mikedas Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Παιδιά καλημέρα, θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου επιβεβαιώσει ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader και δεν χάνω εγγύηση αν βάλω άλλη rom και όχι την δικιά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Παιδιά καλημέρα, θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου επιβεβαιώσει ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader και δεν χάνω εγγύηση αν βάλω άλλη rom και όχι την δικιά τους. Ο bootloader δεν είμαι ξεκλείδωτος, τον ξεκλειδώνεις εσύ με λίγα βήματα, πολύ εύκολα. Εγγύηση δεν χάνεις αν περάσεις άλλη rom. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ο bootloader δεν είμαι ξεκλείδωτος, τον ξεκλειδώνεις εσύ με λίγα βήματα, πολύ εύκολα. Εγγύηση δεν χάνεις αν περάσεις άλλη rom. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk OK. Εξαιρετικά. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patatulis Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Χαιρετώ την παρέα και εγώ!! Κάτοχος και εγώ εδώ και δύο εβδομάδες περίπου του κινητού!! Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα σε όλα εκτός λίγο από την μπαταρία του.. Θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος οδηγός για root και για φλασαρισμα ρομ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) εδώ είσαι. Και ΕΔΩ στο επίσημο φόρουμ! Edited October 7, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patatulis Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 εδώ είσαι. Ευχαριστώ πολύ! Αρχίζω το διάβασμα :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Υπάρχει φίλε μου ! Έχω εδώ και 2 βδομάδες την cp+ της nillkin και δεν έχω κανένα από αυτά τα θέματα ποτέ ! Μόνο μία δύο φορές κάνει κάτι σαν μικρή φούσκα στο κέντρο ή οποία όταν το πατήσω απορροφάται ! Τέλεια εφαρμογή ! Και εγώ μόλις έβαλα την cp+ της nillkin και έχει πολύ καλή εφαρμογή και ωραία αίσθηση. Και δεν έχει θέμα με την Orzly Grip. Για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Τελίτσες και rainbow έχει με σβηστή την οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Τίποτα απολύτως. Παρατήρησα μερικα προβλήματα στο touch αλλά νομίζω ότι όσο περνάει η ώρα βελτιώνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Μια χαρά τότε. Άντε να το πάρει και κανένας άλλος να μας πει.. :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Απο βδομαδα θα το εχω και εγω μιας και η επιλογη δικαρτου και κορυφαιας συσκευης ηταν μονοδρομος... Θα κρατησω λιγο το nexus 5x απλα μην τυχον και δεν με βολεψει πιο πολυ το μεγεθος... Βασικα εμενα επιλογη μου ειναι συσκευη αδιαβροχη και δικαρτη αλλα το S7 απλα δεν και ειναι και αρκετα λεφτα ποτ δεν διαθετω πια.... Κτι ασχετο τωρα...φιλος μου εστειλε βιντεακι που δειχνει το 1+3 μεσα.σε ενα ταπερακι με.νερο για.ενα.λεπτο..... και μετα δουλευε μια.χαρα.... ειμι σιγουρος πολλες συσκευες θα καταστραφουνε.μετα απο αυτο το βιντεακι.... ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσεξτε το βιντεακι απο το 0:11-0:14 η εικονα δεν ειναι συνεχωμενη....κοβετε και αμεσως συνεχιζει την παρουσιαση...ιδιαιτερα το 13ο δευτερολεπτο Edited October 7, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Καλησπέρα Σκέφτομαι κι εγώ να παραγγείλω το oneplus 3. Ερώτηση: έρχεται με ευρωπαϊκό φορτιστή? Επίσης χρειάζεται να παραγγείλουμε κάνα εφεδρικό καλώδιο να έχουμε σε περίπτωση που πάθει κάτι αυτό ή έχετε δει να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά καλώδια usb type c για 4A ρεύμα?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ερώτηση: έρχεται με ευρωπαϊκό φορτιστή? Επίσης χρειάζεται να παραγγείλουμε κάνα εφεδρικό καλώδιο να έχουμε σε περίπτωση που πάθει κάτι αυτό ή έχετε δει να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά καλώδια usb type c για 4A ρεύμα?? :D Οι παραγγελίες από το επίσημο store, προς Ελλάδα, έχουν κανονικό φορτιστή. Καλώδιο 4Α δεν έχω δει aftermarket, εγω όμως πήρα 3Α for spare...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Οι παραγγελίες από το επίσημο store, προς Ελλάδα, έχουν κανονικό φορτιστή. Καλώδιο 4Α δεν έχω δει aftermarket, εγω όμως πήρα 3Α for spare...! Ααα εντάξει!! πιστεύω θα τρώγεται και με τα 3A. Ας φορτίζει 40% σε μισή ώρα και όχι 60%. :p Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Βγήκε 3.2.7 γερμανια Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Παίδες μια ερώτηση όσοι έχετε παιδί. Το κινητό σε κινούμενα θέματα δεν εχει και την καλύτερη εστίαση έτσι? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edit: βασικά δεν είναι τόσο η εστίαση αλλά μέχρι να την τραβήξει κινείται το παιδί. Δεν την τραβα ακαριαία όπως σε στατικά θέματα. Καθαρά softwariko.καμια άλλη εφαρμογή κάμερας δοκιμάσετε? Edited October 8, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Το cp+ Tempered Glass τελικά όταν έχω την Orzly Grip πιεζεται στις άκρες και δημιουργεί ghost touch. Όταν είναι χωρίς θήκη όλα εντάξει. Θα δοκιμάσω με μια OEM silicone που έχω για να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Επιβεβαιώνω κ εγώ. 3.2.7 από Γερμανία με το γνωστό κόλπο με vpn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Βρε παιδιά η ν3.2.7 έχει καμία δεκαριά μέρες που βγήκε ΟΤΑ απλά τώρα την είδατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Βρε παιδιά η ν3.2.7 έχει καμία δεκαριά μέρες που βγήκε ΟΤΑ απλά τώρα την είδατε... Εμένα δεν έβγαζε τίποτα.Στο xda την ειδα και μπήκα γερμανια να την κατεβασω. Κάποιος να μου πει για την κάμερα που έγραψα πιο πάνω? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς από usb type-c να βγάλει hdmi και να συνδέσει το κινητό σε τηλεόραση και με ποιον αντάπτορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς από usb type-c να βγάλει hdmi και να συνδέσει το κινητό σε τηλεόραση και με ποιον αντάπτορα Νομιζω δεν γίνεται γιατι ακομα καλα καλα δεν έχει καθορίσει η βιομηχανία προτυπο κ προδιαγραφές για ανταπτορα απο usb type c σε hdmi όπως ειχαν κανει παλιοτερα με το micro usb( που κ παλι υπήρχαν δύο διαφορετικοι ανταπτορες αναλογα με την συσκευη που αγόραζες mhl ή slimport) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.androidauthority.com/simple-hdmi-usb-type-c-cables-coming-714102/ https://plus.google.com/+AndroidAuthority/posts/fiioeoy2PRe https://m.reddit.com/r/oneplus/comments/4oqks6/one_plus_3_hdmi_adapter/ Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Βρε παιδιά η ν3.2.7 έχει καμία δεκαριά μέρες που βγήκε ΟΤΑ απλά τώρα την είδατε... Δε νομίζω, εγώ ακόμα 3.2.6 τρέχω. Αν ήταν τόσες μέρες θα είχε έρθει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Εγώ 3.2.7 έχω τουλάχιστον εδώ και 1 βδομάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδια δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις αλλα οταν εχω ανοιχτό το bluetooth και ειναι συνδεμένο με το smartwatch που εχω ,δεν μου ενεργοποιεί το δακτυλικο αποτύπωμα για να ξεκλειδωνω την οθονη ... Ξεκλιδωνει απλα !! Μόλις απενεργοποίησω το bt ολα καλά .τι παιζει παιδιά; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts