Jump to content

Vernee Apollo Lite

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ από GearBest το "χτύπησα".. και βασικά δεν πρόσεξα αν έλεγε πότε θα το στείλουν....

Ήθελα να προλάβω να φορτώσω το balance και να προλάβω το Ασημί...

+ μία θήκη μπλέ δερμάτινη ορίντζιναλ

+ μία προστατευτική μεμβράνη...

Πάντως για κινέζικη εταιρία να βγάλει ΘΩΡ και ΑΠΟΛΛΩΝ...... ¨Ευγε!!!

...Υπομονή...

Ο Θωρ δεν ειναι και τιποτα σημαντικο,ενας Γερμανοσκανδιναβος θεος του κεραυνου που εγινε κομικ.

• Απαντήσεις 613
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο geekbuying με 199$...είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο LeEco 2 Pro με X20 αλλά καλύτερη κάμερα

ποιο έχει καλύτερη κάμερα ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το le eco εχει 21μπ αυτο εχει 13.

Tο apollo έχει τον ίδιο αισθητήρα 16mp με το redmi note 3, που χαρακτηρίζεται ως μέτριο. Για την κάμερα του leEco δεν έχω ακούσει κάτι αλλά νομίζω οτι είναι πολύ καλύτερη. Ήμουν και εγω ανάμεσα σε αυτά τα δυο αλλά το LeEco έχει αρκετά βαρύ skin και από ότι διάβασα δεν δέχεται OTA updates. Αντίθετα το Apollo είναι σχεδόν στοκ και έχουν δηλώσει οτι θα ανοίξουν τον kernel σε developers.

Tο apollo έχει τον ίδιο αισθητήρα 16mp με το redmi note 3, που χαρακτηρίζεται ως μέτριο. Για την κάμερα του leEco δεν έχω ακούσει κάτι αλλά νομίζω οτι είναι πολύ καλύτερη. Ήμουν και εγω ανάμεσα σε αυτά τα δυο αλλά το LeEco έχει αρκετά βαρύ skin και από ότι διάβασα δεν δέχεται OTA updates. Αντίθετα το Apollo είναι σχεδόν στοκ και έχουν δηλώσει οτι θα ανοίξουν τον kernel σε developers.

Έχουν και Thread που ψάχνουν ιδι για developers.

Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημέρα..

Στην Σύγκριση μεταξύ LeTV Le 2 Pro X620, Vernee Apollo Lite, Xiaomi Redmi Note 3 Pro

στο http://www.kimovil.com/el/sygkrish/leeco-letv-le-2-pro-x20-32gb,vernee-apollo,xiaomi-redmi-note-3-pro

γιατί ενω τα Vernee Apollo Lite, Xiaomi Redmi Note 3 Pro εχουν τον ιδιο αισθητήρα καμερας Samsung S5K3P3 δεν έχουν ακριβώς την ιδια βαθμολογία?

επίσης τα LeTV Le 2 Pro X620 και Vernee Apollo Lite εχουν μπαταρίες 3100 και 3180 αντίστοιχα. γιατί η αντίστοιχη βαθμολογία είναι 8.2 και 7.6 ;

Μέχρι πρότεινος ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Xiaomi Redmi Note 3 pro αλλά τελικά παρήγγειλα το Vernee Apollo Lite με βάση τα χαρακτηριστικά του + του ότι υπάρχουν καλά σχόλια για το THOR και για την διαχείρηση της μπαταρίας του, πέρα από την ποιότητα κατασκευής. Στο LeTV Le 2 Pro X620 δεν μου ερέσει που δεν έχει Επεκτάσιμη (Υποδοχή SD). Το θεωρώ μεγάλη χαζομάρα σε ένα σύγχρονο κινητό να μην έχει. Σε φίλο που του αγόρασα το Xiaomi Redmi Note 2 pro , μου είπε ότι η μπαταρία του κρατάει - μια από τα ίδια - μια μέρα , μπορεί και λίγο λιγότερο, με βαρβάτη χρήση , δεδομένα , wifi, facebook κτλ. οπότε τα 4050 mAh είναι μια από τα ίδια...

Οπότε αποφάσισα και έχω παραγγείλει το Vernee Apollo Lite

καλημέρα..

Στην Σύγκριση μεταξύ LeTV Le 2 Pro X620, Vernee Apollo Lite, Xiaomi Redmi Note 3 Pro

στο http://www.kimovil.com/el/sygkrish/leeco-letv-le-2-pro-x20-32gb,vernee-apollo,xiaomi-redmi-note-3-pro

γιατί ενω τα Vernee Apollo Lite, Xiaomi Redmi Note 3 Pro εχουν τον ιδιο αισθητήρα καμερας Samsung S5K3P3 δεν έχουν ακριβώς την ιδια βαθμολογία?

Η ποιότητα της φωτογραφίες δεν καθορίζεται μόνο ο από τον αισθητήρα. Παίζει σημαντικό ρόλο η ποιότητα και η φωτεινότητα του φακού και η επεξεργασία που γίνεται από το software της κάθε εταιρίας.

Παιδιά ποια συχνότητα είναι για το 4g της WIND?

Παιδιά ποια συχνότητα είναι για το 4g της WIND?

Την 800 χρησιμοποιεί κατά κόρον στην επαρχία

sent from my mate 8

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

. Μπορείς να το τσεκαρεις εδω http://willmyphonework.net

Αναφέρει τις μπαντες 900, 2100,1800

Αν βάλουμε το κινητό Vernee Apollo Lite στο παραπάνω site παίρνουμε τα παρακάτω αποτελέσματα..

Device Frequencies Vernee Apollo Lite - Greece

Carrier Frequencies Cosmote

Result 2G: 900MHz

Result 3G: 2100MHz

Result 4G LTE: Band3-1800MHz, Band7-2600MHz

Carrier Frequencies Frog Mobile

Carrier Frequencies Q

Result 4G LTE: Band3-1800MHz

Carrier Frequencies Tazamobile

Result 3G: 900MHz, 2100MHz

Result 4G LTE: Carrier Network does not support 4G LTE

Carrier Frequencies Vodafone

Result 3G: 900MHz, 2100MHz

Carrier Frequencies Wind

Result 4G LTE: Band3-1800MHz

όπου για το 2G για όπους τους παρόχους, έχει το σηματάκι με την επεξήγηση "Device is compatible with some of the network carriers frequencies. It may work."

σε αντίθεση με το THOR που είναι σε όλα ΟΚ. "Device is compatible with the network carrier"

Κουφό δεν είναι αυτό; Αν ισχύει;

Επειδή το κοιτάζω για αγορά το μονο που με προβληματίζει είναι αν υπερθερμενεται. Εχω στείλει πίσω στο banggood 2 συσκευές λόγω υπερθέρμανσης. Υπάρχει κάπου τίποτα να δούμε αν ζεσταίνεται υπερβολικά; ή έστω συσκευή με τον ίδιο επεξεργαστή για να καταλάβουμε;

To LeEco Le 2 (το χειρότερο όνομα ever) έχει τον ίδιο επεξεργαστή και σύμφωνα με αυτό το review στο gaming φτάνει μέχρι τους 40.

To LeEco Le 2 (το χειρότερο όνομα ever) έχει τον ίδιο επεξεργαστή και σύμφωνα με αυτό το review στο gaming φτάνει μέχρι τους 40.

40 βαθμοί είναι καλά. Γενικά δεν διάβασα υψηλές θερμοκρασίες.

Αν ισχύει αυτο που λες τότε είναι μια χαρά και θα το παραγγείλω. Έστειλα πίσω στο banggood 2 ulefone vienna γιατί έπιαναν τους 60 βαθμούς μετά απο 2 λεπτά χρήσης ή ομιλίας. Δεν μπορούσες να το ακουμπήσεις στο αφτί. Ενώ σαν κινητό ήταν μια χαρά αυτο με την θερμοκρασία δεν παλευόταν. Κοιτούσα και το xiaomi redmi note 3 pro αλλά έχει πολυ ιστορία με τις ρομ και δεν εχω όρεξη να ανακατευτω τόσο πολυ. Πλέον εχω γίνει πολυ επιφυλακτικός με τις κινεζικές συσκευές. Επίσης το thor που το είδα σε ένα βίντεο review δεν με ενθουσίασε ποιοτικά ελπίζω το apollo lite να είναι καλύτερο. Απο sar ξέρουμε τι γίνεται;

Edited by ceed777

Αν ισχύει αυτο που λες τότε είναι μια χαρά και θα το παραγγείλω. Έστειλα πίσω στο banggood 2 ulefone vienna γιατί έπιαναν τους 60 βαθμούς μετά απο 2 λεπτά χρήσης ή ομιλίας. Δεν μπορούσες να το ακουμπήσεις στο αφτί. Ενώ σαν κινητό ήταν μια χαρά αυτο με την θερμοκρασία δεν παλευόταν. Κοιτούσα και το xiaomi redmi note 3 pro αλλά έχει πολυ ιστορία με τις ρομ και δεν εχω όρεξη να ανακατευτω τόσο πολυ. Πλέον εχω γίνει πολυ επιφυλακτικός με τις κινεζικές συσκευές. Επίσης το thor που το είδα σε ένα βίντεο review δεν με ενθουσίασε ποιοτικά ελπίζω το apollo lite να είναι καλύτερο. Απο sar ξέρουμε τι γίνεται;

O τύπος

(από το 17.28 και μετά) τσεκάρει την θερμοκρασία μετά από gaming και βρίσκει 36-37 βαθμούς. Βέβαια η vernee είναι πιθανό να έχει άλλη υλοποιηση στη συσκευή της

Πόσοι το έχουν μέχρι τώρα; ευχαριστημένοι;

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε το κινητάκι είναι σε pre-order οπότε δεν το έχεις κανείς αλλά το έχουμε παραγγείλει κάποιοι.

Μέχρι τότε... φάτε μάτια ψάρια (unboxing + hands on video) ... :)

Μου ήρθε χθες tracking number από το gearbest. άντε να δούμε

πότε είχες κάνει την πληρωμή?

(εγώ Jul 05, 2016 03:07:52 AM)

καλώς να σου έρθει & καλομάντατο!!!

(στα $248.32 στο gearbest από $229,99)

Edited by babisfire

thanks. 1η ιουλίου το είχα χτυπήσει. Δεν νομίζω οτι συμφερει ιδιαίτερα στα $230 όμως. Κάτι μου λέει οτι θα πέσει πάλι στα $ 200 σύντομα.