astraldor Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Παιδιά μια χαζή ερώτηση Έχω ένα iso το οποίο είναι 1.2 γιγα και εγώ έχω κάρτα 1 γιγα. Βρήκα κάποια προγράμματα για να τι συμπιέσω και άλλο αλά το βγάζει σε κατάληξη dax. Γίνετε να τρέξω κάπως αυτά τα αρχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 sorry paidia gia tin hazi erotisei,alla pos katevazoume 3rd party apps sto psp? vrika ena universal remote control alla einai se rar to kano unwip kai ehei kapoioa alla folders mesa...poy ta pao ayta? thanks ek to proteron (EPISIS ENA LINK ME GAMES KAI DIAFORA XERETE?) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolo Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 re paidia diabozo sxedon ola ta post ala den bgazo akri... ego pira ton psp me 2.01 f mporo na tou kano kati na pezi antigrafa asfalias.eyxaristo Παράθεση http://www.myarduino.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolo Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 poli kalo forum ala distixo den bgazo akri kai afto ofilete ston megalo ogo pliroforion opos ginete kai edo kai se ala forum Παράθεση http://www.myarduino.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Καλο το imtoo dvd to mp4 φιλε spinemm αν ομως θελω να κανω avi σε mp4 τοτε τι κανω? ξερεις τιποτα? μονο μην μου πεις για το imtoo 3gp converter γιατι ναι μεν κανει οτι αρχειο θες σε mp4 αλλα η ποιοτητα ειναι τραγικη! thx Αν δεν κανω λαθος νομιζω η τελευταια εκδοση του imtoo dvd to mp4 μετατρεπει σχεδον ολα τα φορμα εικονας σε Mp4, εαν τωρα κανω λαθος θα το ψαξω λιγο και θα σου πω. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis_innova Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 paidia eimai kainourgios mia erwthsh mono otan katevazw apo ta site paixnidias gia to psp einai iso pws tha mporeso na ta valw sto psp me umd mono h ginete na ta perasw sthn karta??? Παράθεση sifnos for ever!!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Καταρχην με γεια το πσπακι, οταν ρωταμε καποιες ερωτησεις καλο ειναι φιλε Catantona να κοιταμε και λιγες σελιδουλες πριν.......η ερωτηση σου εχει ηδη απαντηθει, τεσπα ομως, το προγραμματακι που ζητας ειναι το ImTOO DVD to MP4 Converter 4 υπαρχουν και αλλα προγραμματα , αλλα με τα υπολοιπα δεν μπορεις να βαλεις υποτιτλους με τοση ευκολια, ενω παλι με καποια αλλα δεν μπορεις να τους επιλεξεις καθολου, εν αντιθεση με το ImTOO DVD to MP4 Converter 4 που μπορεις να τους επιλεξεις μεσα απο την δομη του DVD. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, γιατί έχω κατεβάσει πόσα προγράμματα αλλά όντως δεν εμφανίζουν μετά υπότιτλους.Κάποιος φίλος μου, μου είπε και για ένα που λέγετε Movie Maker, το οποίο του εμφανίζει υπότιτλους, το ξέρετε-είναι καλό; Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, γιατί έχω κατεβάσει πόσα προγράμματα αλλά όντως δεν εμφανίζουν μετά υπότιτλους.Κάποιος φίλος μου, μου είπε και για ένα που λέγετε Movie Maker, το οποίο του εμφανίζει υπότιτλους, το ξέρετε-είναι καλό; Κατέβασα το προγραμματάκι, η ταινία μετατράπηκε αλλά σε μέγεθος 1,1gb ενώ τα υπόλοιπα την έκαναν 350mb, μέγεθος το 1,1 που είναι ασύμφορο για την κάρτα κι επιπλέον δεν βρίσκω επιλογή να την μεταφέρω στο psp.Το PSP Video Manager έχει κλειδωμένα όταν επιλέγω την ταινία που έφτιαξε, τις επιλογές copy και move..Άρα τι κάνουμε;;;:blink: :blink: Κατα πρώτον μπορεί να μικρύνει η ταινία (θέλει δηλαδή κι άλλη μετατροπή;;; ) και κατα δεύτερον πως την μεταφέρουμε ωστε να γίνει σε μορφή MOV000000 που την διαβάζει το PSP????:blink: :blink: :blink: Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis_innova Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 paidia ta paixnidia pou katevazw einai iso mporoun na paiksoun h prepei na ta allaksw????? an paizoun prepei na ta grapsw se umd h paizoun kai sthn karta??? Παράθεση sifnos for ever!!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 exo kapies apories pou tha ithela na mou lisete: 1) katevazo kapia programata apo to net opos to radio to remote control, alla pite mou pou ta vazo stin karta kai me pio programma ta epilego sto psp gia na leitourgisoun? me to devhook 0.41 mou leei oti einai corupted, ti kano lathos? 2) ta mp4 video se pio fakelo ta vazo gia na peskoun? prepei na exeoun sigekrimenes prodiagrafes (analisi, xrono ktl)? 3) pos kano iso ta gnisia paixnidia mou kai pou ta vazo stin karta mou gia na peksoun? me pio programma pezoun? 4) pos vazo alli "tapetsaria" sto psp mou? efoson to exo kanei downgr. se 1.5 den iparxi i epilogi tou theme. 5) iparxi tropos na afksisoume thn entasi tou ixou parapano apo afto pou ftanei me kapio programma? (anakalipsa oti me ta akoustika tou psp den akous tipota, agorasa kapia apo to plaisio 12euro kai einai SUPER) 6) pos apegatasto to devhook? please apantiste mou an kserete efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 paidia ta paixnidia pou katevazw einai iso mporoun na paiksoun h prepei na ta allaksw????? an paizoun prepei na ta grapsw se umd h paizoun kai sthn karta??? Aν μπορέσεις να γράψεις παιχνίδι σε UMD κάλεσέ με να το δω! :lol: Δεν γίνεται να γράψεις UMD εσύ. Στην κάρτα τα περνάς βέβαια!:) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 πωπω τι παιχνιδάρα το killzone liberation! επιτέλους ένα παιχνίδι της προκοπής! Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Κατέβασα το προγραμματάκι, η ταινία μετατράπηκε αλλά σε μέγεθος 1,1gb ενώ τα υπόλοιπα την έκαναν 350mb, μέγεθος το 1,1 που είναι ασύμφορο για την κάρτα κι επιπλέον δεν βρίσκω επιλογή να την μεταφέρω στο psp.Το PSP Video Manager έχει κλειδωμένα όταν επιλέγω την ταινία που έφτιαξε, τις επιλογές copy και move..Άρα τι κάνουμε;;;:blink: :blink: Κατα πρώτον μπορεί να μικρύνει η ταινία (θέλει δηλαδή κι άλλη μετατροπή;;; ) και κατα δεύτερον πως την μεταφέρουμε ωστε να γίνει σε μορφή MOV000000 που την διαβάζει το PSP????:blink: :blink: :blink: Συμπίεση δε νομίζω να μπορεις να κάνεις - τη μεταφορά του αρχείου μπορείς να την κάνεις και από τον windows explorer - όταν συνδέσεις το psp με το pc, κάνε paste το αρχείο μέσα στο φάκελο του psp. Πρέπει να το βάλεις στο αρχείο Χ:\MP_ROOT\100MNV01, όπου Χ το drive που εμφανίζει το psp. Μετονομασία του αρχείου σε MOV000000 πάλι μπορείς να την κάνεις μόνος σου, αν δεν την κάνει το πρόγραμμα, με rename απο τα windows. Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το PSP Video 9, είναι αρκετά καλό free προγραμμα. P.S. Για να συνδεθεί το psp με τον υπολογιστή πρέπει αφού κάνεις τη σύνδεση με το usb καλώδιο, να ενεργοποιήσεις το usb connection στο psp. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 πωπω τι παιχνιδάρα το killzone liberation! επιτέλους ένα παιχνίδι της προκοπής! Τόσο καλό ε; Νομίζω ότι γενικά έχουν βγει κορυφαία παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, με καλύτερο όλων κατά τη γνώμη μου το Tekken. Επίσης διάβασα πολύ καλή κριτική για το Medal of Honor ενώ βγαίνει και καινούριο GTA. Το PSP επιτέλους αξιοποιείται όπως του αξίζει. :) :) :) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Τα παρακάτω παιχνίδια πρέπει να τα παίξετε οπωσδήποτε: Ace Combat X: Skies of Deception Grand Theft Auto Vice City Stories Killzone: Liberation Medal of Honor: Heroes Need for Speed Carbon: Own the City Και το Marvel: Ultimate Alliance πρέπει να είναι καλό, δεν το εχω βάλει ακόμα. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis_innova Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 kai prepei na ta allaksw h na ta afhsw iso??? Παράθεση sifnos for ever!!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 πως την μεταφέρουμε ωστε να γίνει σε μορφή MOV000000 που την διαβάζει το PSP????:blink: :blink: :blink: Κατεβαζεις το pspvideo9 συνδεεις το πσπ με το PC και μεταφερεις την ταινια που εχεις φτιαξει μεσα στον φακελο του pspvideo9 , μετα επιλεγεις να κανεις μεταφορα της ταινιας στο πσπ και το pspvideo9 τα κανει ολα μονο του χωρις να χρειαζεται να ανυσηχεις. Τα παρακάτω παιχνίδια πρέπει να τα παίξετε οπωσδήποτε: Ace Combat X: Skies of Deception Grand Theft Auto Vice City Stories Killzone: Liberation Medal of Honor: Heroes Need for Speed Carbon: Own the City Και το Marvel: Ultimate Alliance πρέπει να είναι καλό, δεν το εχω βάλει ακόμα. Oλα ΦΟΒΕΡΑ και επιτελους φαινεται η ΔΥΝΑΜΗ και η ΟΜΟΡΦΙΑ του PSP, εκτος απο το Need for Speed Carbon: Own the City απλο κλασικο Need for Speed (για τα δεδομενα του πσπ παντα), εαν εχετε παιξει το πρωτο εχετε παιξει τα παντα οσον αφορα τη σειρα αυτη, ιδια γραφικα, ιδια κινηση, ιδια (σχεδον) μουσικη, μονο καποια διαφορετικα (σε σχεση με τα προηγουμενα της σειρας) αυτοκινητα εχει και ευτυχως μερικως διαφορετικη πλοκη (επιτελους συμμετεχουμε και σε κοντρες τριγυρνωντας στη πολη). Marvel: Ultimate Alliance απλα Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!!!!! αν και οσοι εχετε παιξει το ΧΜΕΝ ΙΙ θα βρειτε πολλα κοινα. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Βρήκα τον τρόπο και την μετατρέπει σε περίπου 550mb, οπότε οk.Απλά δεν μπορεί μετά όταν παίζει στο psp να "απλωθεί" σε όλη την οθόνη και να κάνει το απόλυτο full screen.Yπάρχει κάποια επιλογή πλην των τριών που έχει όταν επιλέγεις να την μετατρέψεις σε PSP MP4, ώστε να αυξηθεί η ανάλυση ή φταίει η εκάστοτε ταινία? Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Και το DUNGEON SIEGE Throne of Agony ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!! αληθεια ξερω καποιο παιδι ποτε θα βγει η εκδοση 3 για το PSP μας? Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 ρε παιδιά τη βοήθεια σας γιατι εχω ξενερώσει με το psp μου πολύ.... απο όπου και αν έχω κατεβάσει το devhook δεν μου δουλεύει εκτός απο κανα δυό φορές μόνο μόλις παταω start μαυρίζει η οθόνη και μέτά απο λίγο σβήνει η συσκευή τι μπορεί να κάνω λάθος??? thnx anyway Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Με το που μπεις στο devhook πατάς το Ο για να μπει στο μενού, ώστε να μην κάνει autostart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 ναι κανονικα κανω και ρυθμίσεις Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Άρα το devhook φορτώνει το image σου και θεωρητικά το επόμενο βήμα είναι να εμφανιστεί το παιχνίδι ως umd στο κυρίως menu, να το επιλέξεις και να ξεκινήσει. Σωστά; Εσύ σε ποιό σημείο της διαδικασίας κολλάς; Δε φορτώνει το image ή δεν ανοίγει καν το devhook μέσα απο τo stick? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 λογικά όταν πατάω start στο devhook δεν πρεπει να ξεκινάει το παιχνίδι? εμένα μαυρίζει η οθονη και μετα κλείνει το psp Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Επειδή πρέπει να φύγω τώρα, θα σου στείλω ένα αναλυτικό pm γιατί νομίζω οτι κάπου κάνεις κάποιο απλό λαθάκι.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts