Jump to content

Lenovo ZUK Z2

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση! Αν εγκαταστήσω το MAGISK θα ρουτάρει το κινητό; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση που πρέπει να περάσω ή απλά η τελευταία stable; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερώτηση! Αν εγκαταστήσω το MAGISK θα ρουτάρει το κινητό; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση που πρέπει να περάσω ή απλά η τελευταία stable; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όπως το είπες άμα το βάλεις ροοταρει και αν το βγάλεις φεύγει...

• 2 weeks later...
Έχει καταφέρει κανείς να βάλει dobly atmos για τον ήχο είδα κάποια βίντεο αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα

Έχει καταφέρει κανείς να βάλει dobly atmos για τον ήχο είδα κάποια βίντεο αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα

Το έχω εγώ. Απλά πέρασα το module που υπάρχει για το magisk.

Το έχω εγώ. Απλά πέρασα το module που υπάρχει για το magisk.

Ποιο από τα τρία και σε ποια Ρομ είσαι αν επιτρέπεται εγώ προσπάθησα αλλά τίποτα

Ποιο από τα τρία και σε ποια Ρομ είσαι αν επιτρέπεται εγώ προσπάθησα αλλά τίποτα

Με Jaguar nougat είμαι και πέρασα αυτό που λέει ότι είναι για το Lenovo 7000(ή κάτι τέτοιο).

Στη δική μου περίπτωση με Pixel Experience έβαλα την έκδοση που αναφέρει ο Alexandros37 αλλά μου δημιούργησε πρόβλημα.

Η ένταση ήχου πήγε στο max χωρίς να μπορώ να την ρυθμίσω.

Mobile : One+8T

Στη δική μου περίπτωση με Pixel Experience έβαλα την έκδοση που αναφέρει ο Alexandros37 αλλά μου δημιούργησε πρόβλημα.

Η ένταση ήχου πήγε στο max χωρίς να μπορώ να την ρυθμίσω.

Και εγώ την έβαλα και μετά είχα πρόβλημα και έπρεπε να κάνω restore,να σου πω εσένα με την pixel experience φορτίζει κανονικά το κινητό γιατί εμένα δεν πάει στο 100%

Φορτίζει κανονικά. Δοκίμασε να βάλεις άλλο kernel.

*AR_Beast* Kernel R5 (3.18.97) (Feb 27 2018)

https://www.androidfilehost.com/?fid=962187416754463194

Τον κάνω κανονικά εγκατάσταση μέσω twrp και το ξεκινάω κανονικά ;

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η πρέπει ροοτ και τίποτα καθαρισμα μετά..

Εγκατάσταση μέσω TWRP κανονικά. Δεν θυμάμαι εάν χάνει το root. Εγώ είμαι με magisk και εάν χρειαστεί και αυτό ξανά flash απο recovery.

Εγκατάσταση μέσω TWRP κανονικά. Δεν θυμάμαι εάν χάνει το root. Εγώ είμαι με magisk και εάν χρειαστεί και αυτό ξανά flash απο recovery.

Για κάποιο λόγο μου το βγάζει failed και δεν το περνάει το δοκίμασα και με root και χωρίς...

Για κάποιο λόγο μου το βγάζει failed και δεν το περνάει το δοκίμασα και με root και χωρίς...

Μήπως δεν έχεις την τελευταία έκδοση της twrp;

Λοιπόν,οπως εχω πει ειμαι πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό.Όταν το ειχα πάρει ειχα περάσει την ινδική αν δεν κανω λάθος android 6.0.1----zui 2.0.133t.

και δεν εχω ασχοληθεί διότι δεν εχω καποιο θέμα με το κινητό.(αγγλικό μενού αλλα δεν με πειράζει)

τωρα βλέπω υπάρχει η zui 2.5.104st android 7. να πατήσω αναβάθμιση?(αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ ειναι η αυτονομία)

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Λοιπόν,οπως εχω πει ειμαι πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό.Όταν το ειχα πάρει ειχα περάσει την ινδική αν δεν κανω λάθος android 6.0.1----zui 2.0.133t.

και δεν εχω ασχοληθεί διότι δεν εχω καποιο θέμα με το κινητό.(αγγλικό μενού αλλα δεν με πειράζει)

τωρα βλέπω υπάρχει η zui 2.5.104st android 7. να πατήσω αναβάθμιση?(αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ ειναι η αυτονομία)

Μια χαρά είναι η 2.5.104 ... υπάρχει εδώ και κανά 8μηνο...δεν είναι καινούργια

Μια χαρά είναι η 2.5.104 ... υπάρχει εδώ και κανά 8μηνο...δεν είναι καινούργια

Την κατεβάζει αλλά οταν παει να την περάσει βγάζει σφάλμα.άρα μένω με την ρομ που έχω απο την αρχή η μπορώ να κάνω κάτι?

Edited by aristidis540
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

τωρα χρειαζομαι πραγματικα βοηθεια γιατι με βλεπω να μενω χωρις κινητο μου γραφει failed to mount '/firmware' (invalid argument)

τωρα χρειαζομαι πραγματικα βοηθεια γιατι με βλεπω να μενω χωρις κινητο μου γραφει failed to mount '/firmware' (invalid argument)

αλλαγή σε kenrel πήγες να κάνεις?

σε recovery μπαινεις?

σε ρεκοβερι μπιανω κανονικα..

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αλλαγή σε kenrel πήγες να κάνεις?

σε recovery μπαινεις?

Πήγα να ανανεώσω το twerp και έκανα εγκατάσταση παντού το image ...και μετά από αυτο μου βγάζει συνέχεια αυτο το μνμ

backup υπάρχει? αν ναι κάνεις το backup επαναφορά αν όχι flasaρεις νέα ρομ από την αρχή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

Δοκίμασα να φλας άνω νέα ρομ τίποτα ... backup υπάρχει αλλα δεν το βλέπει ... υπάρχει τρόπος να ξανά περάσω το twerp χωρίς να μπω στο κινητο ...;

κάνεις εκκίνηση και πατάς βελάκι όταν σου βγάλει οτι εχεις unlock bootloader και μπαινεις fastboot

από εκεί ακολουθείς τις οδηγίες αυτές https://forum.xda-developers.com/lenovo-zuk-z2/how-to/z2-z2-plus-bootloader-unlock-twrp-t3615283

για να βάλεις νέο twrp εγώ έχω βάλει αυτό https://forum.xda-developers.com/lenovo-zuk-z2/development/unofficial-twrp-3-2-1-0-encrytable-zui-t3743821 γτ εχω ZUI Oreo

Δεν ξέρω ακομα δεν κατάφερα κάτι ,σε recovery μπαίνω αλλα βγάζει στο κάθε τι αυτο το μνμ ...failed to mount '/firmware' (invalid argument) Edited by koyjkoyk

• The title was changed to Lenovo ZUK Z2