akonakis Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ριξε μια.μάτια εδώ ...http://www.fiio.gr 40 ευρω ...κάνει ...Εγώ το εχω για το κινητό. Λαβέ όμως υπόψη ότι θες και καλά ακουστικά . Είναι άτοπο να δώσεις 40 ευρω και να έχεις ακουστικά των 10 ευρω ... Εγώ επειδη Έχω μια λόξα με τον καλο ηχο ,όλα μου τα τραγουδια τα εχω σε μορφή flac...ελάχιστα είναι σε mp3 send from my cave using smoke signals Για πρότεινε κανά καλό ζευγάρι ακουστικά, που να αξίζουν τα λεφτά τους. Θαθελα να ακούσω τη διαφορά με το μηχανάκι αυτό και χωρίς να δω πως είναι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) Για πρότεινε κανά καλό ζευγάρι ακουστικά, που να αξίζουν τα λεφτά τους. Θαθελα να ακούσω τη διαφορά με το μηχανάκι αυτό και χωρίς να δω πως είναι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε τι.μπάτζετ θες να κινηθείς ? https://www.skroutz.gr/s/5609214/RHA-MA750.html https://www.skroutz.gr/s/424485/Shure-SE215.html send from my cave using smoke signals Edited August 13, 2016 by bujinkan Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Φίλε ωραίο εργαλείο!! Είμαι λάτρης καλής μουσικής . Θα το τσιμπησω και έχω και τα beats studio 2.0 ! Από ποια χώρα είναι ή σελίδα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Μια ερώτηση. Αν χρειαστεί να το φόρτισω με ένα άλλο φορτιστή ταχείας φόρτισης που έχω σε περίπτωση που δεν έχω τον δικό μου μαζί. Θα πάει όσο γρήγορα θα έπρεπε; η λόγο dash θα φορτίζει μεν αλλά δε θα δουλευει η ταχεία φόρτιση. ΔΕ μιλάω να πιάσει τα νούμερα του dash που δε πρόκειται. Απλά να φορτίζει όσο γρήγορα ας πούμε φορτίζει το g4 μου με αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μια ερώτηση. Αν χρειαστεί να το φόρτισω με ένα άλλο φορτιστή ταχείας φόρτισης που έχω σε περίπτωση που δεν έχω τον δικό μου μαζί. Θα πάει όσο γρήγορα θα έπρεπε; η λόγο dash θα φορτίζει μεν αλλά δε θα δουλευει η ταχεία φόρτιση. ΔΕ μιλάω να πιάσει τα νούμερα του dash που δε πρόκειται. Απλά να φορτίζει όσο γρήγορα ας πούμε φορτίζει το g4 μου με αυτόν. Φορτιζω με τον κλασσικό fast της samsung αρκετά γρήγορα μπορώ να πω! Και με έναν 1.8Α απο G2 που έχω συμπαθητικά επίσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Πέρασα και εγώ την 3.2.4 καθαρή εγκατάσταση από την αρχή και είμαι μόνο ρουτ και στοκ και πρώτη φόρτιση πολύ καλή διαχείριση μπαταριαςοταν εννοείς καθαρή εγκατάσταση τι ακριβώς εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 οταν εννοείς καθαρή εγκατάσταση τι ακριβώς εννοείς Απο TWRP RECOVERY σβηνω τα παντα απο μεσα εκει που λεει FORMAT να μην εχει καθολου λειτουργικο του κανω μια επανεκκινηση σε recovery mode συνδεω κινητο με λαπτοπ περναω την ρομ και φλασαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Όταν κανείς format τό twrp διαγράφετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Όταν κανείς format τό twrp διαγράφετε οχι παραμενει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Υπάρχει μία μικρή τάση για προτίμηση 3g όταν δεν είναι πολύ δυνατό το lte. Στην αρχή πίστευα πως κάνει η cosmote κάποιες αλλαγές ή εργασίες στο δίκτυο της. Κάνοντας επανεκκίνηση ή αλλάζοντας τον προτιμώμενο τύπο δικτύου επιστρέφει στο 4g. Μήπως πρέπει να περαστεί η 3.2.4 καθαρή... είναι καιρός να φύγουν οι ota update που μπήκαν αρθροιστικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplaz Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 υπαρχει προβλημα με το nfc?δεν συνδεεται με καμμια συσκευη nfc.Ειμαι root με την επισημη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Κανένα πρόβλημα με NFC στη δική μου συσκευή (stock/no root). Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Εγώ stock rooted τελευταία rom,ολα οκ με nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplaz Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Ευχαριστώ παιδιά γιά τις απαντήσεις. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να ελέγξω το nfc πριν να συμπερανω ότι είναι πρόβλημα hardware Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ παιδιά γιά τις απαντήσεις. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να ελέγξω το nfc πριν να συμπερανω ότι είναι πρόβλημα hardware Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για το oneplus3 πάντα μιλάμε Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 υπαρχει προβλημα με το nfc?δεν συνδεεται με καμμια συσκευη nfc.Ειμαι root με την επισημη rom. Και εγώ μία από τα ίδια οπότε έχω δοκιμάσει δεν συνδεθηκα ποτέ. Υπάρχει μία μικρή τάση για προτίμηση 3g όταν δεν είναι πολύ δυνατό το lte. Στην αρχή πίστευα πως κάνει η cosmote κάποιες αλλαγές ή εργασίες στο δίκτυο της. Κάνοντας επανεκκίνηση ή αλλάζοντας τον προτιμώμενο τύπο δικτύου επιστρέφει στο 4g. Μήπως πρέπει να περαστεί η 3.2.4 καθαρή... είναι καιρός να φύγουν οι ota update που μπήκαν αρθροιστικά? Την 3.2.4. από που κατεβάζουμε; γιατί εμένα ΟΤΑ δν μου έχει βγάλει κάτι.. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Την 3.2.4. από που κατεβάζουμε; γιατί εμένα ΟΤΑ δν μου έχει βγάλει κάτι.. Από εδώ για ολόκληρη την ρομ 3.2.4 OnePlus3Oxygen_16_OTA_013_all_1608061823 Και από εδώ μόνο το ΟΤΑ από την 3.2.2 στην 3.2.4 OnePlus3Oxygen_16_OTA_012-013_patch_1608061823 Γενικά όλες οι ρομ ειναι εδώ Oxygen OS ROMs and OTA updates ---------------------------------------------------- Αδιάβροχο.....;; Edited August 15, 2016 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Επειδή είμαι λίγο καθυστερημένος( τεχνολογικά) μήπως μπορεί κάποιος να κάνει κάποιο σχόλιο για το παρακάτω άρθρο; http://techblog.gr/mobile/oneplus-3-update-brings-new-bugs-8832/ Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Επειδή είμαι λίγο καθυστερημένος( τεχνολογικά) μήπως μπορεί κάποιος να κάνει κάποιο σχόλιο για το παρακάτω άρθρο; http://techblog.gr/mobile/oneplus-3-update-brings-new-bugs-8832/ Το σχολιάζουμε στον νήμα περί αναβαθμίσεων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6854863#post6854863 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
absinth1926 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Από εδώ για ολόκληρη την ρομ 3.2.4 OnePlus3Oxygen_16_OTA_013_all_1608061823 Και από εδώ μόνο το ΟΤΑ από την 3.2.2 στην 3.2.4 OnePlus3Oxygen_16_OTA_012-013_patch_1608061823 Γενικά όλες οι ρομ ειναι εδώ Oxygen OS ROMs and OTA updates ---------------------------------------------------- Αδιάβροχο.....;; για οσους ειμαστε ρουτ φλασαρουμε μονο το φουλ 3.2.4 ρομ η και το ΟΤΑ μετα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 για οσους ειμαστε ρουτ φλασαρουμε μονο το φουλ 3.2.4 ρομ η και το ΟΤΑ μετα??? H Full rom σε παει στην έκδοση που γράφει (στην προκείμενη, 3.2.4, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.-) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Επειδή είμαι λίγο καθυστερημένος( τεχνολογικά) μήπως μπορεί κάποιος να κάνει κάποιο σχόλιο για το παρακάτω άρθρο; http://techblog.gr/mobile/oneplus-3-update-brings-new-bugs-8832/ Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσωπικά βρίσκομαι διακοπές με 2 καρτουλες 4G ολη μέρα,ολα καλά.. Έκανα καθαρή εγκατάσταση απο τη πρώτη στιγμή που βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 ούτε εγώ έχω πρόβλημα με το 4G στην 3.2.4, δεν έκανα την αναβάθμιση, πέρασα ολόκληρη τη rom με twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Ούτε εγώ θέμα.με lte send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Ούτε εγώ θέμα με Ltd. Έκανα ota αναβάθμιση από 4.2.1 που ήμουν. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 3.2.2 συγνώμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Ούτε εγώ θέμα με Ltd. Έκανα ota αναβάθμιση από 4.2.1 που ήμουν. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 3.2.2 συγνώμη Εγώ πέρασα το πρωί την 3.2.4 και το lte της wind πήγε περίπατο..τι ήθελα και την περναγα. Μπορεί ν φταίει ότι το πέρασα μέσω vpn. Από lte με πετάει στο E.:mad: Τώρα τ κάνουμε;; Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts