Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μη μένεις μόνο στο πρώτο post; Έχουν γραφτεί αρκετά στις επόμενες σελίδες.

Υπάρχουν προβλήματα γενικά με τις ρυθμήσεις του ηχου (συμπεριλαμβανομένου και του DnD) και όχι, τα προβλήματα δεν αφορούν μόνο αυτούς που μετέφεραν τις ρυθμίσεις απο το OP1. Εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση αλλά αντιμετωπίζω θεματάκια με το θέμα του ήχου και γενικά με αυτό το κομμάτι προφιλ.

Εγώ είμαι ένας απο τους Έλληνες που χρησιμοποιώ το αυτόματο DnD εδω και πολλά χρόνια.

Διάβασα και τα 20 τελευταία - για το DND μιλάνε όλοι...

----

Προφανώς, ζεις στο εξωτερικό, σωστά?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Διάβασα και τα 20 τελευταία - για το DND μιλάνε όλοι...

----

Προφανώς, ζεις στο εξωτερικό, σωστά?

To DnD είναι ένα κομμάτι του προβλήματος; (δες το post #102)

Δεν ύπαρχει πουθενά μια ρύθμιση για Quiet Hours/DnD. Πως επιλέγει ενας χρήστης τι ώρα θα μπαίνει η συσκευή του σε DnD?

Τι σχέση έχει το που ζώ?

Edited by geovass

Υπαρχει καμια περιπτωση να μην υπαρχει η διευθυνση?Εγω που θα βαλω να ερθει στη δουλεια μου, στελνουν πολλα πραγματα εδω γενικοτερα με DHL.Που πηγαινεις για να δεις για τη διευθυνση?Μπορεις να δωσεις link?

https://webshipping2.dhl.com/wsi/WSIServlet?moduleKey=Login&countryCode=gr&languageCode=el&createShip=y

Απλα πας στον παραλήπτη κ τσεκαρεις αν υπάρχει ο ταχυδρομικός κωδικος σου...εμενα για Αγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδα που ειναι το 35006 δεν υπάρχει ενω τα Καμενα Βουρλα που ειναι δίπλα μου στα 7 χλμ το 35008 εμφανίζεται κανονικα

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

To DnD είναι ένα κομμάτι του προβλήματος; (δες το post #102)

Δεν ύπαρχει πουθενά μια ρύθμιση για Quiet Hours/DnD. Πως επιλέγει ενας χρήστης τι ώρα θα μπαίνει η συσκευή του σε DnD?

Τι σχέση έχει το που ζώ?

Μα μου επιβεβαιώνεις (με το ποστ 102) οτι το θέμα είναι στο DND (και τις ρυθμίσεις του...). Φαντάζομαι θα λυθεί σε επερχόμενο update

Για το "ποιος Ελληνας χρησιμοποιεί το DND" ειναι μεγάλη κουβέντα (και εντελώς offtopic) και εχει να κάνει με το οτι κάτοικος Ελλάδας του 2016 (κυνηγώντας εργασίες και χρωστούμενα) δεν νομίζω να διανοείται να βγάλει "off" το τηλέφωνο του, ειδικά στις 22:00 που διαβάζω όλους στο τοπικ που έδωσες... καμια σχέση και κανένα υπονοούμενο προς εσένα και οιονδήποτε άλλο δεν κάνω, οπότε ας μην το συνεχίσουμε.-

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Μα μου επιβεβαιώνεις (με το ποστ 102) οτι το θέμα είναι στο DND (και τις ρυθμίσεις του...). Φαντάζομαι θα λυθεί σε επερχόμενο update

Για το "ποιος Ελληνας χρησιμοποιεί το DND" ειναι μεγάλη κουβέντα (και εντελώς offtopic) και εχει να κάνει με το οτι κάτοικος Ελλάδας του 2016 (κυνηγώντας εργασίες και χρωστούμενα) δεν νομίζω να διανοείται να βγάλει "off" το τηλέφωνο του, ειδικά στις 22:00 που διαβάζω όλους στο τοπικ που έδωσες... καμια σχέση και κανένα υπονοούμενο προς εσένα και οιονδήποτε άλλο δεν κάνω, οπότε ας μην το συνεχίσουμε.-

Στο post που έβαλα γράφει αναφέρει ο χρήστης οτι ΔΕΝ μεταφέρθηκαν ρυθμίσεις απο άλλη συσκευή και οτι χάνει κλήσεις γιατί η συσκευή του "μπαίνει μόνη της στο αθόρυβο". Αυτό δηλαδή που έχω αναφέρει και εγώ πιο πάνω.

Ξαναλέω οτι το πρόβλημα δεν είναι μόνο με τις ρυθμήσεις του DnD αλλά στο γενικό πλαίσιο των ειδοποιήσεων με ήχο ή χωρίς.

Διαβάζουμε σίγουρα το ίδιο θέμα?

Αντιγράφω: I too have the same problem. No DND settings imported from another phone, this is completely random. I too have missed calls and messages due to this. So frustrating because the phone is great otherwise...

και στο ποστ #34 "talking to one of the devs about this. They are working on a fix for it. He told me "issues coming from loading DnD profiles from old devices will be fixed by changing the code so that the Alert Slider cannot be overridden by a software DnD." This should be included in one of the next OTAs (not sure which one yet)"

Edited by asot

Διαβάζουμε σίγουρα το ίδιο θέμα?

Αντιγράφω: I too have the same problem. No DND settings imported from another phone, this is completely random. I too have missed calls and messages due to this. So frustrating because the phone is great otherwise...

και στο ποστ #34 "talking to one of the devs about this. They are working on a fix for it. He told me "issues coming from loading DnD profiles from old devices will be fixed by changing the code so that the Alert Slider cannot be overridden by a software DnD." This should be included in one of the next OTAs (not sure which one yet)"

Μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη στα Αγγλικά (ο χρήστης γράφει οτι ΔΕΝ μεταφέρθηκαν ρυθμησεις DnD απο άλλο τηλέφωνο και συνεχίζει να λεεέι το πρόβλημα που ανέφερα και έγω παραπάνω). Δεν θα το συνεχίσω. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Ρε παιδία, η συσκευή απο μόνη της μπαίνει στο αθόρυβο...:cry::cry:

Για διαβάστε και έδω - https://forums.oneplus.net/threads/do-not-disturb-notifications-problem.451989/page-1 Φαίνεται το πρόβλημα να είναι αρκετά μεγάλο και το αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες.

Αν και δεν κάθισα να διαβάσω 120+ ποστς, το "πρόβλημα" του αρχικού πόστερ ήταν οτι "μεταφέροντας" τις ρυθμίσεις από το ΟΡ1, ενεργοποιείται (οπως είχε ρυθμίσει, αυτόματα, στις 10μμ) το DoNotDisturb και ΔΕΝ βγαίνει μόνο του (αυτόματα) στις 7πμ που το είχε...

Διαβάζοντας παραπάνω, το θέμα έχει να κάνει με ΜΗ ΣΩΣΤΗ μεταφορά των "χρόνων" DND από άλλα τηλέφωνα Android

Ξεκίνησες λέγοντας η συσκευή απο μόνη της μπαίνει στο αθόρυβο...

και απάντησα το DoNotDisturb δεν λειτουργεί σωστά

Στο τοπικ που κουβεντιάζουμε έχουν γράψει (περίπου) 40 χρήστες και ολοι καταλήγουν οτι φταίνε οι ρυθμίσεις του DND, που ΔΕΝ λειτουργούν σωστά (στην πλειοψηφία τους, με αυτόματη μεταφορά μέσω άλλου τηλεφώνου)

ΑΝ λοιπόν ακόμα επιμένεις οτι "το τηλέφωνο μπαίνει μόνο του στο αθόρυβο", τότε κάποιος μας "αστοχεί" στα Αγγλικά του.-

Ξεκίνησες λέγοντας η συσκευή απο μόνη της μπαίνει στο αθόρυβο...

και απάντησα το DoNotDisturb δεν λειτουργεί σωστά

Στο τοπικ που κουβεντιάζουμε έχουν γράψει (περίπου) 40 χρήστες και ολοι καταλήγουν οτι φταίνε οι ρυθμίσεις του DND, που ΔΕΝ λειτουργούν σωστά (στην πλειοψηφία τους, με αυτόματη μεταφορά μέσω άλλου τηλεφώνου)

ΑΝ λοιπόν ακόμα επιμένεις οτι "το τηλέφωνο μπαίνει μόνο του στο αθόρυβο", τότε κάποιος μας "αστοχεί" στα Αγγλικά του.-

Μάλλον κάποιος "αστοχεί" στα Ελληνικά του... Είπα οτι το τηλέφωνο μπαίνει μόνο του στο αθόρυβο ΧΩΡΙΣ να έχω ρυθμίσει DND; Το ότι είναι ένα θέμα με όλο το κομμάτι των ειδοποιησεων το έχω αναφέρει πολλάκις παραπάνω. Αυτό πιστοποιεί και το post παραπάνω απο τον χρήση που γράφει οτι ΔΕΝ δεν έχουν μεταφέρθει ρυθμίσεις απο προηγούμενη συσκεύη.

Ας το λήξουμε εδώ σε παρακαλώ. (διόρθωση λόγω Τ9)

Edited by geovass

Εγκατέστησα και εγώ το 3.2.1 ΟΤΑ. Μία ερώτηση. Υπάρχει επιλογή με βάση την οποία να εμφανίζονται αριθμητικά στα εικονίδια στο κάτω μέρος της οθόνης οι αναπάντητες κλήσεις, τα μη διαβασμένα μηνύματα και τα μη διαβασμένα email?

Έχει κάποιος μια απάντηση και γι'αυτό?

Ευχαριστώ

TeslaUnread playstore

Το Tesla unread από όσο ξέρω δουλεύει μονο με τον nova.

Θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένα και τον nova και το Tesla για να σου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις.

Το Tesla unread από όσο ξέρω δουλεύει μονο με τον nova.

Θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένα και τον nova και το Tesla για να σου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις.

Το ξέρω..

(πρέπει να γράψω 10 χαρακτήρες. Done)

OK. Έχοντας Samsung Galaxy για πάντα, πριν το 1+3, νόμιζα ότι ήταν κάτι που το είχε το stock Android. Καταλαβαίνω ότι το είχε προσθέσει η Samsung. Δεν πειράζει, θα συνηθίσω και χωρίς αυτό.

Το τηλέφωνο τα σπάει.

Ερώτηση:

Έχω βάλει το κουμπί "πίσω" δεξιά και το "άλλο κουμπί" αριστερά. Πώς γίνεται το αριστερό κουμπί πατώντας μια φορά να κάνει "μονό κλικ" (π.χ. σε μια εφαρμογή που έχω για IP κάμερες έτσι άνοιγε το μενού). Εδώ όταν το πατάω μου ανοίγει τις εφαρμογές που τρέχουν.

Edited by Davout

Το εκανα παραγγελία πριν λίγο και μου έβγαλε ότι θα το στείλουν μέχρι 19 και παραδοση μεχρι 24.Οι ημερομηνίες αυτες ισχυουν?
Mi 9 128gb :shoot:

Ερώτηση:

Έχω βάλει το κουμπί πίσω δεξιά και το άλλο κουμπί αριστερά. Πώς γίνεται το αριστερό κουμπί πατώντας μια φορά να κάνει "μονό κλικ" (π.χ. σε μια εφαρμογή που έχω για IP κάμερες έτσι άνοιγε το μενού). Εδώ όταν το πατάω μου ανοίγει τις εφαρμογές που τρέχουν.

Νομίζω οτι πρέπει να ρυθμίσεις (εχω Αγγλικό μενου) το Settings>Buttons>Recents button>Long press

Το εκανα παραγγελία πριν λίγο και μου έβγαλε ότι θα το στείλουν μέχρι 19 και παραδοση μεχρι 24.Οι ημερομηνίες αυτες ισχυουν?

Εγώ το παρήγγειλα χθες στις 16:00 περίπου,μου έδειχνε ότι θα φύγει στις 14/7. Σήμερα μετά από 24 ώρες ακριβώς ήρθε mail ότι έγινε dispatch και ότι σε 24 ώρες το αργότερο θα ενεργοποιηθει το tracking number για παρακολουθηση. Τώρα δείχνει ότι 20/7 το αργότερο θα το έχω παραλαβει.

Εγώ το παρήγγειλα χθες στις 16:00 περίπου,μου έδειχνε ότι θα φύγει στις 14/7. Σήμερα μετά από 24 ώρες ακριβώς ήρθε mail ότι έγινε dispatch και ότι σε 24 ώρες το αργότερο θα ενεργοποιηθει το tracking number για παρακολουθηση. Τώρα δείχνει ότι 20/7 το αργότερο θα το έχω παραλαβει.

Με το καλό να μας ερθει.Το tracking number θα μας το στειλουν ή πρεπει να το ζητησουμε εμεις?

Μολις είδα οτι μου μειωσανε μια μερα και είναι Processing

Νομίζω οτι πρέπει να ρυθμίσεις (εχω Αγγλικό μενου) το Settings>Buttons>Recents button>Long press

Υπάρχει το recents button και το back button. Σε αυτά μπορείς να ρυθμίσεις την ενέργεια παρατεταμένου χτυπήματος και του διπλού χτυπήματος. Το απλό χτύπημα δεν μπορείς να το ρυθμίσεις; Εσείς όταν θέλετε να πατήσετε μια φορά πλαϊνό κουμπί που σε μερικές εφαρμογές ανοίγει μενού τι πατάτε; Εμένα στη μία υποχρεωτικά είναι το back button οπότε πάει πίσω και στην άλλη το recents button όπου μου ανοίγει τις εφαρμογές. Δεν έχω λειτουργία "μενού" σε αυτά τα κουμπιά.

Επίσης έβαλα την κάρτα Wind στο slot 1 και όποιος και να με πάρει το αναγνωρίζει ως δίκτυο Wind gr και δεν έχει ήχο. Το 4G δουλεύει κανονικά. Τι παίζει με τα slots γιατί η κυρία μου κάρτα είναι η Wind και έχω μια δεύτερη Cosmote;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Davout

Με το καλό να μας έρθει το τούμπανο . Δεν είχε το tracking το mail. Ποσταρεις στο live chat του site και σου το δίνουν.

Στο chat τους το ζητάς και τους δίνεις το order number?Sorry αν σε πρήζω αλλα παραγγέλνω πρώτη φορά απο oneplus

Στο chat τους το ζητάς και τους δίνεις το order number?Sorry αν σε πρήζω αλλα παραγγέλνω πρώτη φορά απο oneplus

Σωστά εμένα έγραφε το site ότι θα το παραλάβω στις 16/7 και το παρέλαβα στις 12/7. :D :D

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου

DESIRE S 2.3.3 :p