Lucretious Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Οι χαμηλοί φωτισμού είναι αξιοπρεπέστατοι για τα λεφτά του κινητού η βραδινή είναι για κλάματα δυστυχώς. Το κινητό έρχεται με ελληνικό μενού πληκτρολόγιο και play store κανονικά η έκανες εσύ τίποτα? Το κινητό έρχεται με το μενού στα αγγλικά αλλά αλλάζει σε ένα λεπτό από τις ρυθμίσεις. Για πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το google keyboard οπότε έχω ελληνικά, swipe και λεξικό. Το μαμίσιο πληκτρολόγιο είναι το κλασικό aosp keyboard που είναι και αυτό αξιοπρεπέστατο σε δυνατότητες. Play store κανονικά χωρίς να κάνω κάτι πέρα από το να βάλω τον λογαριασμό μου. Αν το προηγούμενο κινητό ήταν στο marshmallow κάνει κανονικά restore σε app και ρυθμίσεις. Τύφλα να έχει το titanium. Η φωτoγραφική πάντως έχει δυνατότητες. Δοκίμασα με το app camerazoomfx και έβγαλε μια αρκετά καθαρότερη από την επίσημη κάμερα της vernee ακόμη και αν το φως ήταν λιγότερο. Ανέβασε βέβαια το iso στο θεό αλλά τουλάχιστον έχει ευκρίνεια. Ακόμη ένα καλό το οτι ο φορτιστής είναι για ευρωπαϊκές μπρίζες-δεν χρειάζεται το κλασικό ανταπτοράκι/μετατροπέας. Edited August 6, 2016 by Lucretious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 ... Η φωτoγραφική πάντως έχει δυνατότητες. Δοκίμασα με το app camerazoomfx και έβγαλε μια αρκετά καθαρότερη από την επίσημη κάμερα της vernee ακόμη και αν το φως ήταν λιγότερο. Ανέβασε βέβαια το iso στο θεό αλλά τουλάχιστον έχει ευκρίνεια.... Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες! Η υποστηριξη b20 επισης σημαντικο, αν ισχυει βεβαια...αν μπορεις να το επιβεβαιωσεις ακομα καλυτερα! Μηπως εχει και manual ρυθμισεις πχ iso, ταχυτητα κλειστρου, exposure; Το εχω παραγγειλει αλλα οι κινεζοι εχουν λανθασμενη αντιληψη του in stock οποτε ισως το ακυρωσω αν καθυστερησουν και αλλο (απο 25 ιουλιου το πηγαν 15 αυγουστου και αν - geekbuying). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucretious Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 H μαμίσια κάμερα έχει σχεδόν πλήρες manual. Έκθεση από +3 ως -3, Iso 100-1600, και ισορροπία λευκού με όλες τις προεπιλογές (αλλά όχι δυνατότητα custom). Δεν βρηκα δυνατοτητα επιλογης χρόνου έκθεσης. Τί ειναι το b20? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 H μαμίσια κάμερα έχει σχεδόν πλήρες manual. Έκθεση από +3 ως -3, Iso 100-1600, και ισορροπία λευκού με όλες τις προεπιλογές (αλλά όχι δυνατότητα custom). Δεν βρηκα δυνατοτητα επιλογης χρόνου έκθεσης. Τί ειναι το b20? Αρα λειπει το κυριοτερο, ο χρονος εκθεσης, κριμα...ισως με καποια επομενη αναβαθμιση ή με αλλο app...αλλιως αντιο αξιοπρεπεις εστω νυχτερινες φωτο. Το B20 ειναι η 800αρα μπαντα 4g που χρησιμοποιειται ευρεως στην Ευρωπη και στην Ελλαδα στην επαρχια κυριως...ειδικα απο Wind. Η συσκευη γενικα απευθυνεται και στην ευρωπαικη αγορα οπως φαινεται απο τις 4g μπαντες, τον φορτιστη και την απουσια κινεζικων εφαρμογων-bloatware. Παντως σαν καμερα πιστευω οτι στα 200€ μπορει να υπαρχει και καλυτερη αλλα το συνολικο πακετο ειναι που μετραει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Από μπαταρία πως πάει; Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω παραγγείλει το vernee apollo lite σε άσπρο αλλά το μετάνιωσα γιατί θέλω να αγοράσω το oneplus 3. Έχω πάρει AWB και έχει φύγει για Ελλάδα. Αν ψάχνετε κανένας για παραγγελιά τώρα ας το έχει υπόψη. Η ανταλλαγή θα γίνει χέρι χέρι και η τιμή ότι τιμή βρίσκει τώρα online. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucretious Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Από μπαταρία πως πάει; Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το έχω δουλέψει πολύ για να είμαι σίγουρος. Την μέρα την βγάζει άνετα πάντως. αυτή τη στιγμή είναι στο 30% με αρκετή χρήση και κακό σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Παιδιά είναι με ελληνικά το τηλέφωνο; Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucretious Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Ναι, έχει καμιά 40ρια γλώσσες. Από το Gearbest μου ήρθε με το αγγλικό μενού αλλά είναι θέμα ενός λεπτού να το γυρίσεις. Έχει και root και cm, καθώς και xposed. Φαντάζομαι σύντομα θα βγουν και οι πρώτες rom. Εδώ δυο φωτο από τα μενού. Εδώ μερικές σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Στην μια χρησιμοποίησα και το φλας Edited August 8, 2016 by Lucretious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Κοίταξα για λίγο και το leeco αλλά δεν έχει υποδοχή sd και δεν έχει ελληνικό μενού οπότε πάω για vernee. Μόνο που δεν βρήκα θήκες σιλικόνης. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucretious Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Τα leeco έχουν γερό hardware αλλά δεν αντέχω το σκιν που έχουν βάλει πάνω από το λειτουργικό. Στο Apollo η sd λειτουργεί άψογα. Υπάρχει και η δυνατότητα ενοποίησης του χώρου της κάρτας με του κινητού - Δεν το έχω κάνει ακόμη αλλά είναι καλό να υπάρχει σαν προοπτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Συγκριτικο μπαταριας απο s7yler Ψιλομετρια επιδοση αλλα ακομα δεν ειναι full optimized το συστημα οποτε σηκωνει βελτιωση. Και 2 καλα reviews στα αγγλικα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Σήμερα παρέλαβα. Φαίνεται πολυ καλο κινητό αλλά πολυ φτωχό σε λειτουργίες. Δεν έχει touch gestures που είναι απαράδεκτο, δεν έχει επιλογή εμφάνισης ποσοστού μπαταρίας;;;;; και ζεσταίνεται αρκετά θα έλεγα. Πάντως δείχνει να έχει πολυ χώρο για ανάπτυξη γιατί κυριολεκτικά η συσκευή είναι γυμνή απο λειτουργικό και εφαρμογές. Η κάμερα μου φάνηκε λίγο μάπα σε σχέση με αυτά που λέει ότι έχει. Δεν ξέρω αν μπορώ να κατεβάσω καμιά εφαρμογή για touch gestures. Θα το δουλέψω πάντως λίγο για να δω αν ανταποκρίνεται σε αυτά που λέει. Για να μη τα λέω μαύρα όλα δείχνει καλή συσκευή γρήγορη με γρήγορο internet και πολυ καλή οθόνη και ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucretious Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Για ποσοστό μπαταρίας, κατέβασε το notification shade, κράτα πατημένο το γρανάζι και θα σου ξεκλειδώσει το system ui tuner στις ρυθμίσεις. από εκεί μπορείς να ξεκλειδώσεις την εμφάνιση του ποσοστού. Τα υπόλοιπα ίσως μπορούν να λυθούν με Ota updates ή και άλλη rom τώρα που υπάρχει root. Ελπίζω να υποστηριχθεί από cyanogen κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ή συσκευή είναι pure Android και αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά και το συγκριτικό πλεονέκτημά της. Ό,τι της λείπει, μπορεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να το αποκτήσει. Το ανάποδο δεν γίνεται (ή γίνεται με πολλή δυσκολία): να πάρεις συσκευή τίγκα στο bloatware και να προσπαθείς να το αφαιρέσεις. Στα χρήματα αυτά υπάρχει το δοκιμασμένο Xiaomi RN3Pro για όσους θέλουν εξεζητημένες λειτουργίες. Εγώ έχω στο μάτι το Apollo Lite, αλλά ή κάμερα φαίνεται deal breaker. Δυστυχώς ελάχιστοι οι "κινέζοι" με αξιοπρεπή έστω κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Πως μπορώ να εξαφανισω την αναζήτηση Google απο την αρχική οθόνη; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ποσοστό μπαταρίας, κατέβασε το notification shade, κράτα πατημένο το γρανάζι και θα σου ξεκλειδώσει το system ui tuner στις ρυθμίσεις. από εκεί μπορείς να ξεκλειδώσεις την εμφάνιση του ποσοστού. Τα υπόλοιπα ίσως μπορούν να λυθούν με Ota updates ή και άλλη rom τώρα που υπάρχει root. Ελπίζω να υποστηριχθεί από cyanogen κάποια στιγμή. Απο που το κατεβάζω το notification shade; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Όταν κατεβάσεις τις γρήγορες ρυθμίσεις από πάνω προς τα κάτω πατάς παρατεταμένα για 10-15 " το γρανάζι πάνω δεξιά, Όταν το αφήσεις θα σε βάλει στις ρυθμίσεις και θα σου πει ότι ενεργοποίησες το system in tuner . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως μπορώ να εξαφανισω την αναζήτηση Google απο την αρχική οθόνη; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο που το κατεβάζω το notification shade; Άλλαξε launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ή συσκευή είναι pure Android και αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά και το συγκριτικό πλεονέκτημά της. Ό,τι της λείπει, μπορεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να το αποκτήσει. Το ανάποδο δεν γίνεται (ή γίνεται με πολλή δυσκολία): να πάρεις συσκευή τίγκα στο bloatware και να προσπαθείς να το αφαιρέσεις. Στα χρήματα αυτά υπάρχει το δοκιμασμένο Xiaomi RN3Pro για όσους θέλουν εξεζητημένες λειτουργίες. Εγώ έχω στο μάτι το Apollo Lite, αλλά ή κάμερα φαίνεται deal breaker. Δυστυχώς ελάχιστοι οι "κινέζοι" με αξιοπρεπή έστω κάμερα... Για μενα deal breaker ειναι η απουσια πληρως manual ρυθμισεων καμερας αλλα εχω μια ελπιδα μηπως και προστεθουν αργοτερα (αν δεν ειναι hardware limitation). Αλλα ετσι και αλλιως οι νυχτερινες υπολειπονται σε ολα τα κινητα αυτης της κατηγοριας. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα με 185€. Επισης η εταιρεια καπου ανεφερε, στο fb νομιζω, οτι θα επαναφερει την εγγραφη video 4κ (που αφαιρεθηκε με το προσφατο ΟΤΑ) που ητανε λιγο choppy. Δειχνουν οτι το παλευουν παντως, για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Μετα τη δευτερη αναβαθμιση εφυγε μονη της η αναζητηση απο την αρχικη οθονη. Το βρηκα το ποσοστο για την μπαταρια αλλα ουτε φαινεται μεσα στη μπαταρια, θα μας βγουν τα ματια. Hotknot η συσκευη εχει; Ειδα στο system tuner οτι εχει εικονιδιο αλλα στις ρυθμισεις πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisfire Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 ΟΛΑΝΔΙΑ ειναι το ... άτιμο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Παιδιά εάν υπάρχει ένα κουπόνι κι εγώ θέλω να το αγοράσω. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 μολις μου γυρισε το status σε ΚΔ ΑΤΤΙΚΗΣ! Τριτη παραλαμβανω το silver!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 μολις μου γυρισε το status σε ΚΔ ΑΤΤΙΚΗΣ! Τριτη παραλαμβανω το silver!! Αντε με το καλο! Απο που αν επιτρεπεται; Παντως απο στοκ δυσκολα τα πραγματα, το geekbuying το πηγε τωρα 25 αυγουστου (απο 15 ιουλιου). Τους εστειλα email για ακυρωση...:mad: και βλεπεις το xiaomi redmi pro που 10 μερες πριν ανακοινωθηκε και ειναι ηδη σε στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Αντε με το καλο! Απο που αν επιτρεπεται; Παντως απο στοκ δυσκολα τα πραγματα, το geekbuying το πηγε τωρα 25 αυγουστου (απο 15 ιουλιου). Τους εστειλα email για ακυρωση...:mad: και βλεπεις το xiaomi redmi pro που 10 μερες πριν ανακοινωθηκε και ειναι ηδη σε στοκ To Geek, ειναι γνωστο οτι τα κανει αυτα! Καλο μαγαζι, καλη συσκευασια, αλλα πιο ευκολα μπορει να καταργηθει ο ΕΝΦΙΑ, παρα να στειλει την ημερομηνια που λεει. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Αντε με το καλο! Απο που αν επιτρεπεται; Παντως απο στοκ δυσκολα τα πραγματα, το geekbuying το πηγε τωρα 25 αυγουστου (απο 15 ιουλιου). Τους εστειλα email για ακυρωση...:mad: και βλεπεις το xiaomi redmi pro που 10 μερες πριν ανακοινωθηκε και ειναι ηδη σε στοκ blackpeach ali, αργησαν να μου το στειλουν και εμενα. Αλλα οταν το εστειλαν σε 8 μερες εκλεισε ΚΔ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts