skatzivas Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ίσως να είναι κάποια εφαρμογή Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ειδα στο battery οτι το phone idle ηταν στο 4% και το hangouts που δεν το χρησιμοποιω ποτέ στο 3% Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Μετακινήθηκαν off topic μηνύματα που δεν αφορούσαν την συγκεκριμένη συσκευή Συνεχίζουμε με σχόλια επάνω στο θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Γεια σας !!Ειμαι κάτοχος απο την αρχη αλλα τωρα τελευταια αντιμετωπίζω το πρόβλημα με τις θολές φωτογραφίες .Εχει κανείς το ιδιο θεμα ?Διαβασα λιγο αλλα απάντηση δεν βρηκα .Εκανα clear cache αλλα τιποτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ανέβασε μια να δούμε Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Εχω ανεβάσει στο dropbox 3 τελευταίες : https://www.dropbox.com/sh/kr8pxkttvbzmi8c/AADlsvIdqsrpHDUcwJ7f4YPOa?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Πήγαινε στο σέρβις καλύτερα Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Σήμερα από το πρωί το τηλέφωνο έκαιγε (39 βαθμοι) το έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Από εκείνη την ώρα δεν έχει μέσα το τηλέφωνο ήχους, για να βάλω ήχο κλήσης κατέβασα το Zedge. Tι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Περίεργο.εκανες κάνα ρισταρτ μπας και στρώσει;δεν ξέρω τι να σου πω Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Περίεργο.εκανες κάνα ρισταρτ μπας και στρώσει;δεν ξέρω τι να σου πω Sent from Winterfell using crow Έκανα αλλά δεν υπάρχει κανένας ήχος Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Έκανα αλλά δεν υπάρχει κανένας ήχος. Ξανά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι δεν υπάρχουν ήχοι συστήματος Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Έκανα αλλά δεν υπάρχει κανένας ήχος Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περίεργα πράγματα. Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Δοκίμασε να κατεβάσεις full ROM και να την περάσεις από recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εμενα δεν το αναγνωρίζει κανένα pc...Ενώ συνδέεται δε με αφήνει να αντιγράψω φωτογραφίες... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εμενα δεν το αναγνωρίζει κανένα pc...Ενώ συνδέεται δε με αφήνει να αντιγράψω φωτογραφίες... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μπες developer settings και άλλαξε την USB σύνδεση Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εμενα δεν το αναγνωρίζει κανένα pc...Ενώ συνδέεται δε με αφήνει να αντιγράψω φωτογραφίες... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Όταν το συνδέεις αλλάζεις τον τρόπο συνδέσεις από τις ειδοποιήσεις; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) Μπες developer settings και άλλαξε την USB σύνδεση Sent from Winterfell using crow Eυχαριστω το βρήκα! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited May 15, 2017 by kostis20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 αν ενδιαφέρεται κανείς έβαλα αγγελία το δικό μου.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 αν ενδιαφέρεται κανείς έβαλα αγγελία το δικό μου.ευχαριστώ Γιατί και πόσο? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Γιατί και πόσο? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk κυρίως θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο και να πάρω ένα με καλύτερη κάμερα για το παιδί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 κυρίως θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο και να πάρω ένα με καλύτερη κάμερα για το παιδί. Μου μύριζει Samsung? Πόσο φίλε? Από περιέργεια... Υ.γ. σόρυ για το off topic Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Μπα δεν εμπιστεύομαι σαμμυ. Θα δω.κατσε να πουληθεί πρώτα Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εδώ και καμιά βδομάδα στην εφαρμογή Phone, έχει θολώσει η εικόνα με τα γράμματα που εμφανίζεται στις επαφές που με καλούν και δεν έχω βάλει κάποια εικόνα (πχ. το Μ για την κλήση από το μαμά, το Δ για το Δήμητρα, κοκ), ενώ κάποια στιγμή παραμορφώνονται και οι ίδιες οι φωτογραφίες που βάζω στις επαφές. Αρχικά χάνονται τα χρώματα ή εμφανίζονται οριζόντιες γραμμές στην εικόνα, μέχρι που δεν φαίνεται τίποτα!!!!! Κάποιος άλλος που να έχει παρόμοιο πρόβλημα; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Περίεργα πράγματα ρε φίλε Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εδώ και καμιά βδομάδα στην εφαρμογή Phone, έχει θολώσει η εικόνα με τα γράμματα που εμφανίζεται στις επαφές που με καλούν και δεν έχω βάλει κάποια εικόνα (πχ. το Μ για την κλήση από το μαμά, το Δ για το Δήμητρα, κοκ), ενώ κάποια στιγμή παραμορφώνονται και οι ίδιες οι φωτογραφίες που βάζω στις επαφές. Αρχικά χάνονται τα χρώματα ή εμφανίζονται οριζόντιες γραμμές στην εικόνα, μέχρι που δεν φαίνεται τίποτα!!!!! Κάποιος άλλος που να έχει παρόμοιο πρόβλημα; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Μάνο αν έβαλες beta 6 περίμενε το καινούριο update της 7 που θα διωρθωσει τα προβλήματα του dialér γιατί λόγο αλλαγών στην 6 είχε πολλά bug Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μάνο αν έβαλες beta 6 περίμενε το καινούριο update της 7 που θα διωρθωσει τα προβλήματα του dialér γιατί λόγο αλλαγών στην 6 είχε πολλά bug Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαι με beta15, λες ότι είναι bug; Γιατί όπως είναι φυσικό, συνέβει ΜΟΝΟ σ' εμένα. :worry: Είναι πάντως πολύ περίεργο. Έχει χαλάσει μιλάμε, το φόντο της μαμά εικόνας του Phone, είναι παραμορφωμένο το γράμμα και ξεθοριασμένο το χρώμα που το περιβάλλει!! Νομίζω για να πετύχεις κάτι τέτοιο θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Αν μπορέσω το βραδάκι θα βάλω την beta16, να δω αν διορθώνεται το πρόβλημα. Είναι μακακία κάθε 2 μέρες να μπαίνεις και να βάζεις ξανά και ξανά τις ίδιες φωτογραφίες στις επαφές σου. Και το χειρότερο είναι ότι ΔΕΝ σ' αφήνει η ίδια η Google να εγκαταστήσεις σε μη Nexus/Pixel κινητά τον Dialer της και τα Contacts της, να ξεμπερδεύεις με τα πειράματα. :confused: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts