dimikord Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 παω να κανω sign up στο LeCloud .βαζω τον αριθμο του κινητου για κληση επιβεβαιωσης και εχει μονο για αριθμους κινας ,ταυλανδης και λιγες ακομα....εμεις δεν γινεται να συνδεθουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ερώτηση προς τους κατόχους. Εμφανίζει από ποια γραμμή σας καλούν ? ακόμα και στις αναπάντητες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 παω να κανω sign up στο LeCloud .βαζω τον αριθμο του κινητου για κληση επιβεβαιωσης και εχει μονο για αριθμους κινας ,ταυλανδης και λιγες ακομα....εμεις δεν γινεται να συνδεθουμε? άλλαξε ρομ ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει κανένας νυν κάτοχος le 2 pro, που ήταν πρώην κάτοχος xiaomi redmi note 3 pro?? :blink: Επειδή η διάφορα στην ποιότητα των φωτό είναι μάλλον σημαντική, υπέρ του le 2 pro φυσικά, στέκεται και σε όλα τα υπόλοιπα (όχι βέβαια κ στο θέμα της υποστήριξης) αξιοπρεπώς όπως το rn3 pro? :worry: Δηλαδη, ποιότητα νυχτερινών φωτο, μπαταρία, εμπειρία χρήσης, οθόνη, gps κ.λ.π., μπορεί κάποιος να γράψει δύο "λόγια"?? Ευχαριστώ εκ των ων προτέρων...:) εχει πολύ καλύτερη κάμερα αλλά εχει θέμα στο micro focus Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 άλλαξε ρομ ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει πολύ καλύτερη κάμερα αλλά εχει θέμα στο micro focus Δοκιμασες αλλη εφαρμογή κάμερας ;;πχ open camera snaphdr camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παρέλαβα σήμερα και το δικό μου Le 2 Pro έπειτα από 20 περίπου μερες αναμονής με NL post από Vickmall. Πακέτο με θήκη mofi Vintage collection σε χρυσό χρώμα και τζάμι οθόνης Mofi. Να πω ότι τα 2 τελευταία μου τα κάνανε δώρο (συνολικό κόστος κοντά στα 228 ευρώ) που από μόνα τους έχω κόστος πάνω από 20$. Ακόμα και με αυτόν τον περίεργο συνδυασμό είναι αρκετά αντρικό και πολύ μοντέρνο. Η ποιότητα κατασκευής είναι εκπληκτική και καμία σχέση με φτηνά κινέζικα. Η Οθόνη πολύ κοντά σε χρώματα με AMOLED και ο ο ήχος πολύ ποιοτικός και δυνατός! Φυσικά με προεγκατεστημένη την ROM του Ιταλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παρέλαβα σήμερα και το δικό μου Le 2 Pro έπειτα από 20 περίπου μερες αναμονής με NL post από Vickmall. Πακέτο με θήκη mofi Vintage collection σε χρυσό χρώμα και τζάμι οθόνης Mofi. Να πω ότι τα 2 τελευταία μου τα κάνανε δώρο (συνολικό κόστος κοντά στα 228 ευρώ) που από μόνα τους έχω κόστος πάνω από 20$. Ακόμα και με αυτόν τον περίεργο συνδυασμό είναι αρκετά αντρικό και πολύ μοντέρνο. Η ποιότητα κατασκευής είναι εκπληκτική και καμία σχέση με φτηνά κινέζικα. Η Οθόνη πολύ κοντά σε χρώματα με AMOLED και ο ο ήχος πολύ ποιοτικός και δυνατός! Φυσικά με προεγκατεστημένη την ROM του Ιταλού. Τέλειο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παιδιά καμιά αναφορά στη κάμερα, καμιά φωτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παιδιά καμιά αναφορά στη κάμερα, καμιά φωτο.... Νίκ, το βράδυ θα ανεβάσω αρκετές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 άλλαξε ρομ --εχω βαλει του ιταλου.εσυ ποια εχεις;- Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ορίστε μερικές φωτό. Να πω εδώ ότι οι φωτό που τραβάει το κινητό με τις καλύτερες ρυθμίσεις σε ποιότητα και ανάλυση κυμαίνονται μεταξύ 7-10 mb. Σε άλλο κινητό που είχα (Meizu MX4 pro) με τον IMX 210 στην ίδια ανάλυση οι φωτογραφίες σπάνια φτάνανε τα 4.5 - 5 mb. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες αργά το απόγευμα (7.30 - 8.00). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Καλό θα ήταν να τις ανεβαζες στο flickr ή σε κάποιο αντίστοιχο site, που θα μπορούσαμε να κάνουμε zoom, για να έχουμε καλύτερη άποψη για την ποιότητα των φωτό..;) Βάλε κ καμία νυχτερινή χωρίς φλας, εκεί όπου είναι εμφανείς οι αδυναμίες των φωτο των κινητων..:X Βάλε κ με φλας να δούμε τη δύναμη κ την ποιότητα (του φλας). 7-10 MB είναι κ οι φωτό του rn3 pro..:D Edited July 29, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ορίστε 3 φωτογραφίες. Η ίδια φωτογραφία χωρίς και με φλας. IMG_20160730_032126 by Nick Anastasiadis, on Flickr IMG_20160730_032130 by Nick Anastasiadis, on Flickr Και μία τραβηγμένη στις 6 παρά κάτι το πρωί χωρίς φλας. IMG_20160730_055139 by Nick Anastasiadis, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 diabolic απο καμερες σκιζει και σε χαμηλο φως και με κοντρα τον ηλιο η δυνατα φωτα απο πισω.δεν μου κανει ηχο το κλειστρο οταν τραβαω φωτο.εχεις δει πως ενεργοποιουμε τον ηχο κλειστρου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 diabolic απο καμερες σκιζει και σε χαμηλο φως και με κοντρα τον ηλιο η δυνατα φωτα απο πισω.δεν μου κανει ηχο το κλειστρο οταν τραβαω φωτο.εχεις δει πως ενεργοποιουμε τον ηχο κλειστρου; Ναι και εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ καλό. Εγώ δεν το πείραξα (ακούγεται από την μάνα του). Για δες μήπως είναι στις ρυθμίσεις τις κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Μόλις παρήγγειλα κι εγώ από το vicmall. 239$ με θήκη και Mofi glass δώρο. Θα μου περάσουν και την τελευταία ROM του Ιταλού. Τους έστειλα το link εγώ: "(ROM 15s)- Leeco_x620_BB72_GS_5801507011S-5.8.015S_OTA_V00_r3" όπως το είχε γράψει ο Xasta11 ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Gearbest το έχει 228$ αλλά δεν περνάει ρομ και δεν δίνει δώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Μόλις παρήγγειλα κι εγώ από το vicmall. 239$ με θήκη και Mofi glass δώρο. Θα μου περάσουν και την τελευταία ROM του Ιταλού. Τους έστειλα το link εγώ: "(ROM 15s)- Leeco_x620_BB72_GS_5801507011S-5.8.015S_OTA_V00_r3" όπως το είχε γράψει ο Xasta11 ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Gearbest το έχει 228$ αλλά δεν περνάει ρομ και δεν δίνει δώρα Πέτρο τσέκαρε την χρέωση σε ευρώ να δούμε πόσο είναι τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Η χρέωση είναι 239$ = 224 ευρώ. Η χάλια ισοτιμία ευρώ-δολλαρίου (1.07) είναι γιατί βιάστηκα κι επέλεξα ισοτιμία paypal από την βιασύνη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλησπερα. σημερα παρελαβα, δυστυχως εχω προβληματα με τη φορτιση, 8 ωρες στη δουλεια το ειχα συνδεδεμενο στο Usb και φορτισε 3-4%. Μια φορτιζε, μια οχι.. Ηρθα σπιτι, το εβαλα μπριζα - τιποτα. Ευχομουν να εχει κανενα χαρτακι μεσα η μπαταρια αλλα δυστυχως ειναι μη αποσπώμενη. Δοκιμασα με αλλους φορτιστες - τιποτα. Ημουν ετοιμος να το πεταξω απο το παραθυρο αλλα δοκιμασα και σε αλλες μπριζες του σπιτιου, δεν ξερω γιατι αλλα τωρα φορτιζει. Εκανα ολες τις δοκιμες, αλλαξα πλευρα το βυσματακι του το Usb C δεν ξερω αν παιζει ρολο και επαιξε. Για πειτε, με τη φορτιση εσεις ολα ενταξει; Απλα το βαρατε τοιχο και πιανει; Επισης, φορτιζει με απλο φορτιστη 'η θελει αυτο που σου δινουν το γουρουνακι letv καθε φορα; Επισης κατι τωρα για το software, εχω περασμενο τη 14s του Ιταλου απο το vickmall οπως μου το φερανε. Αν εχω καταλαβει καλα εχω 2 επιλογες για να παω στην παραπανω εκδοση, μηπως ειναι απο εκει το προβλημα στη φορτιση.., ειτε φλασαρω τη 15s σερι ειτε κανω install απο twrp το ΟΤΑ ; Υπαρχει κατι να προσεξω ή απλα το βαζω στη μνημη του κινητου, μπουταρω BIOS, install zip και κανενα clear cache; Υπαρχει καπου στο διαδικτυο οδηγος; Με τα ιταλικα ειμαι τελειως σκραπας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλησπερα. σημερα παρελαβα, δυστυχως εχω προβληματα με τη φορτιση, 8 ωρες στη δουλεια το ειχα συνδεδεμενο στο Usb και φορτισε 3-4%. Μια φορτιζε, μια οχι.. Ηρθα σπιτι, το εβαλα μπριζα - τιποτα. Ευχομουν να εχει κανενα χαρτακι μεσα η μπαταρια αλλα δυστυχως ειναι μη αποσπώμενη. Δοκιμασα με αλλους φορτιστες - τιποτα. Ημουν ετοιμος να το πεταξω απο το παραθυρο αλλα δοκιμασα και σε αλλες μπριζες του σπιτιου, δεν ξερω γιατι αλλα τωρα φορτιζει. Εκανα ολες τις δοκιμες, αλλαξα πλευρα το βυσματακι του το Usb C δεν ξερω αν παιζει ρολο και επαιξε. Για πειτε, με τη φορτιση εσεις ολα ενταξει; Απλα το βαρατε τοιχο και πιανει; Επισης, φορτιζει με απλο φορτιστη 'η θελει αυτο που σου δινουν το γουρουνακι letv καθε φορα; Επισης κατι τωρα για το software, εχω περασμενο τη 14s του Ιταλου απο το vickmall οπως μου το φερανε. Αν εχω καταλαβει καλα εχω 2 επιλογες για να παω στην παραπανω εκδοση, μηπως ειναι απο εκει το προβλημα στη φορτιση.., ειτε φλασαρω τη 15s σερι ειτε κανω install απο twrp το ΟΤΑ ; Υπαρχει κατι να προσεξω ή απλα το βαζω στη μνημη του κινητου, μπουταρω BIOS, install zip και κανενα clear cache; Υπαρχει καπου στο διαδικτυο οδηγος; Με τα ιταλικα ειμαι τελειως σκραπας. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6808310#post6808310 μυνημα 181,;αλλαγη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 αφου εχουν περασει του ιταλου εχει και εφαρμογη που κανει. update την rom.οδηγος υπαρχει εδω λιγες σελιδες πισω. με την φορτιση δεν ειχα προβλημα.παντα με τον φορτιστη που μας εδωσαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diabolic Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπερα. σημερα παρελαβα, δυστυχως εχω προβληματα με τη φορτιση, 8 ωρες στη δουλεια το ειχα συνδεδεμενο στο Usb και φορτισε 3-4%. Μια φορτιζε, μια οχι.. Ηρθα σπιτι, το εβαλα μπριζα - τιποτα. Ευχομουν να εχει κανενα χαρτακι μεσα η μπαταρια αλλα δυστυχως ειναι μη αποσπώμενη. Δοκιμασα με αλλους φορτιστες - τιποτα. Ημουν ετοιμος να το πεταξω απο το παραθυρο αλλα δοκιμασα και σε αλλες μπριζες του σπιτιου, δεν ξερω γιατι αλλα τωρα φορτιζει. Εκανα ολες τις δοκιμες, αλλαξα πλευρα το βυσματακι του το Usb C δεν ξερω αν παιζει ρολο και επαιξε. Για πειτε, με τη φορτιση εσεις ολα ενταξει; Απλα το βαρατε τοιχο και πιανει; Επισης, φορτιζει με απλο φορτιστη 'η θελει αυτο που σου δινουν το γουρουνακι letv καθε φορα; Επισης κατι τωρα για το software, εχω περασμενο τη 14s του Ιταλου απο το vickmall οπως μου το φερανε. Αν εχω καταλαβει καλα εχω 2 επιλογες για να παω στην παραπανω εκδοση, μηπως ειναι απο εκει το προβλημα στη φορτιση.., ειτε φλασαρω τη 15s σερι ειτε κανω install απο twrp το ΟΤΑ ; Υπαρχει κατι να προσεξω ή απλα το βαζω στη μνημη του κινητου, μπουταρω BIOS, install zip και κανενα clear cache; Υπαρχει καπου στο διαδικτυο οδηγος; Με τα ιταλικα ειμαι τελειως σκραπας. Αδερφέ το πρόβλημα στο έβγαζε με τον μανίδιο φορτιστή? Α όχι ίσως αυτός που χρησιμοποιούσες να μην έβγαζε τα απαιτούμενα Ah γι αυτό και δεν σου φόρτιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Μπορεί να μας πει κάποιος κάτοχος πως τα πάει με τις 2 sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Με το φορτιστη μαμα δοκιμαζα, επισης προβλημα ειχα και στη φορτιση με usb απο το λαπτοπ στο κινητο, με το καλωδιο της LeEco. Βεβαια το λαπτοπ δεν ξερω καν αν εχει καταλληλη υποδοχη για φορτιση με τις usb θυρες που διαθετει. Ενα απλο Latitude 3550 εχω. Παντως τωρα ο φορτιστης στο τοιχο δουλευει, ελπιζω να παραμεινει ετσι και να μη τα φτυσει παλι στη πορεια. αφου εχουν περασει του ιταλου εχει και εφαρμογη που κανει. update την rom. To προγραμμα του Ιταλου για αυτόματη εγκατάσταση της επόμενης rom που βρίσκεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Με το φορτιστη μαμα δοκιμαζα, επισης προβλημα ειχα και στη φορτιση με usb απο το λαπτοπ στο κινητο, με το καλωδιο της LeEco. Βεβαια το λαπτοπ δεν ξερω καν αν εχει καταλληλη υποδοχη για φορτιση με τις usb θυρες που διαθετει. Ενα απλο Latitude 3550 εχω. Παντως τωρα ο φορτιστης στο τοιχο δουλευει, ελπιζω να παραμεινει ετσι και να μη τα φτυσει παλι στη πορεια. To προγραμμα του Ιταλου για αυτόματη εγκατάσταση της επόμενης rom που βρίσκεται;λεγεται. updates.ειναι ενα μπλε εικονιδιο που γραφει επανω ΟΤΑ.δεν θυμαμαι σε ποιο φακελλο ηταν το πηρα γιατι τα εχω αλλαξει. . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς το asphalt ? To παίζει καλά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts