tigreos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Σήμερα στην σελίδα της DHL βλέπω αυτό: Από SZCZECIN - POLAND θα σταλεί το δέμα όχι από Αγγλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Από Πολωνία έρχεται οδικώς Αλλά πολύ αργεί ρε γμτ . Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Πόσο αργή δηλαδή 4-5 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το δικό μου πάντως λέει από 21/06 κι ακόμα δεν έχει έρθει Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το δικό μου πάντως λέει από 21/06 κι ακόμα δεν έχει έρθει 8 μέρες και ακόμα δεν σου ήρθε... :( Γιατί τόσο αργά με τρίκυκλο τα έστειλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Έχει έργα στο δρόμο... χαχα Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Έχει έργα στο δρόμο... χαχα :) :) Πλάκα πλάκα μήπως να στείλεις ένα μαιλ στην DHL να δούμε γιατί αργούν τοσο...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Σήμερα στην σελίδα της DHL βλέπω αυτό: Από SZCZECIN - POLAND θα σταλεί το δέμα όχι από Αγγλία; Αυτο δειχνει οτι η dhl εχει ειδοποιηθει οτι θα λαβει το δεμα αλλα δεν το εχει λαβει.Οποτε ειναι βλακεια της oneplus.Ομως μπορεις να παρεις τηλεφωνο την dhl ελλαδος και να σου πουν τι γινεται αμεσως! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εμένα την μέρα που μου έδειχνε το,ίδιο δλδ Πολωνία ήρθε Αθήνα μετα απο 2 μέρες send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Από Πολωνία έρχεται οδικώς Αλλά πολύ αργεί ρε γμτ . Το δικο σου δεν εχει φυγει καν. Απλα εχει ανοιξει το waybill απο oneplus. Τα εγραψα πριν 2-3 μερες. Η Oneplus εχει σοβαρα θεματα διαθεσιμοτητας των συσκευων. Αυτο το "τρυκ" με το information received , ειναι δωρο αδωρον, καθως στην πραγματικοτητα η συσκευη δεν εχει φυγει. Απο τη στιγμη που θα δεις να κινειται υπολογισε 5-6 εργασιμες, αρα εχεις μελλον ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εμένα την μέρα που μου έδειχνε το,ίδιο δλδ Πολωνία ήρθε Αθήνα μετα απο 2 μέρες send from my cave using smoke signals Με το γρήγορο είχες παραγγείλει που πληρώνεις έξτρα μεταφορικά η με το αργό; που είναι δωρεάν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παντός φίλος μου παρειγγειλε πριν 5 μέρες και του ήρθε σήμερα (DHL express), τότε που δεν είχαν και καλά στοκ. Ότι θέλουν κάνουν μου φαίνεται Τελικά μάλλον δεν θα το πάρω η έλλειψη Micro sd, IR blaster και fm radio είναι ένα μείον. Σε όποιον δεν τον ενδιαφέρει τα παραπάνω είναι σίγουρα μια ολοκληρωμένη συσκευή και vfm Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Με το γρήγορο είχες παραγγείλει που πληρώνεις έξτρα μεταφορικά η με το αργό; που είναι δωρεάν;; Με το γρήγορο send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 buji κι εγω στην ιδια μοιρα με εσενα ειμαι .... αν ες να μιλησεις σε καποιον στειλε μου μηνυμα ! χαχα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μόλις το παρέλαβα. Έχω πάθει πλάκα απο την ποιότητα κατασκευής. Κάτι ανάμεσα απο HTC & S7. είχα το OP2 και η διαφορά είναι μεγάλη, το βάρος ιδανικό, και το grip πολύ καλό. Η οθόνη μου φαίνεται πολύ καλή αλλά δεν το έχω δουλέψει πολύ για να δω τα προβλήματα που αναφέρονται σε περασμένα posts. Η μπαταρία θα τεσταριστεί και θα επανέλθω και με το δικό μου feedback. γενικά οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι καλύτερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 buji κι εγω στην ιδια μοιρα με εσενα ειμαι .... αν ες να μιλησεις σε καποιον στειλε μου μηνυμα ! χαχα :lol: Τι εννοείς? Εγώ έχω παραλάβει ήδη εδώ και 5 μέρες send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το δικο σου δεν εχει φυγει καν. Απλα εχει ανοιξει το waybill απο oneplus. Τα εγραψα πριν 2-3 μερες. Η Oneplus εχει σοβαρα θεματα διαθεσιμοτητας των συσκευων. Αυτο το "τρυκ" με το information received , ειναι δωρο αδωρον, καθως στην πραγματικοτητα η συσκευη δεν εχει φυγει. Απο τη στιγμη που θα δεις να κινειται υπολογισε 5-6 εργασιμες, αρα εχεις μελλον ακομα... . Όντως έτσι είναι. Μόλις μιλησα με DHL δεν το έχουν πάρει ακόμα μου λέει. Να μιλήσω με τον αποστολέα είπαν. Άρα κουράγιο και υπομονή . Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 . Όντως έτσι είναι. Μόλις μιλησα με DHL δεν το έχουν πάρει ακόμα μου λέει. Να μιλήσω με τον αποστολέα είπαν. Άρα κουράγιο και υπομονή . Σην σελίδα την oneplus τι σου εμφανίζει σαν εκτιμώμενες ημερομηνίες;;;; Εμένα έχει αυτές: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160628/98f6132c15db22cd31d4609e92d62d81.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 . Ορίστε. Ότι έχει φύγει και μέχρι 01/07 θα έχει έρθει. Δες και το φορτηγάκι... . Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 The Ultimate OnePlus 3 Guide (Unlock, Root, rom download, etc) Another Guide (OnePlus 3: How to Unlock Bootloader, Flash TWRP, Root, Nandroid & EFS Backup and More !) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) :mad: :mad: :mad: Κοροϊδία.... Edited June 28, 2016 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyreaso Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Καλησπέρα, Όποιος μπορεί ας ποστάρει καμία φώτο με την flipcover και την Karbon θήκες. Επίσης έχει αγοράσει κανένας και την ασφάλεια από simpleinsurance? Ή δεν αξίζει? Ευχαριστώ. Edited June 28, 2016 by tyreaso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Nillkin Tempered glass Pro + / 0.2mm (εχετε υπόψη σας οτι λόγω 2.5D curved, ειναι 2-3 χιλιοστά μικρότερο (περιμετρικά) από την οθόνη, ωστε να εφάπτεται σωστά) USB Type-C adapter USB Type-C 3Amp cable (αρκετά κοντά στο "μαμα" καλώδιο των 4Amp) και πάντως πολύ καλύτερο από τα κλασσικά "noname" κινεζικα καλώδια... MultiCharger (1+4 ports) με έξοδο QC3.0 (3Amp) ---- Χωρίς να υπάρχει επίσημη τεκμηρίωση, εγώ (προσωπικά, ξαναλέω) θα έκανα τις πρωτες φορτίσεις με ένα συμβατικό φορτιστή των 2Amp, για καλύτερο "στρωσιμο" της μπαταριας, πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ τον Dash Charger των 5V/4Amp (20Watt)... Edited June 28, 2016 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 . Ορίστε. Ότι έχει φύγει και μέχρι 01/07 θα έχει έρθει. Δες και το φορτηγάκι... ������ . Παίδες, μην ασχολείστε με αυτα. Είναι ενδείξεις απλά, κι εκτιμήσεις που εύκολα ανατρεπονται. Αν δεν έχουν νέα παραλαβη στην αποθήκη της Πολωνίας δεν πρόκειται να κινηθεί τίποτα. Υπομονή τώρα, η ζήτηση είναι τεράστια για τα δεδομένα της oneplus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παίδες, μην ασχολείστε με αυτα. Είναι ενδείξεις απλά, κι εκτιμήσεις που εύκολα ανατρεπονται. Αν δεν έχουν νέα παραλαβη στην αποθήκη της Πολωνίας δεν πρόκειται να κινηθεί τίποτα. Υπομονή τώρα, η ζήτηση είναι τεράστια για τα δεδομένα της oneplus... Βαγγέλη αν τυχόν το ξανά δώσεις όταν έρθει το κινητό σου, στείλε ένα μήνυμα ίσως έχω αλλάξει γνώμη μέχρι τότε και το πάρω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts