leo06 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Πόσα νήματα έχει δηλαδή το OnePlus 3 αν υπάρχει ξεχωριστό για το σέρβις; Ο_ο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445307 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Έχει παρατηρήσει κανείς μειώσει της φωτεινότητας με την beta 30? Τομείς πάντα κάτω από 50%, 30-40% και μετά το update στην 30 είναι πάρα πολύ σκοτεινό, πρέπει να ανεβάσω σχεδόν 70% για να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Στον λογαριασμό σου, πηγαίνεις στο ORDERS, βρίσκεις την συσκευή και πατάς APPLY RMA Συνέχισε την κουβέντα αν θες (και δώσε μας την εμπειρία σου) στο νήμα περι service ευχαριστω πολυ! το προβλημα φαινεται να αποκατασταθηκε. ισως καποιο κολλημα. καλου κακου δε πολυχρησιμοποιω το lock button.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 ... καλου κακου δε πολυχρησιμοποιω το lock button.. :lol: Καλά κάνεις! Μπορείς να ενεργοποιησεις και το Double Tap (Home button) to Turn Off Screen για περαιτέρω μειωση χρήσης...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Κατεβάζεις την ρομ και την περνάς ως local upgrade Unleashed by my rooted OP3T in 8.0Οκ !Όλα καλά ευχαριστώ! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Έχει προκύψει από χτες ένα update 35mb Μόνο για Ινδία, το οποίο διορθώνει κάποια μικροπροβλήματα. μπορεί να το βάλει βέβαια ο καθένας με vpn επιλέγοντας χώρα Ινδία απλά είναι αδιάφορο, έρχεται ωστόσο update για την αναβάθμιση σε 5.0.2 σε λίγες μέρες Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosgol Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Κατοχος lg g5 se αξιζει η αλλγη για το 1+3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Κατοχος lg g5 se αξιζει η αλλγη για το 1+3? Όχι......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lok599 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Εγώ από LG g4 πήγα στο oneplus 3 και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Νομίζω ότι το g5 se δεν είναι καλύτερο από το g4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Κατοχος lg g5 se αξιζει η αλλγη για το 1+3? Με τα 1000 αξίζει να πας από g5se σε op3!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Κατοχος lg g5 se αξιζει η αλλγη για το 1+3? Μόνο σε κάμερα θα χάσεις....Σε όλα τα άλλα ανώτερο το 1+3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Καλημέρα παιδιά. Μου έσπασε το τζαμάκι της πίσω κάμερας. Παίζει ανταλλακτικό ή επιδιόρθωση εδώ Ελλάδα ή ψάχνομαι για το επίσημο service;Λάρισα είμαι και δεν ρώτησα ακόμη σε 1 2 καταστήματα. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 το βλεπω δυσκολο για εδω αλλα ας περιμενεις καμμια απαντηση και απο κανεναν αλλον...παντως για σιγουρια δεν το στελνεις στο σερβις καλυτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον έτσι θα γίνει, απλά θα μιλήσω με κάνα δυο φίλους που ασχολούνται και θα σας πω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Καλημέρα παιδιά. Μου έσπασε το τζαμάκι της πίσω κάμερας. Παίζει ανταλλακτικό ή επιδιόρθωση εδώ Ελλάδα ή ψάχνομαι για το επίσημο service;Λάρισα είμαι και δεν ρώτησα ακόμη σε 1 2 καταστήματα. Ευχαριστώ Ελα πατρίδα Αν έχεις υπομονη να περιμένεις, τζαμπα από ALI...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Ελα πατρίδα Αν έχεις υπομονη να περιμένεις, τζαμπα από ALI...!Ευχαριστώ πατρίδα. Είδα και στο ebay, αλλά θα έρθουν πριν το Πάσχα λες; Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Τελικά παρήγγειλα από γερμανικό amazon και θα το έχω σύντομα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Σκέφτομαι την πώληση του onePlus 3, οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει μνμ. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 έχω πρόβλημα με την μεταφορά δεδομένων με usb. είτε σε πισι είτε σε otg βγάζει ερορ και πιστεύω πως είναι θέμα του usb και θα πρέπει να πάει στο σέρβις. καμια ιδέα? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 έχω πρόβλημα με την μεταφορά δεδομένων με usb. είτε σε πισι είτε σε otg βγάζει ερορ και πιστεύω πως είναι θέμα του usb και θα πρέπει να πάει στο σέρβις. καμια ιδέα?Άλλο καλώδιο δοκίμασες; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 καλώδιο όχι αλλά δοκίμασα 2 otg adaptor και ένα σωρό φλασακια. σε ένα αρχείο 8 γιγα κάπου στα 4 γιγα σταματάει. μίλησα με την 1+ και μου έδειξε ένα θέμα στο φόρουμ τους το οποίο δεν βοηθάει ιδιαίτερα και όταν του είπα ότι δεν βοηθάει βγήκαν από την συζήτηση. δυστυχώς δεν έχω και πισι της προκοπής εδώ τώρα και θα πρέπει να το κάνω με otg. είναι πάντως απαράδεκτο στο 2018 να μην μπορείς να κάνεις κάτι τόσο απλό. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλημέρα σε όλους, το NFC σας λειτουργεί κανονικά? Δοκίμασα χθες να "διαβάσω" τα στοιχεία μιας prepaid κάρτας για μετρό από άλλη χώρα (μέσω app που έχω εγκαταστήσει) αλλά δεν τη διάβαζε. Την ίδια κάρτα με την ίδια εφαρμογή, το κινητό της φίλης μου (S8) τη διάβαζε χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Εμενα με κάποια αυτοκόλλητα (NFC) που πήρα για "ενεργοποιηση" λειτουργιών, παιζει κανονικά το NFC... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλημέρα σε όλους, το NFC σας λειτουργεί κανονικά? Δοκίμασα χθες να "διαβάσω" τα στοιχεία μιας prepaid κάρτας για μετρό από άλλη χώρα (μέσω app που έχω εγκαταστήσει) αλλά δεν τη διάβαζε. Την ίδια κάρτα με την ίδια εφαρμογή, το κινητό της φίλης μου (S8) τη διάβαζε χωρίς κανένα πρόβλημα.Μπορεί να παίζει ασυμβατότητα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Μπορεί να παίζει ασυμβατότητα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Της κάρτας με τη συσκευή? Νόμιζα πως το NFC είναι κοινό πρότυπο. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts