aromeo Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Δεν ξέρω τι συμβαίνει πάντως μια χαρά τα γράφει οπότε δεν με πειράζει τίποτα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TgE Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 mia xara tsipaki mporei na tou valan tou paidiou, xalarwste ligo... Psakste "Undiluted Platinum Modchip" sto google gia info... To 2.68 pou grafei tha mporouse na einai to epsilon bios (to rom gia to chipaki). An k pleon mporei na min leei polla, kathws polles ekdoseis firmware exoun spasei, kapote itan enas tropos na valeis homebrew sto psp sou, xwris na exei simasia to firmware sou (sto chipaki mpainei 2i rom). H moni ousiastiki xrisimotita tou simera einai kyriws gia developers, afou i yparksi 2is rom kanei to psp sas unbrickable... Gia afto min to kynigate to paidi, kata pasa pithanotita mia xara tsipaki exei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Και για να βοηθησω.... http://www.modchipstore.com/Undiluted-Platinum-PSP-Mod-Chip-Fix-Bricked-PSP-with-full-featur-16328.html Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο παντως.. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 An valw mia 4gb sandisk, tha paizei kanonika to psp? Exei dokimasei kaneis?! Παράθεση Don't Believe the truth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosygletos Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 An valw mia 4gb sandisk, tha paizei kanonika to psp? Exei dokimasei kaneis?! φιλε απο οτι ξερω παιζει,σιγουρα αν εχεις 2.71 f/w k πανω... παιδια τι λετε για sandisk gaming 4gb η για sony 4gb? εχει δοκιμασει κανεις? καμια καλη τιμη που μπορουμε να βρουμε σε ελλαδα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chem Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Παιδιά όποιος έχει παίξει το pro evolution 6 στο psp, μπορεί να μου πεί αν με το σταυρό μπορείς να κινηθείς διαγώνια? Ρωτάω γιατί στο pro 5 με το σταυρο δε γινόταν, μόνο με το μοχλό και δε με βόλευε καθόλου. Μη το πάρουμε τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 φιλε απο οτι ξερω παιζει,σιγουρα αν εχεις 2.71 f/w k πανω... παιδια τι λετε για sandisk gaming 4gb η για sony 4gb? εχει δοκιμασει κανεις? καμια καλη τιμη που μπορουμε να βρουμε σε ελλαδα? Eγώ έχω αυτήν που είναι πολύ καλή -> http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=45F14E5B0502DA0E2A179409F3316122?product=35473&category=682 Παίζει μια χαρά...:) Ρε παιδιά,τώρα που το έχω δυο βδομάδες και παίζω τουλάχιστον δυο ώρες την ημέρα,έχω προσέξει ότι η μπαταρία του δεν την "πολυπαλεύει"...:worry: Αν είναι στο 100% μετά απο δυο ώρες παιχνιδιού,πάει στο 40%...:( Πρώτη φορά,το φόρτησα αρκετές ώρες, αν και δεν χρειαζόταν...:rolleyes: Αυτή εδώ -> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=31587939&product=849308 Τι λέει...;;; Αξίζει για αγορά...;;;:worry: Βαριέμαι να το φορτήζω κάθε βράδυ...:yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Καλη εινα την εχει ενα φιλος μου.Το ξερω και ο φιος μου το ηδιο προβλημα ειχε και ο φιλος μου για αυτο την πειρε.Και τωρα ολα ειναι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rGE Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 hi paidia.eida kati fotos sto google kai edeixnan to psp me windows 95!ginetai na mpoun windows sto psp????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Δε νομιζω.Η φοντο ειχε βαλει ο τυπος απο windows 95 η με φωτομονταζ ηταν η εικονα απο καποιο προγραμμα.:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Στην 1.5 γινεται να βαλεις windows 95, δεν θυμαμαι πως αλλα αμα το ψαξεις θα το βρεις σε κανενα forum. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Ναι, τα Windows 95 μπαίνουν στο PSP, αλλά κάνει 10 λεπτά για να φορτώσει το λειτπυργικό. :p Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Ωρίστε και το site για περισσοτερες πληροφοριες και εικονες http://www.hacker.co.il/psp/bochs/ Και για καποιους που δεν πιστεψαν και το GPS (Ονοματα δεν λεμε) το υπενθυμιζω παλι, να και το Site http://www.i4u.com/article6706.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Το θεμα ειναι που θα το βρουμε εδω αυτο το μαραφετι! ΥΓ)Και φυσικα με ελληνικους χαρτες Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Εμένα μου το εβαλε ο φιλος μου που μου εβαλε και το τσιπακι μην αρχησετε παλι τα ιδια οτι με δουλεψε γιατι απο Sony PSP θα γινει Sony Μ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 ρε παιδια να παρω ενα μεταχειρισμενο psp εκδοση απο 2 κατεβασμενη σε 1,5 ειναι 8 μηνων value pack και το δινει 110 aξιζει?τι λετε?το θελω για τωρα που ειμαι φανταρος. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 filoi mou voithia. exei enas filos mou psp me firm 2.60 kai mou to efere gia na to cr....aro. katevaso ton down...er pou prepei kai pira kai to Grand Auto theft liberty city version 2.00 ekana oti elege kai eftasa sto simio pou eprepe na klisi kai na ksana aniksi. alla den anikse pote. mallon to brickara. ti lete na kano tora? aftos to pire apo to eksoteriko eno ego prin apo ena mina pira to diko mou apo ellada alla itan version 2.01 kai einai ok, na pao to diko tou sto magazi pou agorasa to diko mou na tous po oti einai to diko mou mipos kai to ftiaksoun me tin egiisi? iparxi kanenas pou na kseri pou allo mporo na to pao na to ftiaksoun? mporo na to ftiakso monos mou? ti lete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 φιλε μου λογικα θα χει κανα serial number οποτε δυσκολο να τους κοροιδεψεις.Δεν πιστευω να τα παιξε ομως. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 φιλε μου λογικα θα χει κανα serial number οποτε δυσκολο να τους κοροιδεψεις.Δεν πιστευω να τα παιξε ομως. makari file mou. exo stenaxorithi para poli dioti ego eimoun aftos pou tou to ekana (an kai aftos to ithele alla ego pira tin efthini) kai den thelo na tou pathi kati (apo emena, meta as to kanei oti thelei aftos) ekana akrivos oti elegan oi odigies ola sosta *****ksanakitaksa mipos exei stin thira tou umd ta grammata gia ta psp pou den krakarontai kai telika molis tora eida oti exei ta grammata. to eixa koitaksi kai prin to kano afto alla den ta evlapa, tora pou edosa megaliteri simasia ta eida. Sas parakalo pite mou oti iparxi giatria :( ***** koitaksa kai to diko mou pou to exo kanei downgrade kai ekeino exei grammata sto idio meros opote mallon den isxiei afto pou grafo apo pano, alla kai pali den mporo na katalavo giati den anoigei o othoni kai meni mono to koumpi prasino. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Παιδιά,το 2.81 κάνει downgrade για αντιγραφές...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 ωχ δυσκολα τα πραγματα...αυτο μαλλον επρεπε να το δεις απο την αρχη Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 ωχ δυσκολα τα πραγματα...αυτο μαλλον επρεπε να το δεις απο την αρχη Εμένα...;;;Δεν με ενδιαφέρει...:confused: Για εσένα το ρωτάω...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 νομιζω οτι μεχρι 2.71 εκδοση μπορεις να κανεις downgrade ωστε να εχεις την δυνατοτητα να παιξεις τα παιχνιδια σου απο την καρτα μνημης. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 νομιζω οτι μεχρι 2.71 εκδοση μπορεις να κανεις downgrade ωστε να εχεις την δυνατοτητα να παιξεις τα παιχνιδια σου απο την καρτα μνημης. Δηλαδή,αν το πάρεις τώρα εσύ θα μπορείς να το κάνεις downgrade έτσι...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Δεν ξερω δεν το εχω ψαξει και πολυ δες ομως στο φορουμ του psp το ελληνικο. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts