Lorgan21 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Θα χρειαστώ τη βοήθεια σας όσον αφορά τον φορτιστή του κινητού. Είναι δυνατόν να τον χρησιμοποιήσουμε για φόρτιση στο αμάξι (σε usb θύρα) χωρίς χρήση του dash car charger που φαίνεται στο site ή η αγορά του δεύτερου είναι μονόδρομος για φόρτιση στο αμάξι? Θα φορτίζει με οσο ρεύμα δίνει ο φορτιστής που έχεις. Φορτιση Dash charge έχεις μονο με τους φορτιστές της 1+. Edit: με πρόλαβε ο απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_k Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Κατάλαβα! Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας για τη γρήγορη απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Το 1+3 έχει υπέρυθρες για χρήση σε τηλεόραση και κλιματιστικό? Έχει nfc?? Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Το 1+3 έχει υπέρυθρες για χρήση σε τηλεόραση και κλιματιστικό? Έχει nfc?? Sent from mTalk Υπέρυθρες οχι Nfc ναι κανονικά Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Εγώ που είμαι 3.2.2 και έχω VPN μου βγάζει την 3.2..4.Δεν έχει πουθενά να κάνω check update? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον θα πρέπει να κάνεις και αυτή την αναβάθμιση για να περάσει την 6 ! Τι έκανες τελικά; Edited September 18, 2016 by petrosm4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Εγώ που είμαι 3.2.2 και έχω VPN μου βγάζει την 3.2..4.Δεν έχει πουθενά να κάνω check update? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι έκανες τελικά; Κατέβασα το Opera VPN και έβαλα Γερμανία και μου έβγαλε κατευθείαν την 3.2.6.Με VPN Master δεν μου την έβγαζε. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Θα φορτίζει με οσο ρεύμα δίνει ο φορτιστής που έχεις. Φορτιση Dash charge έχεις μονο με τους φορτιστές της 1+. Edit: με πρόλαβε ο απο πανω. Ή αυτόν: http://www.oppo.com/en/accessory-vooc-car-charger Dash - VOOC είναι ένα και το αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Με τα ελληνικά τι παίζει? Γιατί το σκέφτομαι και εγώ για αγορά. Τους γράφω να μου βάλουν ελληνική rom ή είναι έτοιμο από την αρχή? Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Με τα ελληνικά τι παίζει? Γιατί το σκέφτομαι και εγώ για αγορά. Τους γράφω να μου βάλουν ελληνική rom ή είναι έτοιμο από την αρχή? Sent from mTalk Έχει υποστήριξη Ελληνικών από την αρχή.Μαι αυτό είναι ένα από τα πολλά θετικά. Παρ'το και δεν θα το χάσεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 δεν υπάρχει ξεχωριστή ελληνική ρομ, έχει ελληνικά κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Oταν εχω προτινωμενο τυπο δικτύου LTE μου χανει κλήσεις και ερχεται μηνυμα μετα.Εχει κανένας το ιδιο προβλημα?Ειμαι με την 3.2.6. unroot Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ή αυτόν: http://www.oppo.com/en/accessory-vooc-car-charger Dash - VOOC είναι ένα και το αυτό Πως το ξερουμε αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλο χρυσο, αλλα εχει θεμα με την αντοχη της οθονης. Οπως και αλλοι θεωρω κριμα με τετοια ποιοτητα κι αισθηση στο χερι αντι για το μεταλλο που δεν μαζευει και δαχτυλιες να ακουμπας σιλικονη. Για την πισω πλευρα θα δοκιμασω dbrand αν καταφερω να την βαλω. η οθονη ομως χαραζει αν αναπνεεις κοντα της κι εχω περασει απο πολλα κινητα χωρις καμια προστασια. Προσπαθησα το ΣΚ με διαφορες. η curved της Oneplus δεν υπαρχει, το τζαμακι της εταιρειας δεν καταφερα να το βαλω χωρις φυσαλιδες και δεν προστατευει αρκετα κατα τη γνωμη μου. Η Orzly εξεχει λιγο στις ακρες και φαινονται οι τελιτσες στο φως. Η ultimate shield εχει καλη εφαρμογη, οι τελιτσες φαινονται μονο αν ριξεις φακο πανω, αλλα κανει κατι σαν νερα. Ισως να μην την εβαλα σωστα. Ολες ειναι περισσοτερο εχθρικες στις δαχτυλιες απο την οθονη χωρις προστασια. Και η ultimate shield και η Orzly κανουν την οθονη να φαινεται γκρι αντι για total black. τελευται προσπαθεια θα κανω με την Oneplus curved οταν καταστει διαθεσιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Oταν εχω προτινωμενο τυπο δικτύου LTE μου χανει κλήσεις και ερχεται μηνυμα μετα.Εχει κανένας το ιδιο προβλημα?Ειμαι με την 3.2.6. unroot Μία από τα ίδια φίλε μου κ εγώ unroot με 3.2.6 ..ειχα που είχα θέμα με την 3.2.4 με το 4g τώρα χειροτέρεψε το πράγμα...χάνω κλήσεις ,το 4g αφαντο και μου παγώνει πολύ ο chrome παλι...το μόνο που λύθηκε θεωρώ σε αυτήν την αναβάθμιση ή ρύθμιση φωτεινότητας σταμάτησε τα σκαμπανεβάσματα. Αααα και ή μπάταρια τουλάχιστον από χθες το βράδυ που την περασα φεύγει νερό...!!!!! Καλύτερα να μην έβγαζαν τοτε!ένα φτιάχνουν δέκα χαλάνε κάθε φορά!μακάρι ν στρώσει το πράμα κάποια στιγμή!!:(:mad: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μία από τα ίδια φίλε μου κ εγώ unroot με 3.2.6 ..ειχα που είχα θέμα με την 3.2.4 με το 4g τώρα χειροτέρεψε το πράγμα...χάνω κλήσεις ,το 4g αφαντο και μου παγώνει πολύ ο chrome παλι...το μόνο που λύθηκε θεωρώ σε αυτήν την αναβάθμιση ή ρύθμιση φωτεινότητας σταμάτησε τα σκαμπανεβάσματα. Αααα και ή μπάταρια τουλάχιστον από χθες το βράδυ που την περασα φεύγει νερό...!!!!! Καλύτερα να μην έβγαζαν τοτε!ένα φτιάχνουν δέκα χαλάνε κάθε φορά!μακάρι ν στρώσει το πράμα κάποια στιγμή!!:(:mad: Εγω στα δεδομενα δεν εχω προβλημα.Στις κλησεις ομως μεγαλο.Αναγκαστικά το γυρισα σε 3G.Οσο για μπαταρία θα σουμε μετα από 2-3 κύκλους αν χειροτερεψε.Σε 3.2.2 που ημουν όλα ηταν καλα.Για την φωτεινοτητα δεν με απασχολουσε γιατι εχω την εφαρμογη YAAB Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εγω στα δεδομενα δεν εχω προβλημα.Στις κλησεις ομως μεγαλο.Αναγκαστικά το γυρισα σε 3G.Οσο για μπαταρία θα σουμε μετα από 2-3 κύκλους αν χειροτερεψε.Σε 3.2.2 που ημουν όλα ηταν καλα.Για την φωτεινοτητα δεν με απασχολουσε γιατι εχω την εφαρμογη YAAB Συμφωνω ή 3.2.2 απροβληματιστη...ή καλυτερη όλων.αλλο ένα συν της 3.2.6 ή μη υπερθέρμανση... Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Πως το ξερουμε αυτο; Έχει αναφερθεί στα φόρουμ της 1+ ότι το dash charge δουλεύει, άλλωστε η 1+ είναι θυγατρική της OPPO Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ήρθε και το δικό μου σήμερα.Μια χαρα όλα απλά σκέφτομαι αν θα βάλω nova launcer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Σου συνιστω να παραμεινεις με τον launcher που εχει απκμονο του το τηλεφωνο,εμενα πρωσοπικα με εχει βολεψει απιστευτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ήρθε και το δικό μου σήμερα.Μια χαρα όλα απλά σκέφτομαι αν θα βάλω nova launcer... Εγώ έχω βάλει και Nova και Next launcher έτσι για την αλλαγή.Τελικα γύρισα πάλι σε αυτόν που έχει το κινητό. Μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλός και πιο γρήγορος σε σχέση με τους άλλους. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ήρθε και το δικό μου σήμερα.Μια χαρα όλα απλά σκέφτομαι αν θα βάλω nova launcer... Καλομιλητο.... Με ποια έκδοση ήρθε το κινητό; 3.2.6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Σου συνιστω να παραμεινεις με τον launcher που εχει απκμονο του το τηλεφωνο,εμενα πρωσοπικα με εχει βολεψει απιστευτα Από πού και ως πού το συνιστάς; Και μένα με έχει βολέψει ο τάδε launcher αλλά αν κάνω σύσταση σε forum δεν πρέπει να το αιτιολογήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μία από τα ίδια φίλε μου κ εγώ unroot με 3.2.6 ..ειχα που είχα θέμα με την 3.2.4 με το 4g τώρα χειροτέρεψε το πράγμα...χάνω κλήσεις ,το 4g αφαντο και μου παγώνει πολύ ο chrome παλι...το μόνο που λύθηκε θεωρώ σε αυτήν την αναβάθμιση ή ρύθμιση φωτεινότητας σταμάτησε τα σκαμπανεβάσματα. Αααα και ή μπάταρια τουλάχιστον από χθες το βράδυ που την περασα φεύγει νερό...!!!!! Καλύτερα να μην έβγαζαν τοτε!ένα φτιάχνουν δέκα χαλάνε κάθε φορά!μακάρι ν στρώσει το πράμα κάποια στιγμή!!:(:mad: Εκεί που είμαι έτοιμος να το παραγγείλω βλέπω κάτι τέτοιες δημοσιεύσεις και απογοητεύομαι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Έχει αναφερθεί στα φόρουμ της 1+ ότι το dash charge δουλεύει, άλλωστε η 1+ είναι θυγατρική της OPPO Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Καλό αυτό... Θα έχω και τον φορτιστή του find 7 καβατζα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εκεί που είμαι έτοιμος να το παραγγείλω βλέπω κάτι τέτοιες δημοσιεύσεις και απογοητεύομαι :( Το καλό είναι ότι βγάζουν πολύ συχνά ενημερώσεις. Είναι καθαρά θέμα software τα παραπάνω. Δεν υπάρχει λόγος για απογοήτευση. Προχώρα και δεν θα χάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts