tigreos Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ηχογραφεί και τους δύο συνομιλητές ή μόνο τον έναν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εμένα δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω 3Τ με 4.1.7 Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Η εφαρμογή για στοκ oneplus 3 κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Η εφαρμογή για στοκ oneplus 3 κάνει στην εφαρμογή ο τύπος το μόνο που αναφέρει είναι ΄΄ !!!TESTED ONLY ON Oxygen OS 4+!!! ΄΄ edit η απάντηση του προγραμματιστή είναι ότι δεν είναι συμβατή με stock rom Edited September 15, 2017 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 στην εφαρμογή ο τύπος το μόνο που αναφέρει είναι ΄΄ !!!TESTED ONLY ON Oxygen OS 4+!!! ΄΄ edit η απάντηση του προγραμματιστή είναι ότι δεν είναι συμβατή με stock rom υπάρχει αντιστοιχη για stok rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 υπάρχει αντιστοιχη για stok rom Ποστάρεις αν θες ποια είναι αυτή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ποστάρεις αν θες ποια είναι αυτή ? Ρωτάω αν υπαρχει αντιστοιχη εφαρμογή στο play store για κατέβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ρωτάω αν υπαρχει αντιστοιχη εφαρμογή στο play store για κατέβασμα. στις ερωτήσεις βάζουμε και ένα ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης :D Μάλλον δεν υπάρχει οποτε η λύση είναι εδώ https://android.gadgethacks.com/how-to/best-way-record-calls-your-oneplus-3-3t-0178322/ και δουλεύει ( μόλις την τσεκαρα ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 στην εφαρμογή ο τύπος το μόνο που αναφέρει είναι ΄΄ !!!TESTED ONLY ON Oxygen OS 4+!!! ΄΄ edit η απάντηση του προγραμματιστή είναι ότι δεν είναι συμβατή με stock rom Τι εννοεί δεν είναι συμβατή με stock rom; Μήπως εννοείς ότι θέλει να είναι root. Αφού λέει oxygen os 4+. Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα. Δουλεύει απροβληματιστα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Τι εννοεί δεν είναι συμβατή με stock rom; Μήπως εννοείς ότι θέλει να είναι root. Αφού λέει oxygen os 4+. Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα. Δουλεύει απροβληματιστα. Sent from my iPad using Tapatalk σε 3T με 4.1.7 δεν λειτουργεί πάντως. Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 σε 3T με 4.1.7 δεν λειτουργεί πάντως. Sent from my 1+3T Είσαι ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Είσαι ρουτ? Τελικά υπάρχει στο play store αντίστοιχη εφαρμογή ηχογράφησης για stock και όχι για root συσκευές??? ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι ρουτ? Τελικά υπάρχει στο play store αντίστοιχη εφαρμογή ηχογράφησης για stock και όχι για root συσκευές??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Τελικά υπάρχει στο play store αντίστοιχη εφαρμογή ηχογράφησης για stock και όχι για root συσκευές??? ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά υπάρχει στο play store αντίστοιχη εφαρμογή ηχογράφησης για stock και όχι για root συσκευές??? Το ACR νομίζω δεν θέλει ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Το ACR νομίζω δεν θέλει ρουτ Το ACR το έχω και παίζει καλά. Χωρίς ρουτ εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Το ACR νομίζω δεν θέλει ρουτ[/quote Ευχαριστώ δουλεύει άψογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να κλειδώσουμε τα εικονίδια της μπάρας ώστε να ΜΗΝ έχουμε πρόσβαση από την lock screen;;; Π.Χ από την lock screen μπορώ να κλείσω το wifi και το 4G χωρίς να ξεκλειδώσω το κινητό αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι πρόβλημα όταν το χάσεις η στο κλέψουν. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Πώς σας φάνηκε ο νέος launcher?Εγώ δε τον συνηθησα ακόμα... Επίσης κανένα καλό screen protector έχετε να προτείνετε? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Πώς σας φάνηκε ο νέος launcher?Εγώ δε τον συνηθησα ακόμα... Επίσης κανένα καλό screen protector έχετε να προτείνετε? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εγώ να είμαι ειλικρινής χαλάστηκα. Είχα συνηθίσει να κάνω swipe up για να ανοίγει το google και να έχω κάτω στη μέση το icon για τις υπόλοιπες εφαρμογές (drawer). Τώρα μας τα γύρισαν τούμπα. Swipe up για τις εφαρμογές και icon για Google.. :wacko: Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Όλα θέμα συνήθειας είναι. Και εμένα στην αρχή με ξένισε λίγο αλλά βρήκα πάλι το ρυθμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Εγώ να είμαι ειλικρινής χαλάστηκα. Είχα συνηθίσει να κάνω swipe up για να ανοίγει το google και να έχω κάτω στη μέση το icon για τις υπόλοιπες εφαρμογές (drawer). Τώρα μας τα γύρισαν τούμπα. Swipe up για τις εφαρμογές και icon για Google.. :wacko: Για αναζήτηση βάλτο αριστερά σαν widget ή παρατεταμένο πάτημα το κεντρικό κουμπί, βολεύει μια χαρά Edited September 28, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitall Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 καλησπερα. μετα την καινουργια αναβαθμιση, μου εβγαλε την εφαρμογη που ειχε για μουσικη. εχει να προτεινει κανενας καμια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 καλησπερα. μετα την καινουργια αναβαθμιση, μου εβγαλε την εφαρμογη που ειχε για μουσικη. εχει να προτεινει κανενας καμια? Poweramp:) Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 καλησπερα. μετα την καινουργια αναβαθμιση, μου εβγαλε την εφαρμογη που ειχε για μουσικη. εχει να προτεινει κανενας καμια? pi music player https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Project100Pi.themusicplayer Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι κάνει ακριβώς η λειτουργία Do Not Disturb; Μέχρι τώρα μπορούσαμε να τη ενεργοποιήσουμε από το slider που υπάρχει στο κινητό. Στην τελευταία αναβάθμιση λογισμικού υπάρχει και ως λειτουργία πλέον στο software και μπορούμε να δηλώσουμε να ενεργοποιείται και όταν τρέχουμε κάποια εφαρμογή/παιχνίδι. Το έκανα για ένα παιχνίδι που παίζω, αλλά δεν κατάλαβα τι γίνεται!!!!! Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Νομίζω ότι είσαι σαν airplane mode και τηλέφωνο να σε καλούν δε σε ενοχλεί-σταματαει από την εργασία-ωρα που του έχεις βάλει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts