kilik Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Εχει καποιος δοκιμασει το Psp 3000 γενικοτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Εχει καποιος δοκιμασει το Psp 3000 γενικοτερα? Εγω το κρατησα λιγο στα χερια μου..η οθόνη ειναι ΟΝΤΩΣ πολυ καλυτερη απο το σλιμ που εχω εγω αλλα δε νομιζω οτι οποιος εχει ηδη psp θα αξιζει να παρει αυτο.. αν αλλαζε και η αναλυση της οθονης η εστω αν ειχανε προσθεσει και κατι αλλο(εκτος του μικροφόνου:blink::blink: ) ισως ειχε μεγαλυτερες ελπιδες Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 δεν νομιζω οτι θα αντεξει και πολυ..ολα σπανε..ειναι νομος..μπορει να αργησουν μπορει και οχι αλλα ειμαι σιγουρος οτι στο τελος θα σπασει.. οπως το ps3, που προσπαθουν πανω απο χρονο και ακομα τιποτα. ο χρονος θα δειξει. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilik Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Νομιζω πως ειναι θεμα χρονου να σπαστει, που θα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 μακαρι να το σπασουν. απλα υπαρχει ο φοβος επειδη στο ps3 εχουν κανει καλη δουλεια. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 ότι κλειδώνει...ξεκλειδώνει - νόμος απαράβατος Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 γεια σας, θα αγορασω απο εναν φιλο μου το psp αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τις λειτουργιες του, μπορει καποιος να μου πει αν εχει ασυρματο ιντερνετ? τα παιχνιδια μπορω να τα κατεβαζω απο το νετ και να τα βαζω σε μια μεμορι στικ και να παιζω απο εκει η χρειαζετε να τα αγορασω? Μηπως εχει κανεις να μου δωσει ενα review? Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Όλα ή σχεδόν όλα αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 παιδια εχω διλλημα.. psp 2000 με cf και οτι αυτο συνεπαγεται η psp 3000 με καλυτερη οθονη και γενικα το πιο καινουριο μοντελο?? και αναμονη μεχρι να βγει το cf? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 παιδια εχω διλλημα.. psp 2000 με cf και οτι αυτο συνεπαγεται η psp 3000 με καλυτερη οθονη και γενικα το πιο καινουριο μοντελο?? και αναμονη μεχρι να βγει το cf? κοιτα εγω πιστέυω οτι ειναι καλύτερα να πάρεις το 2000!!το 3000 δεν εχει και τοσο πιο εντυπωσιακή οθόνη για να δικαιολογεί τα 70-80 ευρώ που θα δώσεις παραπάνω(παει καμια 200αρα μαζι με παιχνίδι το 3000) και επίσης δεν ειναι μονο το πότε θα σπάσει το 3000 αλλα ΑΝ θα σπάσει..και αν θα αξιζει να εχεις το psp 6 μήνες με 1 χρόνο να κάθετε ΜΕΧΡΙ να σπάσει..αρα καλύτερα το 2000 και καθάρισες.. :lol: Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 αραγε θα μπορουσε να αλλαχτει η οθονη του 3000 και να μπει σε ενα 2000? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Επισης, τι λετε για αυτο: http://www.ubergizmo.com/15/archives/2008/11/datel_lite_blue_tool_hacks_into_psp3000.html Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Ξερετε αν εχει βγει το gta iv ια πσπ κ αν ναι απο που μπορω να το βρω??? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freewind Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Καλησπέρα σας! Σήμερα αποκτήθηκε ένα PSP 3000. Μια ερώτηση καθόσον είμαστε πολύ άσχετοι και το θέμα έχει πάνω απο 355 σελίδες ... Τί Memory stick να αγοράσω και απο πού ?, γιατί βάζοντας το παιχνίδι μέσα λέει ότι τα δεδομένα δεν θα σωθούν επειδή δεν έχει memory stick ... Στο internet καταφέραμε & το βάλαμε, αλλά επειδή δεν είχε κάρτα μέσα όταν το κλείσουμε θα χαθούν οι ρυθμίσεις ; Σας ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Καλησπέρα σας! Σήμερα αποκτήθηκε ένα PSP 3000. Μια ερώτηση καθόσον είμαστε πολύ άσχετοι και το θέμα έχει πάνω απο 355 σελίδες ... Τί Memory stick να αγοράσω και απο πού ?, γιατί βάζοντας το παιχνίδι μέσα λέει ότι τα δεδομένα δεν θα σωθούν επειδή δεν έχει memory stick ... Στο internet καταφέραμε & το βάλαμε, αλλά επειδή δεν είχε κάρτα μέσα όταν το κλείσουμε θα χαθούν οι ρυθμίσεις ; Σας ευχαριστώ πολύ ! Ms duo pro prepei na agoraseis..ews 2gb einai yperarketo..an exeis konta sou ena plaisio i ena multirama pigaine ekei.Alliws eshop megia!!!:lol::lol: Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Memory stick Pro Duo θα παρεις.Τώρα για την χωρητικότητα ανάλογα με τα λεφτα που θελεις να διαθέσεις αποφασίζεις.Μέχρι και 16 γιγα μπορεις να παρεις(Προσωπικά έχω 8 γιγα)..Στον eshop,Plaisio,Γερμανο,multirama θα βρεις διαθέσιμες μάρκες και χωρητικότητες Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freewind Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 @Papp0us, @stefanos_79 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και τους δυό σας !!! :D:D Να είστε καλά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freewind Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Ακολούθησα την συμβουλή σας και αγόρασα μια Sony Memory stick Pro duo 4GB. Μετα το format μέσω psp βλέπω τους εξής φακέλους: MUSIC, VIDEO, PICTURE, PSP & MP_ROOT. Ερώτημα: Παιχνίδι που έχω σε αρχείο iso σε ποιο φάκελο μπαίνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Για να παιξεις παιχνιδι σε μορφή ιso πρεπει να εχεις περασμενο custom firmware.Εκει οταν φορμαρεις την καρτα δημιουργειται ένας φακελος ISO.Στην παρουσα φάση το PSP3000 δεν χακαρεται οποτε δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια κατεβασμενα απο το νετ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freewind Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Οπότε αρκούμαστε στα υπάρχοντα, να μην παιδευόμαστε άδικα :( Ευχαριστώ και πάλι Στέφανε ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Χρόνια πολλά παιδιά!Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καλώδιο για να συνδέσω το psp με την τηλεόραση..έχω το παλίο το psp το 2000 νομίζω..και επίσης μια φίλη μου θα πάρει το psp αυτές τις μέρες μόνο το 3000 δεν κυκλοφορεί?Δε σπάει έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mapas897 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 απο οτι ακουσα για το psp 3000 εχει κυκλοφορησει μια μπαταρια που λεγεται lite blue tool απο την datel.Εχει ακουσει κανεις τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Υπήρχε σε προηγούμενο post αυτό το link! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Παίδες βοήθειιαααα!Προσπαθώ να χακάρω το psp fat με firmware 3.93 και στο στάδιο που βάζω την πανδόρα και πρέπει να ανοίξει το psp,ανάβει κανονικά το πράσινο λαμπάκι αλλά η οθόνη μαύρη!Τι πρέπει να κάνω!?:cry: Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 τιποτα κωστα. να σαι καλα. Μια βοήθεια και σε μένα; Μπορώ να έχω; Θέλω σε καρτούλα 2 gb να βάλω τρέιλερς ταινιών, παιχνιδάκια έστω και απλοϊκά, και themes. Είναι για τον ανηψιό μου ο οποίος έχει το slim.Ευχαριστώ πολύ. Αρχικό μήνυμα από ilias_7610 Εμφάνιση Μηνύματος ψασχνω εναν converter, για να μετατρεπω τις avi ταινιες σε mp4, ουτος ωστε να τις βλεπω στο psp. εχει να προτεινει κανεις κατι? δοκιμασε το Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter αν δεν το βρεις στειλε μου πμ να σε βοηθησω Εγώ έχω κάποια αποσπάσματα σεν mp4 αλλά δεν τα βλέπει το μηχάνημα. Που θα πρέπει να τα τοποθετήσω μέσα στην κάρτα; Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts