black_hawk Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Πίκρααα... (και την πληρώνω την γραμμή του ΟΤΕ "χρυσή"...) :( Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Δεν είναι αξιόπιστα τα speedtest πάντα. Στο 3G με τι δίκτυο είσαι; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Εμένα το tracking number μου το έστειλε η Dhl με μήνυμα.Αν δεν σου το στείλουν το ζητάς απο το live chat της oneplus. Για οσοι παραγγειλανε την περασμένη εβδομάδα ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕ Processed at ATHENS - GREECE 08:42 ATHENS - GREECE 13 Arrived at Sort Facility ATHENS - GREECE 02:31 ATHENS - GREECE ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λευκή? Μαύρο? Μόνο για gold ξέρω ότι θα βγει εκτός της γρι Και κόκκινο χρώμα θα βγει ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα έφυγε από Βουδαπέστη Παρασκευή μεσημέρι και ακόμα καμιά ενημέρωση. Πήρα την ups εδώ μου είπαν οδικώς κάνει 2 εργάσιμες άρα αύριο θα είναι Ελλάδα . Θα έφτασε μαζί με το δικό μου λογικά, για δες Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Για οσοι παραγγειλανε την περασμένη εβδομάδα ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕ Processed at ATHENS - GREECE 08:42 ATHENS - GREECE 13 Arrived at Sort Facility ATHENS - GREECE 02:31 ATHENS - GREECE ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- John καλημέρα.Εμένα δεν εφτασε ακόμα.Μάλλον για αύριο το κόβω.Εσένα βέβαια αν θυμάμαι καλά ξεκινησε το ταξιδάκι του στις 13/07 ενώ εμένα στις 14/07. Να το πάρεις και να μας πεις πως είναι. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Και μένα έφτασε 2.31 στην Αθηνα αλλά δεν το έστειλαν Πάτρα... Λογικά αύριο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Εμενα που ξεκίνησε 14/7 τωρα που μιλησα μου ειπαν αυριο φθανει Αθηνα και εγω Καμενα Βουρλα θα παραλαβω την Πέμπτη μεσω speedex Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Προς τους moderators: δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξετε ενα ξεχωριστό νήμα για τις παραγγελείες-αποστολές του κινητού?Μπαίνω να διαβάσω 2-3 πράγματα για την συσκευη και 8 στα 10 posts αναφέρονται για το πότε έφυγε και αν έφτασε το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Δεν είναι αξιόπιστα τα speedtest πάντα. Στο 3G με τι δίκτυο είσαι; Στο 3G ειμαι με VODAFONE.. Οσο αναφορα την αξιοπιστια των tests προφανως και ισχυει αυτο για μια δυο φορες, οχι ομως οταν ειναι επαναλαμβανομενα! Τα δυο screenshots που ανεβασα ειναι απλα ενδεικτικα, αλλες φορες που δοκιμασα εφτασε το upload μεχρι 40 Mbps με κινητη και μεχρι 20 Mbps (max) με σταθερη ΟΤΕ!... :wacko: Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Λίγες απορίες 1.Απο σήμα πως τα πάει (έχει 2 κεραίες όπως το p9?) 2.και αν κάποιος έχει το cyta4u του λειτουργεί με δεδομένα? 3.δασμοι δεν υπάρχουν να φανταστώ ε? 4.υπαρχει τρόπους πληρωμής χωρίς paypal? Έχω να κάνω αγορά πριν τα capital, το δέχονται? :D ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Βλέπω σε κάτι review ότι έχει θέμα όταν τραβάς βίντεο, με τον σταθεροποιητη. Ισχύει αυτό; Έχει τρόπο να φτιαχτεί; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 1.Απο σήμα πως τα πάει (έχει 2 κεραίες όπως το p9?) Το σήμα είναι φανερά χειρότερο απο του P9/P9+. Αυτό απο προσωπική χρήση και των 2/3 συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Το σήμα είναι φανερά χειρότερο απο του P9/P9+. Αυτό απο προσωπική χρήση και των 2/3 συσκευών. Ευχαριστώ. Αν υπάρχει κάποιος που να είχε το meizu mx4 pro να μας πει θα το εκτιμούσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 (edited) Νέο θέμα για να μην υπερφορτώνουμε το παρόν: OnePlus 3: Διαθεσιμότητα - Παραγγελίες - Αγορά - Αποστολές Στο πρώτο ποστ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την διαθεσιμότητα και τον τρόπο αποστολής από την OnePlus... Edited July 19, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Επιτέλους σωστή κίνηση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Ο ήχος πλήκτρων πως αυξάνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Η οθόνη δεν είναι και οτι καλυτερη Προφανως γιατι εκανα μετάβαση απο IPS??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Αν γίνεται να φτιαχτεί και ένα section για τροποποιήσεις? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Παρήγγειλα και'γω παιδιά! 27 αποστολή, 1η παράδοση λεει :) Ωωω μόλις είδα το νέο topic,sorry! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Η οθόνη δεν είναι και οτι καλυτερη Προφανως γιατι εκανα μετάβαση απο IPS??? Για τα δικά μου γούστα είναι άψογη με πολύ ωραία χρώματα. Ανάλογα πως έχει συνηθίσει ο κάθε ένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Μια χαρά είναι η οθόνη και το τηλέφωνο κατά τη γνώμη μου. Παραμετροποιήσεις στο λογισμικό θέλει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Μια χαρά είναι η οθόνη και το τηλέφωνο κατά τη γνώμη μου. Παραμετροποιήσεις στο λογισμικό θέλει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σύμφωνο και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία καλο θα ήταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Το τηλέφωνο έχει το καλύτερο κράτημα που έχω δει ποτέ σε τηλέφωνο... Πραγματικά πολύ ωραίο... Και μου αρέσει αυτός ο μινιμαλ σχεδιασμός χωρίς πολλά πολλά.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris46 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Η οθόνη δεν είναι και οτι καλυτερη Προφανως γιατι εκανα μετάβαση απο IPS??? Δοκίμασε από ρυθμίσεις και developers νομίζω την επιλογή sRGB για καλύτερη ακρίβεια χρωμάτων. Μπορεί να σου αρέσει καλύτερα μιας και έρχεσαι από IPS . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 To Dash Charging απενεργοποιείται γενικά ή όχι? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Στην μπαταρία και τις εφαρμογές που την τρώνε μου βγάζει μια με ονομα 99008. Ξέρει κανείς κάτι? Καλησπέρα , εβγαλες κάποια άκρη; Σήμερα σε μένα εμφάνισε μία εφαρμογή 99050. Κανείς άλλος τίποτα ανάλογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts