_Alexandros37 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Kαλημέρα στην ομάδα. Αυτή η μπαταρία κάνει και για το Zuk2 pro? .......... Θέλω να βάλω ΑΕΧ oreo 8.1 το τηλέφωνο είναι τώρα με την 7.0 και έχω εγκαταστήσει TWRP πριν 2 χρόνια όταν αγοράστηκε ξέρετε ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω την αναβάθμιση? (zuk 2 pro) H ΑΕΧ είναι treble ή f2? Ποιό twrp πρέπει να χρησιμοποιήσω? Γιατί το κινητό δεν πήρε άλλες αναβαθμίσεις? Όχι, έχουν διαφορετικές μπαταρίες. Εγώ αναβάθμισα την twrp μέσω του twrp app. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Πάντως, υπάρχει και ξεχωριστό θέμα για το z2 pro, καλύτερα να ρωτήσεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Έχω το Ζ2 με την τελευταία έκδοση του επίσημου κινέζικου λογισμικού (ΖUΙ 3.5.389 ST, Android version 8.0.0). Δεν τα πάω καλά με τις custom rom... Ενώ στην Αθήνα δούλευε μια χαρά, στο εξοχικό κάνει συνεχείς αποσυνδέσεις από το WiFi router. Όλα τα άλλα κινητά φίλων καθώς και το λαπτοπ δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα. Γνωρίζει κανένα μέλος τίποτα για το πρόβλημα αυτό; Αν κανω reset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα αυτό; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Παιδιά μιας και είχα αβαρία με το κινητό και μου έχει σπάσει η οθόνη θα ήθελα να με βοηθήσετε σε μερικά πράγματα άμα μπορείτε ,1ο ένα καλό store για να παραγγείλω οθόνη ,2ο ένα καλό πρόγραμμα για να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται η μπαταρία μιας και το έχω ενάμιση χρόνο τώρα το κινητό και μπορώ να πω ότι είμαι heavy user,3ο ένα καλό store για να παραγγείλω μπαταρία,4ο θα αλλάξω και frame οπότε άμα δίνει ένα μαγαζί συνολικό πακέτο θα με βοηθούσε σε ταχύτητα αποστολής μιας και θέλω να πάρω από AliExpress λόγο τιμής...(5ο) αν κάποιο παιδί έχει κινητό με καμένη μητρική χαλασμένη κεραία και δεν το θέλει μπορώ να του το αγοράσω και να πάρει το παιδί τα λεφτά αντί το κινεζομαγαζο .σας ευχαριστώ πολύ αν έχει και κάποιος εμπειρία εννοείτε να μας την πει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Κοιτα αν θες να αλλάξεις και frame και οθόνη δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα. Θα σου έλεγα πάρε καινούριο κινητό. Με κανα 160άρι απο κίνα πάιρνεις πολύ αξιόλογα κινητά πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Χτες έκανα την παραγγελία 32€ μου βγήκαν οθόνη-frame-πισω γιαλί θέλω να περιμένω για να πάρω κινητό με όλες τις καινούργιες τεχνολογίες ,άμα δεν καταφέρω όμως να τα αλλάξω γιατί υπάρχει και η πιθανότητα να μην τα καταφέρω θα τσιμπισω το mi8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 32€?! Που τα βρήκες όλα αυτά τόσο φθηνά; Εγώ θέλω να αλλάξω μπαταρία γιατί θέλει φορτισμα 3-4 φορές μέσα στη μέρα. Ξέρετε που μπορώ να βρω την αυθεντική ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) Μπαταρία δεν αγόρασα οθόνη+Frame+πίσω τζαμακι τόσο από AliExpress Edited September 21, 2018 by koyjkoyk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Μου ήρθαν σήμερα και δυστυχώς η οθόνη δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα τώρα θα δούμε βέβαια δεν είναι σπασμένη που ήταν η άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Σήμερα μου ήλθε η τελευταία έκδοση της επίσημης κινέζικη ROM δηλ. η 4.0.199 ST (Andoid 8.0.0). Δεν βλέπω σημαντικές διαφορές απο την προηγούμενη 3.5.389 ST. Εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkrangergr Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 καλησπερα..εχω την zui 2.5.104 st indian rom για πανω απο χρονο και σκεφτομαι να βαλω την κινεζικη που εχει παρει περισσοτερες αναβαθμισεις..αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 καλησπερα..εχω την zui 2.5.104 st indian rom για πανω απο χρονο και σκεφτομαι να βαλω την κινεζικη που εχει παρει περισσοτερες αναβαθμισεις..αξιζει? Δεν ξέρω την Ινδική αλλά η Κινέζικη, αν αφαιρέσεις όλες τις εφαρμογές που είναι στα Κινέζικά, δεν είναι κακή. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει καμιά custom ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkrangergr Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Για να βαλω την κινεζικη stock το κανω απευθειας με mi flash ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Για να βαλω την κινεζικη stock το κανω απευθειας με mi flash ? Δυστυχώς δεν είμαι εξοικειωμένος με αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Για να βαλω την κινεζικη stock το κανω απευθειας με mi flash ? Καλησπέρα Θα χρησιμοποίησης αυτόν τον οδηγό https://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-z2131-only.104/ με αυτό το rar https://zukfans.eu/community/threads/eureka-go-back-to-stock-ota-enabled.1373/ όταν τελειώσεις θα έχεις ένα ZUK Z2 τελείως στοκ με την Κινέζικη ΡΟΜ θα βάλεις το transocks apk (VPN) και να θα κάνεις update OTA μέχρι την τελευταία εκδοσή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Έχοντας κλείσει δύο γεμάτα χρόνια η μπαταρία του αρχίζει να τα παίζει τελείως. Πήρα μία απο το e-bay που και καλά έλεγε genuine αλλά μου βγήκε μούφα, οριακά καλύτερη απο αυτήν που είχε ήδη πάνω και τα είχε παίξει. Έχετε να προτείνετε κάπου που να πήρατε μπαταρία και να βγήκε καλή; ΜΟΥΦΑ MH ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ: https://www.ebay.com/itm/263685327147 Sold by goldenbridger365 Σκέφτομαι μήπως πάρω καμια τέτοια https://www.ebay.com/itm/Da-Da-Xiong-4100mAh-BL268-battery-for-Lenovo-zuk-Z2-Z2131-phone/183422525684?hash=item2ab4d5a0f4:g:absAAOSwvoNbk4yX:rk:2:pf:1&frcectupt=true που λέει οτι έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα. Έχετε καμια δοκιμασμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
busselik Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Εγώ την πρώτη δοκίμασα και δεν εντυπωσιάστηκα. Άσε που δεν φτάνει ποτέ στο 100% οταν φορτίζει. 97-98% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkrangergr Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 (edited) Καλησπερα!!εχοντας βαλει την κινεζικη στοκ 4.0.199 st εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες μου ερχεται μηνυμα στο fb η στο email και δεν μου εμφανιζει την ειδοποιηση..απο οτι καταλαβα το κινητο βαζει σε sleep mode το wifi ,αλλαξα τις ρυθμισεις του network να ειναι παντα on αλλα δεν αλλαξε κατι...εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα. εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα? Edited January 16, 2019 by darkrangergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εγώ την πρώτη δοκίμασα και δεν εντυπωσιάστηκα. Άσε που δεν φτάνει ποτέ στο 100% οταν φορτίζει. 97-98% Ποια πρώτη λες; Αυτή που λέω οτι είναι μαιμού ή την άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
busselik Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Ποια πρώτη λες; Αυτή που λέω οτι είναι μαιμού ή την άλλη; Τη μαιμού. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Τιποτα; Κανείς ικανοποιημένος με την μπαταρία του; Το κινητάκι με νέα μπαταρία κερδίζει εύκολα αλλον ένα χρόνο ζωής για να μη πω παραπάνω! Παίζουν και κάποιες Lenovo μπαταρίες αλλά δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα... Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Τιποτα; Κανείς ικανοποιημένος με την μπαταρία του; Το κινητάκι με νέα μπαταρία κερδίζει εύκολα αλλον ένα χρόνο ζωής για να μη πω παραπάνω! Παίζουν και κάποιες Lenovo μπαταρίες αλλά δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα... Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Κάπου είχα διαβάσει ότι από την στιγμή που οι διαστάσεις 2 μπαταριών είναι ίδιες δεν γίνεται η μία να έχει ποιο μεγάλη χωρητικότητα σε mAh. Θα σου πρότεινα να βρεις μια γνήσια "ή" έστω μια ίδια mAh. Καλή επιτυχία γτ ή αγορά από έξω είναι λαχείο σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Ναι για την ίδια ακριβώς σκεφτόμουν πιο πολύ, αλλά δεν βρίσκω πουθενα τίποτα αξιοπιστο. Ούτε σε διεθνή φόρουμς έχει βρεθει κάτι αξιοπρεπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
busselik Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Εχω βρει αυτές εδώ αλλά είναι λίγο ακριβές σε σχέση με τις φτηνοκινεζιές (όχι πως αυτές δεν ειναι κινέζικες δηλαδή) https://www.ebay.com/itm/vhbw-Akku-f%C3%BCr-Lenovo-Z2-Rio-2016-Edition-Z2131-Zuk-2-Li-Polymer-3400mAh/152783197099?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649 https://www.ebay.com/itm/HSABAT-4200mAh-BL268-Battery-for-Lenovo-zuk-Z2-Z2131/323599565068?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649 Τη 2η μάρκα την εχω δοκιμάσει σε άλλο τηλέφωνο και ήταν καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 (edited) Η δεύτερη δεν είναι ακριβή, τόσο βγαίνουν περίπου και οι κινέζικες. Την έχεις δοκιμάσει; Εδώ την έχει κάτω απο 10Ε αλλα μπορεί να φορτίζει με μπανάνες αντί για ρεύμα... https://www.aliexpress.com/i/32842911888.html Η πρώτη είναι λίγο ακριβή, και φοβάμαι και μην φάει κανα τελωνείο... Edited January 23, 2019 by Errik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
busselik Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Η δεύτερη δεν είναι ακριβή, τόσο βγαίνουν περίπου και οι κινέζικες. Την έχεις δοκιμάσει; Εδώ την έχει κάτω απο 10Ε αλλα μπορεί να φορτίζει με μπανάνες αντί για ρεύμα... https://www.aliexpress.com/i/32842911888.html Η πρώτη είναι λίγο ακριβή, και φοβάμαι και μην φάει κανα τελωνείο... Τελωνείο δεν εχει γιατι ειναι από Γερμανία. Αλλα και απο Κίνα μπορεις να τους ζητησεις να δηλωσουν τιμη πωλησης κατω των 22 ευρω στο πακετο οποτε περναει ελευθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts