busselik Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Ερώτηση! Αν εγκαταστήσω το MAGISK θα ρουτάρει το κινητό; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση που πρέπει να περάσω ή απλά η τελευταία stable; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Ερώτηση! Αν εγκαταστήσω το MAGISK θα ρουτάρει το κινητό; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση που πρέπει να περάσω ή απλά η τελευταία stable; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Όπως το είπες άμα το βάλεις ροοταρει και αν το βγάλεις φεύγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Έχει καταφέρει κανείς να βάλει dobly atmos για τον ήχο είδα κάποια βίντεο αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Έχει καταφέρει κανείς να βάλει dobly atmos για τον ήχο είδα κάποια βίντεο αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα Το έχω εγώ. Απλά πέρασα το module που υπάρχει για το magisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Το έχω εγώ. Απλά πέρασα το module που υπάρχει για το magisk. Ποιο από τα τρία και σε ποια Ρομ είσαι αν επιτρέπεται εγώ προσπάθησα αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ποιο από τα τρία και σε ποια Ρομ είσαι αν επιτρέπεται εγώ προσπάθησα αλλά τίποτα Με Jaguar nougat είμαι και πέρασα αυτό που λέει ότι είναι για το Lenovo 7000(ή κάτι τέτοιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Μάλλον για αυτό εγώ είμαι με την pixel experience για αυτό μάλλον δεν μπορώ να την βάλω 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Στη δική μου περίπτωση με Pixel Experience έβαλα την έκδοση που αναφέρει ο Alexandros37 αλλά μου δημιούργησε πρόβλημα. Η ένταση ήχου πήγε στο max χωρίς να μπορώ να την ρυθμίσω. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Στη δική μου περίπτωση με Pixel Experience έβαλα την έκδοση που αναφέρει ο Alexandros37 αλλά μου δημιούργησε πρόβλημα. Η ένταση ήχου πήγε στο max χωρίς να μπορώ να την ρυθμίσω. Και εγώ την έβαλα και μετά είχα πρόβλημα και έπρεπε να κάνω restore,να σου πω εσένα με την pixel experience φορτίζει κανονικά το κινητό γιατί εμένα δεν πάει στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Φορτίζει κανονικά. Δοκίμασε να βάλεις άλλο kernel. *AR_Beast* Kernel R5 (3.18.97) (Feb 27 2018) https://www.androidfilehost.com/?fid=962187416754463194 Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Τον κάνω κανονικά εγκατάσταση μέσω twrp και το ξεκινάω κανονικά ; ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η πρέπει ροοτ και τίποτα καθαρισμα μετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Εγκατάσταση μέσω TWRP κανονικά. Δεν θυμάμαι εάν χάνει το root. Εγώ είμαι με magisk και εάν χρειαστεί και αυτό ξανά flash απο recovery. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Εγκατάσταση μέσω TWRP κανονικά. Δεν θυμάμαι εάν χάνει το root. Εγώ είμαι με magisk και εάν χρειαστεί και αυτό ξανά flash απο recovery. Για κάποιο λόγο μου το βγάζει failed και δεν το περνάει το δοκίμασα και με root και χωρίς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Για κάποιο λόγο μου το βγάζει failed και δεν το περνάει το δοκίμασα και με root και χωρίς... Μήπως δεν έχεις την τελευταία έκδοση της twrp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Λοιπόν,οπως εχω πει ειμαι πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό.Όταν το ειχα πάρει ειχα περάσει την ινδική αν δεν κανω λάθος android 6.0.1----zui 2.0.133t. και δεν εχω ασχοληθεί διότι δεν εχω καποιο θέμα με το κινητό.(αγγλικό μενού αλλα δεν με πειράζει) τωρα βλέπω υπάρχει η zui 2.5.104st android 7. να πατήσω αναβάθμιση?(αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ ειναι η αυτονομία) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Λοιπόν,οπως εχω πει ειμαι πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό.Όταν το ειχα πάρει ειχα περάσει την ινδική αν δεν κανω λάθος android 6.0.1----zui 2.0.133t. και δεν εχω ασχοληθεί διότι δεν εχω καποιο θέμα με το κινητό.(αγγλικό μενού αλλα δεν με πειράζει) τωρα βλέπω υπάρχει η zui 2.5.104st android 7. να πατήσω αναβάθμιση?(αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ ειναι η αυτονομία) Μια χαρά είναι η 2.5.104 ... υπάρχει εδώ και κανά 8μηνο...δεν είναι καινούργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 (edited) Μια χαρά είναι η 2.5.104 ... υπάρχει εδώ και κανά 8μηνο...δεν είναι καινούργια Την κατεβάζει αλλά οταν παει να την περάσει βγάζει σφάλμα.άρα μένω με την ρομ που έχω απο την αρχή η μπορώ να κάνω κάτι? Edited March 15, 2018 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 εβαλα την τελευτεα εκανα αναβαθμιση και μου εσβησε την ρομ τωρα δεν μπορω να κανω τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 τωρα χρειαζομαι πραγματικα βοηθεια γιατι με βλεπω να μενω χωρις κινητο μου γραφει failed to mount '/firmware' (invalid argument) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 τωρα χρειαζομαι πραγματικα βοηθεια γιατι με βλεπω να μενω χωρις κινητο μου γραφει failed to mount '/firmware' (invalid argument) αλλαγή σε kenrel πήγες να κάνεις? σε recovery μπαινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 σε ρεκοβερι μπιανω κανονικα.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλαγή σε kenrel πήγες να κάνεις? σε recovery μπαινεις? Πήγα να ανανεώσω το twerp και έκανα εγκατάσταση παντού το image ...και μετά από αυτο μου βγάζει συνέχεια αυτο το μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 backup υπάρχει? αν ναι κάνεις το backup επαναφορά αν όχι flasaρεις νέα ρομ από την αρχή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Δοκίμασα να φλας άνω νέα ρομ τίποτα ... backup υπάρχει αλλα δεν το βλέπει ... υπάρχει τρόπος να ξανά περάσω το twerp χωρίς να μπω στο κινητο ...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 κάνεις εκκίνηση και πατάς βελάκι όταν σου βγάλει οτι εχεις unlock bootloader και μπαινεις fastboot από εκεί ακολουθείς τις οδηγίες αυτές https://forum.xda-developers.com/lenovo-zuk-z2/how-to/z2-z2-plus-bootloader-unlock-twrp-t3615283 για να βάλεις νέο twrp εγώ έχω βάλει αυτό https://forum.xda-developers.com/lenovo-zuk-z2/development/unofficial-twrp-3-2-1-0-encrytable-zui-t3743821 γτ εχω ZUI Oreo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 (edited) Δεν ξέρω ακομα δεν κατάφερα κάτι ,σε recovery μπαίνω αλλα βγάζει στο κάθε τι αυτο το μνμ ...failed to mount '/firmware' (invalid argument) Edited March 16, 2018 by koyjkoyk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts