Jump to content

Εκπτώσεις: ειναι πραγματικές;

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Ψωνιζετε απ'τις εκπτωσεις?  

130 members have voted

1. 1. Ψωνιζετε απ'τις εκπτωσεις?

• Ναι,παντα και μονο απ'αυτες
      6
    • Ναι,αλλα μονο οταν βρω κατι που αξιζει
      89
    • Οχι,γιατι δεν ειναι πραγματικες εκπτωσεις
      19
    • Οχι,γιατι ψωνιζω ολο τον υπολοιπο χρονο
      16

Recommended Posts

Τωρα στο θεμα των τιμων...γενικα οι μαρκες κινουνται σε συγκεκριμενες τιμες οποτε καταλαβαινεις αν σου κανουν εκπτωση κανονικη ή μουσαντενια :p

Ακριβώς. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 103
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

290 παντελονι diesel δε νομιζω οτι υπαρχει....

αλλα φαντασου οτι ακομα και με 50% , εχουν ΜΕΓΑΛΟ κερδος...

Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι εαν είναι diesel, αλλά από το μαγαζί που το πήρα(για τον αδερφό μου) έχει ,κατα πολύ, είδη ενδιμασίας diesel

290 παντελονι diesel δε νομιζω οτι υπαρχει....

αλλα φαντασου οτι ακομα και με 50% , εχουν ΜΕΓΑΛΟ κερδος...

Ουτε κι εγω εχω συναντησει...αν εκανε ομως κι εκπτωσεις η diesel καλα θα ηταν :O

Εντωμεταξυ τωρα εψαχνα σε ποιο θρεντ ειχα δει ποστ σου για κανω quote την υπογραφη σου

Παλι καλα που ο τυπος δεν το εβαλε καπου πιο κατω :p :p :p

Επειδή τυχαίνει να κατέχω εμπορικό μαγαζί με γυναικεία υποδήματα,να σας παραθέσω μερικές σκεψεις.

-Τα μαγαζιά ιδίως με υποδήματα,εχουμαι όλα τα είδη με τις τιμές στις βιτρινες μας 365 ημέρες το χρόνο,εαν στις εκπτώσεις σε ένα είδος ανέβει η τιμή κ μετά κάνουμαι δήθεν μεγάλη εκπτωση,παίζεις με την φωτιά.Ενας πελάτης να το δει-θυμηθει (π.χ. αυτός που το είχε πάρει πριν τις εκπτώσεις) δεν πρόκειτε να ξαναψωνίσει ΠΟΤΕ ξανά από εσένα.Δεν με συμφέρει με τίποτα,να χάσω την πελατεία μου,που την έχω χτίσει με κόπο...και για λίγα ευρώ παραπάνω,να χάσω ένα πελάτη που σε βάθος χρόνου θα μου αποφέρει κέρδος πολλαπλάσιο.

-Από τώρα έχουν γίνει παραγγελίες για τον επόμενο χειμώνα,οι εταιρίες ασχολούνται με την παραγωγή ή την εισαγωγή του χειμερινού εμπορεύματος,συνεπώς δεν μπορούμαι να τροφοδοτηθούμαι με καλοκαιρινό είδος εύκολα,άρα δέν υπάρχουν όλα τα είδη,όλα τα νούμερα ή όλα τα χρώματα,εχουν μείνει αυτά που οι καταναλωτές δεν τους πολυαρέσανε και δεν τα πήρανε από τον Μαρτιο εώς τώρα.Τα καλά κομμάτια έχουν εξαφανιστεί...

-Δεν με συμφέρει να τα κρύψω για του χρόνου,η μόδα θα έχει αλλάξει,κάτι άλλο θα έχει βγει κ τα περσυνά θα έχουν χάσει περισσότερο την αξία τους.Για

εμένα θα είναι στοκ τα φετεινά

ελπίζω να βοήθησα,βέβαια σε κάθε κλάδο υπάρχουν και οι κακοί επαγγελματίες,τιμωρήστε τους....

Ουτε κι εγω εχω συναντησει...αν εκανε ομως κι εκπτωσεις η diesel καλα θα ηταν :O

Εντωμεταξυ τωρα εψαχνα σε ποιο θρεντ ειχα δει ποστ σου για κανω quote την υπογραφη σου

Παλι καλα που ο τυπος δεν το εβαλε καπου πιο κατω :p :p :p

εεε??? δε πολυκαταλαβα περι υπογραφής... :stupid: (και ξανθός :P )

:X

εεε??? δε πολυκαταλαβα περι υπογραφής... :stupid: (και ξανθός :P )

εννοω την μασκα...μπορουσε να τη βαλει και ακομα πιο κατω...αν την μπερδευε με κατι παρομοιο που βαζουμε εκει...που αρχιζει με κα και τελειωνει σε τα και δεν ειναι καρτα... :p :p

εννοω την μασκα...μπορουσε να τη βαλει και ακομα πιο κατω...αν την μπερδευε με κατι παρομοιο που βαζουμε εκει...που αρχιζει με κα και τελειωνει σε τα και δεν ειναι καρτα... :p :p

lol

και για να επανελθω στο θεμα

ΟΧΙ

οι εκπτωσεις σε πολλα μαγαζια δεν ειναι πραγματικές...

(χαχαχαχαα)

:X

• 5 months later...
οι εκπτώσεις αρχίζουν αν και κάποια μαγαζιά( συνήθως τα μικρά)..κάνουν από πιο πριν..τι θα ψωνισετε?:D

οι εκπτώσεις αρχίζουν αν και κάποια μαγαζιά( συνήθως τα μικρά)..κάνουν από πιο πριν..τι θα ψωνισετε?:D

Και τα μεγάλα κάνουν από πριν. Για παράδειγμα χτες πήγα στη Fena και είχαν κανονικά σε όλα τα είδη. Πήρα ενα πουκάμισο Gas και ένα πουλόβερ Diesel. Επίσης από κάποια πιο μικρά μαγαζιά πήρα ένα πουκάμισο, ένα πουλόβερ και μια γραβάτα (είχα να βάλω γραβάτα από πεντε χρονών που είχα μια δερμάτινη με λαστιχάκι :p ).

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Tα άπαντα! :lol: Ρούχα, παπούτσια, μπουφάν...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

τα φενα οντως ειχαν απο πριν..μας καλεσαν σπιτι να μας ενημερωσουν οτι θα κανουν απο την δευτερα που μας περασε..ισως ηταν περιπτωση :)

ο φωκας ομως δεν νομιζω να εκανε αυτη τη βδομαδα π μας περασε!

Νομίζω πως στο Attica μπορούσες να δώσεις προκαταβολή για να κρατήσεις κάποια κομμάτια που ήθελες και να τα πάρεις από αυτή την εβδομάδα σε τιμές έκπτωσης.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Νομίζω πως στο Attica μπορούσες να δώσεις προκαταβολή για να κρατήσεις κάποια κομμάτια που ήθελες και να τα πάρεις από αυτή την εβδομάδα σε τιμές έκπτωσης.

Καλό έτσι...;;; :confused:

εγω παλι δεν κρατηθηκα κ οτι ηθελα πραγματικα να παρω το πηρα πριν τις εκπτωσεις ..:(

τωρα δεν ξερω τι θελω..μονο ενα πουκαμισο μοβ ..ετσι παραξενο..

εγω παντως σκεφτομαι να παρω ενα μπουφαν πιο καζουαλ γιατι η μαλλινα θα φοραω εξ Αγγλιας η σπορ...

δεν ξερω θα κανω μια βολτα στην αγορα και αν βρω κατι αξιολογο θα παρω...;)

ναι αλλά μόνο όταν βρώ κάτι που να αξοίζει γιατί συνήθως οι τίμές δεν έχουν πραγματικές εκπτώσεις!

Θα κανω μια βολτα στην αγορα και αν βρω κατι που μου αρεσει θα το παρω,το σιγουρο ειναι οτι θα παρω παπουτσια και μια μπλουζα που την ειχα βαλει στο ματι.;)
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Εγώ θα πάρω σίγουρα ένα καλό, ζεστό παλτό (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα το φορέσω έτσι όπως το πάει ο καιρός :X ) κι από κει και πέρα όλο και κάποια μπλουζίτσα θα πάρω είτε για καθημερινή είτε για πιο καλή.
It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Εγω θα παρω παπα και ισως κανα τζινακι γιατι εχω καιρο να παρω.

Τα παπα ειναι τα παπουτσια???:O :shifty: :!:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Για μενα φετος ηταν το κατι αλλο!

Εψαξα λιγο, βρηκα πολλα (ξοδεψα παρα πολλα) αλλα μου αρεσουν αυτα που πηρα :)

Ειδα βεβαια κι ενα μπουφανακι πρασινο με διακοσια εικοσι-κατι € και ψηνομαι να περασω απο το Attica να το παρω αλλα ηδη εχω αγορασει μπουφαν με παρομοιο χρωμα.

Σκοπευω παντως να επισκευθω τα μαγαζια της Λαρισας και ιδιαιτερα το ολοκαινουριο Notos Galleries. Eλπιζω μονο να μην γινεται τετοιος χαμος οπως στην Αθηνα (και να βρω και κατι της προκοπης) :O