Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θυμάμαι πριν την αναβάθμιση σε 3.2.2 υπήρχε η εφαρμογή android pay μετα την αναβάθμιση δεν το βλέπω άλλο το πρόσεξε και κάποιος άλλος;

Στο titanium φαίνεται, στο drawer όχι

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Edit, είναι frosted για κάποιο λόγο, κάντο defrost και δουλεύει

Edited by Raven6681

Στο titanium φαίνεται, στο drawer όχι

Edit, είναι frosted για κάποιο λόγο, κάντο defrost και δουλεύει

Δηλαδή είναι παγωμένο απο την oneplus;Στης ρυθμίσεις - εφαρμογές δεν υπάρχει καν δεν το εμφανίζει,μονο απο το link2sd το βλέπω αλλά δεν μπορώ να το κάνω ξεπάγωμα γιατί δεν το έχω ροοτ... :eek:

Έχω θέμα με το φακό, ανοίγει συχνά μόνος του ενώ έχω απενεργοποιήσει το gesture. Έχει κανείς καμιά ιδέα το φταίει; Κατεβαίνει το drawer και δεν το καταλαβαίνω;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Davout

Wipe data, επανεγκατάσταση... Δεν παίζει, κρασάρει στην πρώτη οθόνη, root και xposed έχω, δεν ξέρω αν φταίει το xposed

Εδώ είσαι.. Δούλεψε

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6829403

Έχουμε δει τη ταχύτητες παίζουν στο OTG?? Έχω usb 3 που χρησιμοποιούσα στο V10 και έπαιζε 100mb/s read και 30mb/s περίπου write. Πήρα ανταπτορα type c σε usb και κουμποσα το ίδιο usb και απλά σέρνεται. Write 3.7mbs????? Ένας φίλος που πήρε usb type c είδε ίδιες ταχύτητες. Έχει δει κανείς τη παίζει???

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Εδώ είσαι.. Δούλεψε

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6829403

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω αύριο

Εμένα πάλι στην εφαρμογή winbank Πειραιώς δεν ζητάει Fingerprint πλέον. Μόνο με κωδικό συνέχεια. Τι έγινε τώρα??
Greek Android & iOS users (FB group)

Εμένα κανονικά δουλεύει το αποτύπωμα...

Μήπως άλλαξες τα δακτυλικα σου αποτυπώματα?

Πρέπει να το ξαναρυθμισεις... Πήγαινε κάτω δεξιά στο εικονίδιο με το κλειδί...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δε γίνεται τόσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στη μπαταρία με 3.2.2.

15% + περίπου πάνω.

τελικα ειναι κινεζια το κινητο,,,μου επεσε απο 20 ποντους υψος,και τα παιξε η αφη...δε δουλευει καθολου

Με θήκη έπεσε ή χωρίς? Περίεργο μου φαίνεται τόσο εύκολα

Mi 9 128gb :shoot:

τελικα ειναι κινεζια το κινητο,,,μου επεσε απο 20 ποντους υψος,και τα παιξε η αφη...δε δουλευει καθολου

Το τρολ της ημέρας...

καλησπερα σε ολους,κατοχος και εγω εδω και 2 μερες,και θελω να ρωτησω κανα 2 πραγματακια.

1 μετεφερα καποια τραγουδια που ειχα στον υπολογιστη [mp3] αλλα δεν μπορω να βαλω καποιο απο αυτα ως ηχο κλησης,παρα μονο τους ηχους κλησεις που εχει μεσα το τηλ,γνωριζει καποιος τι να κανω;

2 οταν το πρωτοανοιξα δεν αφησα την google να εχει προσβαση στα αρχεια μου,για αυτο μαλλον και δεν μεταφερθηκαν μνμ τραγουδια σημειωσεις κλπ που ειχα στο παλιο τηλ. samsung galaxy s2,αλλα δεν μπορω να βρω την ρυθμιση να το αλλαξω,ξερει καποιος;

3 θελω να τραβαω και ασπρομαυρες φωτο υπαρχει τετοια δυνατοτητα με καποια εφαρμογη ισως;Ευχαριστω!

Δεν ειναι caterpillar ρε φιλαρακι, κινητο ειναι.. και μαλιστα υπερβολικα λεπτο που σημαινει οτι σε μια πιθανη πτωση ολα τα components μεσα παθαινουν τραλαλα...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οποίο και να έχεις αν σου πέσει με την οθόνη δύσκολα τη γλυτώνεις ακόμη και από μικρό ύψος

καλησπερα σε ολους,κατοχος και εγω εδω και 2 μερες,και θελω να ρωτησω κανα 2 πραγματακια.

1 μετεφερα καποια τραγουδια που ειχα στον υπολογιστη [mp3] αλλα δεν μπορω να βαλω καποιο απο αυτα ως ηχο κλησης,παρα μονο τους ηχους κλησεις που εχει μεσα το τηλ,γνωριζει καποιος τι να κανω;

2 οταν το πρωτοανοιξα δεν αφησα την google να εχει προσβαση στα αρχεια μου,για αυτο μαλλον και δεν μεταφερθηκαν μνμ τραγουδια σημειωσεις κλπ που ειχα στο παλιο τηλ. samsung galaxy s2,αλλα δεν μπορω να βρω την ρυθμιση να το αλλαξω,ξερει καποιος;

3 θελω να τραβαω και ασπρομαυρες φωτο υπαρχει τετοια δυνατοτητα με καποια εφαρμογη ισως;Ευχαριστω!

καλομίλητη η συσκευή...

σχετικά με το 1)

μπορείς να καταβάσεις απο το Playstore τοES εξερεύνηση και μετά πας ρυθμίσεις, ήχος και ειδοποίηση, πατάς ήχος κλήσης ειδοποίησης και τότε σε ρωτάει ολοκλορωμένη ενέργεια με χρήση ES, πατάς μόνο μια φορά και σου βγάζει όλους τους φακέλους που υπάρχουν στο κινητό, πας εκεί που αποθήκευσες τα mp3 επιλέγεις το τραγούδι που θες και είσαι οκ

το ίδιο αν θες να αλλάξεις και ήχο ειδοποίησης, κάνεςι ακριβώς τα ίδια

Η απλά κάντε copy paste τα mp3 στο φάκελο Ringtones που έχει το κινητό, μέσα από τον file manager ... Μόνο ότι είναι εκεί αναγνωρίζει ως διαθέσιμο για Ringtone...
Powerd by OnePlus 7 Pro

για το 1 βάλε ES explorer και θα σου βγάζει επιλογή να διαλέξεις τον ήχο που θες

Εμένα κανονικά δουλεύει το αποτύπωμα...

Μήπως άλλαξες τα δακτυλικα σου αποτυπώματα?

Πρέπει να το ξαναρυθμισεις... Πήγαινε κάτω δεξιά στο εικονίδιο με το κλειδί...

Ξανά πέρασα την εφαρμογή πάλι και όλα οκ...

Greek Android & iOS users (FB group)

καλησπέρα,

τις τελευταίες μέρες με έχουν ζαλίσει οι εταιρίες για προσφορά συμβολαίου, σχεδόν κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε μια λίστα ανεπιθύμητων αριθμών; στο Lenovo που είχα την έλεγε μαύρη λίστα