tigreos Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Θυμάμαι πριν την αναβάθμιση σε 3.2.2 υπήρχε η εφαρμογή android pay μετα την αναβάθμιση δεν το βλέπω άλλο το πρόσεξε και κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Στο titanium φαίνεται, στο drawer όχι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edit, είναι frosted για κάποιο λόγο, κάντο defrost και δουλεύει Edited July 29, 2016 by Raven6681 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Στο titanium φαίνεται, στο drawer όχι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edit, είναι frosted για κάποιο λόγο, κάντο defrost και δουλεύει Δηλαδή είναι παγωμένο απο την oneplus;Στης ρυθμίσεις - εφαρμογές δεν υπάρχει καν δεν το εμφανίζει,μονο απο το link2sd το βλέπω αλλά δεν μπορώ να το κάνω ξεπάγωμα γιατί δεν το έχω ροοτ... :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ναι μάλλον από oneplus γιατί εγώ δεν το πάγωσα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Έχω θέμα με το φακό, ανοίγει συχνά μόνος του ενώ έχω απενεργοποιήσει το gesture. Έχει κανείς καμιά ιδέα το φταίει; Κατεβαίνει το drawer και δεν το καταλαβαίνω; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 29, 2016 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Wipe data, επανεγκατάσταση... Δεν παίζει, κρασάρει στην πρώτη οθόνη, root και xposed έχω, δεν ξέρω αν φταίει το xposed Εδώ είσαι.. Δούλεψε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6829403 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Έχουμε δει τη ταχύτητες παίζουν στο OTG?? Έχω usb 3 που χρησιμοποιούσα στο V10 και έπαιζε 100mb/s read και 30mb/s περίπου write. Πήρα ανταπτορα type c σε usb και κουμποσα το ίδιο usb και απλά σέρνεται. Write 3.7mbs????? Ένας φίλος που πήρε usb type c είδε ίδιες ταχύτητες. Έχει δει κανείς τη παίζει??? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Εδώ είσαι.. Δούλεψε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6829403 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω αύριο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εδώ είσαι.. Δούλεψε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6829403 Ναι δούλεψε! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εμένα πάλι στην εφαρμογή winbank Πειραιώς δεν ζητάει Fingerprint πλέον. Μόνο με κωδικό συνέχεια. Τι έγινε τώρα?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εμένα κανονικά δουλεύει το αποτύπωμα... Μήπως άλλαξες τα δακτυλικα σου αποτυπώματα? Πρέπει να το ξαναρυθμισεις... Πήγαινε κάτω δεξιά στο εικονίδιο με το κλειδί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louros777 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 τελικα ειναι κινεζια το κινητο,,,μου επεσε απο 20 ποντους υψος,και τα παιξε η αφη...δε δουλευει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Δε γίνεται τόσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στη μπαταρία με 3.2.2. 15% + περίπου πάνω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εμένα στα ίδια κυμαίνεται περίπου... 4.30 SOT βάζω περίπου κάθε μέρα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 τελικα ειναι κινεζια το κινητο,,,μου επεσε απο 20 ποντους υψος,και τα παιξε η αφη...δε δουλευει καθολου Με θήκη έπεσε ή χωρίς? Περίεργο μου φαίνεται τόσο εύκολα Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ναι δούλεψε! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δεν έχει fingerprint όμως εε? Δεν πειράζει, πολυτέλειες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 τελικα ειναι κινεζια το κινητο,,,μου επεσε απο 20 ποντους υψος,και τα παιξε η αφη...δε δουλευει καθολου Το τρολ της ημέρας... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pera Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 καλησπερα σε ολους,κατοχος και εγω εδω και 2 μερες,και θελω να ρωτησω κανα 2 πραγματακια. 1 μετεφερα καποια τραγουδια που ειχα στον υπολογιστη [mp3] αλλα δεν μπορω να βαλω καποιο απο αυτα ως ηχο κλησης,παρα μονο τους ηχους κλησεις που εχει μεσα το τηλ,γνωριζει καποιος τι να κανω; 2 οταν το πρωτοανοιξα δεν αφησα την google να εχει προσβαση στα αρχεια μου,για αυτο μαλλον και δεν μεταφερθηκαν μνμ τραγουδια σημειωσεις κλπ που ειχα στο παλιο τηλ. samsung galaxy s2,αλλα δεν μπορω να βρω την ρυθμιση να το αλλαξω,ξερει καποιος; 3 θελω να τραβαω και ασπρομαυρες φωτο υπαρχει τετοια δυνατοτητα με καποια εφαρμογη ισως;Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano23 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 τελικα ειναι κινεζια το κινητο,,,μου επεσε απο 20 ποντους υψος,και τα παιξε η αφη...δε δουλευει καθολου Δεν ειναι caterpillar ρε φιλαρακι, κινητο ειναι.. και μαλιστα υπερβολικα λεπτο που σημαινει οτι σε μια πιθανη πτωση ολα τα components μεσα παθαινουν τραλαλα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Οποίο και να έχεις αν σου πέσει με την οθόνη δύσκολα τη γλυτώνεις ακόμη και από μικρό ύψος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 καλησπερα σε ολους,κατοχος και εγω εδω και 2 μερες,και θελω να ρωτησω κανα 2 πραγματακια. 1 μετεφερα καποια τραγουδια που ειχα στον υπολογιστη [mp3] αλλα δεν μπορω να βαλω καποιο απο αυτα ως ηχο κλησης,παρα μονο τους ηχους κλησεις που εχει μεσα το τηλ,γνωριζει καποιος τι να κανω; 2 οταν το πρωτοανοιξα δεν αφησα την google να εχει προσβαση στα αρχεια μου,για αυτο μαλλον και δεν μεταφερθηκαν μνμ τραγουδια σημειωσεις κλπ που ειχα στο παλιο τηλ. samsung galaxy s2,αλλα δεν μπορω να βρω την ρυθμιση να το αλλαξω,ξερει καποιος; 3 θελω να τραβαω και ασπρομαυρες φωτο υπαρχει τετοια δυνατοτητα με καποια εφαρμογη ισως;Ευχαριστω! καλομίλητη η συσκευή... σχετικά με το 1) μπορείς να καταβάσεις απο το Playstore τοES εξερεύνηση και μετά πας ρυθμίσεις, ήχος και ειδοποίηση, πατάς ήχος κλήσης ειδοποίησης και τότε σε ρωτάει ολοκλορωμένη ενέργεια με χρήση ES, πατάς μόνο μια φορά και σου βγάζει όλους τους φακέλους που υπάρχουν στο κινητό, πας εκεί που αποθήκευσες τα mp3 επιλέγεις το τραγούδι που θες και είσαι οκ το ίδιο αν θες να αλλάξεις και ήχο ειδοποίησης, κάνεςι ακριβώς τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Η απλά κάντε copy paste τα mp3 στο φάκελο Ringtones που έχει το κινητό, μέσα από τον file manager ... Μόνο ότι είναι εκεί αναγνωρίζει ως διαθέσιμο για Ringtone... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 καλησπερα σε ολους,κατοχος και εγω εδω και 2 μερες,και θελω να ρωτησω κανα 2 πραγματακια. 1 μετεφερα καποια τραγουδια που ειχα στον υπολογιστη [mp3] αλλα δεν μπορω να βαλω καποιο απο αυτα ως ηχο κλησης,παρα μονο τους ηχους κλησεις που εχει μεσα το τηλ,γνωριζει καποιος τι να κανω; 2 οταν το πρωτοανοιξα δεν αφησα την google να εχει προσβαση στα αρχεια μου,για αυτο μαλλον και δεν μεταφερθηκαν μνμ τραγουδια σημειωσεις κλπ που ειχα στο παλιο τηλ. samsung galaxy s2,αλλα δεν μπορω να βρω την ρυθμιση να το αλλαξω,ξερει καποιος; 3 θελω να τραβαω και ασπρομαυρες φωτο υπαρχει τετοια δυνατοτητα με καποια εφαρμογη ισως;Ευχαριστω! για το 1 βάλε ES explorer και θα σου βγάζει επιλογή να διαλέξεις τον ήχο που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εμένα κανονικά δουλεύει το αποτύπωμα... Μήπως άλλαξες τα δακτυλικα σου αποτυπώματα? Πρέπει να το ξαναρυθμισεις... Πήγαινε κάτω δεξιά στο εικονίδιο με το κλειδί... Ξανά πέρασα την εφαρμογή πάλι και όλα οκ... Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες με έχουν ζαλίσει οι εταιρίες για προσφορά συμβολαίου, σχεδόν κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε μια λίστα ανεπιθύμητων αριθμών; στο Lenovo που είχα την έλεγε μαύρη λίστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts