Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς,γιατί στον ΓΕΡΜΑΝΟ,στο Πλαίσιο,στα Multirama,δεν έχουν το Pro Evo 6 για το PSP και έχουν μόνο το 5...;;;:(

Επίσης,έχει κανένας απο εσάς αυτό...;;; -> http://www.egermanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=7196010941F6CB73DBDBE4D3A83591D0?product=30592&category=193

Είναι καλό να το πάρω ή όχι...;;;:worry:

Κοιτάξτε τι λέει εδώ στα Παπασωτηρίου -> http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1554823&prid=809098

Έρχεται 9 Δεκέμβρη δηλαδή έτσι...;;;:worry:

Ερώτηση κρίσεως ρε συ tasos...

Αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει κανένα μαγαζί το Pro Evo 6 για PSP και από κάτω δίνεις link που ΣΟΥ ΛΕΕΙ οτι κυκλοφορεί από 9/12;;;

Κάποιος χρειάζεται ξεκούραση και λιγότερο κάψιμο με το PSP του :rolleyes:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Το PES 6 δεν παίζει με την 2.71Σε-C ούτε με το last dave-hook...

’Aρα μην κάνουμε όνειρα ακόμα... Μιλάω από προσωπική πήρα με το game :)

Never Settle 3...

Ξέρει κανείς,γιατί στον ΓΕΡΜΑΝΟ,στο Πλαίσιο,στα Multirama,δεν έχουν το Pro Evo 6 για το PSP και έχουν μόνο το 5...;;;:(

Επίσης,έχει κανένας απο εσάς αυτό...;;; -> http://www.egermanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=7196010941F6CB73DBDBE4D3A83591D0?product=30592&category=193

Είναι καλό να το πάρω ή όχι...;;;:worry:

Κοιτάξτε τι λέει εδώ στα Παπασωτηρίου -> http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1554823&prid=809098

Έρχεται 9 Δεκέμβρη δηλαδή έτσι...;;;:worry:

Εγω το εχω παρει το kit της Logitech και ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.Γενικα πηγα ο κολλημενος και πηρα ο,τι βγαζει η logitech για το PSP.Πραγματικη επενδυση ειναι τα ηχειακια!!Στο θεμα μας!Η σκληρη θηκη ειναι ο,τι πρεπει για να ριχνεις το psp σε τσαντα και να βγαζεις τα ακουστικα σου απ'εξω.Τα ακουστικα που εχει ειναι καλουτσικα αλλα οχι τελεια.Εχει 2 ζευγαρια απο αυτα κι εναν ανταπτορα για να παιζουν και τα 2 ζευγαρια μαζι.Α!Και προς θεου μην το παρεις απο Γερμανο!Το Πλαισιο το εχει 10 ευρω πιο φτηνα!

ΜΑΧ.

Σύμφωνα με το Play.com βγαίνει σήμερα Παρασκευή το Pro Evolution 6. Πάντως ήδη κυκλοφόρησε στα γνωστά "μαγαζιά" (Pro Evolution Soccer 6 PROPER EUR MULTI5 PSP-LIGHTFORCE) :)

Ήδη βγήκαν και 1-2 ripkits για εμάς που δεν έχουμε κάρτα 2GB+, που μικραίνουν το ISO στα 695ΜΒ από τα 1.16GB (αφαιρούν την περιγραφή αγώνα, το boot.bin, όλες τις γλώσσες εκτός της αγγλικής, τα UPDATE files κλπ.).

Παιδιά εδώ και 2 μέρες τσιπάρησα το PSP μου και έχει ένα πρόγραμμα μόλις το τσιπαρεις και γραφεί παχνίδια έχω και κάρτα 3,50GB και το έχω ξεπατώσει στα γραψίματα παίρνω από φίλους και από VIDEO CLUB.Θα βάλω και GPS με 40-50 ευρώ.

Παιδιά εδώ και 2 μέρες τσιπάρησα το PSP μου και έχει ένα πρόγραμμα μόλις το τσιπαρεις και γραφεί παχνίδια έχω και κάρτα 3,50GB και το έχω ξεπατώσει στα γραψίματα παίρνω από φίλους και από VIDEO CLUB.Θα βάλω και GPS με 40-50 ευρώ.

Πως ακριβώς γίνονται όλα αυτά...:blink: :blink:

Ο επιμένων νικά...

Πήγαινε στο GAME BUSTER και ζήτα τσιπάρησμα μετά από 2 μέρες θα σου πουν να το πάρεις και θα δεις ότι θα έχει ένα μαύρο πραγματάκι στην γωνία ε και μετά θα σου εξηγήσουν.....

Έχει βγει η καινούρια έκδοση του DevHook :p :lol: και εξομοιώνει τα 2,8x Firmwares. Ίσως να παίζει με αυτή την έκδοση (Δε το έχω δοκιμάσει αλλά αν κάποιος το δοκίμασε μπορεί να το μοιραστεί μαζί μας!)

Τη τελευταία έκδοση θα τη βρείτε εδώ

kalhmera exei dokimaseis kaneis na sundesei to psp se wlan g na paixei game sto net; sugkekrimena skeftomai na paixw to tekken.. tha brw kosmo sto diktyo;;;skeftomai n agorasw wlan router. anamenw.

Πήγαινε στο GAME BUSTER και ζήτα τσιπάρησμα μετά από 2 μέρες θα σου πουν να το πάρεις και θα δεις ότι θα έχει ένα μαύρο πραγματάκι στην γωνία ε και μετά θα σου εξηγήσουν.....

meta apo auth th diadikasia pas th karta sou sto game buster k s pernaei to game pou theleis;;; ta umd ta paizei meta;;;

Υπαρχει κολπακι για να παιξει το PES6 με devhook εαν επιτρεπουν οι αdminς μπορω να το γραψω!!!!!!!!!!!!!!Εμενα παιζει με χιλιαααααα!!!!!!!!

When the smoke is going down......

Hell is living without you....

Sleeping in the fire..............

Ο τελευταιος χορος............

ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΜΙΑ ΣΤΟ SYSTEM INFORMATION TI VERSION ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε aromeo περιμενουμε αναλυτικοτατες λεπτομεριες.Μην ειναι κανενα devhook και πληρωνουμε 50 ευρω τσαμπα,ενω μπορουμε να το κανουμε free....:O
ΜΑΧ.

nio519 το ειπα και στο αρχικο μου post οτι τα νοικιαζεις απο μαγαζια οι απο φιλους η τα κατεβαζεις απο τονν υπολογιστη:) :)

nai ennow auto pou les tsipaki esy sto game buster mporeis na to kaneis k monos sou auto lew.an katebaseis to programma.

wlan d exei dokimasei kaneis na sundesei to psp tou;;