Diabolic Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μας έχουν μάθει πλέον! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isiros Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Το Redmi Note 3 λέει τίποτα μπροστα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Αν βγάζει το Le 2 pro πολύ καλύτερες νυχτερινές κ βίντεο, ναι λέει... :) Αν δε βγάζει, τότε είναι στα ίσα, με καλύτερα specs το le2 μεν, αλλά καλύτερη υποστήριξη κ μπαταρία τέρας το rn3 Pro δε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 εγω παιδια μεχρι τωρα ειχα για κυριο τηλεφωνο ενα samsung note 3.απο την ημερα που πηρα το le2 ,το εχω βαλει στο συρταρι το samsung.εχω πολυ καλυτερες φωτογραφιες ακομα και με κοντρα δυνατα φωυα η τον ηλιο.για selfies δεν υπαρχει καν συγκριση.τελειο ηχο συνομιλιας,ολα δουλευουν αψογα.οσο για την υποστηριξη,αφου δουλευουν ολα τελεια,γιατι να εχω την xiaomi να μου αλλαζει rom καθε τοσο?αν δεν εχει να διορθωσει bugs η αναβαθμιση,για μενα ειναι χαμενος χρονος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 εγω παιδια μεχρι τωρα ειχα για κυριο τηλεφωνο ενα samsung note 3.απο την ημερα που πηρα το le2 ,το εχω βαλει στο συρταρι το samsung.εχω πολυ καλυτερες φωτογραφιες ακομα και με κοντρα δυνατα φωυα η τον ηλιο.για selfies δεν υπαρχει καν συγκριση.τελειο ηχο συνομιλιας,ολα δουλευουν αψογα.οσο για την υποστηριξη,αφου δουλευουν ολα τελεια,γιατι να εχω την xiaomi να μου αλλαζει rom καθε τοσο?αν δεν εχει να διορθωσει bugs η αναβαθμιση,για μενα ειναι χαμενος χρονος. Ποια rom εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ποια rom εχεις;αυτη που μου εβαλαν απο το vickmall.του ιταλου.εχω κανει ενα update. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdonno Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Από Vickmall το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 αυτη που μου εβαλαν απο το vickmall.του ιταλου.εχω κανει ενα update. Δημήτρη από που κάνεις update? Το δικό μου φοράει την 5.6.014S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Από Vickmall το πήρες?ναι απο vickmall. Δημήτρη από που κάνεις update? Το δικό μου φοράει την 5.6.014S υπαρχει μια εφαρμογη με ενα μπλε εικονιδιο που γραφει OTA. δεν εχεις την τελευταια,βαλε να κανει αναβαθμιση απο την εφαρμογη που σου ειπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 ναι απο vickmall. υπαρχει μια εφαρμογη με ενα μπλε εικονιδιο που γραφει OTA. δεν εχεις την τελευταια,βαλε να κανει αναβαθμιση απο την εφαρμογη που σου ειπα. Δημήτρη δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή στο τηλέφωνο μου. Το έβαλα στην αναζήτηση και το έψαξα και στις εγκατεστημένες εφαρμογές αλλά πουθενά. Και δεν έσβησα τίποτα από τότε που το πήρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παιδιά fm radio έχει εγκατεστημένο;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δημήτρη δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή στο τηλέφωνο μου. Το έβαλα στην αναζήτηση και το έψαξα και στις εγκατεστημένες εφαρμογές αλλά πουθενά. Και δεν έσβησα τίποτα από τότε που το πήρα...μηπως δεν σου εβαλαν την rom του ιταλου? Παιδιά fm radio έχει εγκατεστημένο;;; Ευχαριστώδεν εχει fm ραδιο,αλλα νομιζω οτι δεν το εχει και σαν δυνατοτητα,οπως και τα samsung δεν μπορουν να εχουν.εγω εχω βαλει την εφαρμογη greek radios απο playstore.μου φαινεται η πιο καλη γιατι βαζω πολυ ευκολα στα favorites τους σταθμους που ακουω,και τους εχω παντα ειτε ειμαι αθηνα ειτε οπουδηποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 μηπως δεν σου εβαλαν την rom του ιταλου? δεν εχει fm ραδιο,αλλα νομιζω οτι δεν το εχει και σαν δυνατοτητα,οπως και τα samsung δεν μπορουν να εχουν.εγω εχω βαλει την εφαρμογη greek radios απο playstore.μου φαινεται η πιο καλη γιατι βαζω πολυ ευκολα στα favorites τους σταθμους που ακουω,και τους εχω παντα ειτε ειμαι αθηνα ειτε οπουδηποτε. Δημήτρη είχα βάλει Screenshot μερικές σελίδες πιο πίσω. Έχει το λογότυπο του Grossoshop. Ειναι δυνατόν ακόμα και με αυτό να μην έχει την Rom του Ιταλού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Δημήτρη είχα βάλει Screenshot μερικές σελίδες πιο πίσω. Έχει το λογότυπο του Grossoshop. Ειναι δυνατόν ακόμα και με αυτό να μην έχει την Rom του Ιταλού?επειδη και εγω δεν καταλαβα τι εχει γινει σου δειχνω τι γραφει στο δικο μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο δικό μου όσο και αν έψαξα... Μήπως χρειάζεται να κατεβάσω κάτι έξτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ε-ε-ε-έρχεται....4 Αυγ παραγγελία από vicmall κι έφτασε Ελλάδα 17 Αυγ. Άντε να δούμε τα τελωνεία πόσο θα κάνουν. Να ρωτήσω κάτι απλό...3 πρώτες φορτίσεις να είναι πολλές ώρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ε-ε-ε-έρχεται....4 Αυγ παραγγελία από vicmall κι έφτασε Ελλάδα 17 Αυγ. Άντε να δούμε τα τελωνεία πόσο θα κάνουν. Να ρωτήσω κάτι απλό...3 πρώτες φορτίσεις να είναι πολλές ώρες? oxi,οταν φτασει 100% σταματαει να φορτιζει ετσι κι αλλοιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Πέρασα την 16άρα του Ιταλού και ησύχασα. Έχει το εικονίδιο OTA update φάτσα κάρτα!!! Εύκολη διαδικασία και γρήγορη (μέχρι να κατεβούν τα αρχεία θέλει κανένα μισάωρο βέβαια). Εντυπώσεις προσεχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Πέρασα την 16άρα του Ιταλού και ησύχασα. Έχει το εικονίδιο OTA update φάτσα κάρτα!!! Εύκολη διαδικασία και γρήγορη (μέχρι να κατεβούν τα αρχεία θέλει κανένα μισάωρο βέβαια). Εντυπώσεις προσεχώς! Περιμενουμε,εχεις το λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Περιμενουμε,εχεις το λινκ? Μέχρι στιγμής όλα είναι τέλεια πέραν κάποιων εικονιδίων εφαρμογών που βγαίνουν διπλά (ίσως μια επανεκκίνηση να λύσει το θεματάκι). Η κάμερα δεν εχει bugs όπως με την 14άρα rom και το κινητό φαίνεται να συμπεριφέρεται καλύτερα. Απλά μου κάνει εντύπωση που το σκορ στο Antutu έφτασε τους μόλις 52.000 πόντους πάλι. Εδώ η ROM και η διαδικασία εγκατάστασης. Απλά θέλει να κατεβάσετε και την 14άρα για το TWRP. Στο πόστ 181 όλη η διαδικασία στα Ελληνικά. Edited August 18, 2016 by Diabolic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Μέχρι στιγμής όλα είναι τέλεια πέραν κάποιων εικονιδίων εφαρμογών που βγαίνουν διπλά (ίσως μια επανεκκίνηση να λύσει το θεματάκι). Η κάμερα δεν εχει bugs όπως με την 14άρα rom και το κινητό φαίνεται να συμπεριφέρεται καλύτερα. Απλά μου κάνει εντύπωση που το σκορ στο Antutu έφτασε τους μόλις 52.000 πόντους πάλι. Από εδώ η Rom και η διαδικασία εγκατάστασης. Απλά θέλει να κατεβάσετε και την 14άρα για το TWRP. Στο πόστ 181 όλη η διαδικασία στα Ελληνικά. το λινκ της ρομ ειναι αδειο,το βρηκα απο το αλλο λινκ που εδωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παρόλο που το άλλαξα πάλι δεν το δείχνει... mega:///#!ocI1lCbA!6p8om9pImkwfZh_WjQMzNwbG974V5_noZezktD6GMhE Αυτό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Παρόλο που το άλλαξα πάλι δεν το δείχνει... mega:///#!ocI1lCbA!6p8om9pImkwfZh_WjQMzNwbG974V5_noZezktD6GMhE Αυτό είναι. https://mega.nz/#!ocI1lCbA!6p8om9pImkwfZh_WjQMzNwbG974V5_noZezktD6GMhE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Η καλύτερη Rom ειναι η 6.1 του Bshuy2003.. 100000 Antutu λέει. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Υποστηρίζει Ελληνικά η συγκεκριμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts