Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, επειδή ψήνω πολύ να παραγγείλω το 1+3, μπορεί κάποιος να μου απαντήση σε μια δυο ερωτήσεις περι παραγγελείας αν ξέρει?

1. Έχει αγοράσει κάποιος με Prepaid Πειραιώς κατεφθείαν απο το site (όχι μέσω paypal)? Και αν ναι, το δέχτηκε κανονικά ή είχε κάποιο πρόβλημα λόγο capital controls?

2. Μπορείς να αγοράσεις κανονικά με το paypal balance σου (έχοντας όσα λεφτά χρειάζεται για την αγορά μέσα) χωρίς να έχεις κάποια κάρτα συνδεδεμένη στο account σου (ή έστω μια κάρτα που δεν ειναι confirmed)?

Αυτά τα ολίγα ρε guys, ευχαριστώ για την βοήθεια.

Όσον αφορά το 1 κατευθείαν με κάρτα Πειραιως δεν γίνετε λόγο capital controls. Μέσω paypal και κάρτα όμως περνάει. Για το 2 δεν ξέρω να σου πω.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά από 1 μέρα που της πινω το αίμα έχω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχω βρει τα bugs που ποσταρουν στα φορουμ. Μόνο ένα μικρό στο music που όταν από portrait πάω σε landscape μερικές φορές σταματά το τραγούδι. Ίσως όμως έχει να κάνει ότι τα τραγούδια μου είναι flac. Έτσι και αλλιώς ή εφαρμογή είναι πολύ απλή και χρησιμοποιώ άλλο player.

Κανένα app από playstore για Gallery και Τηλέφωνο κατάλογο καλό?? Γιατί τα μαμά είναι μέτρια

Δεν ξέρω εάν σε εσάς κάνοντας διπλό κλικ πάνω σε φωτογραφίες στο Gallery κάπως κάνει και χαλάει την ανάλυση της φωτογραφίας. Κανείς άλλος??

Quickpic για gallery με δυνατότητα αποθήκευσης φωτογραφιών και σε cloud 1000 gb! Απλό και εύχρηστο.

Το exdialer and contacts κυρίως για τη λίστα επαφών (έχει ωραία δυνατότητα swipe left right για sms και κλήση) και ο επιλογέας είναι καλός. Εγώ έχω βάλει επιπρόσθετα τον Truecaller που σου αναγνωρίζει άγνωστα νούμερα. Άρα στα shortcuts έχω Truecaller για επιλογέα και δίπλα exdialer λίστα επαφών.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Davout

Ποια είναι η διαφορά του truedialer από το truecaller?

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Ποια είναι η διαφορά του truedialer από το truecaller?

Συγγνώμη, Truecaller εννοούσα. Το truedialer έχει καταργηθεί.

Βλέπω στο store υπάρχουν και τα 2.τι παίζει?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Το χαίρομαι το κινητό αυτό όλο και περισσότερο. Φοβερό. Ένα πράγμα που μου λείπει από το Galaxy S4 που είχα πριν είναι η εφαρμογή SMEMO της Samsung. Ξέρει κανείς μια καλή εφαρμογή στο Android για Memos?

Το χαίρομαι το κινητό αυτό όλο και περισσότερο. Φοβερό. Ένα πράγμα που μου λείπει από το Galaxy S4 που είχα πριν είναι η εφαρμογή SMEMO της Samsung. Ξέρει κανείς μια καλή εφαρμογή στο Android για Memos?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για το tempered glass της Oneplus γιατί δεν γίνεται λόγος? Δεν εννοώ φυσικά την διαφάνεια που έχει περασμένη ήδη αλλά για αυτό που πουλάει στο store της. Το έχει δοκιμάσει κανείς?

edit: Είδα το παρακάτω βίντεο και στο τέλος λέει ότι δεν καλύπτει καλά και δεν συμφέρει για την τιμή του.

(ωραίο αυτό το τρικ για την τοποθέτηση πάντως)

Edited by femiros

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

Κανένα app από playstore για Gallery και Τηλέφωνο κατάλογο καλό?? Γιατί τα μαμά είναι μέτρια

Δεν ξέρω εάν σε εσάς κάνοντας διπλό κλικ πάνω σε φωτογραφίες στο Gallery κάπως κάνει και χαλάει την ανάλυση της φωτογραφίας. Κανείς άλλος??

Καλησπέρα εγώ χρησιμοποιώ το True Phone.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

@john74...ποιό βλέπεις να κρατάς τελικά μεταξύ one plus 3 και g5 ? ...λογικά η πλάστιγγα θα γέρνει προς το 1+3 να υποθέσω...Κάνε και κανένα vs στο thread του g5. ;)

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

...έχει υπερβολική ησυχία εκεί. :)

Μην μου βάζεις δύσκολα

Λοιπόν σύντομα θα πω τις κυριότερες διαφορες

OP3 +=Ποιότητα, μπαταρία, ταχύτητα, οθόνη, χρώματα ζωντανά, oxygen OS, ήχος από ακουστικά, καλύτερο σήμα γενικά και WiFi

G5 +=Micro sd card, ir blaster, 2k οθόνη, fm radio, προτιμώ fingerprint sensor πίσω, ήχος από speaker και πιο καθαρές συνομιλίες τηλεφώνου

Στα ίδια είναι κάμερα (βραδινές ένα τσικ καλύτερο το OP3 πιο αληθινα χρώματα, το G5 κίτρινιζει λίγο.), dash charge και fast charge ίδιο χρόνο.

Αυτά από εμένα, τι να πω. Δεν ξέρω πιο να κρατήσω τελικά.... Θα το δούμε τις επόμενες μέρες

Greek Android & iOS users (FB group)

Δοκίμασε την εφαρμογή google keep .

Συγχρονίζει με τον λογαριασμό σου κ δεν πρόκειται να χάσεις ξανά ποτέ τίποτε.εχει κ πολύ καλό widget

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σχετικά με την εφαρμογή της πειραιως για ebanking που αρκετοί είχαν αναφέρει παλιότερα(κ σε άλλα site) ότι δεν δουλεύει σε ρουτ συσκευές (ενώ το βλέπει οτι είναι ρουτ κ βγαζει κ το σχετικό μνμ) εδω να πω ότι μου δούλεψε κανονικά με τους κωδικούς μου ακόμα κ τo quick login .

Edited by hs2000corolla
...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

η μπαταρια τελικα, βγαζει μια μερα νορμαλ χρήσης? Sot ποσο σας βγαζει σε πχ σερφαρισμα στο ιντερνετ.

η μπαταρια τελικα, βγαζει μια μερα νορμαλ χρήσης? Sot ποσο σας βγαζει σε πχ σερφαρισμα στο ιντερνετ.

περιπου 4:30 sot.........αν για σενα αυτο θεωρειτε νορμαλ τοτε θα σου βγαζει τη μερα

Το normal είναι πολύ σχετικό. Wifi, data (και τι data, 4G ή 3G; ) ή χωρίς Internet, πόσο texting, πόση οθόνη; Ο καθένας έχει άλλη ιδέα για τη χρήση που θέλει να κάνει. Εγώ με συνεχές Internet κυρίως 4G το πρωί και wifi το απόγευμα, πολύ texting συνήθως χρειάζομαι ένα 20% παραπάνω. Άλλες μέρες περιέργως φτάνει 12 το βράδυ και είμαι στο 30% χωρίς φόρτιση.

Edited by Davout

Με κανένα μισάωρο 4G, γιατί έτυχε να είμαι σε μέρη με wifi.... Καλά τα πάει νομίζω... Με Oxygen 3.2.1 είμαι + twrp + root...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160722/83e4c30eb6b010f4a3387be892513678.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160722/8c85e2bbb707f968cb7e95e3e3c3866f.jpg

Οτι και να λέμε για την μπαταρία ειναι ανάλογα με τη χρήση του καθενός.Εγω που έχω 2 μέρες το κινητό με βγαζει άνετα την μέρα.Ισως και μιάμιση.Και 4000mah μπαταρία να είχε σε κάποιους πάλι δεν θα έφτανε.Γι'αυτο απολαύστε την κινητάρα.Στα λεφτα του καλυτερο κινητό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Mi 9 128gb :shoot:

Αυτό το καλώδιο κάνει για οταν δεν θέλω Dash charge? : https://www.ebulk.gr/index.php?route=product/product&product_id=2245

Αυτό το usb κάνει?Ειναι καλό? : http://www.mediamarkt.gr/el/product/_kingston-datatraveler-microduo-3c-16gb-dtduo3c-16gb-1171345.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5

Αναφορά στα SMS σας έρχεται?Εμενα ενω το εχω τικαρισμενο για αναφορά δεν μου έρχεται

Edited by tommy1984

Αυτό το καλώδιο κάνει για οταν δεν θέλω Dash charge? : https://www.ebulk.gr/index.php?route=product/product&product_id=2245

Αναφορά στα SMS σας έρχεται?Εμενα ενω το εχω τικαρισμενο για αναφορά δεν μου έρχεται

Ούτε εμένα, το έχω αναφέρει νωρίτερα αλλά κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Wind έχω, εσύ??

Τώρα είδα πως εάν βγάλεις το fingerprint sensor και το ξανά βάλεις πρέπει να ξανά περάσεις το scan πάλι από την αρχή. Δεν τα κρατάει στη μνήμη??

Επίσης βλέπω γρήγορο Battery drain από 100% έως 70% μετά κολλάει εκεί έως τα 10% κατέβαινει αργά .Ετσι είναι και σε εσάς?

Μέχρι στιγμής χωρίς πολύ 4g μου βγάζει με το ζόρι 3:30-4 SOT.

Που είναι τα 5-6ωρες SOT που λένε ορισμένα άτομα???

Greek Android & iOS users (FB group)

Ούτε εμένα, το έχω αναφέρει νωρίτερα αλλά κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Wind έχω, εσύ??

Τώρα είδα πως εάν βγάλεις το fingerprint sensor και το ξανά βάλεις πρέπει να ξανά περάσεις το scan πάλι από την αρχή. Δεν τα κρατάει στη μνήμη??

Επίσης βλέπω γρήγορο Battery drain από 100% έως 70% μετά κολλάει εκεί έως τα 10% κατέβαινει αργά .Ετσι είναι και σε εσάς?

Μέχρι στιγμής χωρίς πολύ 4g μου βγάζει με το ζόρι 3:30-4 SOT.

Που είναι τα 5-6ωρες SOT που λένε ορισμένα άτομα???

Vodafone εχω.Αρα είναι προβλημα του κινητου.

Δεν έχω δοκιμάσει να βγαλω το Fingeprint.Περιεργο μου φαινεται αν θελει παλι περασμα.

Οσο για μπαταρια ειναι πάντα αναλόγως με τη χρηση.Ασφαλες συμπερασματα θα εχω το ΣΚ που θα χρησιμοποιησω αρκετα το ιντερνετ

Αυτό το usb κάνει?Ειναι καλό? : http://www.mediamarkt.gr/el/product/_kingston-datatraveler-microduo-3c-16gb-dtduo3c-16gb-1171345.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5

Αναφορά παίρνω κανονικά με textra sms. Εννοώ ότι μου δείχνει ότι παραδόθηκε το μήνυμα, δεν έχω βάλει ειδοποίηση παρά ένα μπιπ.

Αναφορά παίρνω κανονικά με textra sms. Εννοώ ότι μου δείχνει ότι παραδόθηκε το μήνυμα, δεν έχω βάλει ειδοποίηση παρά ένα μπιπ.

Αυτη η εφαρμογή αντικαθιστά αυτη που έχει από μόνη της το κινητό για τα sms?

Παιδιά για αναφορά μηνυμάτων μη περιμένετε ειδοποίηση, απλά όταν παραδοθεί το μήνυμα θα εμφανιστεί ένα (ν) στο μήνυμα που στείλατε.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160722/923953201ed5a2bc530aa55775d90224.jpg

Έχει καταφέρει κανείς να βάλει 5 columns (στη homescreen) στο stock launcher?

Υπάρχει μια ρύθμιση για μικρά εικονίδια μέσα στις ρυθμίσεις, αλλά δεν κάνει δουλειά.