Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς το χρώμα Led άμα εφαρμογή αλλάζει από το σύστημα;

Επίσης οι φωτογραφίες 4:3 είναι καλύτερες για εκτύπωση;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παίδες, έκανα και εγώ την παραγγελία χθες, και σήμερα πήρα tracking number + μαιλ ότι παρέλαβαν το πακέτο απο την Πολωνία!!

Εκτός από το OP3, πήρα και μια θήκη μαζί (Black Apricot), αλλά μετέπειτα παρατήρησα σε διάφορα βίντεο ότι η κάμερα συνεχίζει να εξέχει.

Κανένας με επίσημη θήκη να μας πει εάν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα;

Κανένας με επίσημη θήκη να μας πει εάν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα;

Στην SandStone θήκη, η κάμερα ΔΕΝ εξέχει...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Έχω δει σε review ότι η Sandstone το καλύπτει πλήρως (είναι και η θήκη με το μεγαλύτερο πάχος από τις επίσημες) και η Karbon, αν και πιο λεπτή, το καλύπτει περιμετρικά του φακού.

Περιμένω και εγώ το τηλέφωνο. Θέλω να ρωτήσω εντυπωσεις από όσους έχουν περάσει την 3.2.1. Διαβάζω στα φόρουμ εξω ότι έχουν θέματα με Bluetooth μπαταρία και GPS.

Περιμένω και εγώ το τηλέφωνο. Θέλω να ρωτήσω εντυπωσεις από όσους έχουν περάσει την 3.2.1. Διαβάζω στα φόρουμ εξω ότι έχουν θέματα με Bluetooth μπαταρία και GPS.

Κανένα θέμα εγώ με την 3.2.1, χωρίς root είμαι

Βρήκα πλάγιο τρόπο για ρύθμιση του DnD...

Βαζετε το διακόπτη για τα προφίλ στη μέση (priority) και μέσω tasker φτιαχνετε ένα task για DnD με Alarms (αυτο κάνει σε μένα μιας και θέλω το ξυπνητήρι να χτυπήσει). Φτιάχνετε και ένα exit task πάλι με DnD σε Priority mode.

Sent from my OnePlus 3

Πώς μπορώ να επιλέξω ένα τραγούδι που έχω κατεβάσει για ήχο κλήσης ή για ξυπνητήρι;

Δημιούργησε έναν φάκελο στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης με όνομα "ringtones" και αποθηκευσε εκεί τα ringtones που θες. Κατόπιν πήγαινε Ρυθμίσεις - > Ήχοι και θα δεις ότι θα εμφανιστούν τα δικά σου μαζί με τα εργοστασιακα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι πρέπει να έχω κάνει λάθος και όταν κατεβάζω κάποιο apk και πάω να το εγκαταστήσω, μου το ανοίγει κατευθείαν με το B1 archive και μου βγάζει σφάλμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ορισω το πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών ως προεπιλογή για τη apk;

Δημιούργησε έναν φάκελο στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης με όνομα "ringtones" και αποθηκευσε εκεί τα ringtones που θες. Κατόπιν πήγαινε Ρυθμίσεις - > Ήχοι και θα δεις ότι θα εμφανιστούν τα δικά σου μαζί με τα εργοστασιακα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι πρέπει να έχω κάνει λάθος και όταν κατεβάζω κάποιο apk και πάω να το εγκαταστήσω, μου το ανοίγει κατευθείαν με το B1 archive και μου βγάζει σφάλμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ορισω το πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών ως προεπιλογή για τη apk;

Λογικά κάνεις εκκαθάριση προεπιλογών για το B1 archive και την επόμενη φορά που θα πας να ανοίξεις apk θα σε ρωτήσει με ποιο πρόγραμμα θέλεις να το ανοίξει.

Πρώτη φορά τηλ(και έχω αλλάξει αρκετά) που μου κλειδώνει gps μέσα στο σπίτι σε 10 δεύτερα και στο αυτοκίνητο με το που ανοίγω το navigon κατευθείαν στον χάρτη έχει ήδη κλειδώσει. Απίστευτο πραγματικά ειδικά το gps.Ε χω παθει πλάκα...

DESIRE S 2.3.3 :p

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Προφανώς αυτοί που ποσταρουν θέματα με την 3.2.1. (Στο επίσημο forum της one plus ), έχουν ρουταρισμενες συσκευές ή έτυχε.

Και εγώ έχω root και xposed αλλά όλα καλά.

DESIRE S 2.3.3 :p

Έχω δει σε review ότι η Sandstone το καλύπτει πλήρως (είναι και η θήκη με το μεγαλύτερο πάχος από τις επίσημες) και η Karbon, αν και πιο λεπτή, το καλύπτει περιμετρικά του φακού.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160714/daa4c9227bcacbedf69350b37bc7c96c.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Και εγώ την sandstone εδώ και τη καλύπτει τη κάμερα

Ρε παιδιά κατι που δεν μπορω να καταλάβω απο τα review,η συσκευή ξεκλειδώνει με αποτυπωμα χωρίς να πατηθει το home button ; Απλα το αγγιζετε ή θέλει και πάτημα ταυτόχρονα;

To Home button είναι capacitive, δηλαδή δεν πατιέται... Είναι αφής... Οπότε μόλις αγγίξεις το δάκτυλο σου επάνω ξεκλειδώνει η συσκευή....
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα παίδες, έκανα και εγώ την παραγγελία χθες, και σήμερα πήρα tracking number + μαιλ ότι παρέλαβαν το πακέτο απο την Πολωνία!!

;

Εγώ Κυριακή βράδυ έδωσα παραγγελία και tracking number μου ήρθε 13/7.Χθες το βράδυ Ουγγαρία ήταν. Λογικά Δευτέρα θα είναι εδώ Αθήνα???

Greek Android & iOS users (FB group)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160714/daa4c9227bcacbedf69350b37bc7c96c.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

οταν το αφήνεις κατω ακουμπαει η καμερα ή καλυπτεται από την Karbon?

Mi 9 128gb :shoot:

οταν το αφήνεις κατω ακουμπαει η καμερα ή καλυπτεται από την Karbon?

Μιας και εχω το ιδιο καλυμα, ας σου απαντησω εγω.. :)

Το λοιπον, ειναι ακριβως στο ιδιο επιπεδο το carbon με το καλυμα του φακου (Φαινεται καθαρα στη φωτο οτι κανει μια μικρη προεξοχη γυρω απο το φακο και το φλας)

Οπως και να'χει, το διαφανο καλυμα του φακου ειναι απο ζαφειρι οποτε δεν χαρασσεται! ;)

Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;)

Μιας και εχω το ιδιο καλυμα, ας σου απαντησω εγω.. :)

Το λοιπον, ειναι ακριβως στο ιδιο επιπεδο το carbon με το καλυμα του φακου (Φαινεται καθαρα στη φωτο οτι κανει μια μικρη προεξοχη γυρω απο το φακο και το φλας)

Οπως και να'χει, το διαφανο καλυμα του φακου ειναι απο ζαφειρι οποτε δεν χαρασσεται! ;)

Οκ.Η θήκη σαν αισθηση ειναι ωραια οταν εχεις το κινητο στο χέρι?

Mi 9 128gb :shoot:

Εγώ προτίμησα την Sandstone πάντως που μου φαίνεται η πιο ωραία....

Από χθες το απόγευμα το δέμα έχει «κολλήσει» στην Ουγγαρία :angry:

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μία ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να είναι το κινητό στο silent για ήχο αλλά με δόνηση για τις κλήσεις? Επιλέγω τη silent θέση του κουμπιού στο πλάι και στο μενού "Sound & notification" έχω ενεργοποιημένη την επιλογή "Also vibrate for calls" αλλά δόνηση δεν υπάρχει σε κλήση.