manolissinger Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 pedia eiparxoun spasmena games gia to ps? h oxi?? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ξέρει κανείς,γιατί στον ΓΕΡΜΑΝΟ,στο Πλαίσιο,στα Multirama,δεν έχουν το Pro Evo 6 για το PSP και έχουν μόνο το 5...;;;:( Επίσης,έχει κανένας απο εσάς αυτό...;;; -> http://www.egermanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=7196010941F6CB73DBDBE4D3A83591D0?product=30592&category=193 Είναι καλό να το πάρω ή όχι...;;;:worry: Κοιτάξτε τι λέει εδώ στα Παπασωτηρίου -> http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1554823&prid=809098 Έρχεται 9 Δεκέμβρη δηλαδή έτσι...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ερώτηση κρίσεως ρε συ tasos... Αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει κανένα μαγαζί το Pro Evo 6 για PSP και από κάτω δίνεις link που ΣΟΥ ΛΕΕΙ οτι κυκλοφορεί από 9/12;;; Κάποιος χρειάζεται ξεκούραση και λιγότερο κάψιμο με το PSP του :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Το PES 6 δεν παίζει με την 2.71Σε-C ούτε με το last dave-hook... ’Aρα μην κάνουμε όνειρα ακόμα... Μιλάω από προσωπική πήρα με το game :) Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ξέρει κανείς,γιατί στον ΓΕΡΜΑΝΟ,στο Πλαίσιο,στα Multirama,δεν έχουν το Pro Evo 6 για το PSP και έχουν μόνο το 5...;;;:( Επίσης,έχει κανένας απο εσάς αυτό...;;; -> http://www.egermanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=7196010941F6CB73DBDBE4D3A83591D0?product=30592&category=193 Είναι καλό να το πάρω ή όχι...;;;:worry: Κοιτάξτε τι λέει εδώ στα Παπασωτηρίου -> http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1554823&prid=809098 Έρχεται 9 Δεκέμβρη δηλαδή έτσι...;;;:worry: Εγω το εχω παρει το kit της Logitech και ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.Γενικα πηγα ο κολλημενος και πηρα ο,τι βγαζει η logitech για το PSP.Πραγματικη επενδυση ειναι τα ηχειακια!!Στο θεμα μας!Η σκληρη θηκη ειναι ο,τι πρεπει για να ριχνεις το psp σε τσαντα και να βγαζεις τα ακουστικα σου απ'εξω.Τα ακουστικα που εχει ειναι καλουτσικα αλλα οχι τελεια.Εχει 2 ζευγαρια απο αυτα κι εναν ανταπτορα για να παιζουν και τα 2 ζευγαρια μαζι.Α!Και προς θεου μην το παρεις απο Γερμανο!Το Πλαισιο το εχει 10 ευρω πιο φτηνα! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ginetai na paixoun ta iso se 2,71?! Φυσικά και γίνετε!Τσέκαρε το pm σου! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Σύμφωνα με το Play.com βγαίνει σήμερα Παρασκευή το Pro Evolution 6. Πάντως ήδη κυκλοφόρησε στα γνωστά "μαγαζιά" (Pro Evolution Soccer 6 PROPER EUR MULTI5 PSP-LIGHTFORCE) :) Ήδη βγήκαν και 1-2 ripkits για εμάς που δεν έχουμε κάρτα 2GB+, που μικραίνουν το ISO στα 695ΜΒ από τα 1.16GB (αφαιρούν την περιγραφή αγώνα, το boot.bin, όλες τις γλώσσες εκτός της αγγλικής, τα UPDATE files κλπ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδιά εδώ και 2 μέρες τσιπάρησα το PSP μου και έχει ένα πρόγραμμα μόλις το τσιπαρεις και γραφεί παχνίδια έχω και κάρτα 3,50GB και το έχω ξεπατώσει στα γραψίματα παίρνω από φίλους και από VIDEO CLUB.Θα βάλω και GPS με 40-50 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδιά εδώ και 2 μέρες τσιπάρησα το PSP μου και έχει ένα πρόγραμμα μόλις το τσιπαρεις και γραφεί παχνίδια έχω και κάρτα 3,50GB και το έχω ξεπατώσει στα γραψίματα παίρνω από φίλους και από VIDEO CLUB.Θα βάλω και GPS με 40-50 ευρώ. Πως ακριβώς γίνονται όλα αυτά...:blink: :blink: Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Πήγαινε στο GAME BUSTER και ζήτα τσιπάρησμα μετά από 2 μέρες θα σου πουν να το πάρεις και θα δεις ότι θα έχει ένα μαύρο πραγματάκι στην γωνία ε και μετά θα σου εξηγήσουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Καμια φωτο να μας δειξεις αυτο το πραγματακι?Απο λεφτα?:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Απο λεφτα 50€.Α λάθος για το πραγματακι ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι για το GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkonta Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Το PES 6 δεν παίζει με την 2.71Σε-C ούτε με το last dave-hook... ’Aρα μην κάνουμε όνειρα ακόμα... Μιλάω από προσωπική πήρα με το game :) Έχει βγει η καινούρια έκδοση του DevHook :p :lol: και εξομοιώνει τα 2,8x Firmwares. Ίσως να παίζει με αυτή την έκδοση (Δε το έχω δοκιμάσει αλλά αν κάποιος το δοκίμασε μπορεί να το μοιραστεί μαζί μας!) Τη τελευταία έκδοση θα τη βρείτε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexiosc75 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 το PRO 6 θελει την 2.71 το εχω κατεβασει και παιζει τελεια εχει και MASTER LEAGUE επιτελους ειναι περιπου 600mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 mehri pio version mporo na kano downgrade sto 1.5?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 kalhmera exei dokimaseis kaneis na sundesei to psp se wlan g na paixei game sto net; sugkekrimena skeftomai na paixw to tekken.. tha brw kosmo sto diktyo;;;skeftomai n agorasw wlan router. anamenw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Πήγαινε στο GAME BUSTER και ζήτα τσιπάρησμα μετά από 2 μέρες θα σου πουν να το πάρεις και θα δεις ότι θα έχει ένα μαύρο πραγματάκι στην γωνία ε και μετά θα σου εξηγήσουν..... meta apo auth th diadikasia pas th karta sou sto game buster k s pernaei to game pou theleis;;; ta umd ta paizei meta;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Το PES 6 δεν παίζει με την 2.71Σε-C ούτε με το last dave-hook... ’Aρα μην κάνουμε όνειρα ακόμα... Μιλάω από προσωπική πήρα με το game :) Υπαρχει κολπακι για να παιξει το PES6 με devhook εαν επιτρεπουν οι αdminς μπορω να το γραψω!!!!!!!!!!!!!!Εμενα παιζει με χιλιαααααα!!!!!!!! Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 nio519 το ειπα και στο αρχικο μου post οτι τα νοικιαζεις απο μαγαζια οι απο φιλους η τα κατεβαζεις απο τονν υπολογιστη:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Το έκανα και εγώ το PES6 και παίζει χωρίς Davehook! Οποιος θέλει ας στείλει pm να του πω! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 mehri pio version mporo na kano downgrade sto 1.5?? Μεχρι το 2.71 φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosygletos Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Παιδιά εδώ και 2 μέρες τσιπάρησα το PSP μου και έχει ένα πρόγραμμα μόλις το τσιπαρεις και γραφεί παχνίδια έχω και κάρτα 3,50GB και το έχω ξεπατώσει στα γραψίματα παίρνω από φίλους και από VIDEO CLUB.Θα βάλω και GPS με 40-50 ευρώ. ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΜΙΑ ΣΤΟ SYSTEM INFORMATION TI VERSION ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Φιλε aromeo περιμενουμε αναλυτικοτατες λεπτομεριες.Μην ειναι κανενα devhook και πληρωνουμε 50 ευρω τσαμπα,ενω μπορουμε να το κανουμε free....:O Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 nio519 το ειπα και στο αρχικο μου post οτι τα νοικιαζεις απο μαγαζια οι απο φιλους η τα κατεβαζεις απο τονν υπολογιστη:) :) nai ennow auto pou les tsipaki esy sto game buster mporeis na to kaneis k monos sou auto lew.an katebaseis to programma. wlan d exei dokimasei kaneis na sundesei to psp tou;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Nio519 το πρόγραμμα πάει μαζί με το τσιπάκι χωρίς το τσιπάκι δεν γίνεται τιποτα.:( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts