hsigma Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Στο gmail μπορείς να καταχωρήσεις και exchange λογαριασμούς όπως Outlook κτλ... Το γνωρίζω αυτό, απλώς θα ήθελα να έχω ένα ξεχωριστό app για να μην μπλέκω καθόλου με το gmail μου. (παραξενιές :D) Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Νομίζω ότι αυτό θα σου κάνει τη δουλειά: https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.dreambit.autoanswer%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dauto%2Banswer%2Bandroid%26pcampaignid%3DAPPU_1_PzZWWMeeENj2wQLPoI6YBA&ved=0ahUKEwiHuvvpl_3QAhVYe1AKHU-QA0MQ8oQBCBswAQ&usg=AFQjCNFL-VLgfwCtcmLzpBHh_3RQtJT1Ww&sig2=cGzzkpIuVtFTbI24ffgmcQ Μπα δε δουλεύει ούτε αυτό ούτε ένα άλλο που δοκίμασα από το play store. Έχω την αίσθηση ότι είναι εφαρμογές του 2014 που δε δουλεύουν στις τελευταίες εκδόσεις android, εξού και οι χαμηλές βαθμολογίες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά, ο αδερφός μου χθες είχε ενα σοβαρό ατύχημα και βρίσκεται στο Νοσοκομείο.... Πανω στην ατυχία του το κινητό τον έσωσε στο τροχαίο απο περισσότερα τραύματα λόγω ότι ενα σίδερο αντί να καρφωθει στο σωμα του έσπασε το κινητό. Παρολο αυτά το σκυλί το τηλέφωνο φαίνεται να λειτουργεί, αλλά οθόνη γιοκ καθώς και δαχτυλικο αποτύπωμα. Δεν έχω κατσαβίδι να το ανοιξω πφφφφ τα έχω όλα Αθήνα και είμαι Βόλο τώρα.. Υπάρχει κάποιος τροπος να ανακτησουμε τα αρχεία ή τις φωτο; Με Adb και cmd κάπως; Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Πωω ρε φίλε τι λες τώρα! Κοιτάξτε να γίνει καλά ο άνθρωπος και αφήστε το κινητό! Περαστικά του! Δοκίμασες να βάλεις το κινητό στον υπολογιστή? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ο nova laucher prime στα 0.50 λεπτα για σήμερα οποιος ενδιαφέρεται Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ο nova laucher prime στα 0.50 λεπτα για σήμερα οποιος ενδιαφέρεται Ο οποίος τα αξιζει με το παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ο nova laucher prime στα 0.50 λεπτα για σήμερα οποιος ενδιαφέρεται Μέχρι τις 1/1 σύμφωνα με ανακοίνωση του δημιουργού του Nοva στο G+, και όχι μόνο για σήμερα. Άλλωστε η προσφορά ξεκίνησε την Κυριακή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Πωω ρε φίλε τι λες τώρα! Κοιτάξτε να γίνει καλά ο άνθρωπος και αφήστε το κινητό! Περαστικά του! Δοκίμασες να βάλεις το κινητό στον υπολογιστή? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Είναι σταθερά ο μικρός.... Χθες αρχισε να μιλάει.... Και μου είπε... "Πει το κινητό...τις φωτογραφιες τουλαχιστον"... Το βλέπει ο υπολογιστής αλλά δεν ξέρω πως να το ξεκλειδωσω (το αποτύπωμα δεν δουλεύει, έχω τον κωδικό αλλά η οθόνη είναι νεκρή). Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Είναι σταθερά ο μικρός.... Χθες αρχισε να μιλάει.... Και μου είπε... "Πει το κινητό...τις φωτογραφιες τουλαχιστον"... Το βλέπει ο υπολογιστής αλλά δεν ξέρω πως να το ξεκλειδωσω (το αποτύπωμα δεν δουλεύει, έχω τον κωδικό αλλά η οθόνη είναι νεκρή). Περαστικά !!!!!! Θα σου έλεγα να ανοίξεις ticket στην εταιρία και να σε κατευθύνουν αυτοί Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Είναι σταθερά ο μικρός.... Χθες αρχισε να μιλάει.... Και μου είπε... "Πει το κινητό...τις φωτογραφιες τουλαχιστον"... Το βλέπει ο υπολογιστής αλλά δεν ξέρω πως να το ξεκλειδωσω (το αποτύπωμα δεν δουλεύει, έχω τον κωδικό αλλά η οθόνη είναι νεκρή). Να υποθεσω οτι δεν τις 'ανεβαζε' στο google photos ε; αλλιώς θα είναι συγχρονισμένες εκει ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι σταθερά ο μικρός.... Χθες αρχισε να μιλάει.... Και μου είπε... "Πει το κινητό...τις φωτογραφιες τουλαχιστον"... Το βλέπει ο υπολογιστής αλλά δεν ξέρω πως να το ξεκλειδωσω (το αποτύπωμα δεν δουλεύει, έχω τον κωδικό αλλά η οθόνη είναι νεκρή). Αν είχε ενεργοποιημενο το usb debugging μπορεις να δοκιμάσεις αυτο αλλιως δυσκολο κατι αλλο αμα ειναι ολα κλειδωμένα Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 πέταξα και 3ο τζαμακι σήμερα μιας και έσκασε με την οθόνη το κινητό κάτω. για πείτε καμία πρόταση Sent from Winterfell using crow Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopet26 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Μαμά curved αναγκαστικά. Όλα τα άλλα είναι χαλί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 20 ευρώ συν πόσο θα είναι το σιπινκ, άστο δεν χρειάζεται κάποια παιδιά είχαν πει ότι πήραν από ένα κατάστημα στην Γιαννιτσών στην Θεσσαλονίκη και λέγαν πως είναι καλό, ισχύει? Sent from Winterfell using crow Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 κάποια παιδιά είχαν πει ότι πήραν από ένα κατάστημα στην Γιαννιτσών στην Θεσσαλονίκη και λέγαν πως είναι καλό, ισχύει? Sent from Winterfell using crow Ναι, το έχουμε πάρει και φοβόμαστε να το περάσουμε, με αυτά που διαβάζουμε. :) Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) ε κάντε την δοκιμή, τι νόημα έχει να το κρατάς υγ θυμίστε μου λίγο πως λέγεται το μαγαζί Sent from Winterfell using crow Edited December 21, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Έχω παραγγείλει καπια από το aliexpress. Ακόμα δεν ήρθαν αλλά στις φωτογραφίες φενετε να είναι full cover. Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 ε κάντε την δοκιμή, τι νόημα έχει να το κρατάς υγ θυμίστε μου λίγο πως λέγεται το μαγαζί Sent from Winterfell using crow Το μαγαζί δεν θυμάμαι να είχε κάποια πινακίδα απ' έξω για να σου πω πως λέγεται. Αν γνωρίζεις από Θεσσαλονίκη, το μόνο σίγουρο είναι πως βρίσκεται ακριβώς στο μέρος που στεγαζόταν για πάρα πολλά χρόνια το ΚΤΕΛ Ν. Κιλκίς. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 την έχω περάσει πολλές φορές την Γιαννιτσών αλλά δεν το θυμάμαι. μου είπε κάποιος το όνομα αλλά το ξέχασα Sent from Winterfell using crow Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 την έχω περάσει πολλές φορές την Γιαννιτσών αλλά δεν το θυμάμαι. μου είπε κάποιος το όνομα αλλά το ξέχασα Sent from Winterfell using crow Eλα εύκολο είναι, αφου σου είπε οτι ήταν σταθμός, άρα ψαχνεις station και Γιαννιτσων και βουαλά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6879541&highlight=estation#post6879541 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) σωστός, θενκς. θα το δοκιμάσω και αυτό την άλλη Πέμπτη που θα είμαι Θεσσαλονίκη και θα σας δώσω feedback αν το έχουν ακόμα γιατί δεν το βλέπω στο site Sent from Winterfell using crow Edited December 21, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Open beta 9 από άλλο πλανήτη https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161222/a187bc2bdebb3d16f6e9daa18be26c3b.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161222/b1b578ea96f8785dfae989a210b9f9b7.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161222/4aa2c206691494c39fd9ce72bf063951.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161222/cbf514ee6736658858e25098427b5ed0.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 22, 2016 by alex_gate_7 Τεράστιες Εικόνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Απίστευτη η κάμερα του oneplus 3/3T σε σχέση με του Google Pixel.. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Παιδιά το έχουμε ξαναπει.... Λίγο προσοχή με τις εικόνες... Ειδικά όσες ανεβάζετε από tapatalk κάντε ένα resize πρώτα, αλλιώς να τις βάζετε σαν απλό link... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά, ο αδερφός μου χθες είχε ενα σοβαρό ατύχημα και βρίσκεται στο Νοσοκομείο.... Πανω στην ατυχία του το κινητό τον έσωσε στο τροχαίο απο περισσότερα τραύματα λόγω ότι ενα σίδερο αντί να καρφωθει στο σωμα του έσπασε το κινητό. Παρολο αυτά το σκυλί το τηλέφωνο φαίνεται να λειτουργεί, αλλά οθόνη γιοκ καθώς και δαχτυλικο αποτύπωμα. Δεν έχω κατσαβίδι να το ανοιξω πφφφφ τα έχω όλα Αθήνα και είμαι Βόλο τώρα.. Υπάρχει κάποιος τροπος να ανακτησουμε τα αρχεία ή τις φωτο; Με Adb και cmd κάπως; Κατάφερες τελικά τίποτα με το κινητό του αδερφού σου; Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Παιδιά το έχουμε ξαναπει.... Λίγο προσοχή με τις εικόνες... Ειδικά όσες ανεβάζετε από tapatalk κάντε ένα resize πρώτα, αλλιώς να τις βάζετε σαν απλό link... Πως τις κάνουμε πιο μικρές από το Tapatalk; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts