EGRANEROE Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παιδιά θέλω κάποιος κάτοχος να μου απαντήσει σε 2 βασικές ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τις τηλεφωνικές κλήσεις γιατί δεν το βρήκα κάπου: 1. το τηλέφωνο είναι dual-sim standby ή dual-sim active όπως κάτι huawei που κυκλοφορούν όπως το honor 6? 2. υποστηρίζουν και οι 2sim lte ή μόνο η μία θύρα όπως στα περισσότερα κινητά της αγοράς και η άλλη είναι 2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankidem Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλησπέρα , κάτοχος και εγώ του oneplus 3 εδω και δυο μέρες .Αντιμετωπίζω προβλημα με τα notifications όταν είναι σβηστεί η οθόνη δεν έρχονται για κάποιες εφαρμογές .Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Μόλις δούλεψα και εγώ την συσκευή οι ποιότητα κατασκευής πάρα πολύ καλή πηγαίνει σφαίρα με τα 6gb.... εμ συγνώμη 4gb ραμ xd η οθόνη ούτε κρύο ούτε ζέστη για την τιμή του ικανοποιητική με ενόχλησε όμως ότι πιξελιαζει ίσως να φταίει η 5.5 inch οθόνη που φοράει και το μέγα αρνητικό που ελπίζω αλλά δεν ξέρω αν διορθώνεται με κάποια μελλοντική ota αναβάθμιση είναι η ηχογράφηση κατά την διάρκεια λήψης βίντεο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παιδιά θέλω κάποιος κάτοχος να μου απαντήσει σε 2 βασικές ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τις τηλεφωνικές κλήσεις γιατί δεν το βρήκα κάπου: 1. το τηλέφωνο είναι dual-sim standby ή dual-sim active όπως κάτι huawei που κυκλοφορούν όπως το honor 6? 2. υποστηρίζουν και οι 2sim lte ή μόνο η μία θύρα όπως στα περισσότερα κινητά της αγοράς και η άλλη είναι 2g? Active και 4τζι και οι 2 send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Active και 4τζι και οι 2 send from my cave using smoke signals νομίζω standby είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 https://forums.oneplus.net/threads/the-oneplus-3-pocket-problem.452864/ Δες εδώ μάλλον φταίει ο αναγνώστης . Αυτό ακριβώς γίνεται... Σήμερα μετά από μία ημέρα και με την όψη του τηλεφώνου αντίθετα όλα επανήλθαν στα φυσιολογικά επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Αυτό ακριβώς γίνεται... Σήμερα μετά από μία ημέρα και με την όψη του τηλεφώνου αντίθετα όλα επανήλθαν στα φυσιολογικά επίπεδα. Το έβαλες στην τσέπη με τον αισθητήρα προς τα εξω αν κατάλαβα καλά. Που να το φανταστείς ότι συμβαίνει αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Φιλε μου σου τρωει πολυ μπαταρια..πηγαινε ρυθμισεις εφαρμογων και βρες το google servise και κανε μια διαγραφη ολων των δεδομενων και κανε ξανα install. http://www.androidapksfree.com/apk/google-play-services-apk-latest-version-download/ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 οι καμερες εμπρος και πισω σε συγκριση με αυτες του iphone 6 , πιο βγαζει καλυτερες ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Active και 4τζι και οι 2 send from my cave using smoke signals Φίλε μου φαντάζομαι το έχεις δοκιμάσει έτσι? Γιατί είναι πολύ σοβαρός λόγος να μην το αγοράσω αν δεν ισχύει η πληροφορία σου. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ενω έχω το WiFi κλειστό στις λεπτομέρειες ιστορικού της μπαταρίας φαίνεται μόνιμα ανοιχτό. Περίεργο. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Φίλε μου φαντάζομαι το έχεις δοκιμάσει έτσι? Γιατί είναι πολύ σοβαρός λόγος να μην το αγοράσω αν δεν ισχύει η πληροφορία σου. Ευχαριστώ Dual stand by είναι. Το τελευταίο active που θυμάμαι ηταν το zenfone της asus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 παιδια να ρωτησω εχει διαβασει καποιος σχετικα με την λευκη εκδοση ποτε και ποσο θα κοστιζει ? αν ειναι να το παρω σε μαυρο ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Καλημέρα και πάλι.. Τελικά είδα ότι το kernel καταναλώνει αρκετή μπαταρία.. Περίπου 7% έχασε το βράδυ σε 6 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Παίδες μετά απο 4 ημέρες με το κινητάκι μπορώ να πω οτι είναι άψογο σε όλα του (αίσθηση, ταχύτητα, οθόνη κτλ) αλλά εκεί που συνεχίζει να πονάει είναι η μπαταρία... δεν βγάζω πάνω απο 3 ώρες SOT έχοντας ανοιχτά τα δεδομένα και bluetooth (για σύνδεση με το moto2 ρολόι που έχω) ανοιχτά συνέχεια. Δεν βλέπω και καμία ταινία, λίγο σερφάρισμα με chrome, Λίγο facebook με slimsocial και όχι την Native εφαρμογή που ακούω ότι καίει τα άντερά της, viber, messenger και ένα παιχνιδάκι ενίοτε. δεν νομίζω λοιπόν ότι κάνω κάτι το ιδιαίτερο σε χρήση... με απογοήτευσε που αποδίδει σχετικά το ίδιο με το OP2 ενώ έχει νέο επεξεργαστή, οθόνη amoled (δεν ξέρω να ολολογήσω αν καταναλώνει λιγότερο απο την IPS), και την καινούργια έκδοση του Android. Κρίμα... ακούω για SOT 5-6 ώρες απο φίλους με S7 edge και XIAOMI και ζαλίζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Παίδες μετά απο 4 ημέρες με το κινητάκι μπορώ να πω οτι είναι άψογο σε όλα του (αίσθηση, ταχύτητα, οθόνη κτλ) αλλά εκεί που συνεχίζει να πονάει είναι η μπαταρία... δεν βγάζω πάνω απο 3 ώρες SOT έχοντας ανοιχτά τα δεδομένα και bluetooth (για σύνδεση με το moto2 ρολόι που έχω) ανοιχτά συνέχεια. Δεν βλέπω και καμία ταινία, λίγο σερφάρισμα με chrome, Λίγο facebook με slimsocial και όχι την Native εφαρμογή που ακούω ότι καίει τα άντερά της, viber, messenger και ένα παιχνιδάκι ενίοτε. δεν νομίζω λοιπόν ότι κάνω κάτι το ιδιαίτερο σε χρήση... με απογοήτευσε που αποδίδει σχετικά το ίδιο με το OP2 ενώ έχει νέο επεξεργαστή, οθόνη amoled (δεν ξέρω να ολολογήσω αν καταναλώνει λιγότερο απο την IPS), και την καινούργια έκδοση του Android. Κρίμα... ακούω για SOT 5-6 ώρες απο φίλους με S7 edge και XIAOMI και ζαλίζομαι. για πες σε θεμα φωτεινότητας τι κάνεις? Παίζει μεγάλο ρόλο. Εγώ πχ που βγάζω 4συν ώρες ,παίζω απογευματοβραδυα 20 με 30 % και την ημέρα 50 με 70 . send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Την έχω στο 40-50% όλη την ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Παίδες με παραγγελία τη Δευτέρα που πέρασε μόλις μου ήρθε ημερομηνία παράδοσης dhl 11/7. Στο XDA στη Γερμανία είδα ότι Δευτέρα το παρήγγειλαν και το είχαν τη Τετάρτη. Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να έρθει νωρίτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Κάτι σου τρώει την μπαταρία βαλε καποια εφαρμογή π.χ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm για να δεις τί είναι αυτο που σου κάνει την ζημιά. Η παραγγελία μου κάνει τουρ στην Ευρώπη πίνει έναν καφέ σε κάθε χώρα και έρχεται :p https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/d068e6f9ebb032d4cdefa06d44c3b6ed.jpg Και το δικό μου χθες Βουδαπέστη ήταν, μου έχει δώσει ημερομηνία παράδοσης η DHL την Τρίτη με δωρεάν αποστολή Sent from my NX505J using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Να ρωτήσω κάτι στη φωτογραφική μηχανή στις ρυθμίσεις στο αυτόματο τι είναι η επιλογή hd? Αυτές ειναι οι διαφορές ανάμεσα σε αυτά τα δυο mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Revisiting The OnePlus 3: sRGB, Memory Management, & More ...The display has gone from being the most inaccurate display that I've seen in years, to being among the most accurate displays that we have on record. Gone is the ghastly blue shift, and even in the standard display mode OnePlus has toned that down significantly. The gamut matches sRGB very well, and both greyscale and color reproduction is right on target. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Revisiting The OnePlus 3: sRGB, Memory Management, & More ...The display has gone from being the most inaccurate display that I've seen in years, to being among the most accurate displays that we have on record. Gone is the ghastly blue shift, and even in the standard display mode OnePlus has toned that down significantly. The gamut matches sRGB very well, and both greyscale and color reproduction is right on target. Χαχα που είναι οι δικαστές που το δικασαν και το καταδικασαν; μετά τη φαπα των κατακριτων για την κάμερα πέφτει φαπα και για οθόνη. Οκ, το πλέον vfm κινητό - ναυαρχίδα του 2016 είναι γεγονός. Πάμε παρακάτω... Edited July 1, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Πολλοί πάντως λένε για το καλιμπραρισμα της οθόνης. Οπως και στο παραπάνω review,πού δε ξέρω το κατά πόσο αξιόπιστο είναι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Πολλοί πάντως λένε για το καλιμπραρισμα της οθόνης. Οπως και στο παραπάνω review,πού δε ξέρω το κατά πόσο αξιόπιστο είναι. Μα το Anandtech (που τώρα "διορθώνει" το review του) είναι αυτό που πρωτο-παρουσίασε την κακή "απόδοση" της οθόνης...! Ήταν η αφορμή να βγάλουν patch (σε beta testers αρχικά, προσεχώς σε όλους) για να καλιμπραριστεί η χρωματική απόδοση αλα sRGB Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts