soleman Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εντωμεταξυ τις τελευταίες μέρες έχει μειωθεί η ένταση φωνής στο plantronics Bluetooth... Πολύ περίεργο. Οι ήχοι του plantronics ακούγονται τέλεια αλλά η φωνή του συνομιλητη πολύ μειωμένη. Η ρύθμιση έντασης είναι στο full βέβαια. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Την πρώτη μέρα που αγόρασα το τηλέφωνο η συνομιλία ήταν άριστη από θέμα έντασης, με hands free πάντα, από την δεύτερη μέρα και μετά με το ζόρι ακούω. Μιλάω πάντα με το ίδιο άτομο που χρησιμοποιεί το ίδιο τηλεφωνο,γενικά δεν άλλαξε τίποτε για να πω ότι φταίει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ούτε με το καλώδιο αλλά ούτε και με το bluetooth, ένα τις πλάκας, δεν έχω τέτοιο θέμα.Ακούγεται καμπάνα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Netflix ;) Επί πληρωμη λίγο δύσκολο ! Αν ξέρεις κανέναν άλλο τρόπο στείλε πμ ! Έχω το nova go αλλά έχει λίγα κανάλια και δεν έχει κρατικά ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εγώ έχω ένα θέμα με τη σύνδεση του κινητού σε Bluetooth συσκευές. Μερικές φορές δεν συνδέεται αυτόματα με το Bluetooth του αυτοκινήτου (Parrot 9100). Το ίδιο πρόβλημα έχει και φίλος με το plantronics headset του. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Την πρώτη μέρα που αγόρασα το τηλέφωνο η συνομιλία ήταν άριστη από θέμα έντασης, με hands free πάντα, από την δεύτερη μέρα και μετά με το ζόρι ακούω. Μιλάω πάντα με το ίδιο άτομο που χρησιμοποιεί το ίδιο τηλεφωνο,γενικά δεν άλλαξε τίποτε για να πω ότι φταίει κάτι άλλο. Δε ξέρω μήπως άλλαξε κάποια ρύθμιση ή αν έπαιξε κάτι με τη 3.2.6... Πολύ ενοχλητικό πάντως και το περίεργο είναι ότι άρχισε ξαφνικά... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παιδιά ανοίγω την εφαρμογή της πειραιως και λέει rooted device detected ! Ενώ δεν είμαι ρουτ γτ το εμφανίζει ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Όσον αφορά την community build μην λέτε ότι να ναι και μπερδεύετε τον κόσμο. Δεν ήταν ποτέ επίσημη και ούτε θα γίνει. Κατευθείαν από το σχετικό άρθρο: "Note: If you flash this community build, you’ll receive community OTAs (but not official OTAs). You’ll need to manually (clean) flash back to our official builds to continue receiving official OTAs. Rolling back to official OxygenOS versions require wiping data and cache." Και το σχετικό άρθρο: https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-3-5-3-mm-community-beta-for-oneplus-3.467614/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Aπλά από ότι έχω καταλάβει κάποια στιγμή ας πούμε θα βγάλει official την 3.5 σε ΟΤΑ μια και υπάρχει 3.5.3 σε community τωρα..Απλα οι communities πρέπει να είναι beta εκδόσεις για test πριν βγουν οι officials. Για αυτό θα ναι πάντα πιο μπροστά απο τις officials απλά θα είναι beta με bugs Όσον αφορά την community build μην λέτε ότι να ναι και μπερδεύετε τον κόσμο. Δεν ήταν ποτέ επίσημη και ούτε θα γίνει. Κατευθείαν από το σχετικό άρθρο: "Note: If you flash this community build, you’ll receive community OTAs (but not official OTAs). You’ll need to manually (clean) flash back to our official builds to continue receiving official OTAs. Rolling back to official OxygenOS versions require wiping data and cache." Και το σχετικό άρθρο: https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-3-5-3-mm-community-beta-for-oneplus-3.467614/ Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Aπλά από ότι έχω καταλάβει κάποια στιγμή ας πούμε θα βγάλει official την 3.5 σε ΟΤΑ μια και υπάρχει 3.5.3 σε community τωρα..