aristidis540 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 κι'εγω φοράω την ινδικη 133 ST και το κινητό για τα χρήματα που το πήραμε δεν παίζετε,κανένα κόλλημα. εγώ έχω ενα θεμα δεν μπαίνει στο ίντερνετ και δεν ξέρω εαν οφείλετε σε εφαρμογή η εχω πειράξει κάποια ρύθμιση. τι μπορεί να εχω κλείσει? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Aνοιξε και κλεισε το ρουτερ αρχικα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 https://zukfans.eu/community/threads/zuk-z2-multiple-roms-freeze-with-white-led-on.3514/ Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα? 2-3 φορές μεσα στην εβδομάδα σβήνει αφήνοντας το led ανοιχτό. Είμαι με την Ινδική 133ST Ναι οπως ακριβως το περιγραφεις 2-3 φορές μεσα στην εβδομάδα σβήνει αφήνοντας το led ανοιχτό :wacko: Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Aνοιξε και κλεισε το ρουτερ αρχικα από wi-fi μπαίνω κανονικά. Όταν ανοίγω τα δεδομένα δεν μπαίνει.(mb εχω) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 από wi-fi μπαίνω κανονικά. Όταν ανοίγω τα δεδομένα δεν μπαίνει.(mb εχω) αν έχεις Q πρέπει να ενεργοποιήσεις την περιαγωγη δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Κοίταξε μήπως έχεις βάλει κάποιο όριο στα mb και το έχεις εξαντλήσει..Υπάρχει σχετική ρύθμιση στις ρυθμίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IAPETTOS Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 καλησπερα παιδια, μετα απο "ελαφρι" πεσιμο απο τραπεζι 80cm.. και με την "αχρηστη" αλλα πολυ ομορφη κατα τ΄αλλα θηκουλα https://www.amazon.com/ZUK-TopAce-Frosted-Protection-Protector/dp/B01GE4Z7SK/ref=sr_1_fkmr0_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1491072532&sr=1-1-fkmr0&keywords=Lenovo+Zuk+Z2+5.0+inch+Case+Nillkin+PC+Flip https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61snFAECx4L._SL1100_.jpg το κινητο δεν δουλευει το touch στην μιση οθονη!! εχει συμβει σε καποιον??..απο την μεση και πανω μια χαρα ,απο μεση και κατω ειναι νεκρο τελειως..σαν να μην παταω τιποτα!! το περιεργο ειναι οτι κατω-κατω που εχει τα software (πανω στην οθονη)"βελακια" πλοηγησης (πισω- μενου-στρογκυλο) δουλευουν μια χαρα!! του εκανα επανεκινηση..το εκλεισα..τιποτα.. ειναι hardware βλαβη ή περιεργο κολλημα??.. οποιος γνωριζει ασ βοηθησει.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Τα κουμπιά κάτω είναι διαφορετικά από την οθόνη. Α εννοείς έβαλες on screen buttons.. (ποιος ο λόγος αλήθεια; ) Δεν αποκλείεται να έχει κουνηθεί κανένα βύσμα.. Αλλά κανείς δεν ξέρει τώρα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IAPETTOS Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Τα κουμπιά κάτω είναι διαφορετικά από την οθόνη. Α εννοείς έβαλες on screen buttons.. (ποιος ο λόγος αλήθεια; ) Δεν αποκλείεται να έχει κουνηθεί κανένα βύσμα.. Αλλά κανείς δεν ξέρει τώρα NAI..OK..το zuk εχει ενα hardware - φυσικο κουμπι απο κατω, αυτο εννοειτε οτι δουλευει χωριστα, λεω για τα "on screen" που λες κουμπια που μπαινουν με την τελευταια αναβαθμηση (Ινδικη-Αγγλικη ROM), ΑΥΤΑ δουλευουν μια χαρα, οπως και η μιση οθονη !!?? (απο την μεση και πανω)..:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IAPETTOS Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 τελικα το ανοιξα .. ..ξεβιδωσα πανω κατω τα πανελακια, ξεκουμπωσα τις επαφες (2 πανω - 2 κατω και της τροφοδοσιας) τις ξανακουμπωσα, αλλα δυστυχως τιποτα παιδια, μαλλον παω για αλλαγη οθονης... Ξερει κανεις απο που μπορω να παραγγειλω ? ebay?.. Εδω Ελλαδα ?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 τελικα το ανοιξα .. ..ξεβιδωσα πανω κατω τα πανελακια, ξεκουμπωσα τις επαφες (2 πανω - 2 κατω και της τροφοδοσιας) τις ξανακουμπωσα, αλλα δυστυχως τιποτα παιδια, μαλλον παω για αλλαγη οθονης... Ξερει κανεις απο που μπορω να παραγγειλω ? ebay?.. Εδω Ελλαδα ?.. νομιζω aliexpress.com θα βρεις ποιο φθηνα ανταλακτικα καλη επιτυχια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 παιδιά έχω την ινδική και έχω θέμα με την κάμερα μετά απο 3-4 λήψεις κρασάρει βγάζει κάποιο ερρορ που δεν προλαβαίνω καν να διαβάσω και με πετάει στην αρχική έξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να ρωτήσω τις εντυπώσεις σας από αυτό το κινητό. Αξίζει? Απο ότι διάβασα στο νήμα έχει αρκετά θέματα. Όμως διορθώνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrganisedChaos Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) ..ξεβιδωσα πανω κατω τα πανελακια, ξεκουμπωσα τις επαφες (2 πανω - 2 κατω και της τροφοδοσιας) τις ξανακουμπωσα, αλλα δυστυχως τιποτα παιδια, μαλλον παω για αλλαγη οθονης... Ξερει κανεις απο που μπορω να παραγγειλω ? ebay?.. Εδω Ελλαδα ?.. Αν θες ρίξε και μια ματιά =1&c[node]=5"]εδώ, στα θέματα έχει πληροφορίες όπως από πού αγόρασαν ανταλλακτικά έως και videos συναρμολόγησης. παιδιά έχω την ινδική και έχω θέμα με την κάμερα μετά απο 3-4 λήψεις κρασάρει βγάζει κάποιο ερρορ που δεν προλαβαίνω καν να διαβάσω και με πετάει στην αρχική έξω.. Έκτος από επανεκκίνηση που λογικά έκανες, δοκίμασε εκκαθάριση cache και δεδομένων της εφαρμογής "camera". Αλλιώς επαναφορά εργοστασιακών και στην χειρότερη ξαναπέρασε την Ινδική. Ίσως βολευτείς και με εφαρμογή κάμερας τρίτου. Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να ρωτήσω τις εντυπώσεις σας από αυτό το κινητό. Αξίζει? Απο ότι διάβασα στο νήμα έχει αρκετά θέματα. Όμως διορθώνονται? Με την επίσημη Ινδική rom (που θα πάει σε Nougat αυτόν το μήνα) δεν έχω θέματα και σα συσκευή τα σπάει, 0 lag. Edited April 2, 2017 by OrganisedChaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 το θέμα που δεν συνδεόταν στο ιντερνέτ ήταν απο την εφαρμογή http injector την απεγκατεστησα και όλα οκ. Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να ρωτήσω τις εντυπώσεις σας από αυτό το κινητό. Αξίζει? Απο ότι διάβασα στο νήμα έχει αρκετά θέματα. Όμως διορθώνονται? εγώ πάντως δεν ειχα κανένα θεμα με το κινητό(αν παραβλέψεις την μάπα κάμερα),για τις δίκες μου ανάγκες ειναι ταχύτατο. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να ρωτήσω τις εντυπώσεις σας από αυτό το κινητό. Αξίζει? Απο ότι διάβασα στο νήμα έχει αρκετά θέματα. Όμως διορθώνονται? Όπως λένε και οι προηγούμενοι βάζεις την ινδική και είσαι κομπλέ κανένα κόλλημα σε μένα εδώ και 2 μήνες που το έχω. Απλή κάμερα αλλά στα λεφτά του δεν θα βρεις καλύτερη κάμερα με τις δυνατότητες αυτές και τις επιδόσεις. Στο antutu έβγαλα 132547. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
busselik Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Γειά χαρά! Πριν μερικές μέρες αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιητικό. Υπάρχει κάποια αναλυτική λίστα με οδηγίες για βελτιώσεις, updates κλπ (ακόμα κ root) που μπορούν να γίνουν; Το λογικό βέβαια είναι να διαβάσω όλες τις σελίδες μέχρι να βρω αυτό που χρειάζομαι, αλλά σε περίπτωση που κάποιος έχει μια άμεση απάντηση θα την εκτιμούσα αφάνταστα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) Παιδιά καλησπέρα, μου έφερε ένας φίλος ένα Zuk z2 σε bootloop. Το μονο που μπορώ να κάνω είναι να μπω στην οθόνη που βλέπετε στη φώτο. Από adb devices δεν μπορώ να το δω στο pc. Επίσης προσπάθησα και με τους 2 οδηγούς πιο πίσω αλλά πάλι τζίφος. Μέσω qpst δεν καταφέρνω να μου εμφανίσει το κουμπί του download, οπότε ουσιαστικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς? Update.. Κατάφερα μπήκα fastboot αλλά μου λέει locked. Τι κάνω? Update 2.. Έχω φτάσει σε σημείο όπου βλέπει την 9008, αλλά το qfil μου βγάζει error: QSaharaServer Fail. Αν κάνω αυτό που λένε με το βραχυκύκλωμα στο usb καλώδιο θα φτιάξει? Ή υπάρχει άλλη λύση? Edited April 5, 2017 by agpol07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Για όσους έχουν το πρόβλημα να παγώνει το κινητό με αναμένο το led να δοκιμάσουν να απενεργοποιήσουν "Double Tap to Power on Screen" και "Prevent Pocket Dials" στο Display & Brightness μενού. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Παιδιά καλησπέρα, μου έφερε ένας φίλος ένα Zuk z2 σε bootloop. Το μονο που μπορώ να κάνω είναι να μπω στην οθόνη που βλέπετε στη φώτο. Από adb devices δεν μπορώ να το δω στο pc. Επίσης προσπάθησα και με τους 2 οδηγούς πιο πίσω αλλά πάλι τζίφος. Μέσω qpst δεν καταφέρνω να μου εμφανίσει το κουμπί του download, οπότε ουσιαστικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς? Update.. Κατάφερα μπήκα fastboot αλλά μου λέει locked. Τι κάνω? Update 2.. Έχω φτάσει σε σημείο όπου βλέπει την 9008, αλλά το qfil μου βγάζει error: QSaharaServer Fail. Αν κάνω αυτό που λένε με το βραχυκύκλωμα στο usb καλώδιο θα φτιάξει? Ή υπάρχει άλλη λύση? Δοκίμασε να παίξεις με miflash αντί για qfil. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δοκίμασε να παίξεις με miflash αντί για qfil. Είχα δοκιμάσει αλλά λόγω του ότι έχω 32bit Windows, μάλλον η έκδοση που βρήκα δεν μου δούλεψε. Τελικά όλα Οκ με qfil. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ευθυνόταν ένα κενό που είχα στο path για το αρχείο, όπως είχε αναφέρει ένα άλλο παιδί πιο πίσω. Δεν έπαιξε με το που το έσβησα, αλλά μετά από μερικές προσπάθειες έπαιξε και έχω πλέον τηλέφωνο. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Rom ποια βάζω guys? Έχω βάλει μια Nougat 7 αλλά έχει πολύ κινέζικο μέσα και χωρίς Google Play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Είχα δοκιμάσει αλλά λόγω του ότι έχω 32bit Windows, μάλλον η έκδοση που βρήκα δεν μου δούλεψε. Τελικά όλα Οκ με qfil. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ευθυνόταν ένα κενό που είχα στο path για το αρχείο, όπως είχε αναφέρει ένα άλλο παιδί πιο πίσω. Δεν έπαιξε με το που το έσβησα, αλλά μετά από μερικές προσπάθειες έπαιξε και έχω πλέον τηλέφωνο. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Rom ποια βάζω guys? Έχω βάλει μια Nougat 7 αλλά έχει πολύ κινέζικο μέσα και χωρίς Google Play. η ινδική είναι κομπλέ και καθαρή. https://mega.nz/#!4xIGVSJQ!iN2JUA_eyYX9m35Pt3ife9iIBcGi_9CNPWUUqxpkFiY Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 η ινδική είναι κομπλέ και καθαρή. https://mega.nz/#!4xIGVSJQ!iN2JUA_eyYX9m35Pt3ife9iIBcGi_9CNPWUUqxpkFiY Σ'ευχαριστώ φίλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Υπάρχει κάποιος οδηγός για να κάνουμε root το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 το θέμα που δεν συνδεόταν στο ιντερνέτ ήταν απο την εφαρμογή http injector την απεγκατεστησα και όλα οκ. εγώ πάντως δεν ειχα κανένα θεμα με το κινητό(αν παραβλέψεις την μάπα κάμερα),για τις δίκες μου ανάγκες ειναι ταχύτατο. Με την επίσημη Ινδική rom (που θα πάει σε Nougat αυτόν το μήνα) δεν έχω θέματα και σα συσκευή τα σπάει, 0 lag. Όπως λένε και οι προηγούμενοι βάζεις την ινδική και είσαι κομπλέ κανένα κόλλημα σε μένα εδώ και 2 μήνες που το έχω. Απλή κάμερα αλλά στα λεφτά του δεν θα βρεις καλύτερη κάμερα με τις δυνατότητες αυτές και τις επιδόσεις. Στο antutu έβγαλα 132547. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts