση φυσικού αερίου & ηλεκτρικής ενέργειας. Καινοτόμες & αξιόπιστες υπηρεσίες για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτήρια.Προσανατολισμός της Εταιρείας είναι η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, του επαγγελματία και της βιομηχανίας. Μέσα από τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, με υπευθυνότητα & σεβασμό προς το περιβάλλον «δίνουμε ενέργεια» κάθε στιγμή!Στη ZeniΘ συμμετέχει κατά 51% η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε. (ΔΕΠΑ) και κατά 49% ξένος στρατηγικός επενδυτής (η Εταιρεία ΕΝΙ), ο οποίος ασκεί τη διοίκηση.

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας

Πέρασαν 160 χρόνια από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του το εργοστάσιο φωταερίου, δίνοντας ενέργεια και φωτίζοντας την Αθήνα!Σήμερα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας λειτουργεί ως φυσική και ιστορική συνέχεια του παρελθόντος, διατηρώντας τον ρόλο του προμηθευτή αερίου στους καταναλωτές και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε ενεργειακή ανάγκη.Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο του φυσικού αερίου εγγυάται αξιόπιστες υπηρεσίες τόσο στους οικιακούς, όσο και στους επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς καταναλωτές.Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συνεχίζει την πορεία του στον χώρο της ενέργειας με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λειτουργώντας με ασφάλεια απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον.Κάνοντας ένα ακόμη βήμα, σήμερα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρείας Ενέργειας, προσφέρει και ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο σε όλους τους καταναλωτές, σε όλη την Ελλάδα!Στην εταιρεία συμμετέχει κατά 51% η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε. (ΔΕΠΑ) και κατά 49% ξένος στρατηγικός επενδυτής (η Εταιρεία shell), ο οποίος ασκεί τη διοίκηση.Με νέα απόφαση της κυβέρνησης υπογράφτηκε συμφωνία και το 100% της εταιρείας περνάει στη ΔΕΠΑ.

Η συνέχεια με όλους τους παρόχους εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=467540

ψηφίστε ξανά.

και αν ανοίξει και άλλο "μαγαζί" θα γίνει και νέο θέμα;Δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί στην πρώτη σελίδα του πρώτου θέματος ως update ?

Ό,τι πουν οι διαχειριστές...εγώ έστειλα μνμ αλλά δεν απάντησαν.

offtopic αλλά νομίζω ότι οι διαχειριστές δεν ασχολούνται και τόσο με το φόρουμ,κοίτα μόνο πόσα bot μπαίνουν και ποστάρουν.

:)

Ναι αλλά εγώ δεν ξέρω να το κάνω αυτό...Αν ξέρεις εσύ κάντο..:rolleyes:

Οκ, ας συνεχίσουμε έτσι και αν το δει κανένας διαχειριστής ας το κάνει...

Καλησπέρα σκέφτομαι να φύγω απο την ΔΕΗ και να παω στο Φυσικό Αέριο μιας και εχω ήδη φυσικό αέριο και ετσι θα εχω επιπλέον μια έκπτωση 5%. Το ερώτημα μου είναι η διαδικασία μεταφοράς ειναι εύκολη σαν τους παροχους τηλεφωνίας η πρέπει να τρέχω με χαρτιά και υπογραφές απο εδω και απο εκει;

Ευχαριστω:)

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να φύγω απο την ΔΕΗ και να παω στο Φυσικό Αέριο μιας και εχω ήδη φυσικό αέριο και ετσι θα εχω επιπλέον μια έκπτωση 5%. Το ερώτημα μου είναι η διαδικασία μεταφοράς ειναι εύκολη σαν τους παροχους τηλεφωνίας η πρέπει να τρέχω με χαρτιά και υπογραφές απο εδω και απο εκει;

Πέρνεις τηλέφωνο, κάνεις αίτηση και υπογράφεις σε κουριερ δίνοντας τα δικαιολογητικά που θέλουν(θα σου πουν).Τόσο απλό.

Ή μπορείς να κάνεις αίτηση και εδώ:https://www.aerioattikis.gr/el/ilektriko-revma-online-forma

Ήρθε η nova energy σε συνεργασία με τη volton.Στην ουσία δεν είναι η nova πάροχος

http://www.nova.gr/gr/exupiretisi-pelaton-/nova-energy-friends-family/

Ήρθε η nova energy σε συνεργασία με τη volton.Στην ουσία δεν είναι η nova πάροχος

http://www.nova.gr/gr/exupiretisi-pelaton-/nova-energy-friends-family/

"Πρόκοψε" η Nova με την εξυπηρέτηση πελατών στην συνδρομητική, είπε να προσφέρει τις υπηρεσίες της και στο ηλεκτρικό...:lol:

Ωχ λέτε να έχουμε κανόνια;

''

Νέες ακροάσεις εναλλακτικών παρόχων για καθυστερήσεις πληρωμών προς ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ''

https://energypress.gr/news/nees-akroaseis-enallaktikon-parohon-gia-kathysteriseis-pliromon-pros-admie-kai-deddie

Με λίγα λόγια η ΡΑΕ βλέπει ότι οι ιδιώτες χρωστάνε στις θυγατρικές της ΔΕΗ για τα δίκτυα και το ΕΤΜΕΑΡ ενώ τα έχουν εισπράξει από τους καταναλωτές...όπως έκαναν το 2012 οι energa και hellaspower και οδηγήθηκαν στη διαγραφή τους από το μητρώο...

Να μας έλεγαν και ποιοι ειναι όμως.. Πέρα από τη ΔΕΗ που ειναι δημόσιο και δεν την αγγίζει τίποτα (προς το παρόν τουλαχιστον)

---edit---

από τον παραπάνω σύνδεσμο:

Στη φάση αυτή δεν καλείται η ΔΕΗ, η οποία καθυστερεί εκατοντάδες εκατομμύρια στους διαχειριστές, καθώς γιαυτήν υπάρχει χωριστή διαδικασία που έχει ξεκινήσει πάνω από ένα χρόνο νωρίτερα και σύντομα αναμένεται να υπάρξει σχετικό πόρισμα.

Έτσι όπως τα έχουν κάνει θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστός λογαριασμός για τους διαχειριστές έτσι ώστε να είσαι 100% σίγουρος και να μη βρεθείς "ξεκρέμαστος"

Edited by thodoris85

Η ΔΕΗ έχει δικαιολογία ότι της χρωστάνε 3 δις διότι έχει εντολή από το υπουργείο-μετοχο να μην κόβει το ρεύμα για χρέη έως 1000€ και από εκεί και πάνω παλι δείχνει ελαστικότητα.Οι ιδιώτες όμως δεν έχουν αφού κόβουν το ρεύμα ακόμη και με ένα λογαριασμό.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όλα γίνονται σε αυτή την χώρα. Ευτυχως που δεν θα το πουλήσουν τελικά

"Από το 2019 και βλέπουμε, για το 17% της ΔΕΗ - Στον "πάγο" ατύπως η συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση"

https://energypress.gr/news/apo-2019-kai-vlepoyme-gia-17-tis-dei-ston-pago-atypos-i-sygkekrimeni-apokratikopoiisi

Η ΔΕΗ έχει δικαιολογία ότι της χρωστάνε 3 δις διότι έχει εντολή από το υπουργείο-μετοχο να μην κόβει το ρεύμα για χρέη έως 1000€ και από εκεί και πάνω παλι δείχνει ελαστικότητα.Οι ιδιώτες όμως δεν έχουν αφού κόβουν το ρεύμα ακόμη και με ένα λογαριασμό.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όλα γίνονται σε αυτή την χώρα. Ευτυχως που δεν θα το πουλήσουν τελικά

"Από το 2019 και βλέπουμε, για το 17% της ΔΕΗ - Στον "πάγο" ατύπως η συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση"

https://energypress.gr/news/apo-2019-kai-vlepoyme-gia-17-tis-dei-ston-pago-atypos-i-sygkekrimeni-apokratikopoiisi

Εγώ πληρώνω όμως. Δε είναι δικαιολογία αυτή (για κανέναν ούτε για ΔΕΗ ούτε για τους εναλλακτικούς).

Καλά δε θα βρεθείς με χρέη σε διαχειριστές.Αν όμως είσαι σε ιδιώτη που κλείσει τότε μπορεί να βρεθείς με χρέη σε δήμους.Όπως είχαν πάθει το 2012 οι πελάτες των 2 εταιρειών.Το θέμα είναι ότι επιβαρύνει το δημόσιο σύστημα..