Απλα οι communities πρέπει να είναι beta εκδόσεις για test πριν βγουν οι officials. Για αυτό θα ναι πάντα πιο μπροστά απο τις officials απλά θα είναι beta με bugs Κάπως έτσι. Απλά όταν βγει η επίσημη 3.5 δεν θα την πάρεις μέσω ota γιατί όταν βάζεις community μένεις στις beta εκδόσεις και παίρνεις ota μόνο beta εκδόσεις. Για να βάλεις μετά την 3.5 την επίσημη θα πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Που σημαίνει σβήνεις τα πάντα στο κινητό και ξαναστήνεις από την αρχή. Βέβαια, μέχρι να βγει η επίσημη 3.5 κατά πάσα πιθανότητα θα έχει βγει η community 4.0 (πιθανώς Android 7??) οπότε πάντα η community θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά αλλά με κάποια bugs που όταν λυθούν θα δίνεται ή επόμενη επίσημη έκδοση και θα έρχεται ή νέα community κ.ο.κ... Για μένα κάποιος που δεν θέλει να ασχοληθεί και πολύ με το κινητό και το θέλει απλά να δουλεύει και να έχει τις επίσημες εκδόσεις, απλά μένει με την 3.2.6 και περιμένει τα επόμενα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Του πέρασα από το πρωί δύο exchange λογαριασμούς στο Gmail και από εκείνη την ώρα δεν έχει σταματήσει το drain... Έχω δοκιμάσει τα πάντα, επανεκκίνηση, κλείσιμο gmail και Υπηρεσιών Google... Το σπαστικό είναι ότι στην μπαταρία μέσα δεν μου δείχνει τι προκαλεί τέτοιο drain... Δείχνει πρώτη κατανάλωση την οθόνη που είναι στις δύο ώρες και η μπαταρία βρίσκεται στο 12% Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 το gmail είναι η χειρότερη εφαρμογή μαζί με το facebook.Η πρώτη δουλειά πάντα είναι να το στείλω και να βάλω typemail. Δεν είσαι ρουτ να δεις με το wakelock detector τι σου προκαλεί drain? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Σε αυτό που λες έχεις δίκιο! Όταν σταματήσουν όμως τα official updates η community θα συνεχίσει να βγάζει OTA η θα σταματήσει και αυτή? Και ερώτηση σε όποιον έχει την community 3.5.3 με τον default launcher όταν πατάει το κουμπί για να μπεί στην λίστα με τις εφαρμογές και ξανα γυρίζει πίσω στην home screen σας εξαφανίζετε ακαριαία για λίγο το κουμπί το λευκό που είναι στο dock? Κάπως έτσι. Απλά όταν βγει η επίσημη 3.5 δεν θα την πάρεις μέσω ota γιατί όταν βάζεις community μένεις στις beta εκδόσεις και παίρνεις ota μόνο beta εκδόσεις. Για να βάλεις μετά την 3.5 την επίσημη θα πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Που σημαίνει σβήνεις τα πάντα στο κινητό και ξαναστήνεις από την αρχή. Βέβαια, μέχρι να βγει η επίσημη 3.5 κατά πάσα πιθανότητα θα έχει βγει η community 4.0 (πιθανώς Android 7??) οπότε πάντα η community θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά αλλά με κάποια bugs που όταν λυθούν θα δίνεται ή επόμενη επίσημη έκδοση και θα έρχεται ή νέα community κ.ο.κ... Για μένα κάποιος που δεν θέλει να ασχοληθεί και πολύ με το κινητό και το θέλει απλά να δουλεύει και να έχει τις επίσημες εκδόσεις, απλά μένει με την 3.2.6 και περιμένει τα επόμενα updates. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Σε αυτό που λες έχεις δίκιο! Όταν σταματήσουν όμως τα official updates η community θα συνεχίσει να βγάζει OTA η θα σταματήσει και αυτή? Δεν έχει νόημα αυτό που λες. Οι community builds είναι beta εκδόσεις τις οποίες δίνουν ώστε εμείς οι testers να λέμε τι προβλήματα βρίσκουμε σε αυτές και να τις βελτιώνουν και στην συνέχεια αφού καταλήξουν σε μία έκδοση που (θεωρούν) ότι δεν έχει bugs τότε την παίρνουν, την κάνουν επίσημη έκδοση και την δίνουν ως official ota. Οπότε, όταν δεν θα έχουν σκοπό να ασχοληθούν παραπάνω με το συγκεκριμένο κινητό τότε θα σταματήσουν και οι community και οι official εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 To λέω γιατί ένα παιδί παραπάνω είπε πως οι community είναι αυτές που θα συνεχίσουν όταν θα σταματήσουν πλέον να βγάζουν official Δεν έχει νόημα αυτό που λες. Οι community builds είναι beta εκδόσεις τις οποίες δίνουν ώστε εμείς οι testers να λέμε τι προβλήματα βρίσκουμε σε αυτές και να τις βελτιώνουν και στην συνέχεια αφού καταλήξουν σε μία έκδοση που (θεωρούν) ότι δεν έχει bugs τότε την παίρνουν, την κάνουν επίσημη έκδοση και την δίνουν ως official ota. Οπότε, όταν δεν θα έχουν σκοπό να ασχοληθούν παραπάνω με το συγκεκριμένο κινητό τότε θα σταματήσουν και οι community και οι official εκδόσεις. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 To λέω γιατί ένα παιδί παραπάνω είπε πως οι community είναι αυτές που θα συνεχίσουν όταν θα σταματήσουν πλέον να βγάζουν official Απ' ότι κατάλαβα εγώ, δεν εννοούσε ότι δεν θα έχουμε πια official και θα έχουμε μόνο community αλλά ήθελε να πει κάτι διαφορετικό. Απλά οι community εκδόσεις πάντα θα προπορεύονται. Όπως προείπα, οι community έρχονται με σκοπό να βρεθούν bugs, να διορθωθούν και δωθεί μετά μία stable έκδοση, η official δηλαδή. Σκέψου το και από την μεριά της εταιρείας. Κάποια στιγμή δεν θα θέλεις να συνεχίσεις την υποστήριξη σε updates για το op3 και θα σταματήσεις τα official updates. Για ποιο λόγο τότε να σπαταλήσεις ανθρώπινο δυναμικό ώστε να σου φτιάξει μία community build από την οποία δεν θα επέλθει ποτέ μία stable (official) έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 το gmail είναι η χειρότερη εφαρμογή μαζί με το facebook.Η πρώτη δουλειά πάντα είναι να το στείλω και να βάλω typemail. Δεν είσαι ρουτ να δεις με το wakelock detector τι σου προκαλεί drain? Όχι γιατί δυστυχώς Winbank και ρουτ δεν πάνε μαζί τις περισσότερες φορές... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Όχι γιατί δυστυχώς Winbank και ρουτ δεν πάνε μαζί τις περισσότερες φορές... winbank μπαίνω από browser για τον ίδιο λόγο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Έχεις δίκιο σε αυτό. Πάντως η community που έβαλα μπορώ να πω πως όντως είναι καλυτερη από την 2.3.6 Απ' ότι κατάλαβα εγώ, δεν εννοούσε ότι δεν θα έχουμε πια official και θα έχουμε μόνο community αλλά ήθελε να πει κάτι διαφορετικό. Απλά οι community εκδόσεις πάντα θα προπορεύονται. Όπως προείπα, οι community έρχονται με σκοπό να βρεθούν bugs, να διορθωθούν και δωθεί μετά μία stable έκδοση, η official δηλαδή. Σκέψου το και από την μεριά της εταιρείας. Κάποια στιγμή δεν θα θέλεις να συνεχίσεις την υποστήριξη σε updates για το op3 και θα σταματήσεις τα official updates. Για ποιο λόγο τότε να σπαταλήσεις ανθρώπινο δυναμικό ώστε να σου φτιάξει μία community build από την οποία δεν θα επέλθει ποτέ μία stable (official) έκδοση; Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Του πέρασα από το πρωί δύο exchange λογαριασμούς στο Gmail και από εκείνη την ώρα δεν έχει σταματήσει το drain... Έχω δοκιμάσει τα πάντα, επανεκκίνηση, κλείσιμο gmail και Υπηρεσιών Google... Το σπαστικό είναι ότι στην μπαταρία μέσα δεν μου δείχνει τι προκαλεί τέτοιο drain... Δείχνει πρώτη κατανάλωση την οθόνη που είναι στις δύο ώρες και η μπαταρία βρίσκεται στο 12% Εγώ έχω το aquamail. Με 3 λογαριασμούς (1 Gmail, 1 Hotmail, 1 exchange). Έχει πολύ μικρή χρήση μπαταρίας, 0.3%. Το κακό είναι ότι για push στο exchange πρέπει να αγοράσεις το Pro. Έχω δοκιμάσει όλα τα γνωστά apps και είναι το πιο γρήγορο και λιγότερο ενεργοβόρο. Αν και με το Gmail app δεν είχα θέμα, ίσα ίσα το προτιμούσα από τα άλλα λόγω μικρού battery drain. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- winbank μπαίνω από browser για τον ίδιο λόγο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παίζει παλιά έκδοση η οποία παίζει και root να έχεις. Έχω το apk άμα θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Όχι γιατί δυστυχώς Winbank και ρουτ δεν πάνε μαζί τις περισσότερες φορές... Μια χαρα δουλεύει winbank εδω..Με ολες τις custom rom κλπ κλπ. Με το xposed εχει θεμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παιδιά ανοίγω την εφαρμογή της πειραιως και λέει rooted device detected ! Ενώ δεν είμαι ρουτ γτ το εμφανίζει ! Κ εμενα το ίδιο μου βγάζει ( είμαι όμως root κ twrp) αλλα μετα ανοίγει κανονικά Ενδεχομένως να σου βγαζει προβλημα εαν εχεις περάσει Xposed... Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Κ εμενα το ίδιο μου βγάζει ( είμαι όμως root κ twrp) αλλα μετα ανοίγει κανονικά Ενδεχομένως να σου βγαζει προβλημα εαν εχεις περάσει Xposed... Το παράδοξο είναι ότι δεν είμαι ρουτ ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Σκεφτομαι να αποκτησω το τηλεφωνο αυτο αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα τι γινεται με το 4g. Eχω cosmote και ζω επαρχια. Θα εχω 4g η οχι;; Επισης εχω θορυβηθει απο καποιους εδω μεσα που λενε οτι χανουν κλησεις και οτι υπαρχει θεμα με το wifi. Eιναι γενικευμενο προβλημα αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Δεν θα έχεις θέμα με το 4g, υπάρχει η 800 μπάντα κανονικά αλλά και να μην την είχε με την κοσμοτέ δεν θα έχεις θέμα.Δεν έχω χάσει ποτέ κλήση ούτε μια φορά και το wifi είναι μια χαρά, όπου έπιανα με άλλα κινητά πιάνει και αυτό.Ενδεχομένως να υπήρχε θέμα στις αρχικές εκδόσεις του software όπως είναι και λογικό για νεο κινητό αλλά με τόσα update που δίνει συνέχεια η 1+ πλέων δεν υπάρχει τίποτα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Πάντως πολλοί με ρουτ έχουν αναφέρει ότι δεν δουλεύουν οι εφαρμογές της Πειραιώς Όσο για το παιδί πάνω δεν μου έχει χάσει ποτέ κλήσεις ή WiFi και το έχω από την αρχή το τηλέφωνο... Edited October 1, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts