Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανείς να μου πει;; Για αυτό που ρωτησα πριν αν θέλει βέβαια :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Εξαρτάται τι την θες την κάμερα. Γενικά είναι καλή. Μέχρι εκεί όμως. Μην περιμένεις θαύματα. Εγώ τελικά κατάλαβα ότι κορυφη είναι τα νεξους κ τα λουμια κ μετά ακολουθούν οι άλλοι. Το καλά λοιπόν είναι σχετικό φίλε μου.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως πιστεύω ότι η καμερα δεν δίνει το 100% των δυνατοτήτων της ελέω software.

Τελικά με την εγγύηση πως μπορεί κάποιος να.την χρησιμοποιεισει αν έχει αγοράσει την συσκευή μεταχειρισμένη;;;

Ο αγοραστής μου έστειλε με.m mail την απόδειξη αγοράς,εγβ έκανα λογαριασμό στην one plus αλλά δεν βρίσκω που βάζω το imei για να δω υπόλοιπο εγγύησης....

Με τα πλήκτρα της έντασης τραβάει φωτογραφίες η stock camera..!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά με την εγγύηση πως μπορεί κάποιος να.την χρησιμοποιεισει αν έχει αγοράσει την συσκευή μεταχειρισμένη;;;

Ο αγοραστής μου έστειλε με.m mail την απόδειξη αγοράς,εγβ έκανα λογαριασμό στην one plus αλλά δεν βρίσκω που βάζω το imei για να δω υπόλοιπο εγγύησης....

Δυο χρόνια είναι η εγγύηση

Εξαρτάται τι την θες την κάμερα. Γενικά είναι καλή. Μέχρι εκεί όμως. Μην περιμένεις θαύματα. Εγώ τελικά κατάλαβα ότι κορυφη είναι τα νεξους κ τα λουμια κ μετά ακολουθούν οι άλλοι. Το καλά λοιπόν είναι σχετικό φίλε μου.

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως πιστεύω ότι η καμερα δεν δίνει το 100% των δυνατοτήτων της ελέω software.

Είχα το Nexus 6p και είμαι ανάμεσα σε 1+3 ή to HTC 10 . Αλλα αν είναι όπως τα λέτε τότε πρέπει να ξεχάσω το 1+3

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Το 6π λένε πολυυυυ καλύτερο κ το 10

Αυτό διαβάζω στο φόρουμ και ξενερωνω

Envoyé de mon LG-D802 en utilisant Tapatalk

Htc 10 , s7 & g5 εξαιρετικά σε κάμερα, από κει και πέρα σε καστομιές και λοιπά κόλπα το 1+3 είναι μονόδρομος

Σε ποιότητα αποθορυβοποιησης τη νύχτα το s7 το θεωρώ κορυφαίο μαζί με το HTC 10 ,συνολικά ως τηλέφωνο όμως το Samsung είναι καλύτερο από όλα, όλοι οι αμερόληπτοι χρήστες το δηλώνουν κι εδώ πολλά παιδιά γκουρού του χώρου που πέρασαν και από τις 3 συσκευές επέστρεψαν στον βασιλιά του 2016 ...s7 edge.... αν δεν με ενδιέφερε η αδιαβροχοποιηση, η εξαιρετική κάμερα σε όλες τις συνθήκες η πολλή πολλή καλή μπαταρία και ήθελα να "παίζω" με καστομιές τότε θα επέλεγα άνετα το 1+3.

Konakis.

Δεν γίνεται να προσθέσω διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε σιμ?

Στην custom rom που τρέχω έχει επιλογή μέσα στο Settings -> Sounds.

Μου φαίνεται δύσκολο να μην έχει τέτοια βασική ρύθμιση η μαμά rom.

Καλύτερα βέβαια ας σου πει κάποιος με stock.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Με ανοικτό bootloader και σε stock rom πέρνει αναβαθμίσεις OTA??

Ειδοποιήσεις παίρνεις για ΟΤΑ,αλλά δεν γίνονται εγκατάσταση θα πρέπει να ειναι κλειδωμένος ο bootloader και η rom unroot και stock recovery.

Τον τελευταίο καιρό δοκιμάζω εκτενώς την κάμερα. Σήμερα λοιπόν έπεσα σε μια εφαρμογή και είδα απίστευτη βελτίωση στην κάμερα. Μιλάω μόνο για μέρα έξω και εντός σε πολύ καλό φωτισμό. Κατά τα λοιπά ίσχυει το hq που έχει η μαμά.

Λέγεται cameringo lite και είδα πριν λίγο φώτο που τράβηξα το πρωί στον υπολογιστή και είδα άλλη κάμερα. Φανταστική λειτουργία και ποιότητα. Δοκιμάστε την να δείτε και πείτε μου. Επαναλαμβάνω μόνο σε καλές συνθήκες. Την νύχτα είναι χάλια. Ανυπομονώ να ακούσω την άποψή σας

Παιδιά όταν είστε με 4g+ τι δείχνει η συσκευή σας; εμένα δείχνει μόνο lte δεν θα έπρεπε να εμφανίζει lte+

send from my oneplus 3

Πως βλέπω αν είναι κλειδωμένος ή ξεκλειδωτος ο bootloader???

Αν είναι ξεκλείδωτος, το λεει σε ενα μηνυμα κατα την εκκίνηση

img_20160617_171836-png.441720

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Παιδιά όταν είστε με 4g+ τι δείχνει η συσκευή σας; εμένα δείχνει μόνο lte δεν θα έπρεπε να εμφανίζει lte+

send from my oneplus 3

Το LTE είναι το 4G. Όταν πιάνει 4G+ το γράφει 4G+.

Mi 9 128gb :shoot:

send from my oneplus 3

Εγώ είμαι σε γενικές γραμμές με ρύθμιση για 3G, αλλά στην Τούμπα έχω δει να γράφει 4G+.

Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ύπαρξη συσκευής, πιθανότατα smartphone, με τον νεότερο επεξεργαστή 821. Όσο μικρές και να είναι οι αλλαγές, το "απλο" op3 μένει πίσω και αυτοματως γίνεται "παλιό"

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161107/7a70ff5077b29c8b04941d85ed4d78fd.jpg

Το LTE είναι το 4G. Όταν πιάνει 4G+ το γράφει 4G+.

Εγώ δεν έχω δει 4g+ ακόμα και με όλες τις συσκευές που είχα έβλεπα είμαι με cosmote δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο ότι έχω την κινέζικη έκδοση

send from my oneplus 3

4G+ σχεδόν παντού παιδιά,cosmote στις περιοχές Μοσχάτο,Καλλιθέα,Π.Φαληρο κλπ κλπ.. Ευρωπαϊκή συσκευή!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161107/8cbb468a1e75634fb010c95b9e259dcc.jpg

Καλησπέρα παιδιά, επειδή ψάχνω να κάνω κάτι πολύ συγκεκριμένο θα ήταν τεράστια βοήθεια αν μπορούσε κάποιος να ποστάρει screenshot ή κάτι τέτοιο, της απόδειξης ή του τιμολόγιου που πήρε από την αγορά του oneplus3 από το επίσημο site; Με σβησμένα οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία εννοείται.