mazdakias Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Παιδιά.., προσοχή με την αναβάθμιση σε stock 4.1.6 Διάβασα στο φόρουμ της oneplus και αναφέρουν προβλήματα με το Google Play.., δν ανοίγει κάποιες εφαρμογές.., προβλήματα στο σήμα του Wi-Fi...και διααφορα άλλα... (έλεος δλδ!!! Δεν είναι Beta να έχει τέτοια θέματα..) Παρόλα αυτά όποιος το έχει κάνει ας πει εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Παιδιά.., προσοχή με την αναβάθμιση σε stock 4.1.6 Διάβασα στο φόρουμ της oneplus και αναφέρουν προβλήματα με το Google Play.., δν ανοίγει κάποιες εφαρμογές.., προβλήματα στο σήμα του Wi-Fi...και διααφορα άλλα... (έλεος δλδ!!! Δεν είναι Beta να έχει τέτοια θέματα..) Παρόλα αυτά όποιος το έχει κάνει ας πει εντυπώσεις... Δεν έχω παρατηρήσει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 και η μπέτα 17 τα ίδια θέματα είχε, δεν άνοιγε το twitter, το swiftkey. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 και η μπέτα 17 τα ίδια θέματα είχε, δεν άνοιγε το twitter, το swiftkey.Υποτίθεται ότι με την 18 αυτά λύνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Παιδιά.., προσοχή με την αναβάθμιση σε stock 4.1.6 Διάβασα στο φόρουμ της oneplus και αναφέρουν προβλήματα με το Google Play.., δν ανοίγει κάποιες εφαρμογές.., προβλήματα στο σήμα του Wi-Fi...και διααφορα άλλα... (έλεος δλδ!!! Δεν είναι Beta να έχει τέτοια θέματα..) Παρόλα αυτά όποιος το έχει κάνει ας πει εντυπώσεις... Μέχρι τώρα δεν έχω τέτοια θέματα όλα δουλεύουν καλα...Ίσως είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Μέχρι τώρα δεν έχω τέτοια θέματα όλα δουλεύουν καλα...Ίσως είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Επιβεβαιώνω κι εγώ πως δεν υπάρχει θέμα. Βέβαια την πέρασα με clean install γιατί παίχτηκε κοκομπλόκο με την TWRP αλλά έτερον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Εγω που περασα την 4.1.6 μεσω twrp k root κ με clean cache κανενα απολύτως πρόβλημα...ισα ισα κ απο τις πιο καλες αναβαθμισεις... οποίος έχει θεματακια ας κανεις ένα καθαρισμό της cache ή ακόμα καλύτερα μια επαναφορα εργοστασιακων γιατί πιθανότατα δεν εχςι "κάτσει" η ρομ καλα. Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 ποια έκδοση twrp και root χρησιμοποιεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 TWRP blu_spark https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/oneplus-3--3t-cross-device-development/kernel-t3404970/page552 SuperSU v2.82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 εγώ σε 3Τ δεν έχω τέτοια θέματα, μόνο ανέβασμα θερμοκρασιας στην περιοχή της κάμερας και χειρότερη μπαταρια. Που τα είχα και από την 4.1.5 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 ποια έκδοση twrp και root χρησιμοποιεις; Twrp blue_spark 3.1.1 k superSu 2.82 Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazdakias Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Εγω που περασα την 4.1.6 μεσω twrp k root κ με clean cache κανενα απολύτως πρόβλημα...ισα ισα κ απο τις πιο καλες αναβαθμισεις... οποίος έχει θεματακια ας κανεις ένα καθαρισμό της cache ή ακόμα καλύτερα μια επαναφορα εργοστασιακων γιατί πιθανότατα δεν εχςι "κάτσει" η ρομ καλα. Το έχω μαμά το τηλέφωνο φίλε και γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος..!! Μόνο τις εργοστασιακές αναβαθμίσεις του κάνω όποτε βγουν... clean cache ok να κάνω αν χρειαστεί.., αλλά άμα είναι να θέλει και επαναφορά κάθε φορά π κάνουμε μια αναβάθμιση.., εε δε γίνεται..!! Καλή και η 4.1.5!! (την έχω ξαναπάθει να θέλει εργοστασιακές.., με το δακτυλικό αποτύπωμα κ το μοτίβο που δεν τα αναγνώριζε σε προηγούμενη αναβάθμιση μετά την επανεκκίνηση.. Οπότε εάν έχει άλλα θέματα τώρα δε ρισκάρω.. Δε μπορώ να κάτσω να ξαναστήσω παααλι το τηλέφωνο απ την αρχή.. :sorry: ) Μέχρι τώρα δεν έχω τέτοια θέματα όλα δουλεύουν καλα...Ίσως είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Μακάρι να μην έχει θέματα φίλε.., αλλά είναι πολλοί πάντως απ' ο,τι είδα που έχουν δυστυχώς... Τιι να πω.., καλή τύχη σε όποιον τη βάλει..!! :) Εγώ μάλλον θα περιμένω την επόμενη... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Μη μου λέτε τέτοια, μόλις την πέρασα κι έκανα wipe cache..! :eek: Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. Θα σας πω αν δω κάτι. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Εγώ με h2os στην τελευταία αναβάθμιση τίποτα απολύτως όλα τέλεια ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εγώ με h2os στην τελευταία αναβάθμιση τίποτα απολύτως όλα τέλεια ! Επειδή είχα περάσει από αρκετές Hydrogen κυρίως beta, θα έλεγα ότι είναι πιο προσεγμένες σε σχέση με τις Oxygen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Επειδή είχα περάσει από αρκετές Hydrogen κυρίως beta, θα έλεγα ότι είναι πιο προσεγμένες σε σχέση με τις Oxygen. Η αλήθεια είναι πως ναι ! Συγκεκριμένα επειδή όταν μιλάω στο τηλέφωνο θέλω να έχω πρόσβαση σε MB κάτι που για κάποιο λόγο μόνο στην h2os γίνεται ενώ στην oxygen όχι βολεύει πάρα πολύ ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 όταν μιλάω στην μια σιμ, στην δεύτερη ούτε χτυπάει (λογικό) αλλά ούτε βγάζει στον άλλο κατειλημμένο και το χειρότερο ούτε έρχεται μήνυμα όπως όταν είναι κλειστό.Βγάζει στον άλλον ότι ο αριθμός δεν υπάρχει.Το δοκίμασα πολλές φορές και πάντα αυτό βγάζει.Μήπως είναι θέμα της μπέτα ή της ρομ γενικά?Είναι πολύ σημαντικό γιατί αν βγάζει δεν υπάρχει δεν πρόκειται να ξαναπάρει αυτός που πήρε.Μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος που έχει stable ή άλλο οποιαδήποτε ρομ να μας πει? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 όταν μιλάω στην μια σιμ, στην δεύτερη ούτε χτυπάει (λογικό) αλλά ούτε βγάζει στον άλλο κατειλημμένο και το χειρότερο ούτε έρχεται μήνυμα όπως όταν είναι κλειστό.Βγάζει στον άλλον ότι ο αριθμός δεν υπάρχει.Το δοκίμασα πολλές φορές και πάντα αυτό βγάζει.Μήπως είναι θέμα της μπέτα ή της ρομ γενικά?Είναι πολύ σημαντικό γιατί αν βγάζει δεν υπάρχει δεν πρόκειται να ξαναπάρει αυτός που πήρε.Μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος που έχει stable ή άλλο οποιαδήποτε ρομ να μας πει? Το κινητό (οπως κ η συντριπτική πλειοψηφία της αγορας) ειναι dual standby k οχι dual active γιαυτο κ φαίνεται κλειστη η δεύτερη καρτα οταν μιλας στην πρωτη κ αντίστροφα καθότι έχει μονο μία κεραία τηλεφωνίας κ ενα τσιπ gsm. Το μονο που μπορείς να κάνεις ειναι να ενεργοποιησεις την ειδοποίηση κλησεων με μνμ ή τηλεφωνητή για οταν σε παίρνουν κ ειναι κλειστο το οποιο είναι υπηρεσία δικτυου(cosmote,wind, Vodafone) Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 το ξανά γράφω, όταν το έχω κλειστό έρχεται ειδοποίηση ότι είναι κλειστό και στις δύο κάρτες. όταν μιλάω όμως στην πρώτη η δεύτερη βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει ο αριθμός. λέει ο αριθμός που καλέσατε δεν υπάρχει. αυτό είναι πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) Τι να σου πω...εμενα δεν εχει τέτοια συμπεριφορά.Αν για οποιοδήποτε λογο μια καρτα φαίνεται ότι είναι κλειστη-εκτος δικτύου γενικα ,την στιγμή που έχεις ενεργοποιημένη την ειδοποίηση με μνμ, θα έπρεπε μα ενημερωνεσαι...κ ας ηταν κ προβλημα του τηλεφώνου... Πιο πολύ προβλημα δικτυου μου φαίνεται όμως...η wind κανει κατι τετοιες μ@#€#@ς συνηθως, οπως κ να κόβεται η γραμμη εκει που μιλας ,να φαίνεται οτι ειναι κλειστο , να μην μπορει να παρεις τηλ κλπ κλπ κ μετα ψαχνομαστε τι φταίει. Edited June 20, 2017 by hs2000corolla Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) βρήκα άκρη, όταν μιλάω στην 2η στην πρώτη λέει είναι κλειστό και έρχονται και τα σμς κανονικά.στην δεύτερη ενώ όταν είναι κλειστό έρχονται σμς όταν μιλάω στην 1η δεν έρχονται.τεσπα, μάλλον είναι θεμα του παρόχου η ότι είναι σε roaming. Edited June 20, 2017 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Χωρίς οπτικό σταθεροποιητή και 5 κάμερες να είχε, χειρότερη κάμερα από το 3Τ θα έχει. Δυστυχώς. Καλώς ή κακώς με το S7 EDGE πάντα έβγαζα πολύ καλύτερες φωτογραφίες και ειδικά σε low light συνθήκες. Τώρα έφτιαξαν το διάφραγμα στο 1.7 και εκεί που λες τέλεια, επιτέλους κλπ. σου βγάζουν τον οπτικό σταθεροποιητη.Τι να πεις... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγματικά απορώ γιατί δεν έβαλαν ois... Απλά απαράδεκτοι.... HTC 10 Black leather Power Εχουμε θεμα για το 1+5, αν θελετε εκει. Εδω μιλαμε για το 1+3. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Πιστεύετε ότι παίζει να γίνει port το smart του 1+5 ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Σχεδόν 5 ώρες μου έβγαλε σήμερα το 1+3 με τελευταία beta και κανονική χρήση. Εκτός φορτιστή 23 ώρες από χτες το βράδυ. Καταπληκτικό αποτέλεσμα. Με δεδομένα, με ομιλία whatsapp, με λίγη χρήση χάρτη και Gps, Browsing, reddit, whatsapp, camera, όλα τα sync και Google photos backup κλπ Τελευταία beta. Battery life 1+3 https://imgur.com/gallery/08PAc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 με powernap και amplify δεν έπεφτε ποτέ κάτω από 6 ώρες.έχω φτάσει μέχρι και 8 με wifi Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts