Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ορίστε και μια φώτο ειναι λίγο κακής ποιότητας γιατί ειναι τραβηγμένη από παλιό κινητό αλλά φαίνεται.

IMG_0713.jpg

Είναι όντως πολύ χάλια αυτό,τι να πω δεν θα βγάλω τη μαμά ζελατίνα ακόμα.

send from my oneplus 3

Καμιά σχέση με το δικό μου σαν εφαρμογή....και ή συσκευασία του δικού μου δεν έχει καμια σχέση με αυτή....βασικά σε μενα δεν υπήρχε συσκευασία ήταν το tempered glass μέσα σε ένα κουτί σαν αυτά που βάζεις δώρα...και το είχα πάρει 6,90€.

Καμιά σχέση με το δικό μου σαν εφαρμογή....και ή συσκευασία του δικού μου δεν έχει καμια σχέση με αυτή....βασικά σε μενα δεν υπήρχε συσκευασία ήταν το tempered glass μέσα σε ένα κουτί σαν αυτά που βάζεις δώρα...και το είχα πάρει 6,90€.

Τι συσκευασία που την ειδες;

Sorry τώρα είδα ότι ανέβασε μετά φωτογραφίες με τη συσκευασία

send from my oneplus 3

Αρα επιβεβαιώνετε ότι πρόκειται για άλλη παρτίδα...

Σημασία έχει ότι δεν μπορούμε να βρούμε τζαμακι που να μας κάνει τι πρόβλημα και αυτο.

Αυτό δεν είναι rainbow effect ,αυτό δεν κάνει καθόλου εφαρμογή στα πλαϊνά της συσκευής

Δεν κάνει ούτε πάνω κάτω σωστή εφαρμογή

send from my oneplus 3

Πριν είχα της nillkin το οποίο δεν έκανε εφαρμογή δεξιά και αριστερά,αυτο δεν κάνει ούτε πάνω κάτω :( και απο αίσθηση πολύ κατώτερο απο το το nillkin.

Εγώ παιδιά όσο προσπαθούσα να γλυτώσω το 25ευρω, τελικά ενέδωσα και παρήγγειλα το μαμά curved. Καμιά φορά εκεί που πας να γλυτώσεις τα πολλά, δίνεις περισσότερα. Στη τελική καλύτερα γυμνό, πάρα κουκίδες στην οθόνη λες και έχω κινητό λαϊκής.

Εγώ παιδιά όσο προσπαθούσα να γλυτώσω το 25ευρω, τελικά ενέδωσα και παρήγγειλα το μαμά curved. Καμιά φορά εκεί που πας να γλυτώσεις τα πολλά, δίνεις περισσότερα. Στη τελική καλύτερα γυμνό, πάρα κουκίδες στην οθόνη λες και έχω κινητό λαϊκής.

Το σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αφού δεν βλέπω άλλη λύση.

μολις εβαλα το ozrly οχι το version 2 , την πρωτη.

μπηκε τελεια. αλλα στην μεση κανει σαν κυμα. eainbow effect? ελπιζω να φυγει τελειως.

περιμενω και την v2 απο amazon για καβατζα!

το καλο ειναι οτι πιανει ολη την οθονη.

Ρε παιδιά κινητά που έχουν τα μισά λεφτά και η μπροστινή τους κάμερα έχει το κόλπο που ασπριζει με φουλ φωτεινότητα πριν την σελφι. Και εμάς δεν

Καμία εφαρμογή που να το κάνει;

Sent from 1+3

1+7 Pro

Και εγώ ήλπιζα αλλά δεν φεύγει. Δηλαδή οι τελίτσες δεν σε ενοχλούν?

εφυγε τελικα!

το πρωι που σηκωθηκα ηταν λιγο.

τωρα δεν φαινεται καθολου!

οι τελιτσες δεν με ενοχλουν μονο οταν ειναι μαυρη η οθονη φαινονται.

Ρε παιδιά κινητά που έχουν τα μισά λεφτά και η μπροστινή τους κάμερα έχει το κόλπο που ασπριζει με φουλ φωτεινότητα πριν την σελφι. Και εμάς δεν

Καμία εφαρμογή που να το κάνει;

Sent from 1+3

Δοκιμασε το Snapchat αυτό χρησιμοποιώ

Άσχημα νέα ....δυστυχώς όλο Και ποιο αληθινό μοιάζει παρά φήμες ..

http://m.gsmarena.com/oneplus_3t_could_launch_as_soon_as_november_14-news-21438.php

Άσχημα νέα ....δυστυχώς όλο Και ποιο αληθινό μοιάζει παρά φήμες ..

http://m.gsmarena.com/oneplus_3t_could_launch_as_soon_as_november_14-news-21438.php

και γιατί είναι άσχημα νέα ?

Ασε που μπορεί στο ΄΄απλό΄΄ να ρίξουν την τιμή

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αδιάφορο λίγο.Σήμερα μου ήρθε το nilkin cp+ και δυστυχώς ούτε αυτό κάνει καθώς στο κέντρο δεν κολλάει καλά και κάνει νερά.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Και εμένα έτσι μου ήρθε χωρίς συσκευασία,αλλα φοβάμαι να βγάλω την ζελατίνα μήπως καί δεν κάτσει καλά

send from my oneplus 3

Και εμένα έτσι μου ήρθε χωρίς συσκευασία,αλλα φοβάμαι να βγάλω την ζελατίνα μήπως καί δεν κάτσει καλά

send from my oneplus 3

Τι να σου πω;;;μην σε πάρω και στον λαιμό μου...κράτα αυτό που φοράει όσο αντέξει και μετά δοκίμασε το....αλλά ρε φίλε παράγγειλατε δύο ίδια tempered glass από το ίδιο μαγαζί και ήρθε απ ότι φαίνεται άλλο στον ενα και άλλο στον άλλο...ότι νάναι....

Ρε παιδια δεν εχω δει τιποτα για το tempered της ultimate shield. Εγω αυτο εχω και μου φαινεται μια χαρά εκτος απο το οτι χανει λιγο το μαυρο νομιζω. Δεν το εχει κανεις;;;

Ρε παιδια δεν εχω δει τιποτα για το tempered της ultimate shield. Εγω αυτο εχω και μου φαινεται μια χαρά εκτος απο το οτι χανει λιγο το μαυρο νομιζω. Δεν το εχει κανεις;;;

Το είχα εγώ. Κλασικά.. τελίτσες στην οθόνη καθώς και rainbow.

Με τζαμάκι και με θήκη από την Orzly!!

Τέλεια εφαρμογή και προστασία για τα δικά μου τα γούστα

1+ Never Settle